!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο πρώτος νεκρός

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
The Age of Aquarius
Phorum.gr user: The Age of Aquarius

Re: Ο πρώτος νεκρός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Age of Aquarius »

Namrail έγραψε: 21 Μαρ 2020, 21:27 Επίσης δεν ξέρω αν το έχεις αντιληφθεί, αλλά ο Τσιοδρας και σια δεν κάνουν απλά θέατρο. Υπάρχει μεγάλη απείθεια στη χώρα και σημαντικές ποσοτικα μειοψηφίες έχουν γράψει στ αρχιδια τους τα περιοριστικά μέτρα.
Τώρα οκ, αν η δική σου οπτική πάνω σε εύλογες ανησυχίες είναι του στυλ "δε συμβαίνει τίποτα και σιγά το ζήτημα. Πιείτε ούζα και τσιλαρετε", εγώ τη σέβομαι.
Μα τι απείθεια αναφέρεις. Ειλικρινά περιμένεις με περιορισμένα κρούσματα όπως στην Ελλάδα να πεις σε μια οποιαδήποτε δυτική χώρα περιορισμένες μετακινήσεις και να μην υπάρχει μια σημαντική μειοψηφία που να απειθαρχεί; Το αντίθετο θα έπρεπε να σου προκαλούσε έκπληξη. Είναι σα φυσικός νόμος.
Και στην Ελβετία που είμαι η οποία έχει αναλογικά τα περισσότερα κρούσματα πλην Ιταλίας, ο κόσμος βγαίνει σε σημαντικούς αριθμούς χωρίς προφυλάξεις, συγκεντρώνεται σε σούπερ μάρκετ χωρίς μάσκα, μπαίνει (αν και αρκετά μειωμένα) σε τραμ κτλπ.
Έτσι είναι η φύση του ανθρώπου γενικά και του δυτικού ακόμη περισσότερο.
Μόνο στην Κίνα είδα πολύ περισσότερη πειθαρχία αλλά αυτό δε σχετίζεται με το πολιτικό σύστημα. Έχουν διαφορετική ιστορική πορεία οι κινεζικες κοινωνίες.
Δε σε ωφελεί σε τίποτα να στρεσάρεσαι τόσο. Και με στο στρες να εξαπολύεις αφορισμούς. Δε μπορεί να ζητάς το συγχρονισμό της προσωπικής ευθύνης εκατομμυρίων ως υποκατάστατο στο ευρωπαϊκό πολιτικό σύστημα που για κρίσιμο χρονικό διάστημα απλά αδιαφόρησε. Δεν γίνεται. Δε μπορεί να δουλέψει κάτι τέτοιο.
bluerose

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose »

Ε ας ενδιαφέρθουμε και για τη ψυχή
Θα κρατηθούμε απασχολημένοι
Από το να καθόμαστε άπραγοι
Όλα κλείσανε
Παντού τρικυμία και δε μπορούμε να βοηθήσουμε

Εύγε στους νοσηλευτές και στους γιατρούς! Μπραβο
Άβαταρ μέλους
Papa John

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John »

The Age of Aquarius έγραψε: 21 Μαρ 2020, 21:09 Namrail, έχεις πάθει παράκρουση.
Βρες μια άλλη δραστηριότητα και άσε τα στατιστικά ΜΕΘ και τις αναγωγές κρουσμάτων :smt005:
Γμσ τα,αυτός θα πεθάνει από την πολλή "ενημέρωση".

Ναμ,διάβασε αυτό μπας και νιώσεις λίγο καλλίτερα ρε φίλε

https://vigilantcitizen.com/latestnews/ ... rus-panic/
Άβαταρ μέλους
Papa John

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John »

The Age of Aquarius έγραψε: 21 Μαρ 2020, 21:18
Namrail έγραψε: 21 Μαρ 2020, 21:12
Βρες μια άλλη δραστηριότητα και άσε τα στατιστικά ΜΕΘ και τις αναγωγές κρουσμάτων :smt005:
Βγαίνει κάθε μέρα ο αρμόδιος υφυπουργός μαζί με τον υπεύθυνο του ΕΟΔΥ και σαν μοιρολογιστρες μας λένε για το πόσο φοβούνται μη γίνουμε Ιταλία.
Επίσης σήμερα μας είπαν ότι με μόλις 100 νοσηλευόμενους το σύστημα "δοκιμάζεται". Αλλά εγώ έχω πάθει παρακρουση.

