1. δε μιλησα για τον εαυτο μουelchav έγραψε: 10 Απρ 2020, 17:04όχι, μπορείς να κατηγορείς το σύμπαν για τις αδικίες που υπέστη μια υπέροχη χιονονιφάδα όπως εσύ, κι απέτυχε
2. εκτος απο αντχομιες ξερεις τιποτα άλλο;
1. δε μιλησα για τον εαυτο μουelchav έγραψε: 10 Απρ 2020, 17:04όχι, μπορείς να κατηγορείς το σύμπαν για τις αδικίες που υπέστη μια υπέροχη χιονονιφάδα όπως εσύ, κι απέτυχε
Πες της οτι είναι οκ να μη δώσει, αλλά θα πρέπει να παντρευτεί μουσουλμάνο γιατί μόνο μουσλίμι θα μπορεί να την ζήσει.Veni Vidi Vici έγραψε: 10 Απρ 2020, 16:05Κι εγώ ρε φίλε!
Ειδικά μετά από το νήμα που ρωτάει τις γυναίκες του πχόρουμ τι νοιώθουν στο πρωκτικό σεξ, περίμενα σουτ.![]()
Ον τόπικ
Ο γιος μου 21 και η κόρη μου 17,5.
Χτες μου ανακοίνωσε, η κόρη, πως δεν θα δώσει πανελλήνιες.(Όλη την χρονιά τις περίμενε με ανυπομονησία).
Σε αυτό τον κόσμο δεν βρίσκει νόημα να χάσει κι άλλα 4-6 χρόνια στα θρανία για ένα αβέβαιο μέλλον...![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Δεν είναι μόνο αυτό, είναι ότι θεμελιωδώς δεν έχει αλλάξει τίποτα μετά το "πάει έγινε".elchav έγραψε: 10 Απρ 2020, 17:02Άλλο να αναγνωρίζεις ότι έχεις θέμα, άλλο να εμμένεις σε αυτό.Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Απρ 2020, 16:59Το πρώτο βήμα για κάθε πρόβλημα είναι η αναγνώριση του.
Η λύση μπορεί να μην είναι ορατή κατά την αναγνώριση του προβλήματος, αλλά και πάλι πρέπει να αναγνωριστεί.
Υπάρχει θέμα,ναι.
Κι άλλες γενιές έχουν αντιμετωπίσει παρόμοια ή μεγαλύτερα θέματα, ναι.
Δε θα βοήθησει να σκεφτόμαστε ότι οι 10-20 χρόνια μεγαλύτεροι μας έζησαν καλύτερα στην ηλικία μας. Πάει, έγινε.
Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Απρ 2020, 17:11 Οκ κερδίζουμε χρόνο, αλλά δεν ξέρουμε τι θα τον κάνουμε.

Όχι, μου παρουσίασε μια εναλλακτική με 2 χρόνια φοίτησης αλλά και αμειβόμενη πρακτική εξάσκηση από τον πρώτο χρόνο.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 10 Απρ 2020, 16:43οπότε είπε να σιγουρέψει τουλάχιστον το σίγουρο μέλλον της ανειδίκευτης στην ανεργία;Veni Vidi Vici έγραψε: 10 Απρ 2020, 16:05 Χτες μου ανακοίνωσε, η κόρη, πως δεν θα δώσει πανελλήνιες.(Όλη την χρονιά τις περίμενε με ανυπομονησία).
Σε αυτό τον κόσμο δεν βρίσκει νόημα να χάσει κι άλλα 4-6 χρόνια στα θρανία για ένα αβέβαιο μέλλον...![]()
Και στις άχρηστες σπουδές.Highlander έγραψε: 10 Απρ 2020, 16:21 Βέβαια, το ζήτημα της επαγγελματικής αποκατάστασης είναι γεγονός, αλλά εν πολλοίς οφείλεται και στη μαζική στροφή σε εξειδικευμένες σπουδές.
