Ασέβαστος έγραψε: 30 Μαρ 2020, 12:22οι παπαδες παιρνουν κανονικα το μισθο τους, θελον και 800 απο πανω γιατι χασανε τα τυχερα;Fluffy έγραψε: 30 Μαρ 2020, 12:15 1. το επιδομα των 800€ δεν είναι για μήνα αλλα για περισσοτερο, στον μηνα αναλογει 550 πριπου € - αισχος
2. καθε άνθρωπος θα πρεπει να έχει την δυνατότητα να ζήσει ακομα και οι παπαδες αν και δεν συμφωνούμε μαζί τους
3. μη βγάζετε κακία
4. καλό θαταν να μην μπαίνουμε σε διάθεση κοινωνικου αυτοματισμου
Αντε παλι.Το 800αρι ΔΕΝ ειναι για τους ιερεις.Με το ζορι να παραποιησεις καταστασεις;
ψαλτες και καντηλαναφτες και ξερογωτι εκαναν τα γουστα τους 2 ωριτσες τη βδομαδα και παντελονιαζαν σχεδον εναν βασικο μισθο, να πανε να κανουν καμμια κανονικη δουλεια, που οι περισσοτεροι δηλαδη κανουν, και πληρονωνται απο αυτη.
Που ειδες γουστα;Εργαζονται καποιες ωρες τα ΣΚ οταν εμεις μπορει να κοιμομαστε,παμε εκδρομες,θαλασσα,πινουμε καφε κλπ κλπ.Γιατι να εξαιρεθουν απο τον νομο αφου ειναι δηλωμενοι στο ΙΚΑ;
αμα μας περισσευουν 800 αρια, ας δωθουν στους ανεργους, που πλεον εχασαν τη δυνατοτητα να ψαχνουν για δουλεια.
Κανενα προβλημα αρκει να υπαρχουν τα χρηματα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
documento Η Εκκλησία ζητάει να λάβουν ιερείς, ιεροψάλτες και άλλοι το επίδομα των 800 ευρώ
-
stergiosbik
Re: documento Η Εκκλησία ζητάει να λάβουν ιερείς, ιεροψάλτες και άλλοι το επίδομα των 800 ευρώ
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Re: documento Η Εκκλησία ζητάει να λάβουν ιερείς, ιεροψάλτες και άλλοι το επίδομα των 800 ευρώ
Σου έχω απαντήση.Ασέβαστος έγραψε: 30 Μαρ 2020, 13:25η δεν υπαρχει, η δεν ειναι καλος, η δεν ειναι παντοδυναμος.bluerose έγραψε: 30 Μαρ 2020, 13:16
Ο Θεός ξέρει τον λόγο
Και ο Θεός δοκιμάζει και την πίστη μας
Με την επιγεια λογική, κόλλησαν οπουδήποτε αλλού εκτός από τον Πανάγιο Τάφο
Όλοι θα το κολλήσουμε τι σημαίνει; Ότι δεν υπάρχει ο Θεός;
αλλιως δεν θα υπηρχε ιος.
Υπάρχει και είναι παντοδύναμος. Η ύπαρξη του ιού είναι άλλη μια απόδειξη της καλοσύνης σου. Αυτοί που πεθαίνουν πάνε δίπλα του στον παράδεισο και είναι καλύτερα από ότι είναι εδώ
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Υπάρχει...κι είναι καλός πολύΑσέβαστος έγραψε: 30 Μαρ 2020, 13:25η δεν υπαρχει, η δεν ειναι καλος, η δεν ειναι παντοδυναμος.bluerose έγραψε: 30 Μαρ 2020, 13:16
Ο Θεός ξέρει τον λόγο
Είναι και παντοδύναμος
Πρέπει να στα εξηγήσω απ' την αρχή
Λοιπόν. Μέχρι τώρα πως επιβιωσες;
Μια δοκιμασία περνάμε θέλει πίστη στερεή
Όχι, στο παράδεισο δε μπαίνεις εύκολαGewponos90 έγραψε: 30 Μαρ 2020, 13:29Σου έχω απαντήση.Ασέβαστος έγραψε: 30 Μαρ 2020, 13:25η δεν υπαρχει, η δεν ειναι καλος, η δεν ειναι παντοδυναμος.bluerose έγραψε: 30 Μαρ 2020, 13:16
Ο Θεός ξέρει τον λόγο
Υπάρχει και είναι παντοδύναμος. Η ύπαρξη του ιού είναι άλλη μια απόδειξη της καλοσύνης σου. Αυτοί που πεθαίνουν πάνε δίπλα του στον παράδεισο και είναι καλύτερα από ότι είναι εδώ![]()
Πας όπως είσαι κι εδώ κι ανάλογα τις πράξεις και τις σκέψεις σου
γουστα ειναι. δεν ειναι εργασια. για παραδειγμα, με τοσο λιγες ωρες δουλειες, ακομη και δηλωμενοι στο ικα, επιδομα ανεργιας δεν θα δικαιουνται αν απολυθουν.stergiosbik έγραψε: 30 Μαρ 2020, 13:28
Που ειδες γουστα;Εργαζονται καποιες ωρες τα ΣΚ οταν εμεις μπορει να κοιμομαστε,παμε εκδρομες,θαλασσα,πινουμε καφε κλπ κλπ.Γιατι να εξαιρεθουν απο τον νομο αφου ειναι δηλωμενοι στο ΙΚΑ;
κι εγω, ενα φεγγαρι, τις κυριακες μου τις περνουσα κανωντας τον κριτη σε αγωνες. τις περισσοτερες φορες στο τσαμπα, αλλα καποιες με πληρωναν κιολας. ε, ποτε δεν το ειπε κανεις "δουλεια". γουστα ειναι.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
οποτε, να μια καλη ιδεα: να βγουμε στους δρομους και να σκοτωνουμε οποιον βρουμε, για να τον στελνουμε στον παραδεισο, ειδικα μωρα-παιδια που δεν εχουν προλαβει να αμαρτησουν. μπορει εμεις να παμε στην κολαση, αλλα θα χαρισουμε αιωνιο παραδεισο σε τοσους συνανθρωπους μας.Gewponos90 έγραψε: 30 Μαρ 2020, 13:29Σου έχω απαντήση.Ασέβαστος έγραψε: 30 Μαρ 2020, 13:25η δεν υπαρχει, η δεν ειναι καλος, η δεν ειναι παντοδυναμος.bluerose έγραψε: 30 Μαρ 2020, 13:16
Ο Θεός ξέρει τον λόγο
Υπάρχει και είναι παντοδύναμος. Η ύπαρξη του ιού είναι άλλη μια απόδειξη της καλοσύνης σου. Αυτοί που πεθαίνουν πάνε δίπλα του στον παράδεισο και είναι καλύτερα από ότι είναι εδώ![]()
οπως ολοι.
-
stergiosbik
Αυτη ειναι η δικη σου αποψη.Ασέβαστος έγραψε: 30 Μαρ 2020, 13:38γουστα ειναι. δεν ειναι εργασια. για παραδειγμα, με τοσο λιγες ωρες δουλειες, ακομη και δηλωμενοι στο ικα, επιδομα ανεργιας δεν θα δικαιουνται αν απολυθουν.stergiosbik έγραψε: 30 Μαρ 2020, 13:28
κι εγω, ενα φεγγαρι, τις κυριακες μου τις περνουσα κανωντας τον κριτη σε αγωνες. τις περισσοτερες φορες στο τσαμπα, αλλα καποιες με πληρωναν κιολας. ε, ποτε δεν το ειπε κανεις "δουλεια". γουστα ειναι.
Ο νομος λεει οτι εργαζομενοι που πληττονται απο το κλεισιμο καταστηματων,επιχειρησεων κλπ δικαιουνται επιδοματος.
Αν οι ψαλτες ανηκουν στην κατηγορια αυτη θα το κρινουν οι αρμοδιοι και οχι εσυ κι εγω αναλογως με τα γουστα μας.
Απλα ειναι τα πραγματα.
φυσικα και ειναι δικη μου αποψη, αλλουνου αποψη θα ελεγα; ουτε ειμαι αρμοδιος, και οπως λες, αυτοι θα κρινουν.stergiosbik έγραψε: 30 Μαρ 2020, 13:55 Αυτη ειναι η δικη σου αποψη.
Ο νομος λεει οτι εργαζομενοι που πληττονται απο το κλεισιμο καταστηματων,επιχειρησεων κλπ δικαιουνται επιδοματος.
Αν οι ψαλτες ανηκουν στην κατηγορια αυτη θα το κρινουν οι αρμοδιοι και οχι εσυ κι εγω αναλογως με τα γουστα μας.
Απλα ειναι τα πραγματα.
