stavmanr έγραψε: 14 Απρ 2020, 14:58"Αυτός που δεν έχει τίποτα, δεν έχει και τίποτα να χάσει."ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 14 Απρ 2020, 14:52 υποτίθεται πως δίνεται βοήθεια σε ανθρώπους που πλήττονται οικονομικά από τη κρίση του κορονοϊού
οι μακροχρόνια άνεργοι πώς πλήττονται και πρέπει να πάρουν επίδομα;
Αρχαίο ρητό.
"Αυτός που δεν έχει τίποτα, δεν πρέπει να αποκτήσει τίποτα"
Νέο ρητό.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είσαι άνεργος; Δεν υπάρχεις
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Φοροφυγαδες οι μακροχρονια ανεργοι,εχουν λεφτα γιαυτο δεν τους δινουμε
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Re: Μόλις έφαγε Χ από μένα! Για πάντα!
under έγραψε: 14 Απρ 2020, 15:04Φυσικα και τον στηριζω. Ο Μητσοτακης ειπε οτι θα το παρουν 155 χιλ ατομα.Λογικα καποιοι θα μεινουν εξω.ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Απρ 2020, 14:59Ο Άδωνις είπε μια παπαριά και είναι γελοίο να τον υποστηρίζεις.under έγραψε: 14 Απρ 2020, 14:52 Η δηλωση ειναι αυτη
«Γιατί θεωρούμε ότι κάποιος που είναι άνεργος για πάνω από 30 μήνες, για να ζει, κάπως στην πραγματικότητα εργάζεται, άρα δεν το δηλώνει. Αν κάποιος είναι μακροχρόνια άνεργος 30 μήνες, 40 μήνες, 50 μήνες και δεν παίρνει κανένα επίδομα από το κράτος, με κάποιον τρόπο άλλο επιβιώνει»
Εχω μακροχρονια ανεργη στην ευρυτερη οικογενεια και μαλλον δεν θα παρει το εκτακτο επιδομα ΓΙΑΤΙ :
ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΑΥΡΑ
ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΝΟΙΚΙΟΥ
ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
Συνεπως ο Αδωνις ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ.
Ποιοι; Αυτοι που εχουν ενα εισοδημα λογικα.
το λογικα δεν προκυπτει απο πουθενα ...ειναι μπακαλιστικο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nostromos την 14 Απρ 2020, 15:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Φίλε, αν ζούσες στη Σ. Ένωση το 38 θα ήσουν η χαρά του Γιεζόφunder έγραψε: 14 Απρ 2020, 15:04
Φυσικα και τον στηριζω. Ο Μητσοτακης ειπε οτι θα το παρουν 155 χιλ ατομα.Λογικα καποιοι θα μεινουν εξω.
Ποιοι; Αυτοι που εχουν ενα εισοδημα λογικα.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
ναιstavmanr έγραψε: 14 Απρ 2020, 15:05Ας πάρουμε ένα παράδειγμα:ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 14 Απρ 2020, 15:03θα μπορούσαμε να το συζητήσουμε αυτόstavmanr έγραψε: 14 Απρ 2020, 14:58
"Αυτός που δεν έχει τίποτα, δεν έχει και τίποτα να χάσει."
Αρχαίο ρητό.
"Αυτός που δεν έχει τίποτα, δεν πρέπει να αποκτήσει τίποτα"
Νέο ρητό.
αλλά το να δίνεις επίδομα λόγω οικονομικών επιπτώσεων του κορονοϊού σε άτομα που δεν επηρεάζονται οικονομικά από τη κρίση αυτή είναι υποκριτικό
ο Α δεν έχει εισοδήματα. 0 ευρώ ετήσιο εισόδημα.
ο Β έχει 10.000 ευρώ ετήσια εισοδήματα.
Με τον κορωνοϊό, ο Α συνεχίζει να έχει 0 ευρώ ετήσιο εισόδημα, ενώ ο Β έπεσε στα 5000 ευρώ ετήσιο εισόδημα.
Ηθικό δίδαγμα: ο Β έχει ανάγκη από το επίδομα κι όχι ο Α.
