!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Καραντίνα

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
hades
Phorum.gr user: hades

Re: Καραντίνα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades »

Λεγεών έγραψε: 17 Μαρ 2020, 19:24 Έχω έναν σκατοξερόβηχα εδώ και τρεις εβδομάδες περίπου και βρίσκομαι σε καραντίνα εδώ και 4 ημέρες, από την περασμένη Παρασκευή. Ήμουν Λονδίνο πριν ακριβώς ένα μήνα, 17 Φεβρουαρίου, πήγα και ήρθα την ίδια ημέρα, αλλά πέρασα ένα τετράωρο στο σύνολο στο αεροδρόμιο. Περίπου 10 μέρες αφού γύρισα ο λαιμός μου άρχισε να ξεραίνεται και να με τρώει και άρχισαν οι πρώτοι βήχες, βράχνιαζα. Κάθισα 3 μέρες και ηρέμησε κάπως, πήρα 5 μέρες αντιβίωση που είχα από Ελλάδα, ήμουν καλύτερα, ξαναπήγα στη δουλειά και όλα καλά. Ο βήχας δεν έφυγε εντελώς.

Μέχρι που από την περασμένη Πέμπτη βήχω ξανά σαν γαιδούρι και πετάω άσπρα φλέμματα. Μίλησα στη γιατρό, μου είπε να καθίσω 7 ημέρες όπως ήταν το directive, αλλά χτες βγήκε ο ξανθομπάμπουρας και είπε 14 ημέρες αν μένετε με άλλα άτομα, οπότε με βλέπω να κάθομαι άλλες 14 μέρες διότι και η γυναίκα βήχει από προχτές. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα λένε άλλα. Σήμερα είπαν ότι στο καλύτερο σενάριο περιμένουν 20 χιλιάδες νεκρούς εδώ πάνω.

Το θετικό είναι ότι δεν έχω κάνει καθόλου πυρετό, οπότε με περνάει mildly. Υπάρχουν στιγμές που λέω ότι δεν είναι αυτό, καθώς τα συμπτώματα μου δεν είναι όπως άλλων ανθρώπων, δεν έχω αναγκαστεί να πάω νοσοκομείο κλπ. Και μετά έρχεται ο βήχας. Μαλάκες μου, μόνο μία φορά έχω ξαναβήξει έτσι σε όλη μου τη ζωή, όταν έπαθα τροφική δηλητηρίαση πρόπερσι το καλοκαίρι και ξέρναγα μαυρίλα για 3 συνεχόμενες ώρες. Δεν είναι απλά ένας βήχας και τέλος. Βήχω μία-δύο φορές, και αμέσως μετά έρχονται άλλα 3-4 κύμματα διπλού βήχα σε σημείο να πνίγομαι, να κλείνει ο λαιμός μου, να εξαφανίζεται η φωνή μου για ένα λεπτό. Και όσο προσπαθώ να επανέλθω νιώθω ένα μυρμήγκιασμα στο στήθος, στην πλάτη, στα πόδια. Δεν ξέρω αν το έχω, δεν τεστάρει κανείς πλέον εδώ πάνω παρ' εκτός και αν καταλήξεις στο νοσοκομείο.

Ένιγουει, θα δούμε. Χαλαρώνω, γράφω, καλά περνάω μέσα, το χρειαζόμουν, σαν διακοπές το βλέπω. Μακάρι να επιστρέψουν όλα στο φυσιολογικό σε λίγο καιρό.

Μακάρι να είστε καλά οι φορουμίτες, να τσακωνόμαστε εδώ μέσα.
Περαστικά ρε φίλε Ελλάδα είσαι;
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

taliban έγραψε: 17 Μαρ 2020, 18:29
Papa John έγραψε: 17 Μαρ 2020, 18:28
taliban έγραψε: 17 Μαρ 2020, 18:25

Από την άλλη πλευρά. Κοντά σε Περτούλι, Ελάτη. Χθες χιόνισε :003:
(ελπίζω να βγήκε σωστή παράθεση :003: ) - Στουρναρέικα ; :8)
Τα στουρναρέικα είναι απ την αντίθετη πλευρά.
Εγώ ανεβαίνω Νεραιδοχώρι.
το τελευταιο χωριό πριν τα Γιάννενα;
Άβαταρ μέλους
Papa John

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John »

Λεγεών έγραψε: 17 Μαρ 2020, 19:24 Έχω έναν σκατοξερόβηχα εδώ και τρεις εβδομάδες περίπου και βρίσκομαι σε καραντίνα εδώ και 4 ημέρες, από την περασμένη Παρασκευή. Ήμουν Λονδίνο πριν ακριβώς ένα μήνα, 17 Φεβρουαρίου, πήγα και ήρθα την ίδια ημέρα, αλλά πέρασα ένα τετράωρο στο σύνολο στο αεροδρόμιο. Περίπου 10 μέρες αφού γύρισα ο λαιμός μου άρχισε να ξεραίνεται και να με τρώει και άρχισαν οι πρώτοι βήχες, βράχνιαζα. Κάθισα 3 μέρες και ηρέμησε κάπως, πήρα 5 μέρες αντιβίωση που είχα από Ελλάδα, ήμουν καλύτερα, ξαναπήγα στη δουλειά και όλα καλά. Ο βήχας δεν έφυγε εντελώς.

