Καχύποπτε...και τα μισά να κάνουν από όσα λένε...Αγις έγραψε: 27 Μαρ 2020, 19:04χμμμ παραμενω καχυποπτος για τα κινητρα του παντοπωλη ντελιβερα Δημου - τις προμηθειες κ απο που αγοραστηκαν - ποσο κοστισαν - απο πιο ταμειο βγηκαν τα χρηματα - αν υπηρξαν δωρεες .... κλπ
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θέλω να δώσω ένα μεγάλο "μπράβο" στον δήμο Φυλής!
- Veni Vidi Vici
Re: Θέλω να δώσω ένα μεγάλο "μπράβο" στον δήμο Φυλής!
Αlea jacta est
'πες το μου ετσι να το καταλαβωVeni Vidi Vici έγραψε: 27 Μαρ 2020, 19:07Καχύποπτε...και τα μισά να κάνουν από όσα λένε...Αγις έγραψε: 27 Μαρ 2020, 19:04χμμμ παραμενω καχυποπτος για τα κινητρα του παντοπωλη ντελιβερα Δημου - τις προμηθειες κ απο που αγοραστηκαν - ποσο κοστισαν - απο πιο ταμειο βγηκαν τα χρηματα - αν υπηρξαν δωρεες .... κλπ![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Veni Vidi Vici
Βασικά το 90% είναι δωρεές (από μεγάλες εταιρείες, αν διαβάσεις τα προϊόντα (πιο πάνω) είναι όλα συσκευασμένα δεν έχει λαχανικά και τέτοια), γράφουν επάνω "προς δωρεάν διανομή", έχει άκρες ο δήμαρχος.Αγις έγραψε: 27 Μαρ 2020, 19:12'πες το μου ετσι να το καταλαβωVeni Vidi Vici έγραψε: 27 Μαρ 2020, 19:07Καχύποπτε...και τα μισά να κάνουν από όσα λένε...Αγις έγραψε: 27 Μαρ 2020, 19:04
χμμμ παραμενω καχυποπτος για τα κινητρα του παντοπωλη ντελιβερα Δημου - τις προμηθειες κ απο που αγοραστηκαν - ποσο κοστισαν - απο πιο ταμειο βγηκαν τα χρηματα - αν υπηρξαν δωρεες .... κλπ![]()
![]()
Αλλά και αν πληρώσει και 10 χιλιάρικα και κάποιος "φάει" και 2, δεν γαμιέται...στην Ελλάδα ζούμε...άλλοι τρώγανε 10 και μοίραζαν 2.
Αlea jacta est
δεν μας τα χες πει αυτα ....Veni Vidi Vici έγραψε: 27 Μαρ 2020, 19:18Βασικά το 90% είναι δωρεές (από μεγάλες εταιρείες, αν διαβάσεις τα προϊόντα (πιο πάνω) είναι όλα συσκευασμένα δεν έχει λαχανικά και τέτοια), γράφουν επάνω "προς δωρεάν διανομή", έχει άκρες ο δήμαρχος.
Αλλά και αν πληρώσει και 10 χιλιάρικα και κάποιος "φάει" και 2, δεν γαμιέται...στην Ελλάδα ζούμε...άλλοι τρώγανε 10 και μοίραζαν 2.
Αρα το μεγαλο μπραβο δωστο στις εταιρειες * - να αλλαξει ο τιτλος ειναι παραπλανητικος .