Οκ.
Ακριβώς. Αποφάσισαν επικοινωνιακά να παίξουν σε στυλ Μάρθα Βούρτση. Μέχρι και δάκρυα είχατε σήμερα. Αυτό θεωρούν πως δουλεύει.
Απο κει και μετά εσυ γιατι μετράς κρεβάτια και κάνεις προγνώσεις; :lol:
Πήγαινε πιες ένα ούζο σαν τον Cavaliere
Yo my nigga
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Veni Vidi Vici έγραψε: 21 Μαρ 2020, 21:38 Και μπαίνω εδώ και βρίσκω πρώτο νήμα..."Ήταν το Βυζάντιο Ελληνικό;"

Και πόσο στα αρχίδια μας ρε φίλε;

Εδώ ετοιμάζουμε τους τάφους μας, εκεί έμεινες εσύ; :lol: :lol: :lol:
Εσύ που έμεινες στους τάφους είσαι καλύτερος; :P

Οι προσωπικοί και οικογενειακοί τάφοι ήταν λαστ γίαρ.

Μια και μπήκατε σ' αυτό το μουντ, ας το τερματίσουμε. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Namrail έγραψε: 21 Μαρ 2020, 21:31
Αγις έγραψε: 21 Μαρ 2020, 21:29 Δεν πατε να γραψετε στο μααααστερ σεφ ;
Γιατί δε μας δίνετε τη σοφία σας; Μήπως γιατί εξαντλείται στους τρόπους μαγειρέματος;
Εχεις προσβληθει απο τον Αριστοιο ;
Μονο αυτος γραφει τοσες μπουρδες με ανεση πανεπιστημονα .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
bluerose

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose »

Τώρα οι ομαδικοί

Χώμα είμαστε, χωμάτινοι
Το καταλαβαίνουμε από το γήρας
Άντε κάνε κάτι να μη γεράσεις
Δε γίνεται

Απλά αυτά τα χωμάτινα μάτια δε βλέπουν καθαρά. Το μετά
Ή οκ και το εδώ πως υπάρχουν τόσοι Άγιοι,τι είναι ; Που πιστεύουν; Τι είναι αυτό που πιστεύουν; Γιατί γίνονται διάφορα;
Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

The Age of Aquarius έγραψε: 21 Μαρ 2020, 21:41
Namrail έγραψε: 21 Μαρ 2020, 21:27 Επίσης δεν ξέρω αν το έχεις αντιληφθεί, αλλά ο Τσιοδρας και σια δεν κάνουν απλά θέατρο. Υπάρχει μεγάλη απείθεια στη χώρα και σημαντικές ποσοτικα μειοψηφίες έχουν γράψει στ αρχιδια τους τα περιοριστικά μέτρα.
Τώρα οκ, αν η δική σου οπτική πάνω σε εύλογες ανησυχίες είναι του στυλ "δε συμβαίνει τίποτα και σιγά το ζήτημα. Πιείτε ούζα και τσιλαρετε", εγώ τη σέβομαι.
Μα τι απείθεια αναφέρεις. Ειλικρινά περιμένεις με περιορισμένα κρούσματα όπως στην Ελλάδα να πεις σε μια οποιαδήποτε δυτική χώρα περιορισμένες μετακινήσεις και να μην υπάρχει μια σημαντική μειοψηφία που να απειθαρχεί; Το αντίθετο θα έπρεπε να σου προκαλούσε έκπληξη. Είναι σα φυσικός νόμος.
Και στην Ελβετία που είμαι η οποία έχει αναλογικά τα περισσότερα κρούσματα πλην Ιταλίας, ο κόσμος βγαίνει σε σημαντικούς αριθμούς χωρίς προφυλάξεις, συγκεντρώνεται σε σούπερ μάρκετ χωρίς μάσκα, μπαίνει (αν και αρκετά μειωμένα) σε τραμ κτλπ.
Έτσι είναι η φύση του ανθρώπου γενικά και του δυτικού ακόμη περισσότερο.
Μόνο στην Κίνα είδα πολύ περισσότερη πειθαρχία αλλά αυτό δε σχετίζεται με το πολιτικό σύστημα. Έχουν διαφορετική ιστορική πορεία οι κινεζικες κοινωνίες.
Δε σε ωφελεί σε τίποτα να στρεσάρεσαι τόσο. Και με στο στρες να εξαπολύεις αφορισμούς. Δε μπορεί να ζητάς το συγχρονισμό της προσωπικής ευθύνης εκατομμυρίων ως υποκατάστατο στο ευρωπαϊκό πολιτικό σύστημα που για κρίσιμο χρονικό διάστημα απλά αδιαφόρησε. Δεν γίνεται. Δε μπορεί να δουλέψει κάτι τέτοιο.
Κοίταξε να δεις εγώ την καταλαβαίνω την απείθεια. Δε συμφωνώ βέβαια ότι αυτό υπάρχει στη φύση του ανθρώπου, αλλά αυτή είναι κουβέντα για άλλη φορα.