Με μανιάτη τα έχει...τι λες τη μεγάλωσα καλά;Kauldron έγραψε: 10 Απρ 2020, 17:09
Πες της οτι είναι οκ να μη δώσει, αλλά θα πρέπει να παντρευτεί μουσουλμάνο γιατί μόνο μουσλίμι θα μπορεί να την ζήσει.
Θ' αλλάξει γνώμη αμέσως, αν την έχεις μεγαλώσει σωστά.![]()
Εντάξει, καλά είναι.Veni Vidi Vici έγραψε: 10 Απρ 2020, 17:16Με μανιάτη τα έχει...τι λες τη μεγάλωσα καλά;Kauldron έγραψε: 10 Απρ 2020, 17:09
Πες της οτι είναι οκ να μη δώσει, αλλά θα πρέπει να παντρευτεί μουσουλμάνο γιατί μόνο μουσλίμι θα μπορεί να την ζήσει.
![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
ώχου, δεν με παίρνει ο φλάφι και ο σύλλογος αναζήτησης πατρικού 20εύρου στα σοβαράFluffy έγραψε: 10 Απρ 2020, 17:15 επιχειρήματα βλεπω λολ
γιαυτο κανενας δε σε παιρνει στα σοβαρα μαλλον
όπως και ναχει πολλοι αναμασουν διαφορες ρητορικές δικαιολογίες εντος καπιταλισμου. Αρκετα συχνα παιζεται το « ε δε βαριέσαι, τι να καν'ς, να κα'ίτς να σκα'ίς;» χωρις φυσικα να συνειδητοποιούν την διαιωνιση.
Ε, μη σε στεναχωρήσουμεVeni Vidi Vici έγραψε: 10 Απρ 2020, 17:16Με μανιάτη τα έχει...τι λες τη μεγάλωσα καλά;Kauldron έγραψε: 10 Απρ 2020, 17:09
![]()
Μπαν!elchav έγραψε: 10 Απρ 2020, 17:18Ε, μη σε στεναχωρήσουμεVeni Vidi Vici έγραψε: 10 Απρ 2020, 17:16Με μανιάτη τα έχει...τι λες τη μεγάλωσα καλά;Kauldron έγραψε: 10 Απρ 2020, 17:09
![]()
Δεν υπάρχουν "άχρηστες σπουδές". Όλες οι σπουδές είναι χρήσιμες και προσφέρουν κάτι στην κοινωνία.Awesomatic έγραψε: 10 Απρ 2020, 17:16Και στις άχρηστες σπουδές.Highlander έγραψε: 10 Απρ 2020, 16:21 Βέβαια, το ζήτημα της επαγγελματικής αποκατάστασης είναι γεγονός, αλλά εν πολλοίς οφείλεται και στη μαζική στροφή σε εξειδικευμένες σπουδές.
Πάνε και βγαίνουν ότι άκυρο υπάρχει χωρίς καμία σύνδεση με την παραγωγή ή βάση για εξέλιξη μετά και όταν το καταλαβαίνουν προσπαθούν να το σώσουν με τελείως διαφορετικά μεταπτυχιακά στα οποία δεν μπορούν να ανταποκριθούν.
αυτο μονο ο κεντρικος σχεδιασμος μπορει να το πετυχει, υπολογιζοντας τις αναγκες των ανθρωπων όμως και όχι τα κέρδη των κεφαλαιοκρατών.Highlander έγραψε: 10 Απρ 2020, 17:20Δεν υπάρχουν "άχρηστες σπουδές". Όλες οι σπουδές είναι χρήσιμες και προσφέρουν κάτι στην κοινωνία.Awesomatic έγραψε: 10 Απρ 2020, 17:16Και στις άχρηστες σπουδές.Highlander έγραψε: 10 Απρ 2020, 16:21 Βέβαια, το ζήτημα της επαγγελματικής αποκατάστασης είναι γεγονός, αλλά εν πολλοίς οφείλεται και στη μαζική στροφή σε εξειδικευμένες σπουδές.
