!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αρχιδάτο πογκρομ Κυριάκου
Re: Αρχιδάτο πογκρομ Κυριάκου
Θα μας ισιώσουν τη μέση;
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Παει για 50% στις επομενες εκλογες
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
καλα μην βιαζεσαι. ναι τις επομενες θα τις κερδίσει αλλά την φθορά του θα την εχει. Αυτά που μοιράζει σήμερα θα πρεπει καποια στιγμη να τα πάρει πίσω
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Γνωρίζεις κανείς τι θα γίνει με τις ΟΕ;
Θα παίρνει κάθε εταίρος το βοήθημα ή δεν θα το παίρνει κανείς;
Νομιζω οτι θα πρεπει να ρωτησεις καποιον ειδικο.CRWH έγραψε: 20 Μαρ 2020, 00:00 Γνωρίζεις κανείς τι θα γίνει με τις ΟΕ;
- Otto Weininger
Η οποια φθορά του, που θα είναι από βαρεμένους στυλ " δεν έβγαλε τα τανκς στον Έβρο να ρίχνουν, δεν κατήργησε τους φόρους για 2 χρόνια" κλπ, θα υπερκαλυφθει από την φθορά των ζαίων που αδίστακτα δυσφημούν την χώρα και αναπαράγουν τουρκική προπαγάνδα, ενώ τολμάνε να λαικισουν ακόμα και με το θέμα του ιου.Gewponos90 έγραψε: 19 Μαρ 2020, 23:43καλα μην βιαζεσαι. ναι τις επομενες θα τις κερδίσει αλλά την φθορά του θα την εχει. Αυτά που μοιράζει σήμερα θα πρεπει καποια στιγμη να τα πάρει πίσω
Ο κόσμος άρχισε να τους σιχαίνεται. Οποια πολιτικαντικη κίνηση πάει να κάνει ο Τσίπρας για να σώσει ο,τι σώζεται πάει στράφι αφού πλειοψηφία των στελεχών του δείχνουν καθημερινά το πραγματικό πρόσωπο της αριστεράς.
Let them make the first mistake. We make the last move.
οι ζαιοι παντως χαιρονται με τις επιπτωσεις της πανδημιας στην οικονομια γιατι θεωρουν οτι ο Κυριακος δεν θα μπορεσει να κανει αυτα που ειχε υποσχεθει.
Τοσο ηλιθιο θεωρουν τον κοσμο.
Ευτυχώς που υπάρχετε κι εσείς που τον θεωρείτε έξυπνοunder έγραψε: 20 Μαρ 2020, 00:34 οι ζαιοι παντως χαιρονται με τις επιπτωσεις της πανδημιας στην οικονομια γιατι θεωρουν οτι ο Κυριακος δεν θα μπορεσει να κανει αυτα που ειχε υποσχεθει.
Μπορείτε να με βρείτε και εδώ: https://www.forums.gr/member/63826-manolis-7
Τις εφτά πληγές του φαραώ έχει φέρει ο μητσοτάκης από τότε που έγινε πρωθυπουργός
Μπορείτε να με βρείτε και εδώ: https://www.forums.gr/member/63826-manolis-7
98% στημένο.Gewponos90 έγραψε: 19 Μαρ 2020, 17:37Ε την μαλακισμενη. Εντάξει το μαύρα δεν το κατηγορώ. Αλλά λέει μόνη της και ότι δούλευε μαύρα και ότι πληρωνόταν από το ταμείο ανεργίας. Και τι θέλει τώρα;Μιλλένιαλ έγραψε: 19 Μαρ 2020, 16:48 Δε νομίζω ότι οποιαδήποτε κυβέρνηση μπορούσε να είναι προετοιμασμένη για ό,τι συμβαίνει τώρα όσον αφορά τα οικονομικά, πόσο μάλλον οποιαδήποτε ελληνική κυβέρνηση, με όσα γίνονται στη χώρα τα τελευταία 10 χρόνια. Μέσα σε αυτό το χάος, ενόσω παίρνονται ακόμα μέτρα και σχεδιασμοί είναι λογικό να βρεθούν περιπτώσεις και υποπεριπτώσεις, εξειδικευμένες ή μη, που νοιώθουν μεμονωμένα ή συλλογικά πως δεν καλύπτονται. Χθες-προχθές σε ραδιοφωνική εκπομπή που δίνει βήμα σε ακροατές βγαίνει μία και λέει «Είμαι ταμείο ανεργίας, δουλεύω μαύρα. Θα δοθεί κάποιο επίδομα σε μας;»
Έχουμε παραδώσει την λειτουργία του κράτους στο παρακράτος.
Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού
ΚανειςCRWH έγραψε: 20 Μαρ 2020, 00:00 Γνωρίζεις κανείς τι θα γίνει με τις ΟΕ;
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Aδιανόητο...
Δηλαδή θα το πάρει ο κάθε πικραμένος κι εγώ ως ενας από εταίρους ΟΕ πρέπει μάλλον να τα γεννήσω τα τουλάχιστον 3 χιλιάρικα που θα έχω έξοδα τον άλλον 1 1/2 μήνα που θα είμαι κλειστός και μετά να βρώ και για το δώρο του Πάσχα των υπαλλήλων ενώ δεν θα πατάει ψυχή στο μαγαζί μέχρι να μπεί ο κόσμος σε ένα ρυθμό.
Ρώτησα και μου είπε ότι είμαι ο μαλάκας της υπόθεσης και βρίσκομαι ακόμα σε denial.
Ο Μητσοτάκης έγινε και μάγκας τώρα ... μοιράζοντας λεφτά από το τυπογραφείο...
Τι άλλο θα ακούσουμε;
Τι άλλο θα ακούσουμε;
Έχουμε παραδώσει την λειτουργία του κράτους στο παρακράτος.
Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 823 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πτολεμαίος