Και όταν αφοριζω δεν το κάνω από στρες αλλά επειδή μου μοστραρονται φάτσα φόρα τρελοί ανορθολογισμοι. Πχ εικόνες με ευπαθείς γέροντες να συνωστίζονται και να λένε ότι δεν τους πιάνει ο ιός.

Προφανώς και όταν σταματαω να εστιάζω σε αυτές τις εικόνες και βλέπω το ζήτημα από κάπως μακρύτερα, καταλαβαίνω ότι τα κρούσματα απειθαρχίας είναι αναπόφευκτα.

Από κει και πέρα το ζήτημα δεν έχει να κάνει με την προσωπική άποψη του καθένα αλλά είναι αντικειμενικό. Δλδ αυτά τα κρούσματα απειθαρχίας πως θα επηρεάσουν την εξέλιξη του ιού στη χώρα;

Είναι παράλογος ο συλλογισμός πάνω σε μια τέτοια παράμετρο; Φυσικά και όχι, πρόκειται άλλωστε για ένα ζήτημα πρώτης γραμμής αυτή τη στιγμή στο δημόσιο διάλογο.
Άβαταρ μέλους
Namrail

Αγις έγραψε: 21 Μαρ 2020, 21:46
Αγις έγραψε: 21 Μαρ 2020, 21:29 Δεν πατε να γραψετε στο μααααστερ σεφ ;
Γιατί δε μας δίνετε τη σοφία σας; Μήπως γιατί εξαντλείται στους τρόπους μαγειρέματος;
Μπορείς να μας εξηγήσεις τις μπούρδες; Ή έστω ένα νέο τρόπο μαγειρέματος της μπριζόλας; Ότι από τα δύο σε βολεύει.
Άβαταρ μέλους
Veni Vidi Vici

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Veni Vidi Vici »

ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Μαρ 2020, 21:44
Veni Vidi Vici έγραψε: 21 Μαρ 2020, 21:38 Και μπαίνω εδώ και βρίσκω πρώτο νήμα..."Ήταν το Βυζάντιο Ελληνικό;"

Αρνούμαι να ταφώ σε ομαδικό!
Θέλω στον οικογενειακό, δίπλα στη μάνα μου!
Πολλά ζητάω ο κορωνοϊούχος;

Εκτός αν με κάψουν, οπότε θέλω να το ξέρω να μου φορέσουν εκείνο το (ασυγχώρητο) λαμέ κουστούμι που έχω από τη δεκαετία του '80 και όχι το γαμπριάτικο ή τα άλλα.
Πάντα ήθελα να το κάψω κι ας ξεφτιλιστούμε και μετά θάνατον (αν υπάρχει ζωή μετά)! :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Veni Vidi Vici την 21 Μαρ 2020, 21:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αlea jacta est
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Namrail έγραψε: 21 Μαρ 2020, 21:49
Αγις έγραψε: 21 Μαρ 2020, 21:46