απλα λεω τι νομιζω εγω οτι θα επρεπε να κρινουν, φορουμ ειναι εδω
- Μαύρο Πρόβατο
Ελα, η εξηγηση ειναι απλη.bluerose έγραψε: 30 Μαρ 2020, 13:16Ο Θεός ξέρει τον λόγοΑσέβαστος έγραψε: 30 Μαρ 2020, 12:11A0ANACIVC έγραψε: 28 Μαρ 2020, 14:18
Έχει πάει κάποιος ζωντανός και αρτιμελής σε ορθόδοξο ναό δηλ. και έφυγε νεκρός, ακρωτηριασμένος κλπ. όπως γίνεται συχνότατα στα νοσοκομεία;
Δεν βλέπεις πόσους νεκρούς έχουμε τον τελευταίο καιρό και την «πανδημία». Ποιά η χρησιμότητα και η λειτουργία όλων αυτών των φακελάκηδων αγυρτών όταν είναι ανίκανοι να εξυπηρετήσουν και να σώσουν έναν γέροντα ασθενή αλλά τον στέλνουν στον άλλο κόσμο; Η ευθανασία μήπως;
μερος της πανδημιας ηρθε εδω απο προσκυνητες...
Δεν θα κοινωνησαν φαινεται.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Ασέβαστος έγραψε: 30 Μαρ 2020, 13:41οποτε, να μια καλη ιδεα: να βγουμε στους δρομους και να σκοτωνουμε οποιον βρουμε, για να τον στελνουμε στον παραδεισο, ειδικα μωρα-παιδια που δεν εχουν προλαβει να αμαρτησουν. μπορει εμεις να παμε στην κολαση, αλλα θα χαρισουμε αιωνιο παραδεισο σε τοσους συνανθρωπους μας.Gewponos90 έγραψε: 30 Μαρ 2020, 13:29Σου έχω απαντήση.Ασέβαστος έγραψε: 30 Μαρ 2020, 13:25
η δεν υπαρχει, η δεν ειναι καλος, η δεν ειναι παντοδυναμος.
![]()
Δεν είμαι τόσο.αλτρουιστης να καταστρέψω την δικιά μου επίγεια ζωή για να κερδίσουν την αιώνια κάποιοι άλλη και μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Αλλά pls μην βάζεις ιδέες στα ταλιμπανια
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
- Golden Age
Δεν ξέρω τί ισχύει σε αυτά. Εμένα αυτό που με προβληματίζει είναι εξώφυλλα σαν αυτό:Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 28 Μαρ 2020, 12:19Καλά δε θα παίξω την κολοκυθιά με εμπαθή άτομα. Πιστεύετε ούτως ή άλλως ότι θέλετε. Η πραγματικότητα δεν φαίνεται να σας επηρεάζει.Ηράκλειτος έγραψε: 28 Μαρ 2020, 12:17Ψεύδεσαι. Μια χαρά πληρώνονται. Άστο. Ξέρω τι σου λέω.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 28 Μαρ 2020, 11:55 Αγαπητή μου αυτή τη στιγμή οι ιερείς λειτουργού χωρίς να πληρώνονται. Οι μητροπόλεις έχουν αναλάβει να καλύψουν ένα μέρος του μισθού τους. Άστο. Ξέρω τι σου λέω.
https://www.makeleio.gr/wp-content/uplo ... lo31-3.jpg
Αναφέρομαι στην επάνω μπλε μικρή τετράγωνη λεζάντα.
Με κάνει να προβληματίζομαι για το ποιος είναι το κέντρο που προσπαθεί να υποσκάψει τη δημόσια υγεία κι επιδιώκει να "σπάσει" τα μέτρα καραντίνας και κατ' επέκταση να προκαλέσει πλήθος νεκρών στη χώρα, είτε εσκεμμένα, είτε επιδιώκοντας άλλους στόχους, που όμως συνοδεύονται απο αδιαφορία και τυχοδιωκτισμό για τέτοιες συνέπειες. Δεν θέλω να πάει το μυαλό μου εκεί...
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Τι να σου πω. Πάντα υπάρχουν κάποιοι γραφικοί. Σε διαβεβαιώ όμως πως η πλειοψηφία του κλήρου το έχει πάρει απόφαση πως θα κάνει Ανάσταση με άδειες εκκλησίες. Πολλοί ναοί δε στήνουν από τώρα συνεργία για αναμετάδοση.Golden Age έγραψε: 31 Μαρ 2020, 18:10Δεν ξέρω τί ισχύει σε αυτά. Εμένα αυτό που με προβληματίζει είναι εξώφυλλα σαν αυτό:Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 28 Μαρ 2020, 12:19Καλά δε θα παίξω την κολοκυθιά με εμπαθή άτομα. Πιστεύετε ούτως ή άλλως ότι θέλετε. Η πραγματικότητα δεν φαίνεται να σας επηρεάζει.
https://www.makeleio.gr/wp-content/uplo ... lo31-3.jpg
Αναφέρομαι στην επάνω μπλε μικρή τετράγωνη λεζάντα.
