Πλέον θα την καβατζωσει ο μικρότερος.Υδράργυρος έγραψε: 23 Μαρ 2020, 11:49Τόσα λεφτά πλήρωσε μια ζωή στα ταμέια, ας κάτσει λίγο και στη ΜΕΘDwarven Blacksmith έγραψε: 23 Μαρ 2020, 11:46Ας πεθάνω ας πεθάνω αλλά τη ΜΕΘ θα την καβατζωσει όταν έρθει η ώρα.Υδράργυρος έγραψε: 23 Μαρ 2020, 11:38
Βλέπω ένα γεροντάκο 85+ στη γειτονιά, πάει δεν πάει, όλο βόλτα είναι. Όταν ό άλλος μιλάει με τον χάρο δεν ακούει ούτε κυβέρνηση, ούτε τσιόδρες, ούτε συγγενείς ούτε.... Σου λέει ας πεθανω
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πρώτος νεκρός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Ο πρώτος νεκρός
Που σημαινει τι αυτο?Να ανησυχήσουμε η οχι?Namrail έγραψε: 23 Μαρ 2020, 11:47
Έχει σημασία γιατί ο ιός με βάση τα έως τώρα δεδομένα είναι πολύ πιο επιθετικός απέναντι σε όσους έχουν υποκείμενα νοσήματα.
Δες και την περίπτωση της Γερμανίας που απ' ότι φαίνεται μετράει ως νεκρούς εξαιτίας του ιού, μόνο εκείνους που δεν έχουν άλλα σημαντικά προβλήματα.
Το αποτέλεσμα είναι 100 θάνατοι σε 26000 επιβεβαιωμένα κρουσματα.
Μιλάμε για ποσοστό θνησιμότητας σε άτομα χωρίς θεματα μόλις 0,3%.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Veni Vidi Vici
Σωστός.Υδράργυρος έγραψε: 23 Μαρ 2020, 11:49Τόσα λεφτά πλήρωσε μια ζωή στα ταμέια, ας κάτσει λίγο και στη ΜΕΘDwarven Blacksmith έγραψε: 23 Μαρ 2020, 11:46Ας πεθάνω ας πεθάνω αλλά τη ΜΕΘ θα την καβατζωσει όταν έρθει η ώρα.Υδράργυρος έγραψε: 23 Μαρ 2020, 11:38
Βλέπω ένα γεροντάκο 85+ στη γειτονιά, πάει δεν πάει, όλο βόλτα είναι. Όταν ό άλλος μιλάει με τον χάρο δεν ακούει ούτε κυβέρνηση, ούτε τσιόδρες, ούτε συγγενείς ούτε.... Σου λέει ας πεθανω
Το θέμα είναι να υπάρχει κρεβάτι στη ΜΕΘ και να μην πάρει τη θέση του κάποιος νεώτερος με κριτήριο την "βιωσιμότητα".
Αlea jacta est
Εσεις που λέτε να μην βγαίνουν οι γέροι έξω ποιος θα πάει να κάνει τα ψώνια αν μένουν μόνοι τους? Εγώ στη γειτονιά μου έχω τουλάχιστον 10 άτομα άνω των 70 που μένουν μόνοι τους. Τα παιδιά τους είναι αλλού. Δομές για βοήθεια στο σπίτι για ψώνια και αυτά δεν υπάρχουν. Κανονικά θα έπρεπε Δήμοι και πολιτεία να στείλουν άτομα για να τους κάνουν τα ψώνια. Αλλά δεν πρόκειται να γίνει.
Αυτό ακριβώς είναι το χειρότερο πρόβλημα νομίζω. Ότι δεν γίνονται τεστ. Ή μάλλον όχι. Το χειρότερο είναι ότι υπάρχουν ελλείψεις στο κομμάτι της υγείας.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Με κάθε επιφύλαξη γιατί πρόκειται για βοθροσαιτ
https://m.tvxs.gr/mo/i/313334/f/news/el ... -tW4GhTZ4I
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Ούτε καν.
Κ ακριβώς, μη λέμε τα ίδια. Μη συγκρίνουμε κρούσματα από ελέγχους γιατί δε γίνονται οι ίδιοι έλεγχοι.
Στην Ελλάδα σου λέει αν δεν είσαι σε ευπαθη ομάδα κτλ δε σου κάνω έλεγχο.