γιατί ο Β έχει υποχρεώσεις να καλύψει, που μέχρι τώρα τις κάλυπτε με τα 10k
για τον Α δεν αλλάζει απολύτως τίποτα με τη κρίση
το επίδομα προορίζεται να απαλύνει τις ζημιές που προξενήθηκαν από τη κρίση
οπότε, do the math
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Gewponos90 έγραψε: 14 Απρ 2020, 14:40 Την μια βλέπεις τους μετανάστες και λες φέρτε μου να γραφτώ στην Χρυσή Αυγή. Την άλλη βλέπεις τον Άδωνι και λες θα γραφτώ στον Ρουβίκωνα. Σταθερός τύπος

Ανοησίες. Όποιος έχει πραγματική ανάγκη επιβίωσης, σαφώς και μπορεί να κάνει το οτιδήποτε.Lord Brum έγραψε: 14 Απρ 2020, 15:00 αν είσαι άνεργος 3-4 χρόνια και θεωρείς υποχρέωση του κράτους να σε συντηρεί είσαι παράσιτο ή απλά δουλεύεις μαύρα και ενώ δεν συνεισφέρεις απαιτείς να σε πληρώνουν, οπότε πάλι είσαι παράσιτο. Όποιος θέλει να βρει δουλειά βρίσκει. Τους χλιδάνεργους ή τους "άνεργους" εργαζόμενους τους ξέρουμε.
Το σίγουρο είναι ότι δεν μπορεί να υποχρεώσει τον μόνιμο ή περιστασιακό εργοδότη του να τον ασφαλίσει.
Οι δουλειές του ποδαριού, δεν ασφαλίζονται.
Αυτό που εννοώ είναι ότι η μαύρη εργασία, κάποιες φορές είναι συμφέρουσα επιλογή και κάποιες πραγματική ανάγκη.
Και ακριβώς γι' αυτό ήταν απαράδεκτη η δήλωση του Άδωνι, τώρα.
Νομίζω πάντως ότι θα την πληρώσει ακριβά και πολύ καλά να πάθει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Eθνικοκοινωνιστης
αρα με την λογικη του Αλογο μεσα το 2010 επρεπε το κρατος να ταιζει οσους εχασαν την δουλεια τους 
εδω γαυγιζετε για σοβιετια ακομη και για τα 200 ευρω των 12 μηνων
εδω γαυγιζετε για σοβιετια ακομη και για τα 200 ευρω των 12 μηνων
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 14 Απρ 2020, 15:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Μα θα δώσει σε παράνομα εισελθόντες στην χώρα μουσουλμάνους, τους οποίους εγκαθιστά, ενώ εμείς καθόμαστε μέσα. Τι περιμένατε δηλαδή όταν ψηφίζατε;
ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Απρ 2020, 15:08Ανοησίες. Όποιος έχει πραγματική ανάγκη επιβίωσης, σαφώς και μπορεί να κάνει το οτιδήποτε.Lord Brum έγραψε: 14 Απρ 2020, 15:00 αν είσαι άνεργος 3-4 χρόνια και θεωρείς υποχρέωση του κράτους να σε συντηρεί είσαι παράσιτο ή απλά δουλεύεις μαύρα και ενώ δεν συνεισφέρεις απαιτείς να σε πληρώνουν, οπότε πάλι είσαι παράσιτο. Όποιος θέλει να βρει δουλειά βρίσκει. Τους χλιδάνεργους ή τους "άνεργους" εργαζόμενους τους ξέρουμε.
Το σίγουρο είναι ότι δεν μπορεί να υποχρεώσει τον μόνιμο ή περιστασιακό εργοδότη του να τον ασφαλίσει.
Οι δουλειές του ποδαριού, δεν ασφαλίζονται.
Αυτό που εννοώ είναι ότι η μαύρη εργασία, κάποιες φορές είναι συμφέρουσα επιλογή και κάποιες πραγματική ανάγκη.
Και ακριβώς γι' αυτό ήταν απαράδεκτη η δήλωση του Άδωνι, τώρα.
Νομίζω πάντως ότι θα την πληρώσει ακριβά και πολύ καλά να πάθει.
Οι άλλοι που δεν δουλεύουν έχουν περισσότερα.paul25 έγραψε: 14 Απρ 2020, 15:06 Αν βαλουμε στην ακρη το κριτηριο περι νομιμοτητας μεταξυ ανεργου και εργαζομενου, με την λογικη που το παρουσιαζει ο Αδωνης ευλογα θα μπορουσαμε να αναρωτηθουμε και στους εργαζομενους γιατι δινει 800 ευρω; Και αυτοι δε δουλευαν; Αρα εχουνε.
