Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης.Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Arisvilla έγραψε: 23 Μαρ 2020, 23:32
ξέρω περιπτώσεις που υπάρχει περίπτωση οι αποθανόντες να είχαν και covid και δεν έγινε καν νεκροψία.
όντως
Το θέμα είναι κατά πόσο επηρέασε ο ιός την κατάληξή τους, τρέχα γύρευε δλδ γιατί η ιατρική απέχει αρκετά ακόμα από το να καταλήξει στο πόσο ισχύει κάτι τέτοιο σε σχέση πάντα με άλλα νοσήματα ή τυχόν εγκεφαλικά, εμφράγματα κλπ που μπορεί να πάθει κάποιος που έχει μολυνθεί με τον ιό, ειδικά αν είναι ασυμπτωματικός.
Στην περίπτωση της Τζαναβάρα ο Βουλευτής του μέρα που ανέδειξε το θέμα έφαγε κράξιμο από πολλούς, μεταξύ των οποίων και από τον αδελφό της θανούσης.
τότε ή δεν γίνονται σε όλους τους ασθενείς με υποκείμενα νοσήματα τεστ για τον ιό ή δεν μου έδωσαν αληθινές πληροφορίες
(αυτό οσον αφορά το "όντως")
ερώτηση: ο πυρετός πρέπει οπωσδήποτε να περιλαμβάνεται στα συμπτώματα για να γίνει τεστ?
Arisvilla έγραψε: 23 Μαρ 2020, 23:32
ξέρω περιπτώσεις που υπάρχει περίπτωση οι αποθανόντες να είχαν και covid και δεν έγινε καν νεκροψία.
όντως
Το θέμα είναι κατά πόσο επηρέασε ο ιός την κατάληξή τους, τρέχα γύρευε δλδ γιατί η ιατρική απέχει αρκετά ακόμα από το να καταλήξει στο πόσο ισχύει κάτι τέτοιο σε σχέση πάντα με άλλα νοσήματα ή τυχόν εγκεφαλικά, εμφράγματα κλπ που μπορεί να πάθει κάποιος που έχει μολυνθεί με τον ιό, ειδικά αν είναι ασυμπτωματικός.
Στην περίπτωση της Τζαναβάρα ο Βουλευτής του μέρα που ανέδειξε το θέμα έφαγε κράξιμο από πολλούς, μεταξύ των οποίων και από τον αδελφό της θανούσης.
Υπάρχει και μια περίπτωση στην Κέρκυρα που υπάρχει υποψία covid. Οι Ιατροδικαστές λένε οτι σε κάθε θάνατο από εδώ και πέρα πρέπει να γίνεται και εξέταση για covid γιατί υπάρχει κίνδυνος μόλυνσης.
Gherschaagk έγραψε: 23 Μαρ 2020, 23:52
Δλδ οποίος είχε Πάρκινσον σε προχωρημένο στάδιο και πέθανε ενώ είχε νοσήσει από τον ιό καταγράφεται σαν περιστατικό του ιού;
Σε Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία ναι.
Για άλλες χώρες δεν είναι καθόλου σίγουρο.
ευκαιρία έψαχνες ρε πούστη, να μας σπας τ' αρχίδια με την άδεια πλέον της αστυνομίας
Προς 13033:
9 Ελληγεννής Αλεξανδρινός Ψυχειατρείο Θεσσαλονίκη
Απ:
Δεν υπάρχει 9
Προς 13033:
Α, ναι; Μετά το 8 εσείς πηγαίνετε στο 10;
αλλά εγώ δεν τσιμπάω, μωρή μουσίτσα
κάνε όσα ορθογραφικά θες
Μπάσταρδε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Arisvilla έγραψε: 23 Μαρ 2020, 23:54
Οι Ιατροδικαστές λένε οτι σε κάθε θάνατο από εδώ και πέρα πρέπει να γίνεται και εξέταση για covid γιατί υπάρχει κίνδυνος μόλυνσης.
για Πάρκινσον ήθελα να ρωτήσω κι εγώ, επειδή σε τελικά στάδια φέρνει πολλά και διάφορα, κάνουν ή δεν κάνουν κανονικά το τεστ? τί συμπτώματα χρειάζονται για να γίνει τεστ? (ρωτάω επειδή έχω πρόσφατο παράδειγμα θανάτου)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σουβλίτσα την 23 Μαρ 2020, 23:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Gherschaagk έγραψε: 23 Μαρ 2020, 23:52
Δλδ οποίος είχε Πάρκινσον σε προχωρημένο στάδιο και πέθανε ενώ είχε νοσήσει από τον ιό καταγράφεται σαν περιστατικό του ιού;
Σε Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία ναι.
Για άλλες χώρες δεν είναι καθόλου σίγουρο.
Αν θυμάμαι καλά, ο Τσιόδρας είπε σήμερα πως τα ευρήματα των Γάλλων είναι διαφορετικά από τα δικά μας και των άλλων. Τι εννοούσε; Έχει γίνει μετάλλαξη;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Δεν συνισταται η νεκροψια ατομων που πεθαναν οντας φορεις ιου για να τον καταγραψουν η οχι στα στατιστικα του ιου
Θα ηταν βλακωδες αν το εκαναν
Αρίστος for Tsirpas Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Arisvilla έγραψε: 23 Μαρ 2020, 23:54
Οι Ιατροδικαστές λένε οτι σε κάθε θάνατο από εδώ και πέρα πρέπει να γίνεται και εξέταση για covid γιατί υπάρχει κίνδυνος μόλυνσης.
Φανταστικη ιδεα να ξοδεψουμε ολα τα τεστ σε ατομα που πεθαναν
Πως δεν το σκεφτηκε κανεις νωριτερα;
Αρίστος for Tsirpas Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Gherschaagk έγραψε: 23 Μαρ 2020, 23:57
Αν θυμάμαι καλά, ο Τσιόδρας είπε σήμερα πως τα ευρήματα των Γάλλων είναι διαφορετικά από τα δικά μας και των άλλων. Τι εννοούσε; Έχει γίνει μετάλλαξη;
Στη Γαλλία επίσης υπάρχει πιο χαμηλός ηλικιακός μ.ο., όπως και στις ΗΠΑ.
Αυτό που είπε και βασικά εννοούσε είναι ότι υπάρχουν αρκετές στατιστικές παραδοξότητες ως προς τη συμπεριφορά του ιού και ότι θα χρειασθεί πολύς χρόνος για να καταλήξει η επιστημονική κοινότητα σε στερεά συμπεράσματα.
Πίσω από τις γραμμές, από τα λεγόμενα του Τσιόδρα αλλά και πολλών ξένων ειδικών, αντιλαμβάνομαι ότι στην πραγματικότητα ανησυχούν πολύ γιατί ο ιός δεν συμπεριφέρεται ακριβώς όπως οι άλλοι ιοί και για την ώρα αδυνατούν να κάνουν ακριβείς εκτιμήσεις επί σειράς ζητημάτων (ηλικίες, κλιματολογικές συνθήκες, επώαση, ανοσία κ.α.)
Αν ισχύει αυτό χαίρω πολύ, έτσι ξέρω κι εγώ. Δλδ το ότι τόσο καιρό η Γερμανία έχει σωστό σύστημα υγείας, είναι μούφα τελικά.
Δεν ισχύουν αυτά που λέτε. Η αιτία θανάτου στις νεκροψίες είναι η ΑΙΤΙΑ. Στο "με τι σχετίζεται η αιτία" είναι άλλη στήλη.
Mιλάς για μία συγκεκριμένη ασθένεια που η πνευμονία είναι η κύρια αιτία θανάτου, οπότε μία ίωση του αναπνευστικού θα σε στείλει αδιάβαστο εκ των ουκ άνευ, εφόσον δεν καθαρίζονται με τίποτα τα πνευμόνια. Θα γράφει cause of death lung failure of... sth.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”