Έχω και άλλα πετυχημένα. Απλά έχω πολλούς εχθρούς που από εμπάθεια δεν τα εκτιμούν...Cecily Anne έγραψε: 24 Μαρ 2020, 00:53Εμπεδοκλής έγραψε: 24 Μαρ 2020, 00:52Εδώ να πούμε ότι, με βάση τις ηλικίες, αν τα θύματα του κορονοϊού επιχειρούσαν να κα κάνουν σεξ δεν θα πέθαιναν από τον ιό...kameron έγραψε: 24 Μαρ 2020, 00:47
Αυστηρά με διπλό προφυλακτικό και μάσκα, δύσκολα τα πράγματα.
Μεγάλη κρίση και για το αρχαιότερο επάγγελμα, θα έχουν επιπτώσεις αυτά.![]()
![]()
ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΛΕΙΠΩ.
Είπε ο εμπεδοκλής αστείο.
Πάγωσε η κόλαση.
Θα βρέξει κολιμπρί.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πρώτος νεκρός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
-
Εμπεδοκλής
Re: Ο πρώτος νεκρός
Εντωμεταξυ μου στέλνουν εικόνες από Πάτρα όπου έχουν μαζευτεί σε σπίτι και τα πινουν, με συνοδεία πίτσας.
Και η αλήθεια είναι ότι τους ζηλεύω.
- Cecily Anne
Άντε βρε, γκρινιάρη.Εμπεδοκλής έγραψε: 24 Μαρ 2020, 00:55
Έχω και άλλα πετυχημένα. Απλά έχω πολλούς εχθρούς που από εμπάθεια δεν τα εκτιμούν...
Namrail έγραψε: 24 Μαρ 2020, 00:59 Εντωμεταξυ μου στέλνουν εικόνες από Πάτρα όπου έχουν μαζευτεί σε σπίτι και τα πινουν, με συνοδεία πίτσας.
Στείλε διεύθυνση να ρίξω καταγγελία επώνυμη.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Dwarven Blacksmith
Άσχετο επίσης, αλλά το Half-Life: Alyx τα σπάει, δεν ξέρω τι φώτιση μου ήρθε και πήρα VR headset λίγο πριν τον πανικό αλλά μπράβο μου.
Μη ζηλεύεις, ξέρεις τι θα έρθει μετά την πίτσα.Namrail έγραψε: 24 Μαρ 2020, 00:59 Εντωμεταξυ μου στέλνουν εικόνες από Πάτρα όπου έχουν μαζευτεί σε σπίτι και τα πινουν, με συνοδεία πίτσας.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
- Veni Vidi Vici
Domino's;Namrail έγραψε: 24 Μαρ 2020, 00:59 Εντωμεταξυ μου στέλνουν εικόνες από Πάτρα όπου έχουν μαζευτεί σε σπίτι και τα πινουν, με συνοδεία πίτσας.
Αlea jacta est
- Cecily Anne
Καούρα;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Καλώς ήρθες.
Ε το μλκ.
Αν δεν επιθυμούν ταφή, ναι.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
τι άστρο, κοπέλα μου;Cecily Anne έγραψε: 24 Μαρ 2020, 00:18Tarkovsky έγραψε: 24 Μαρ 2020, 00:04 Καραντίνα-14;
μην την πατήσουμε από κει που δεν την περιμένουμε![]()
Έφυγα από την Ιταλία κατά τυχη μία βδομάδα πριν γίνει ο κακός χαμός στη Λομβαρδία, χωρίς να έχω ιδέα παραμικρή του τι συνέβαινε, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ.
[...]
Το ότι είμαι εδώ σήμερα είναι γιατί πλέον πιστεύω ότι έχω άστρο στο on the spot decision making, διότι υπό άλλες συνθήκες θα είχα πυρποληθεί από τις τύψεις μου. Πού θα ξεσπάσω τόσο άγχος που τράβηξα, αν όχι στη φορουμάρα;![]()
2-3 ηλιακά συστήματα είχες
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
- Cecily Anne
Έλα μου ντε. Εδώ εξαργύρωσα την τύχη μου πιστεύω.
Θα πεθάνω άδοξα θα το δεις. Αναφυλακτικό σοκ από αλλεργία ξέρω'γω. Ξενέρωτα πράματα.
Α που 'ναι να πνιγεί, ποτέ ντου δεν ποθαίνει.Cecily Anne έγραψε: 24 Μαρ 2020, 01:27Έλα μου ντε. Εδώ εξαργύρωσα την τύχη μου πιστεύω.
Θα πεθάνω άδοξα θα το δεις. Αναφυλακτικό σοκ από αλλεργία ξέρω'γω. Ξενέρωτα πράματα.
Κοράνι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Tarkovsky την 24 Μαρ 2020, 13:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Εν τω μεταξύ η Ινδία έχει 468 κρούσματα και 9 νεκρούς. Κάτι δεν μας λένε καλά.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- hellegennes
Εδώ που τα λέμε, το φταίξιμο είναι του ΠΟΥ, δηλαδή των κυβερνήσεων που συμμετέχουν στον ΠΟΥ και τον χρηματοδοτούν, γιατί δεν έχουν δώσει στον οργανισμό τους το ελεύθερο να ελέγχει και να συντονίζει όλην την μεθοδολογία επιτήρησης και καταγραφής σε περίοδο επιδημιών. Ευελπιστώ αυτό να αλλάξει τώρα.kameron έγραψε: 24 Μαρ 2020, 00:23Πιθανότατα, αλλά το ζήτημα είναι πόσο γρήγορα θα συμβεί αυτό και τι απώλειες θα υπάρξουν μέχρι τότε.Lestat έγραψε: 24 Μαρ 2020, 00:19
Ειναι καινουριος ο ιος, δεν εχει ανοσια η κοινοτητα. Δεν εχει καμια προστασια απεναντι του.
Και η ευλογιά θερισε τους ινδιανους της Αμερικης στο πρωτο διαστημα απο την μεταφορα της απο τους ισπανους εκει.
Αυτος ο κορονοιος θα καταληξει να ειναι ενας απο τους βασικους ιους του κοινου κρυολογηματος.
Στην περίπτωση λ.χ. των Ινδιάνων, έπαθαν κανονική γενοκτονία.
Και εδώ κολλάνε τα σχόλια πολλών ειδικών ότι για την ώρα προκύπτει σημαντική στατιστική παραδοξότητα σε σχέση με χώρες και ηλικίες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Μια διαφορετικη αντιμετωπιση της πανδημιας απο τα αποφασιζω και διαταζω του γκαντεμη.
Hang on sloopy 
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1699 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-