Μπορείς να μας εξηγήσεις τις μπούρδες; Ή έστω ένα νέο τρόπο μαγειρέματος της μπριζόλας; Ότι από τα δύο σε βολεύει.
Χρειαζεται;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Veni Vidi Vici έγραψε: 21 Μαρ 2020, 21:51
ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Μαρ 2020, 21:44

Αρνούμαι να ταφώ σε ομαδικό!
Θέλω στον οικογενειακό, δίπλα στη μάνα μου!
Πολλά ζητάω ο κορωνοϊούχος;

Εκτός αν με κάψουν, οπότε θέλω να το ξέρω να μου φορέσουν εκείνο το (ασυγχώρητο) λαμέ κουστούμι που έχω από τη δεκαετία του '80 και όχι το γαμπριάτικο ή τα άλλα.
Μην ξεφτιλιστούμε και μετά θάνατον (αν υπάρχει ζωή μετά)! :lol:
Φυσικά και ζητάς πολλά. Σιγά μη σου κάνουν και πεντικιούρ. Το πολύ πολύ να διαλέξουμε χρώμα σακούλας. :P
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Veni Vidi Vici

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Veni Vidi Vici »

ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Μαρ 2020, 21:55
Φυσικά και ζητάς πολλά. Σιγά μη σου κάνουν και πεντικιούρ. Το πολύ πολύ να διαλέξουμε χρώμα σακούλας. :P
Σε πράσινο υπάρχει κάτι;
Αν έχει και τριφύλλι στάμπα είμαι ικανοποιημένος. :lol:
Αlea jacta est
Άβαταρ μέλους
Namrail

Papa John έγραψε: 21 Μαρ 2020, 21:42
Γμσ τα,αυτός θα πεθάνει από την πολλή "ενημέρωση".

Ναμ,διάβασε αυτό μπας και νιώσεις λίγο καλλίτερα ρε φίλε

https://vigilantcitizen.com/latestnews/ ... rus-panic/
Άρθρα σαν αυτό που παρέθεσες, που ουσιαστικά δεν λέει τίποτα άλλο παρά "τσιλαρε, όλα θα πάνε καλά", χρησιμοποιώντας βέβαια εκατό φορές παραπάνω λέξεις απ' ότι χρειαζεται, είναι η απάντηση στην "ενημέρωση" από την οποία τάχα πάσχω εγώ;

Έπειτα δε χρειάζεται να νιώσω καλύτερα. Μια χαρά είμαι. Και η αλήθεια είναι ότι οι αντιδράσεις μου στον ιό είναι λιγότερο υστερικές από άλλες που διαβάζω εδώ μέσα.

Ούτε τα χέρια πλένω 100 φορές τη μέρα όπως κάνουν άλλοι με ocd, ούτε τα προϊόντα ραντίζω με οινόπνευμα (κάποιος έλεγε ότι βρέχει και τον καπνό με αντισηπτικό) , ούτε στοκ έχω κάνει (άλλοι που μας λένε να τσιλαρουμε έχουν κάνει στοκ έξι μηνών).

Δεν με φοβίζει ο ιός σε προσωπικό επίπεδο. Το μόνο που με ενοχλεί πολύ είναι ότι αναγκάζομαι να κάτσω μέσα. Αυτό είναι το χειρότερο μου.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Veni Vidi Vici έγραψε: 21 Μαρ 2020, 21:59
ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Μαρ 2020, 21:55
Σε πράσινο υπάρχει κάτι;
Αν έχει και τριφύλλι στάμπα είμαι ικανοποιημένος. :lol:
Έτσι μπράβο. :smt023

Οι πράσινοι στο χώμα, οι γαύροι στο πέλαγο κλπ

Λίγη οργάνωση θέλει κι όλα θα πάνε καλά. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”