!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καραντίνα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Dwarven Blacksmith
Re: Καραντίνα
αμ γι αυτό δεν έχω, προσέχωGouerino 4 έγραψε: 20 Μαρ 2020, 16:33Εσυ δεν εχεις αναγκη,γυναικα εισαι.
Τον αντρα σου παλι δεν τον βλεπω καλα
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Εγώ πάντως έριξα άλλα 50χλμ ποδήλατο σήμερα. Ισπανία και Γαλλία λέει το ποδήλατο έχει ήδη απαγορευθεί ! Τρέλα ! Δηλαδή αν πάω πέρα δώθε σε επαρχιακούς ποιόν θα κολλήσω ;
Όχι τίποτα άλλο. Θα πεθάνουμε που θα πεθάνουμε, να μην πάμε απροπόνητοι. Κρίμα από τον Θεό.
Όχι τίποτα άλλο. Θα πεθάνουμε που θα πεθάνουμε, να μην πάμε απροπόνητοι. Κρίμα από τον Θεό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος break την 20 Μαρ 2020, 19:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Gouerino 4
Τυχερος αυτος με τον οποιον εφτασες στο τσακ,δεν ανηκει στις ευπαθεις ομαδεςΣουβλίτσα έγραψε: 20 Μαρ 2020, 18:53αμ γι αυτό δεν έχω, προσέχωGouerino 4 έγραψε: 20 Μαρ 2020, 16:33Εσυ δεν εχεις αναγκη,γυναικα εισαι.
Τον αντρα σου παλι δεν τον βλεπω καλα![]()
Αρκει να μην την πατησε απο αλλην βεβαια
Kαλησπέρα στο κρου
Ιαματικές πηγές με ενημέρωσαν πως επίκειται καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας από Δευτέρα
Επίσης, πολύ φίλος με ενημέρωσε ότι ακόμα και σε περίπτωση καθολικής απαγόρευσης κυκλοφορίας, έχουμε τη δυνατότητα να κινούμαστε εντός ακτίνας ενός χιλιομέτρου από το σπίτι μας, για τρέξιμο π.χ
Ο πολύ φίλος ψηφίζει ΚΚΕ οπότε δεν τον εμπιστεύομαι απόλυτα. Έχει κάποιος από τους σεβαστούς πχορουμίτες γνώση επί του θέματος;
Ευχαριστώ
Ιαματικές πηγές με ενημέρωσαν πως επίκειται καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας από Δευτέρα
Επίσης, πολύ φίλος με ενημέρωσε ότι ακόμα και σε περίπτωση καθολικής απαγόρευσης κυκλοφορίας, έχουμε τη δυνατότητα να κινούμαστε εντός ακτίνας ενός χιλιομέτρου από το σπίτι μας, για τρέξιμο π.χ
Ο πολύ φίλος ψηφίζει ΚΚΕ οπότε δεν τον εμπιστεύομαι απόλυτα. Έχει κάποιος από τους σεβαστούς πχορουμίτες γνώση επί του θέματος;
Ευχαριστώ
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Πολύ πιθανόν, έχω βάσιμη πληροφορία για μέχρι Κυριακή βράδυ κυκλοφορία .elchav έγραψε: 22 Μαρ 2020, 00:23 Kαλησπέρα στο κρου
Ευχαριστώ
Ετσι ηταν οι πληροφοριες και το ειχαμε σιγουρο τωρα που το ειπε κομθουνι - πολυ αμφιβαλω .elchav έγραψε: 22 Μαρ 2020, 00:23 Kαλησπέρα στο κρου
Ευχαριστώ
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
ακόμα κι ένα χαλασμένο ρολόι λέει την ώρα σωστά, 2 φορές την ημέρα
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- Veni Vidi Vici
1 μίλι όχι 1χμ.Στύγιος έγραψε: 22 Μαρ 2020, 00:33Πολύ πιθανόν, έχω βάσιμη πληροφορία για μέχρι Κυριακή βράδυ κυκλοφορία .elchav έγραψε: 22 Μαρ 2020, 00:23 Kαλησπέρα στο κρου
Ευχαριστώ
Είμαστε του Χάρβαρντ εμείς όχι της Τυροκομικής Ελασώνας.
Αlea jacta est
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
πότε θα τελειώσει αυτή η μαλακία;
σπάσαν τα νεύρα μου
σπάσαν τα νεύρα μου
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Κι εγώ έτρεξα χθες 12 χλμ. Ποια καραντίνα και μαλακίες. Όπου θες πας.break έγραψε: 20 Μαρ 2020, 19:48 Εγώ πάντως έριξα άλλα 50χλμ ποδήλατο σήμερα. Ισπανία και Γαλλία λέει το ποδήλατο έχει ήδη απαγορευθεί ! Τρέλα ! Δηλαδή αν πάω πέρα δώθε σε επαρχιακούς ποιόν θα κολλήσω ;
Αυτό ήταν 20 Μαρτίου...Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 29 Μαρ 2020, 11:23Κι εγώ έτρεξα χθες 12 χλμ. Ποια καραντίνα και μαλακίες. Όπου θες πας.break έγραψε: 20 Μαρ 2020, 19:48 Εγώ πάντως έριξα άλλα 50χλμ ποδήλατο σήμερα. Ισπανία και Γαλλία λέει το ποδήλατο έχει ήδη απαγορευθεί ! Τρέλα ! Δηλαδή αν πάω πέρα δώθε σε επαρχιακούς ποιόν θα κολλήσω ;