Με κάνει να προβληματίζομαι για το ποιος είναι το κέντρο που προσπαθεί να υποσκάψει τη δημόσια υγεία κι επιδιώκει να "σπάσει" τα μέτρα καραντίνας και κατ' επέκταση να προκαλέσει πλήθος νεκρών στη χώρα, είτε εσκεμμένα, είτε επιδιώκοντας άλλους στόχους, που όμως συνοδεύονται απο αδιαφορία και τυχοδιωκτισμό για τέτοιες συνέπειες. Δεν θέλω να πάει το μυαλό μου εκεί...
- Golden Age
ellinikahoaxes: Η Εκκλησία της Ελλάδος ΔΕΝ αιτήθηκε να λάβουν το βοήθημα των 800€ οι ιερείς
[...]
Τι ισχύει;
Στην επιστολή που εστάλη από την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος στις 24 Μαρτίου προς τον υπουργό Εργασίας κ. Γιάννη Βρούτση γνωστοποιείται το αίτημα για ένταξη στην Εργάνη, προκειμένου οι εργαζόμενοι να αποζημιωθούν από το κράτος καθότι αποφασίστηκε η αναστολή λειτουργίας όλως των Ιερών Ναών και Ιερών Μονών της Ελληνικής επικράτειας.
Ακολουθεί η επιστολή:
Ωστόσο, το καθεστώς πληρωμής των ιερέων είναι διαφορετικό από εκείνο λοιπών εργαζομένων της εκκλησίας όπως για παράδειγμα του ιεροψάλτη ή του νεωκόρου. Πιο συγκεκριμένα, οι ιερείς αμείβονται από την Ενιαία Αρχή Πληρωμής (ΕΑΠ). Αυτό σημαίνει πως αυτοί πληρώνονται όπως προβλέπεται καθ’όλη τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού. Άλλωστε εντός της επιστολής ρητώς αναφέρονται ως προσωπικό οι ιεροψάλτες και οι νεωκόροι.
Οι τελευταίοι δεν υπάγονται στις διατάξεις του Κώδικα Εκκλησιαστικών Υπαλλήλων (ΚΕΥ). Το ίδιο ισχύει και για:
Το βοηθητικό ή υπηρεσιακό προσωπικό των ναών, όπως είναι οι γραμματείς ή οι καθαρίστριες.
Το προσωπικό που υπηρετεί στην εκκλησιαστική εκπαίδευση (άρθ. 1 παρ. 2, εδ. γ’ ΚΕΥ).
Δηλαδή, η Εκκλησία της Ελλάδος πράγματι ζήτησε την ένταξή της στην Εργάνη ως εργοδότη, προκειμένου να συμπεριληφθούν υπάλληλοι και εργαζόμενοί της (ΚΑΔ 94.91.10.03 – Υπηρεσίες Ιερών Ναών, 94.91.10.02 – Υπηρεσίες Ιερών Μονών) στις ευεργετικές διατάξεις για τους πληττόμενους από την πανδημία εργαζομένους, που δικαιούνται το βοήθημα των 800 ευρώ. Σε αυτούς δεν συμπεριλαμβάνονται οι ιερείς, αλλά μόνον οι ιεροψάλτες, οι νεωκόροι και το λοιπό προσωπικό, όπως εκτέθηκε παραπάνω. Ως εκ τούτου, αν το αίτημα γίνει δεκτό από τον Υπουργό Εργασίας, τότε οι ιεροψάλτες, οι νεωκόροι, το βοηθητικό/υπηρεσιακό προσωπικό και το προσωπικό που υπηρετεί στην εκκλησιαστική εκπαίδευση θα επωφεληθούν από το επίδομα των οκτακοσίων ευρώ.
[...]
-
Who is The 4th man
- Μέλη που αποχώρησαν
δέν ξέρω τίποτα από αυτά,
ξέρω μόνο αυτό
«ὁ μισθωτὸς ποιμὴν οὐκ ἐστὶ ποιμήν» (Ἰω. Ι´, 12).
"ουαί στόν μισθωτό ποιμένα" ιεζεκιήλ
ξέρω μόνο αυτό
«ὁ μισθωτὸς ποιμὴν οὐκ ἐστὶ ποιμήν» (Ἰω. Ι´, 12).
"ουαί στόν μισθωτό ποιμένα" ιεζεκιήλ
Αυτομπαναρισμενος επ αόριστον
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 19 Απαντήσεις
- 1311 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi