ΟΚ. Δεν το είδα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πρώτος νεκρός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Veni Vidi Vici
Re: Ο πρώτος νεκρός
Namrail
Στους πόσους νεκρούς είμαστε;
Χάσαμε τον λογαριασμό.
16 μέχρι χτες και 2 σήμερα;
Στους πόσους νεκρούς είμαστε;
Χάσαμε τον λογαριασμό.
16 μέχρι χτες και 2 σήμερα;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Veni Vidi Vici την 23 Μαρ 2020, 12:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αlea jacta est
Τώρα είμαστε στους 17.
Οι νοσηλευτές ειδικά θα πάρουν έξτρα επίδομα
Εγώ για άλλο μιλάω, για την χοντροκωλα πρωτοκολατζου της εφορίας μιλάω.
Δε ζεις σε άλλη χώρα πιστεύω
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Veni Vidi Vici
16 μέχρι χτες και σήμερα ο 64χρονος και ο 78χρονος...18 δεν είναι;
Αlea jacta est
Κάνει ρεπορτάζ ο άλλος στο Ηράκλειο Κρήτης και ένας γραφικός πίσω στο πλάνο σταυροκοπιεται. 
15 χθες και δύο σήμερα.Veni Vidi Vici έγραψε: 23 Μαρ 2020, 12:2316 μέχρι χτες και σήμερα ο 64χρονος και ο 78χρονος...18 δεν είναι;
μετά το κλείσιμο των κουρείων βλέπουμε εδώ προσομοίωση του Αδωνη σε δυο μήνες σε συνέντευξη τύπου

Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Ειναι η ιδεα μου ή ο μεσος ορος ηλικιας οσων πεθαινουν εχει αρχισει να πεφτει;
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- Dwarven Blacksmith
Να δουλεύει remote.Lugozzi έγραψε: 23 Μαρ 2020, 12:23Οι νοσηλευτές ειδικά θα πάρουν έξτρα επίδομα
Ούτε όλη η υπαλληλια έχει χοντρό κωλο, ούτε όλη δουλεύει σε πρωτόκολλο εφορίας, ούτε κάτι από τα προηγούμενα αποκλείει να θες και να μπορείς να βοηθήσεις με κάποιον τρόπο σε αυτά που είπα. Αν υπάρχει θέληση από πάνω, βρίσκεται ο τρόπος. Πολλοί μέσα στην υπαλληλια θα ήταν διατεθειμένοι να βοηθήσουν.Lugozzi έγραψε: 23 Μαρ 2020, 12:23 Οι νοσηλευτές ειδικά θα πάρουν έξτρα επίδομα
Α στο φιλότιμο θα το ρίξουμε πάλι.Maspoli έγραψε: 23 Μαρ 2020, 12:27Ούτε όλη η υπαλληλια έχει χοντρό κωλο, ούτε όλη δουλεύει σε πρωτόκολλο εφορίας, ούτε κάτι από τα προηγούμενα αποκλείει να θες και να μπορείς να βοηθήσεις με κάποιον τρόπο σε αυτά που είπα. Αν υπάρχει θέληση από πάνω, βρίσκεται ο τρόπος. Πολλοί μέσα στην υπαλληλια θα ήταν διατεθειμένοι να βοηθήσουν.Lugozzi έγραψε: 23 Μαρ 2020, 12:23 Οι νοσηλευτές ειδικά θα πάρουν έξτρα επίδομα
Όχι φίλε εγώ θέλω στρατο στο δρόμο και επιστράτευση των δυ
Συμφωνείς?
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- hellegennes
Με αυτήν την λογική δεν υπάρχουν καν νεκροί του HIV. Δίκιο είχαν οι αρνητές του.Namrail έγραψε: 23 Μαρ 2020, 12:11Σωστή ερώτηση. Το συζητήσαμε χθες με τον Λεστατ, που έφερε την εκτίμηση Ιταλού επιστήμονα για αυτό που συμβαίνει στη Γερμανία.Custom_F έγραψε: 23 Μαρ 2020, 12:07
Έγραψες... Απότι φαίνεται μετράει τους θανάτους αυτών που δεν έχουν ιδιαίτερα προβλήματα πάρα μόνο τον ιό.
Απότι φαίνεται από ποιον;
Νομίζω ότι είναι στο γενικό νήμα με τον κορονοιο. Το συμπέρασμα είναι τόσο χαμηλή θνησιμότητα μπορεί να παρουσιαστεί μόνο αν αποδίδουν θανάτους σε υποκείμενα νοσήματα. Πχ αν κάποιος έχει καρκίνο, χτυπηθεί από τον κορονοιο και πεθάνει, ο θάνατος αποδίδεται στον καρκίνο και όχι στον ιό.
Με αυτό τον τρόπο διατηρούν χαμηλά τα επίπεδα των νεκρων,.
Επίσης αν γίνει κάνας σεισμός, να μετράμε μόνο όσους νεκρούς δεν είχαν ζάχαρο, καρδιά, κτλ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Αν χρειάζεται δεν έχω κάποιο θέμα. Δε συζητάμε όμως αυτό. Συζητάμε ότι η κυβέρνηση δεν έχει κάνει ούτε βήμα για να οργανώσει μέρος της υπαλληλια σε τέτοια συνεργεία που ανεφερα.Lugozzi έγραψε: 23 Μαρ 2020, 12:29
Α στο φιλότιμο θα το ρίξουμε πάλι.
Όχι φίλε εγώ θέλω στρατο στο δρόμο και επιστράτευση των δυ
Συμφωνείς?
Όντως είναι τραγικός αυτός ο τρόπος υπολογισμού. Νομίζω ότι μόνο ο πίθηκας έφερε αντιρρήσεις στο άλλο νήμα, γιατί έλεγε ότι δεν θα πέθαιναν αν δεν είχαν και το υποκείμενο νόσημα.hellegennes έγραψε: 23 Μαρ 2020, 12:31
Με αυτήν την λογική δεν υπάρχουν καν νεκροί του HIV. Δίκιο είχαν οι αρνητές του.
Επίσης αν γίνει κάνας σεισμός, να μετράμε μόνο όσους νεκρούς δεν είχαν ζάχαρο, καρδιά, κτλ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1706 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-
- 26 Απαντήσεις