Είναι το ειδικό τεκμαρτό εισόδημα του μακροχρόνιου ανέργου που δεν επεκτείνεται στις άλλες κατηγορίες.
Η κυβέρνηση είναι σοφή. Σας το γράφω συνέχεια. Βγήκε από σοφό λαό.
Τα παράπονα σε 3 χρόνια.
Κοντεύει να γίνει αίρεση ο ρατσισμός.
Περαστικά αν και ο ρατσισμός είναι συνώνυμο της ασκεψίας και δεν βλέπω να έιναι περαστικός
Υπάρχουν στατιστικά για τς ηλικίες των μακροχρόνια ανέργων;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Lord Brum έγραψε: 14 Απρ 2020, 15:00αν είσαι άνεργος 3-4 χρόνια και θεωρείς υποχρέωση του κράτους να σε συντηρεί είσαι παράσιτο ή απλά δουλεύεις μαύρα και ενώ δεν συνεισφέρεις απαιτείς να σε πληρώνουν, οπότε πάλι είσαι παράσιτο. Όποιος θέλει να βρει δουλειά βρίσκει. Τους χλιδάνεργους ή τους "άνεργους" εργαζόμενους τους ξέρουμε.stavmanr έγραψε: 14 Απρ 2020, 14:56Έτσι!Lord Brum έγραψε: 14 Απρ 2020, 14:54 Για.αλλη μια φορά άψογος ο Άδωνις. Κανονικά ούτε οι άνεργοι έπρεπε να πάρουν επίδομα. Αρκετά με την επιδότηση της τεμπελιάς και της μαύρης εργασίας
"Ψόφος στους τεμπέληδες έλληνες.
Έμεινες άνεργος; Είσαι βάρος. Κάσα, 6 μέτρα σκάψιμο και τέλος."
Δεν ξέρω που ζεις εσυ, αλλά εγώ δεν ξέρω κανέναν που θα προτιμήσει να προσλάβει τον 40αρη και τον 50ρη αντί του 20αρη και του 30αρη.
Από εκεί και πέρα δεν κατάλαβαινω γιατί σκουζετε. Μια χαρά συνεπής είναι ο Άδωνις με αυτές τις δηλώσεις. Αυτό πιστευει αυτό λέει. Και από την στιγμή που τον ψηφιζουν και καλά κάνει. Μαγκας
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Ολόκληρη η επίμαχη εκπομπή.
εννοειται οτι το χρεωνεται η κυβερνηση ...Gewponos90 έγραψε: 14 Απρ 2020, 15:10Lord Brum έγραψε: 14 Απρ 2020, 15:00αν είσαι άνεργος 3-4 χρόνια και θεωρείς υποχρέωση του κράτους να σε συντηρεί είσαι παράσιτο ή απλά δουλεύεις μαύρα και ενώ δεν συνεισφέρεις απαιτείς να σε πληρώνουν, οπότε πάλι είσαι παράσιτο. Όποιος θέλει να βρει δουλειά βρίσκει. Τους χλιδάνεργους ή τους "άνεργους" εργαζόμενους τους ξέρουμε.stavmanr έγραψε: 14 Απρ 2020, 14:56
Έτσι!
"Ψόφος στους τεμπέληδες έλληνες.
Έμεινες άνεργος; Είσαι βάρος. Κάσα, 6 μέτρα σκάψιμο και τέλος."
Δεν ξέρω που ζεις εσυ, αλλά εγώ δεν ξέρω κανέναν που θα προτιμήσει να προσλάβει τον 40αρη και τον 50ρη αντί του 20αρη και του 30αρη.
Από εκεί και πέρα δεν κατάλαβαινω γιατί σκουζετε. Μια χαρά συνεπής είναι ο Άδωνις με αυτές τις δηλώσεις. Αυτό πιστευει αυτό λέει. Και από την στιγμή που τον ψηφιζουν και καλά κάνει. Μαγκας
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 31 Απαντήσεις
- 974 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από EKPLIKTIKOS
-