Οπότε δεν έχει νόημα το ποσοστό θνησιμότητας από τα κρούσματα.
Σωστο. Θα έπρεπε να υπάρχει μέριμνα.. Κάποιοι δήμοι κάνουν κάποια τέτοια κίνηση νομίζω.Arisvilla έγραψε: 23 Μαρ 2020, 11:51 Εσεις που λέτε να μην βγαίνουν οι γέροι έξω ποιος θα πάει να κάνει τα ψώνια αν μένουν μόνοι τους? Εγώ στη γειτονιά μου έχω τουλάχιστον 10 άτομα άνω των 70 που μένουν μόνοι τους. Τα παιδιά τους είναι αλλού. Δομές για βοήθεια στο σπίτι για ψώνια και αυτά δεν υπάρχουν. Κανονικά θα έπρεπε Δήμοι και πολιτεία να στείλουν άτομα για να τους κάνουν τα ψώνια. Αλλά δεν πρόκειται να γίνει.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Χθες πέθανε γνωστή δημοσιογράφος και ενώ είχε πυρετό δεν της έγινε τεστ για covid ούτε λένε ότι θα κάνουν νεκροψία. Αρχίζουμε και εμείς μου φαίνεται να ακολουθούμε το μοντέλο Γερμανίας.
Δε συνέκρινα κρούσματα από ελέγχους και δε συνέκρινα Ελλάδα με Γερμανία.Custom_F έγραψε: 23 Μαρ 2020, 11:53Ούτε καν.
Κ ακριβώς, μη λέμε τα ίδια. Μη συγκρίνουμε κρούσματα από ελέγχους γιατί δε γίνονται οι ίδιοι έλεγχοι.
Στην Ελλάδα σου λέει αν δεν είσαι σε ευπαθη ομάδα κτλ δε σου κάνω έλεγχο.
Οπότε δεν έχει νόημα το ποσοστό θνησιμότητας από τα κρούσματα.
Συνέκρινα θανάτους με κρούσματα μόνο στη Γερμανία, γιατί η συγκεκριμένη χώρα δηλώνει ως νεκρούς μόνο εκείνους που κατέληξαν αποκλειστικά και μόνο λόγο του ιού. Τόσο δύσκολο είναι;
https://www.glyfada.gr/index.php/home/blog_details/4104Naida έγραψε: 23 Μαρ 2020, 11:53Σωστο. Θα έπρεπε να υπάρχει μέριμνα.. Κάποιοι δήμοι κάνουν κάποια τέτοια κίνηση νομίζω.Arisvilla έγραψε: 23 Μαρ 2020, 11:51 Εσεις που λέτε να μην βγαίνουν οι γέροι έξω ποιος θα πάει να κάνει τα ψώνια αν μένουν μόνοι τους? Εγώ στη γειτονιά μου έχω τουλάχιστον 10 άτομα άνω των 70 που μένουν μόνοι τους. Τα παιδιά τους είναι αλλού. Δομές για βοήθεια στο σπίτι για ψώνια και αυτά δεν υπάρχουν. Κανονικά θα έπρεπε Δήμοι και πολιτεία να στείλουν άτομα για να τους κάνουν τα ψώνια. Αλλά δεν πρόκειται να γίνει.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
- Veni Vidi Vici
Αλληλεγγύη,ένωση,Σένγκεν,μενουμευρώπη.Lugozzi έγραψε: 23 Μαρ 2020, 11:52 Με κάθε επιφύλαξη γιατί πρόκειται για βοθροσαιτ
38,2%
Αlea jacta est
δεν έχουν επιλογή.Υδράργυρος έγραψε: 23 Μαρ 2020, 11:48Δεν είνια σε αυτούς το πρόβλημα. Αυτοί κάνουν τις επιλογές τουςΣέλευκας έγραψε: 23 Μαρ 2020, 11:44
αυτός μπορεί με το νόσημα που έχει να πρέπει να κινηθεί ή μπορεί να έχει άνοια ή και άγνοια.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Η γυναίκα του 16ου νεκρού ανήκε στο γκρουπ τον αγίων τόπων.
- Υδράργυρος
Κοινωνησαν με το ιδιο κουταλι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1705 Προβολές
-