!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Το Νήμα της Σινοφοβίας

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Mole

Re: Το Νήμα της Σινοφοβίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Mole »

Τσέχοι τελωνειακοί ψειρισαν, λέει, μάσκες κι άλλα υλικά απο την κινεζικη ανθρωπιστική αποστολη που βρισκοταν καθοδον προς την Ιταλία. Οι τοπικές αστυνομικές αρχές ύστερα το παρουσίασαν ως κατασχέσεις από εγκληματίες.

https://www.repubblica.it/esteri/2020/0 ... 251883320/
So hab ich dich schon unbedingt
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

πραγματικά πλούσιες είναι οι χώρες που μπορούν να προσφέρουν το βασικό αγαθό της υγείας στον πληθυσμό

https://twitter.com/matthewstoller/stat ... 1880004615
Άβαταρ μέλους
dna replication

U.S. government sets bad example in global anti-virus fight

http://en.people.cn/n3/2020/0322/c90000-9670968.html
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

The White House is launching a communications plan across multiple federal agencies that focuses on Earth is not Flat theory
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Ο κόσμος δεν είναι ΤΟΣΟ χαζός που να μην αναγωρίζει τη μετάθεση ευθυνών όταν τη βλέπει.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
talaipwros

Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Μαρ 2020, 16:47 Ο κόσμος δεν είναι ΤΟΣΟ χαζός που να μην αναγωρίζει τη μετάθεση ευθυνών όταν τη βλέπει.
λες για κατι σαν αυτο;
θα συμφωνησω
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

talaipwros έγραψε: 22 Μαρ 2020, 16:48
Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Μαρ 2020, 16:47 Ο κόσμος δεν είναι ΤΟΣΟ χαζός που να μην αναγωρίζει τη μετάθεση ευθυνών όταν τη βλέπει.
λες για κατι σαν αυτο;

θα συμφωνησω
Έλα δεν είναι η ώρα για καθρεφτάκια. Όλοι ξέρουν ότι ο χειρισμός είναι στα χέρια του κράτους, όλοι περιμένουν από εκεί τη σωτηρία. Άμα ακούς μόνο "ξέρεις εγώ δε φταίω εμένα με μπλέξανε οι κακές παρέες" καληνύχτα.

Ειδικά οι Αμερικανοί έχουν το American exceptionalism, ως η πιο σπουδαία χώρα του κόσμου πιστεύουν ότι είναι εύκολο να κάνουν αυτό που οι άλλοι δεν μπορούν. Θα πουλήσει το "παιδιά το μέλλον μας ήταν προδιαγεγγραμένο από το 2019 που εμφανίστηκε ο ιός ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ"; Εγώ δε νομίζω.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σουβλίτσα »

Σήμερα παίρνει ο Κυριάκος μέτρα να μπαίνουν λέει σε καραντίνα όσοι έρχονται από εξωτερικό.
Οι Κινέζοι περιόρισαν λέει αυτόν τον τέρμα μεταδοτικό ιό ο οποίος πρόλαβε και χτύπησε μόνο ΓΟυχαν κανα δίμηνο και η Κίνα έχει στανιάρει

Καθίστε εσείς τώρα και μαλώστε ποιός την έχει μεγαλύτερη την ευθύνη

Μας παίζουν όλους μπάλα μου φαίνεται με ελεγχόμενη και κλιμακούμενη τρομοκρατία και επιτήρηση
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
talaipwros

Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Μαρ 2020, 16:53
talaipwros έγραψε: 22 Μαρ 2020, 16:48
λες για κατι σαν αυτο;

θα συμφωνησω
Έλα δεν είναι η ώρα για καθρεφτάκια. Όλοι ξέρουν ότι ο χειρισμός είναι στα χέρια του κράτους, όλοι περιμένουν από εκεί τη σωτηρία. Άμα ακούς μόνο "ξέρεις εγώ δε φταίω εμένα με μπλέξανε οι κακές παρέες" καληνύχτα.

Ειδικά οι Αμερικανοί έχουν το American exceptionalism, ως η πιο σπουδαία χώρα του κόσμου πιστεύουν ότι είναι εύκολο να κάνουν αυτό που οι άλλοι δεν μπορούν. Θα πουλήσει το "παιδιά το μέλλον μας ήταν προδιαγεγγραμένο από το 2019 που εμφανίστηκε ο ιός ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ"; Εγώ δε νομίζω.
α οκ, δηλαδη αν ξαφνικα απο ιο στο κομπιουτερ του αμερικανικου υπουργειου αμυνης ριξουν οι αμερικανοι 1000 πυρηνικες κεφαλες στην Κινα, οσοι νεκροι πανε απο ραδιενεργεια θα ειναι ευθυνη της Κινεζικης ηγεσιας
Άβαταρ μέλους
dna replication

Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Μαρ 2020, 16:53 Ειδικά οι Αμερικανοί έχουν το American exceptionalism, ως η πιο σπουδαία χώρα του κόσμου πιστεύουν ότι είναι εύκολο να κάνουν αυτό που οι άλλοι δεν μπορούν. Θα πουλήσει το "παιδιά το μέλλον μας ήταν προδιαγεγγραμένο από το 2019 που εμφανίστηκε ο ιός ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ"; Εγώ δε νομίζω.
κλαφτα

τη λυση θα δώσει ο στρατός

https://twitter.com/AC360/status/1240826557154963456
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”