*Αφου ελεγχθουν τα προιοντα κ βεβαιωθει οτι δεν εχουν γινει λαμογιες με ληγμενα που εχουν αλλαχτει ημερομηνιες - ακαταλληλα λογω πλημμελους αποθηκευσης - συμβασεις για τροφοδοσια των κοινωνικων δομων του δημου κλπ
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Veni Vidi Vici
Έχεις δει πολλές εταιρείες να "δωρίζουν" και σε άλλους δήμους; Και αν ναι, τα μοιράζουν οι δήμοι κάθε βδομάδα στους δημότες τουςΑγις έγραψε: 27 Μαρ 2020, 19:27δεν μας τα χες πει αυτα ....Veni Vidi Vici έγραψε: 27 Μαρ 2020, 19:18Βασικά το 90% είναι δωρεές (από μεγάλες εταιρείες, αν διαβάσεις τα προϊόντα (πιο πάνω) είναι όλα συσκευασμένα δεν έχει λαχανικά και τέτοια), γράφουν επάνω "προς δωρεάν διανομή", έχει άκρες ο δήμαρχος.
Αρα το μεγαλο μπραβο δωστο στις εταιρειες * - να αλλαξει ο τιτλος ειναι παραπλανητικος .![]()
*Αφου ελεγχθουν τα προιοντα κ βεβαιωθει οτι δεν εχουν γινει λαμογιες με ληγμενα που εχουν αλλαχτει ημερομηνιες - ακαταλληλα λογω πλημμελους αποθηκευσης - συμβασεις για τροφοδοσια των κοινωνικων δομων του δημου κλπ
Ληγμένα; Λες να διακινδύνευαν καμιά δηλητηρίαση;
Σε 9.000 οικογένειες μοιράζουν (36.000 κατ.).
Αlea jacta est
ναι εχω δει - οπως και το το εγινε με την διανομη - και σε τι αποσκοπουσαν πολλες απο τις δωρεες,Veni Vidi Vici έγραψε: 27 Μαρ 2020, 19:41Έχεις δει πολλές εταιρείες να "δωρίζουν" και σε άλλους δήμους; Και αν ναι, τα μοιράζουν οι δήμοι κάθε βδομάδα στους δημότες τουςΑγις έγραψε: 27 Μαρ 2020, 19:27δεν μας τα χες πει αυτα ....Veni Vidi Vici έγραψε: 27 Μαρ 2020, 19:18
Βασικά το 90% είναι δωρεές (από μεγάλες εταιρείες, αν διαβάσεις τα προϊόντα (πιο πάνω) είναι όλα συσκευασμένα δεν έχει λαχανικά και τέτοια), γράφουν επάνω "προς δωρεάν διανομή", έχει άκρες ο δήμαρχος.
Αρα το μεγαλο μπραβο δωστο στις εταιρειες * - να αλλαξει ο τιτλος ειναι παραπλανητικος .![]()
*Αφου ελεγχθουν τα προιοντα κ βεβαιωθει οτι δεν εχουν γινει λαμογιες με ληγμενα που εχουν αλλαχτει ημερομηνιες - ακαταλληλα λογω πλημμελους αποθηκευσης - συμβασεις για τροφοδοσια των κοινωνικων δομων του δημου κλπ![]()
Ληγμένα; Λες να διακινδύνευαν καμιά δηλητηρίαση;
Σε 9.000 οικογένειες μοιράζουν (36.000 κατ.).
ο ελεγχος δεν εβλαψε ποτε κανεναν - αυτο παλι απο την εμπειρια σε αλλο δημο.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Veni Vidi Vici
Διάβασε όλα τα ποστ, αν δεν σου κάνει κόπο.sharp έγραψε: 27 Μαρ 2020, 19:53Τι έχει φτάσει να βλέπει στον ύπνο του ο κόσμος... άντε να τελειώσει η κλεισούρα γιατί θα ακούσουμε χειρότερα.Veni Vidi Vici έγραψε: 19 Μαρ 2020, 23:25 Και ένα μεγάλο "ευχαριστώ"!
Μας πήρε τηλέφωνο η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου μας (Φυλής) και μας ρώτησε αν χρειαζόμαστε κάτι.
Η γυναίκα, που μίλησε μαζί τους, τους είπε..."τα πάντα, ότι μπορείτε να μας δώσετε" και η απάντηση ήταν..."μην βγείτε έξω, θα σας φέρουμε τρόφιμα,χαρτικά και αντισηπτικά αύριο 9 με 2"!
