!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποιοι δεν είναι υπερ του "μένουμε σπίτι".
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ποιοι δεν είναι υπερ του "μένουμε σπίτι".
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
aspergillus
Κλασική περίπτωση αεροψεκασμένης η οποία παλαιότερα υποστήριζε φανατικά τις αντιμνημονιακές απόψεις και φυσικα στο δημοψήφισμα ψήφισε ΟΧΙ διότι ως γνωστόν για όλα φταίνε οι κακοί Γερμανοί και η ΕΕ οι οποίοι μας ζηλεύουν και θέλουν να μας καταστρέψουν.
Ο κορυφαίος Ισραηλινός φιλόσοφος & συγγραφέας Yuval Noah Harari μίλησε στον James Corden και στην εκπομπή του The Late Late Show with James Corden (που έχει 23,6 εκατομμύρια ανθρώπους εγγεγραμμένους στο κανάλι του στο YouTube) για την πανδημία του COVID-19 και τις επιπτώσεις της στην παγκόσμια κοινότητα.
Σε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνέντευξη ο Yuval Noah Harari υπογραμμίζει τα τραγικά λάθη στον χειρισμό από τις κυβερνήσεις των ΗΠΑ & της Κίνας και στο 11:36 αναφέρει: "Η Ελλάδα έκανε εξαιρετική δουλειά για την πανδημία... Αν είναι να διαλέξω (σ.σ. στην αντιμετωπιση της πανδημίας) ποιος είναι ο ηγέτης του κόσμου ανάμεσα στις ΗΠΑ και την Ελλάδα, θα διάλεγα την Ελλάδα...".
https://www.thetoc.gr/diethni/article/k ... in-ellada/
Σε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνέντευξη ο Yuval Noah Harari υπογραμμίζει τα τραγικά λάθη στον χειρισμό από τις κυβερνήσεις των ΗΠΑ & της Κίνας και στο 11:36 αναφέρει: "Η Ελλάδα έκανε εξαιρετική δουλειά για την πανδημία... Αν είναι να διαλέξω (σ.σ. στην αντιμετωπιση της πανδημίας) ποιος είναι ο ηγέτης του κόσμου ανάμεσα στις ΗΠΑ και την Ελλάδα, θα διάλεγα την Ελλάδα...".
https://www.thetoc.gr/diethni/article/k ... in-ellada/
Ευτυχώς που ο κόσμος δεν πάει καλά. Θα ήταν ανυπόφορο να τα πήγαινα άσχημα σ’ έναν κόσμο που θα τα πήγαινε καλά!
Βολίνσκι, σκιτσογράφος
Όταν υποφέρεις, να κοιτάς τον πόνο καταπρόσωπο. Θα σε παρηγορήσει ο ίδιος, και θα σου μάθει και κάτι.
Αλ Δουμάς
Βολίνσκι, σκιτσογράφος
Όταν υποφέρεις, να κοιτάς τον πόνο καταπρόσωπο. Θα σε παρηγορήσει ο ίδιος, και θα σου μάθει και κάτι.
Αλ Δουμάς
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 876 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Jimmy81
-