!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πρώτος νεκρός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
Re: Ο πρώτος νεκρός
ε αμα δεν κανουν τπτ οι μασκες να μην βαζουν και οι γιατροι στο νοσοκομειο
ελατε τωρα,ασφαλως και προστατευουν σε καποιο βαθμο.
ελατε τωρα,ασφαλως και προστατευουν σε καποιο βαθμο.
8340000 μάσκες από την Κίνα παρελήφθησαν, μετά από δωρεά .
-
Εμπεδοκλής
Παρόλα αυτά σκούζετε που ο άλλος πήγε χωρίς μάσκα να πάρει βιτάμ...Namrail έγραψε: 31 Μαρ 2020, 18:12Εγώ έχω γράψει για τις μάσκες εδώ και ένα μήνα, από τότε που ξεκίνησε η κρίση. Όλοι από τότε έλεγαν ότι δεν προστατεύουν.Εμπεδοκλής έγραψε: 31 Μαρ 2020, 18:11Τα ακούς γατάκι; Όταν ο Εμπεδόκλας σας λέει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα ότι ο 60χρονος που πήγε να πάρει βιτάμ δεν φορούσε μάσκα βρίζετε και το παίζετε παντογνώστες. Ακούτε μόνο Εμπεδόκλα και όχι τα πορνοκάναλα...Namrail έγραψε: 31 Μαρ 2020, 18:03 Έχουν γίνει 16000+ τεστ.
Ο ΠΟΥ συστήνει στους πολίτες να μη φοράν μάσκες προσώπου, εκτός αν είναι άρρωστοι.
Μελέτες δείχνουν ότι οι μάσκες δεν προστατεύουν από λοιμωξεις.
Οπότε έχεις έρθει με καθυστέρηση.
Ελληνική Ένωση Τραπεζών: Τα τραπεζικά καταστήματα ήταν και θα παραμείνουν ανοιχτά. Όλοι έχουν πλήρη πρόσβαση χωρίς περιορισμό στους λογαριασμούς τους. Η εξυπηρέτηση ωστόσο πρέπει να γίνεται με βάση τα μέτρα προφύλαξης.
Namrail έγραψε: 31 Μαρ 2020, 18:03
Ο ΠΟΥ συστήνει στους πολίτες να μη φοράν μάσκες προσώπου, εκτός αν είναι άρρωστοι.
με αφορμή αυτό, θυμίζω στους φίλους μας πως οι επικεφαλείς του ΠΟΥ θα έπρεπε να είναι κρεμασμένοι, και αυτοί που τους διόρισαν θαμμένοι ζωντανοί
Σέβομαι τον ειδικό και επακόλουθα τις απόψεις, οι μάσκες εγκυμονούν και κινδύνους με μη ορθή χρήση ωστόσο τα πράγματα έχουν και εντελώς άλλη οπτική.Namrail έγραψε: 31 Μαρ 2020, 18:12Εγώ έχω γράψει για τις μάσκες εδώ και ένα μήνα, από τότε που ξεκίνησε η κρίση. Όλοι από τότε έλεγαν ότι δεν προστατεύουν.Εμπεδοκλής έγραψε: 31 Μαρ 2020, 18:11Τα ακούς γατάκι; Όταν ο Εμπεδόκλας σας λέει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα ότι ο 60χρονος που πήγε να πάρει βιτάμ δεν φορούσε μάσκα βρίζετε και το παίζετε παντογνώστες. Ακούτε μόνο Εμπεδόκλα και όχι τα πορνοκάναλα...Namrail έγραψε: 31 Μαρ 2020, 18:03 Έχουν γίνει 16000+ τεστ.
Μελέτες δείχνουν ότι οι μάσκες δεν προστατεύουν από λοιμωξεις.
Πέραν των ασιατικών κρατών και Τσεχία, Αυστρία ενισχύουν πολιτική μάσκας.
Στο παρακάτω βλέπουμε τι λέει ο κορυφαίος ειδικός και γιατρός στην Νότια Κορέα που έχει 30 χρόνια εμπειρίας σε θέματα με ιούς. Μιλάμε για επιστήμονα που τα έχει ζήσει εκ του σύνεγγυς πολλές φορές και αξίζει να δει κάποιος την συνέντευξη του.
viewtopic.php?f=13&t=18355&p=1191245#p1191245
Θεωρεί επιβεβλημένη τη χρήση μάσκας για κάθε πολίτη. Είναι σίγουρα αποτελεσματική και παίζει σημαντικό ρόλο ως πρόληψη στην επέκταση της μόλυνσης. Του φαίνεται περίεργο που στις ΗΠΑ και την Ευρώπη δεν φοράει ο κόσμος μάσκα και διαφωνεί με αυτή τη λογική η οποία κατά τη γνώμη του από όσα διαπιστώνει με όσα λέγονται, δεν αφορά ζητήματα ιατρικής φύσεως αλλά χαμηλής προσφοράς σε μάσκες, δηλαδή επειδή δεν υπάρχουν πολλές για υγειονομικούς κλπ. συστήνεται να μη φοράει ο κόσμος στην ευρώπη και αλλού. Στο θέμα όμως επέμεινε και όταν τον ξαναρώτησε ο δημοσιογράφος για το αν οι πολίτες πρέπει να φοράνε μάσκα είπε πως πρέπει και δεν είναι λάθος.
Και τονίζω ότι στην Τσεχία η μη χρήση μάσκας σε δημόσιο χώρο επιφέρει πρόστιμο, το ίδιο και αλλού.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρχέλαος την 31 Μαρ 2020, 18:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Δε με πείραξε που δεν είχε μάσκα αλλά το ότι πήγε για να πάρει ένα μόνο τεμάχιο. Η συσταση του Χαρδαλιά στους πολίτες των δήμων που μπήκαν σε καραντίνα είναι να παίρνουν τρόφιμα για να κρατάνε μεγάλα διαστήματα. Έτσι οφείλουν να κάνουν ολοιΕμπεδοκλής έγραψε: 31 Μαρ 2020, 18:15Παρόλα αυτά σκούζετε που ο άλλος πήγε χωρίς μάσκα να πάρει βιτάμ...Namrail έγραψε: 31 Μαρ 2020, 18:12Εγώ έχω γράψει για τις μάσκες εδώ και ένα μήνα, από τότε που ξεκίνησε η κρίση. Όλοι από τότε έλεγαν ότι δεν προστατεύουν.Εμπεδοκλής έγραψε: 31 Μαρ 2020, 18:11
Τα ακούς γατάκι; Όταν ο Εμπεδόκλας σας λέει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα ότι ο 60χρονος που πήγε να πάρει βιτάμ δεν φορούσε μάσκα βρίζετε και το παίζετε παντογνώστες. Ακούτε μόνο Εμπεδόκλα και όχι τα πορνοκάναλα...
ΕΕΤ: Να εκμεταλλευτούν οι πολίτες τις δυνατότητες συναλλαγών που προσφέρει η σημερινή τεχνολογία και να ενημερώσουν για αυτές τις δυνατότητές τους γηραιότερους.
ΑΑΔΕ Με email και τηλεφωνα οι εξυπηρετήσεις στους ηλικιωμένους για να αποφευχθούν οι άσκοπες συναθροίσεις.
ΑΑΔΕ Με email και τηλεφωνα οι εξυπηρετήσεις στους ηλικιωμένους για να αποφευχθούν οι άσκοπες συναθροίσεις.
Η αστυνομία κοιμάται.Naida έγραψε: 31 Μαρ 2020, 18:13 Δεν καταλαβαίνω γιατί απαγορεύει σε αυτούς τους 5 απο 8 το βράδυ ως 8 το πρωί, τι νοημα έχει;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
Εμπεδοκλής
Αν όλοι πάνε να πάρουν τρόφιμα για ένα μήνα τότε υπάρχουν δύο επικίνδυνα σενάρια.Namrail έγραψε: 31 Μαρ 2020, 18:19Δε με πείραξε που δεν είχε μάσκα αλλά το ότι πήγε για να πάρει ένα μόνο τεμάχιο. Η συσταση του Χαρδαλιά στους πολίτες των δήμων που μπήκαν σε καραντίνα είναι να παίρνουν τρόφιμα για να κρατάνε μεγάλα διαστήματα. Έτσι οφείλουν να κάνουν ολοιΕμπεδοκλής έγραψε: 31 Μαρ 2020, 18:15Παρόλα αυτά σκούζετε που ο άλλος πήγε χωρίς μάσκα να πάρει βιτάμ...Namrail έγραψε: 31 Μαρ 2020, 18:12
Εγώ έχω γράψει για τις μάσκες εδώ και ένα μήνα, από τότε που ξεκίνησε η κρίση. Όλοι από τότε έλεγαν ότι δεν προστατεύουν.
Α. Να χεστούν από ληγμένα που ενδέχεται να καταναλώσουν.
Β. Να υπάρξουν ελλείψεις στην αγορά πολύ χειρότερες από αυτές που υπήρχαν την πρώτη ημέρα...
Μα αφού λένε για ασυμπτωματικούς, πως είναι δυνατον να μην προστατεύει η μάσκα που μου σπάει τα νευρα 
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Σε λίγες μέρες μπαίνει σε λειτουργία μητρώο ασθενών με κορονοιο όπου θα γράφονται και θα παρακολουθούνται όλα τα περιστατικα μέσω τηλεϊατρικής.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
και οι ασυμπτωματικοι δεν διασπειρουν τον ιο;
λοιπον ακομα και αν η μασκα προστατευει την διασπορα οταν την φοραει καποιος ασθενης
εφοσον παμπολλοι ειναι οι ασυμπτωματικοι καλως την φοραμε ολοι!
εξαλλου αδυνατον να καταλαβω πως ακριβως δεν προστατευει και αλλιως ...ο ιος διαπερναει την μασκα;
σε τι βαθμο προστατευει σε αυτην την περιπτωση;για ποια μασκα μιλαμε;
ελατε τωρα.
οι ασιατες ειναι κουτοι που την φορανε και εμεις οι εξυπνοι!
λοιπον ακομα και αν η μασκα προστατευει την διασπορα οταν την φοραει καποιος ασθενης
εφοσον παμπολλοι ειναι οι ασυμπτωματικοι καλως την φοραμε ολοι!
εξαλλου αδυνατον να καταλαβω πως ακριβως δεν προστατευει και αλλιως ...ο ιος διαπερναει την μασκα;
σε τι βαθμο προστατευει σε αυτην την περιπτωση;για ποια μασκα μιλαμε;
ελατε τωρα.
οι ασιατες ειναι κουτοι που την φορανε και εμεις οι εξυπνοι!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κόκκορας την 31 Μαρ 2020, 18:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν προβλέπονται άμεσα ελλείψεις στην αγορά. Επίσης υπάρχει κάτι που ονομάζεται τρόφιμα μακράς διάρκειας.Εμπεδοκλής έγραψε: 31 Μαρ 2020, 18:23
Αν όλοι πάνε να πάρουν τρόφιμα για ένα μήνα τότε υπάρχουν δύο επικίνδυνα σενάρια.
Β. Να υπάρξουν ελλείψεις στην αγορά πολύ χειρότερες από αυτές που υπήρχαν την πρώτη ημέρα...
-
Εμπεδοκλής
Ξηρά τροφή ρε μάστορα; Τι είμαστε, pets; Χώρια που και τότε τα ενδεχόμενα είναι και πάλι δύο.Namrail έγραψε: 31 Μαρ 2020, 18:25Δεν προβλέπονται άμεσα ελλείψεις στην αγορά. Επίσης υπάρχει κάτι που ονομάζεται τρόφιμα μακράς διάρκειας.Εμπεδοκλής έγραψε: 31 Μαρ 2020, 18:23
Αν όλοι πάνε να πάρουν τρόφιμα για ένα μήνα τότε υπάρχουν δύο επικίνδυνα σενάρια.
Α. Απλά να στουμπώσει ο κώλος μας.
Β. Να αυξηθούν οι πιθανότητες καρκίνου του παχέος εντέρου.
Δεν θα πάμε από λοίμωξη του αναπνευστικού και θα πάμε από όλες τις άλλες αρρώστιες μαζί...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1627 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-
- 26 Απαντήσεις