Πως να μην το γράψω εδώ;
Μπράβο και ευχαριστούμε!
Και αν συνεχίσεις το ίδιο τροπάρι θα σου απαντήσω αναλόγως.
Αlea jacta est
Με απειλείς;Veni Vidi Vici έγραψε: 27 Μαρ 2020, 19:55Διάβασε όλα τα ποστ, αν δεν σου κάνει κόπο.sharp έγραψε: 27 Μαρ 2020, 19:53Τι έχει φτάσει να βλέπει στον ύπνο του ο κόσμος... άντε να τελειώσει η κλεισούρα γιατί θα ακούσουμε χειρότερα.Veni Vidi Vici έγραψε: 19 Μαρ 2020, 23:25 Και ένα μεγάλο "ευχαριστώ"!
Μας πήρε τηλέφωνο η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου μας (Φυλής) και μας ρώτησε αν χρειαζόμαστε κάτι.
Η γυναίκα, που μίλησε μαζί τους, τους είπε..."τα πάντα, ότι μπορείτε να μας δώσετε" και η απάντηση ήταν..."μην βγείτε έξω, θα σας φέρουμε τρόφιμα,χαρτικά και αντισηπτικά αύριο 9 με 2"!
Πως να μην το γράψω εδώ;
Μπράβο και ευχαριστούμε!
- Veni Vidi Vici
Ρε τράβα γαμήσου με κάνα παγκολίνο.sharp έγραψε: 27 Μαρ 2020, 19:57Με απειλείς;Veni Vidi Vici έγραψε: 27 Μαρ 2020, 19:55Διάβασε όλα τα ποστ, αν δεν σου κάνει κόπο.sharp έγραψε: 27 Μαρ 2020, 19:53
Τι έχει φτάσει να βλέπει στον ύπνο του ο κόσμος... άντε να τελειώσει η κλεισούρα γιατί θα ακούσουμε χειρότερα.
Μαλάκα.
Αlea jacta est
Καλά βλάκας είσαι ρε Αντρέα, πλάκα κάνουμε.Veni Vidi Vici έγραψε: 27 Μαρ 2020, 20:08Ρε τράβα γαμήσου με κάνα παγκολίνο.sharp έγραψε: 27 Μαρ 2020, 19:57Με απειλείς;Veni Vidi Vici έγραψε: 27 Μαρ 2020, 19:55
Διάβασε όλα τα ποστ, αν δεν σου κάνει κόπο.
Μαλάκα.
- Veni Vidi Vici
Ε βάλε κάνα γελάκι ρε μαλάκα!
Που να καταλάβω πως κάνεις πλάκα και δεν με λες ψεύτη ή ονειροπαρμένο;
Αlea jacta est
Καλά σε λέω, αλλά κάνω και πλάκαVeni Vidi Vici έγραψε: 27 Μαρ 2020, 20:22Ε βάλε κάνα γελάκι ρε μαλάκα!![]()
Που να καταλάβω πως κάνεις πλάκα και δεν με λες ψεύτη ή ονειροπαρμένο;
με κανα παγκολίνο...χαχαχα.. καλό
- Veni Vidi Vici
Και σήμερα...out of the blue...ντριιιν...Ναι...Καλησπέρα από τον δήμο, βγείτε στην πόρτα σας τα έχουμε αφήσει.
Τα ίδια με τα προηγούμενα συν 3 κιλά αρνί (παϊδάκια-μπούτι, νωπό φρεσκοκομμένο) και 12 κόκκινα αυγά (συσκευασμένα).
Σοκαριστικά ευχάριστο.
Τα ίδια με τα προηγούμενα συν 3 κιλά αρνί (παϊδάκια-μπούτι, νωπό φρεσκοκομμένο) και 12 κόκκινα αυγά (συσκευασμένα).
Σοκαριστικά ευχάριστο.
Αlea jacta est
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 463 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos