!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τσιόδρας: Οι Ρομά δεν είναι απειλή, είναι ευάλωτη ομάδα - θα βοηθήσουν, τους έχω εμπιστοσύνη

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Re: Τσιόδρας: Οι Ρομά δεν είναι απειλή, είναι ευάλωτη ομάδα - θα βοηθήσουν, τους έχω εμπιστοσύνη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα »

Highlander έγραψε: 10 Απρ 2020, 19:56 Μπράβο του τσιοδρα που δε δηλώνει απλά "χριστιανός" για τα τυπολατρικα και το οπαδικι αλλά πιστεύει όντως στην ουσία του.
Το να είσαι χριστιανός τι σχέση έχει με το να έχεις εμπιστοσύνη σε τσιγγάνους;
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Άβαταρ μέλους
A0ANACIVC

Re: Τσιόδρας: Οι Ρομά δεν είναι απειλή, είναι ευάλωτη ομάδα - θα βοηθήσουν, τους έχω εμπιστοσύνη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από A0ANACIVC »

Δεν αλλάζει η γυφτοδεξιά...

Είναι εθισμένη στα βουντού, την καφεμαντεία (η αντίληψή της για την μητέρα Ορθοδοξία βασικά...) και την παραβατικότητα. Άσε που οι τσιγγάνοι αποτελούν το κύριο δίκτυο διανομής των ναρκωτικών με τα οποία δηλητηριάζει τους λαμπρότερους των νέων μας.
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Highlander έγραψε: 10 Απρ 2020, 19:56 Μπράβο του τσιοδρα που δε δηλώνει απλά "χριστιανός" για τα τυπολατρικα και το οπαδικι αλλά πιστεύει όντως στην ουσία του.
Πιστεύεις πως έπρεπε να τους κόψουν το πρόστιμο των 5.000 ευρώ που προβλέπεται για την παραβίαση της καραντίνας όπως το έκοψαν για όλους τους άλλους;

Όλοι κατάλαβαν πως πρέπει να μείνουμε μέσα, έστω και γιατί φοβήθηκαν τα πρόστιμα και οι αιωνίως παραβατικοί κυκλοφορούσαν, έκαναν γιορτές, καλούσαν τους καταυλισμούς από όλην την Ελλάδα και εξαιτίας τους απαγόρευσαν τις λαϊκές και το εμπόριο των μικροπωλητών σε όλην τη Θεσσαλία.

Κάποιοι συμπολίτες μας οδηγούνται στην εξαθλίωση, ίσως όχι τόσο οι αγρότες λόγω λαϊκών, αλλά σίγουρα οι μικροπωλητές θα πεινάσουν, όμως μην σου πειράξουμε τους αγαπημένους σου Ρομά. Χώρια που τώρα θα άρουν τα μέτρα με πιο αργό ρυθμό και θα πληγούν ακόμα περισσότερο και άλλες κατηγορίες.

Αν καταστρεφόσουν οικονομικά εξαιτίας τους, τα ίδια θα έλεγες;
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Δεν σας καταλαβαίνω. Άντε και τους έκοβαν πρόστιμο, τι θα γινόταν; Θα είχατε ξεσηκωμό Ρομά σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, μετακίνηση μεγάλων αριθμών δυνάμεων ΜΑΤ, ξύλο και άλλο ξύλο και ξέσπασμα επιδημιών σε πολλούς καταυλισμούς. Και μπορεί για αντίποινα κάποιοι που είναι κρυωμένοι να προσπαθούσαν να μολύνουν άλλους. Θυμάστε τα video από Κίνα με τις γυναίκες που έφτυναν στα κουμπιά του ασανσέρ;

Είναι τώρα καιρός να λυθεί το ζήτημα των Ρομά; Δηλαδή άντε και επιδείξατε πυγμή και ξεσπάνε μέσα σε διάφορους καταυλισμούς 200-300 κρούσματα από τα οποία τα 20-30 σοβαρά. Δεν θα τους περιθάλψετε; Θα τους αφήσετε να πεθάνουν στα τσαντίρια; Φαντάζεστε τον ασθενή στο νοσοκομείο και όλο το σόι απέξω;

Αυτή την ώρα έπρεπε να υπάρξει κατευνασμός και να γίνει η μικρότερη δυνατή ζημιά στην υγεία τους και στο σύνολο.
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Έτσι τις λέμε τώρα τις προσπάθειες κοινωνικοπολιτικών δικτυώσεων μέσω του..."αντιρατσισμού"; :lol:
Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα »

