Ελληνας γιατρός στο Μπέρμιγχαμ: Πρότυπο η Ελλάδα, η Βρετανία σε χειρότερη θέση από την Ιταλία
Η Ελλάδα πρότυπο για την Ευρώπη
Σύμφωνα με τον κ. Νικολούση η Ελλάδα αποτελεί πρότυπο για την Ευρώπη όσον αφορά την αντιμετώπιση του ιού. «Χάρηκα πολύ που είδα τέτοια ευσυνειδησία στην Ελλάδα. Μπορεί να υπάρχουν κρούσματα απειθαρχίας αλλά εάν δείτε τα μέτρα που έλαβε η χώρα, ήταν πολύ πιο μπροστά από άλλων χωρών Σκέφτηκα πολύ αν θα έπρεπε να γυρίσουν τα παιδιά μου πίσω στην Ελλάδα. Μπορεί τα παιδιά να μην νοσούν όπως οι ενήλικες αλλά αυτή τη στιγμή εάν κάτι χρειαστεί και πάνε στο νοσοκομείο δεν θα έχουν την πρόσβαση που θα είχαν σε κανονικές συνθήκες» κατέληξε.
https://www.ethnos.gr/kosmos/95931_elli ... si-apo-tin
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πρώτος νεκρός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Ο πρώτος νεκρός
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Διευθύντρια του "Σωτηρία".
Νοσηλεύουμε και σαραντάρηδες και πενηντάρηδες. Κάποιοι έχουν παράγοντες κινδύνου, κάποιοι είναι απολύτως υγιείς ή ακόμα και αθλητές. Σίγουρα, η κατάσταση του ανοσοποιητικού έχει σημασία και υπάρχουν ευπαθείς ομάδες, αλλά νομίζω κανείς δεν είναι άτρωτος».
https://www.protothema.gr/greece/articl ... u-sotiria/
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
τον μπαναρεις ή δεν τον μπαναρεις ;Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Μαρ 2020, 01:01 Άσχετο επίσης, αλλά το Half-Life: Alyx τα σπάει, δεν ξέρω τι φώτιση μου ήρθε και πήρα VR headset λίγο πριν τον πανικό αλλά μπράβο μου.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
-
Gouerino 4
vatraxos έγραψε: 24 Μαρ 2020, 01:12Αν δεν επιθυμούν ταφή, ναι.
Τι μαλακας εισαι
- Veni Vidi Vici
18ο θύμα. Ηλικιωμένη γυναίκα που νοσηλεύονταν στο "Σωτηρία" με υποκείμενα νοσήματα.
Κατέληξε τα ξημερώματα της Τρίτης.
- Veni Vidi Vici
Σε πρόλαβα.Namrail έγραψε: 24 Μαρ 2020, 11:49 18ο θύμα. Ηλικιωμένη γυναίκα που νοσηλεύονταν στο "Σωτηρία" με υποκείμενα νοσήματα.
ΑΝΤ1 κι εσύ;
Αlea jacta est
Ράδιο ακούω.Veni Vidi Vici έγραψε: 24 Μαρ 2020, 11:50Σε πρόλαβα.Namrail έγραψε: 24 Μαρ 2020, 11:49 18ο θύμα. Ηλικιωμένη γυναίκα που νοσηλεύονταν στο "Σωτηρία" με υποκείμενα νοσήματα.
Κατέληξε τα ξημερώματα της Τρίτης.![]()
ΑΝΤ1 κι εσύ;
- Dwarven Blacksmith
Εγώ φταίω που εσείς σκεφτόσασταν "θα το αφήσω καμια 10ριά χρόνια ακόμα, να ωριμάσει η τεχνολογία";enterprise-psi έγραψε: 24 Μαρ 2020, 11:45τον μπαναρεις ή δεν τον μπαναρεις ;Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Μαρ 2020, 01:01 Άσχετο επίσης, αλλά το Half-Life: Alyx τα σπάει, δεν ξέρω τι φώτιση μου ήρθε και πήρα VR headset λίγο πριν τον πανικό αλλά μπράβο μου.![]()
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Δεν πρόλαβα ουτε πισι να πάρω, με έφαγαν τα κουφώματα και τα εξαρτήματα στο μηχανάκιDwarven Blacksmith έγραψε: 24 Μαρ 2020, 12:04Εγώ φταίω που εσείς σκεφτόσασταν "θα το αφήσω καμια 10ριά χρόνια ακόμα, να ωριμάσει η τεχνολογία";enterprise-psi έγραψε: 24 Μαρ 2020, 11:45τον μπαναρεις ή δεν τον μπαναρεις ;Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Μαρ 2020, 01:01 Άσχετο επίσης, αλλά το Half-Life: Alyx τα σπάει, δεν ξέρω τι φώτιση μου ήρθε και πήρα VR headset λίγο πριν τον πανικό αλλά μπράβο μου.![]()
![]()
The business man whose master plan controls the world each day,
-
Εμπεδοκλής
Εν τω μεταξύ όποιους θέλουν μετράνε ως νεκρούς από τον ιό. Πέθανε γέρος στη Ζάκυνθο με συμπτώματα του ιού πριν βγουν τα αποτελέσματα του τεστ και δεν τον μέτρησαν. Πέθανε η μάνα του 53χρονου στην Κοζάνη, επίσης δεν την μέτρησαν. Βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά ηλικιωμένη που είχε γυρίσει από τους Αγίους Τόπους την καθαρά Δευτέρα, ούτε και αυτή την μέτρησαν.
Και αυτά μόνο από όσα δημοσιεύονται στα ΜΜΕ...
Και αυτά μόνο από όσα δημοσιεύονται στα ΜΜΕ...
19 - 64χρονος στο ίδιο νοσοκομείο.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
δεν ειναι τοσο θεμα στατιστικων οσο θεμα ασφαλειας αν μιλαμε για τοσο μεταδοτικο νοσημαΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 23 Μαρ 2020, 23:58 Δεν συνισταται η νεκροψια ατομων που πεθαναν οντας φορεις ιου για να τον καταγραψουν η οχι στα στατιστικα του ιου
Θα ηταν βλακωδες αν το εκαναν
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Θεόδωρος Ανδρεάδης-Συγγελάκης:
Χιλιάδες υλικά αναπνευστήρων για νοσοκομειακή χρήση που μεταφέρονταν στην Ελλάδα κατεσχέθηκαν στην Ανκόνα από τις Ιταλικές αρχές, λίγο πριν μπουν στο πλοίο στο λιμάνι της Ανκόνας.
ο σώζον εαυτό σωθείτο
Χιλιάδες υλικά αναπνευστήρων για νοσοκομειακή χρήση που μεταφέρονταν στην Ελλάδα κατεσχέθηκαν στην Ανκόνα από τις Ιταλικές αρχές, λίγο πριν μπουν στο πλοίο στο λιμάνι της Ανκόνας.
ο σώζον εαυτό σωθείτο
Αίγαγρος έγραψε: 24 Μαρ 2020, 13:17 Θεόδωρος Ανδρεάδης-Συγγελάκης:
ο σώζον εαυτό σωθείτο
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1694 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