Πάνε και βγαίνουν ότι άκυρο υπάρχει χωρίς καμία σύνδεση με την παραγωγή ή βάση για εξέλιξη μετά και όταν το καταλαβαίνουν προσπαθούν να το σώσουν με τελείως διαφορετικά μεταπτυχιακά στα οποία δεν μπορούν να ανταποκριθούν.
Αυτό που διαφέρει βεβαίως είναι ο αριθμός που μπορεί να απορροφηθεί.
Γι' αυτό θα πρέπει να φροντίζει το κράτος να περιορίζει χοντρικά τον αριθμό εισακτέων με βάση τις ανάγκες που έστω το ίδιο θεωρεί ότι υπάρχουν.
Αυτό το έχω δει προσωπικά, γιατί είμαι αρχαιολόγος και για να καταφέρω να επιβιώσω επαγγελματικά, έχω μαζέψει ένα σωρό προσόντα που εξασφαλίζουν πολύ υψηλή μοριοδότηση, αλλά υπάρχουν και άτομα με διδακτορικό που δυσκολεύονται να βρουν δουλειά.
Εκεί λοιπόν χρειάζεται σωστή απορρόφηση από το κράτος και περικοπή στον αριθμό των εισακτέων στις αντίστοιχες σχολές.
εσυ ρε φιλε εισαι ουρα μου, ξεκολα και λιγο.elchav έγραψε: 10 Απρ 2020, 17:18ώχου, δεν με παίρνει ο φλάφι και ο σύλλογος αναζήτησης πατρικού 20εύρου στα σοβαράFluffy έγραψε: 10 Απρ 2020, 17:15 επιχειρήματα βλεπω λολ
γιαυτο κανενας δε σε παιρνει στα σοβαρα μαλλον
όπως και ναχει πολλοι αναμασουν διαφορες ρητορικές δικαιολογίες εντος καπιταλισμου. Αρκετα συχνα παιζεται το « ε δε βαριέσαι, τι να καν'ς, να κα'ίτς να σκα'ίς;» χωρις φυσικα να συνειδητοποιούν την διαιωνιση.![]()
![]()
Χρειάζεται συνδυασμός καπιταλισμού και σοσιαλισμού.Fluffy έγραψε: 10 Απρ 2020, 17:23αυτο μονο ο κεντρικος σχεδιασμος μπορει να το πετυχει, υπολογιζοντας τις αναγκες των ανθρωπων όμως και όχι τα κέρδη των κεφαλαιοκρατών.Highlander έγραψε: 10 Απρ 2020, 17:20Δεν υπάρχουν "άχρηστες σπουδές". Όλες οι σπουδές είναι χρήσιμες και προσφέρουν κάτι στην κοινωνία.Awesomatic έγραψε: 10 Απρ 2020, 17:16
Και στις άχρηστες σπουδές.
Αυτό που διαφέρει βεβαίως είναι ο αριθμός που μπορεί να απορροφηθεί.
Γι' αυτό θα πρέπει να φροντίζει το κράτος να περιορίζει χοντρικά τον αριθμό εισακτέων με βάση τις ανάγκες που έστω το ίδιο θεωρεί ότι υπάρχουν.
Αυτό το έχω δει προσωπικά, γιατί είμαι αρχαιολόγος και για να καταφέρω να επιβιώσω επαγγελματικά, έχω μαζέψει ένα σωρό προσόντα που εξασφαλίζουν πολύ υψηλή μοριοδότηση, αλλά υπάρχουν και άτομα με διδακτορικό που δυσκολεύονται να βρουν δουλειά.
Εκεί λοιπόν χρειάζεται σωστή απορρόφηση από το κράτος και περικοπή στον αριθμό των εισακτέων στις αντίστοιχες σχολές.