ST48410 έγραψε: 10 Απρ 2020, 21:50 Δεν σας καταλαβαίνω. Άντε και τους έκοβαν πρόστιμο, τι θα γινόταν; Θα είχατε ξεσηκωμό Ρομά σε διάφορα μέρη της Ελλάδας
Σωστά. Τα πρόστιμα και οι νόμοι είναι για τα κορόιδα.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Λίνο Βεντούρα έγραψε: 10 Απρ 2020, 21:56
ST48410 έγραψε: 10 Απρ 2020, 21:50 Δεν σας καταλαβαίνω. Άντε και τους έκοβαν πρόστιμο, τι θα γινόταν; Θα είχατε ξεσηκωμό Ρομά σε διάφορα μέρη της Ελλάδας
Έλα, δεν μπορεί να πιστεύεις ότι εννοώ αυτό. Ούτε είμαι υποστηρικτής ανοχής στους Ρομά, στους μπάχαλους ή σε οποιονδήποτε παραβατικό. Δεν θέλουν να ανοίξουν ένα ακόμα μέτωπο τώρα. Κάθε μετακίνηση δυνάμεων επιβολής, εκτός του ότι κοστίζει σε χρήμα, σε υλικό προστασίας που είναι δυσεύρετο, βάζει σε αχρείαστο κίνδυνο τους πάντες.
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Εν τω μεταξύ οι "αντιρατσιστικές" μ@!@&!3$ με την εκ του σύνεγγυς επαφή, έδωσαν πάτημα στους ψεκασμένους να "αμφισβητήσουν" και πάλι την επικινδυνότητα του κορωνοϊού.
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς »

Αναρωτιέμαι αν τελικα οι κάτοικοι εκείνων των δύο χωριών της Κοζάνης, σε "καραντινα", είναι ... Ρομά !!!
Δεν πρέπει όμως να είναι, γιατι δεν απείλησαν οι ... "ανθρωπιστές" να τους λυντσάρουν !!!
Η "ευαισθησια" τους κατά τα αλλα, μετριέται σε συνάρτηση με το χρώμα και η καταγωγη των πασχόντων ...
Δυστυχώς το ακουμε και από ανθρώπους που "λένε" ότι έχουν(?) παιδεία και ξέρουν(?) ... πέντε γραμματα !!!
Ποιον συμφερει άραγε τελικά αυτός ο ... "ιδιόμορφος" και άκρως επικίνδυνος "κοινωνικός αυτοματισμος" ;;;
Μήπως υπάρχει και κάποια ... "χρησιμη" καθοδήγηση προσδοκώντας "χρησιμα" αποτελέσματα ;;;
Ας το ... διαλογιστουν λίγο αναλυτικοτερα οι "μορφωμένοι" και άκρως "πεπαιδευμενοι" ... κριτες των πάντων !!!!!!
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Άβαταρ μέλους
Fluffy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy »

ST48410 έγραψε: 10 Απρ 2020, 22:06
Λίνο Βεντούρα έγραψε: 10 Απρ 2020, 21:56
Έλα, δεν μπορεί να πιστεύεις ότι εννοώ αυτό. Ούτε είμαι υποστηρικτής ανοχής στους Ρομά, στους μπάχαλους ή σε οποιονδήποτε παραβατικό. Δεν θέλουν να ανοίξουν ένα ακόμα μέτωπο τώρα. Κάθε μετακίνηση δυνάμεων επιβολής, εκτός του ότι κοστίζει σε χρήμα, σε υλικό προστασίας που είναι δυσεύρετο, βάζει σε αχρείαστο κίνδυνο τους πάντες.
και πριν τον ιο τα ίδια ίσχυαν, viewtopic.php?f=29&t=17631
δεν μπορουσε να τα βάλει με τους ρομα
Echelon
Phorum.gr user: selinoid

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Echelon »

Πολίτες δύο ταχυτήτων. Από τη μία οι μαλακες με μηνύματα, επιστολόχαρτα κλπ. και από την άλλη οι ζμπουτσα τους <<Ρομά>>.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Δηλαδή τι περιμένατε κάποιοι να πει ο Τσιοδρας ;
Στα τρένα;

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Papa John

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John »

Κόκκορας έγραψε: 10 Απρ 2020, 20:15 o τσιοδρας ειναι συνειδητοποιημενος χριστιανος

οταν λεει υπερισχυσε σημερα η αγαπη της αποστασης ασφαλειας που θα πρεπε να κρατηθει το εννοει
εμενα με συγκινησαν τα λογια του

θυμαστε που ειχα γραψει παλιοτερα,πολλοι συνειδητοποιημενοι χριστιανοι γινονται (απο την εμπειρια μου,οπως γνωρισα κατι φιλους και τις παρεες τους) πολυτεκνοι και γιατροι ή δασκαλοι,συνειδητα επειδη ο Θεος ευλογει την πολυτεκνια και επειδη αυτα τα δυο επαγγελματα αποτελουν ουσιαστικα λειτουργηματα προσφορας.
ε ο τσιοδρας εγινε γιατρος

ειμαστε τυχεροι που τον εχουμε επικεφαλη
*επικεφαλής

https://www.taexeiola.gr/%CE%BF-%CE%B5% ... %83%CE%B7/
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας
Phorum.gr user: Κόκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας »

αν σου πω οτι το σκεφτομουν και λεω σε ολα με ς ειναι να το διορθωσω καλυτερα

αλλα πρυτανευσε η λογικη(εδω οξειες δεν βαζω στο πχορουμ :lol: )
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”