stergiosbik έγραψε: 23 Μαρ 2020, 14:11
Στη θεωρια ναι.
Πεστο ομως στον αστυνομικο την ωρα που θα σε γραφει γιατι σε επιασε 4 ωρες μετα να περπατας.
θα του ζηησω να μου πει πόση ωρα ειχα στη διαθεση μου και που ηταν γραμμενο
Ναι και μετα θα ξυπνησεις.
Θα φας το προστιματακι σου και θα πεις κι ευχαριστω.
Κι αν πας να το παιξεις εξυπνος θα σε μπουζουριασουν κιολας για αντισταση κατα της αρχης.
stergiosbik έγραψε: 23 Μαρ 2020, 14:11
Στη θεωρια ναι.
Πεστο ομως στον αστυνομικο την ωρα που θα σε γραφει γιατι σε επιασε 4 ωρες μετα να περπατας.
Κι αν πας να το παιξεις εξυπνος θα σε μπουζουριασουν κιολας για αντισταση κατα της αρχης.
πιωμενος εισαι;
αντε να συνελθεις ρε αστυνομοφοβικε
Δεν τίθεται ζήτημα αστυνομοφοβίας αλλά επίγνωσης των ορίων, που πρέπει να έχει κάποιος. Έχει δίκιο σε αυτό το θέμα ο Stergiosbik. Μια απόσταση από την κατοικία γύρω στο 1.5/1.75 χλμ πήγαινε-έλα (3-3,5 χλμ συνολικά) γίνεται, από εμπειρία και με την προϋπόθεση κάποιος να είναι όχι κατ'ανάγκην αθλητής αλλά να έχει μια καλή φυσική κατάσταση, με περπάτημα γύρω στα 40-45 λεπτά .
Λογικά μια τέτοια ιστορία, αν δεν υπάρχει και υπέρ-βάλλων ζήλος από πλευράς ΕΛΑΣ/δημοτικής αστυνομίας, για 2 φόρες έστω μέσα στην ημέρα πρέπει να θεωρείται αποδεκτή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jimdenin την 23 Μαρ 2020, 14:41, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
πιωμενος εισαι;
stavmanr έγραψε: 23 Μαρ 2020, 14:06
Αν είναι πολύ όμορφο και θελκτικό το κορίτσι, ας κάνει τα ...γλυκά μάτια στο Δήμαρχο της περιοχής να σου χορηγήσει βεβαίωση μόνιμης κατοικίας. Έπειτα, με τη βεβαίωση αυτή μπορείς να κάνεις ταξίδι προς τη ...μόνιμη κατοικία, δίχως πρόβλημα.
Άπαξ!
Δηλαδή δεν θα μπορεί να ξαναγυρίσει.
Θα έχει φροντίσει να έχει προμηθευτεί κι από εδώ μία βεβαίωση μόνιμης κατοικίας για την επιστροφή.
πιωμενος εισαι;
βαρεθηκε ο Ορέστης το τρολ μοντ ταπεινό χαμομηλάκι και ειπε να μπει με το τρολ μοντ περσόνα τσαμπουκαλή.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
jimdenin έγραψε: 23 Μαρ 2020, 14:28
Δεν τίθεται ζήτημα αστυνομοφοβίας αλλά επίγνωσης των ορίων, που πρέπει να έχει κάποιος. Έχει δίκιο σε αυτό το θέμα ο Stergiosbik. Μια απόσταση από την κατοικία γύρω στο 1.5/1.75 χλμ πήγαινε-έλα (3-3,5 χλμ συνολικά) γίνεται, από εμπειρία και με την προϋπόθεση κάποιος να είναι όχι κατ'ανάγκην αθλητής αλλά να έχει μια καλή φυσική κατάσταση, με περπάτημα γύρω στα 40-45 λεπτά .
Λογικά μια τέτοια ιστορία, αν δεν υπάρχει και υπέρ-βάλλων ζήλος από πλευράς ΕΛΑΣ/δημοτικής αστυνομίας, για 2 φόρες έστω μέσα στην ημέρα να θεωρείται αποδεκτό.
Ε,αυτο λεω και με λενε υπερβολικο.
Λες και οι αστυνομικοι ειναι τιποτα χαζοι και δεν καταλαβαινουν ποτε πας να τους δουλεψεις.
lonelyrider έγραψε: 23 Μαρ 2020, 13:22
Για μετάβαση σε ιερό ναό τις ώρες που είναι ανοιχτός δεν προβλέπεται τίποτα.
Φάτε αντίχριστη νέα τάξη πραγμάτων.
Φάτε αντίχριστη νέα εποχή.
Who is The 4th man έγραψε: 23 Μαρ 2020, 14:16
Αστυνομικός σπάει την σιωπή του: “Eίμαι σε καράβι με 374 μετανάστες σε κλειστό χώρο χωρίς αποστάσεις” ΦΩΤΟ
Όλη η χώρα βρίσκεται σε καραντίνα και εμείς με διαταγή της ηγεσίας της Ελληνικής αστυνομίας βρισκόμαστε σε
μεταγωγή η οποία ξεκίνησε στις 10:00 από Καστελόριζο με ενδιάμεσες στάσεις σε Ρόδο Σύμη και Κω, για να επιβιβαστούν παρατυποι μετανάστες, με τελικό προορισμό το λιμάνι της Ραφήνας το πρωί του Σαββάτου.
Το πλοίο είναι τύπου καταμαράν κλειστό χωρίς να υπάρχει πρόσβαση σε ανοιχτό κατάστρωμα και έχει χωρητικότητα 394 άτομα. Οι συνοδοί είμαστε 40 άτομα και 374 οι παρατυποι μετανάστες με αποτέλεσμα όπως καταλαβαίνετε και βλέπετε στις φωτογραφίες να είναι αδύνατον να υπάρξουν τα κατάλληλα μέτρα για την μη μετάδοση του ιού.
Gherschaagk έγραψε: 23 Μαρ 2020, 13:19
Έστειλα 3 sms και δε έχουν απαντήσει ακόμη. Έλεος.
Μάλλον δεν θέλουν να βγεις
Μου απάντησαν. Πήγα για ψωμί. Ο "κάτω" φούρνος ήταν κλειστός. Πήγα στον "πάνω". Μπαίνω μέσα και είμαι μόνη μου, παράδεισος. Πριν προλάβω να πω τι θέλω από ψωμί σκάνε μύτη μέσα άλλοι 3. Την κάνω κρίση. Φεύγουν αυτοί οι 3 έρχονται άλλοι 2. Μου λέει η κοπέλα το ποσό, της λέω άραξε, θα φύγουν αυτοί που κάθονται ακριβώς μπροστά στο ταμείο, παραχωρώ τη θέση μου, και μετά θα σε πληρώσω. Κάπως έτσι.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.