Μέχρι που από την περασμένη Πέμπτη βήχω ξανά σαν γαιδούρι και πετάω άσπρα φλέμματα. Μίλησα στη γιατρό, μου είπε να καθίσω 7 ημέρες όπως ήταν το directive, αλλά χτες βγήκε ο ξανθομπάμπουρας και είπε 14 ημέρες αν μένετε με άλλα άτομα, οπότε με βλέπω να κάθομαι άλλες 14 μέρες διότι και η γυναίκα βήχει από προχτές. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα λένε άλλα. Σήμερα είπαν ότι στο καλύτερο σενάριο περιμένουν 20 χιλιάδες νεκρούς εδώ πάνω.

Το θετικό είναι ότι δεν έχω κάνει καθόλου πυρετό, οπότε με περνάει mildly. Υπάρχουν στιγμές που λέω ότι δεν είναι αυτό, καθώς τα συμπτώματα μου δεν είναι όπως άλλων ανθρώπων, δεν έχω αναγκαστεί να πάω νοσοκομείο κλπ. Και μετά έρχεται ο βήχας. Μαλάκες μου, μόνο μία φορά έχω ξαναβήξει έτσι σε όλη μου τη ζωή, όταν έπαθα τροφική δηλητηρίαση πρόπερσι το καλοκαίρι και ξέρναγα μαυρίλα για 3 συνεχόμενες ώρες. Δεν είναι απλά ένας βήχας και τέλος. Βήχω μία-δύο φορές, και αμέσως μετά έρχονται άλλα 3-4 κύμματα διπλού βήχα σε σημείο να πνίγομαι, να κλείνει ο λαιμός μου, να εξαφανίζεται η φωνή μου για ένα λεπτό. Και όσο προσπαθώ να επανέλθω νιώθω ένα μυρμήγκιασμα στο στήθος, στην πλάτη, στα πόδια. Δεν ξέρω αν το έχω, δεν τεστάρει κανείς πλέον εδώ πάνω παρ' εκτός και αν καταλήξεις στο νοσοκομείο.

Ένιγουει, θα δούμε. Χαλαρώνω, γράφω, καλά περνάω μέσα, το χρειαζόμουν, σαν διακοπές το βλέπω. Μακάρι να επιστρέψουν όλα στο φυσιολογικό σε λίγο καιρό.

Που εννοείς όταν λες "πάνω" ;
Κατά τ'άλλα,περαστικά και μην τρελλαίνεσαι,θετική ψυχολογία πάνω απ'όλα !
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

nemo έγραψε: 17 Μαρ 2020, 19:39
Papa John έγραψε: 17 Μαρ 2020, 18:28

(ελπίζω να βγήκε σωστή παράθεση :003: ) - Στουρναρέικα ; :8)
Δεν ξέρω ποιο είναι το τελευταιο χωριό πριν τα Γιάννενα.
Πιο πίσω απο το δικό μου είναι η Πύρρα, Γαρδίκι,Αγ. Νικόλαος έχει και άλλα.
Μετά από κει φτάνεις Αθαμάνιο είτε κάνεις δεξιά για Κρανιά (καλαμπάκας).
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας
Phorum.gr user: Κόκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας »

taliban εχεις αυλαρα,δεντρα,κοτετσι κανα κατσικακι κ.λπ; :)
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

Κόκκορας έγραψε: 17 Μαρ 2020, 19:44 taliban εχεις αυλαρα,δεντρα,κοτετσι κανα κατσικακι κ.λπ; :)
:lol:
Δεν έχω πρόβατα-κατσίκια ούτε κότες (τις ξαπόστειλα πέρσι γιατί δεν προλάβαινα πρωι μεσημερι βραδυ να ειμαι εκει και αλλες της πηραν οι αλεπουδες και αλλες τα γερακια).
Μελίσσια έχω.
Εδώ κυρίως έχουν αγελάδες (αν βολεύεσαι).
Κατά τα άλλα αρκούδες λύκοι.
Από δένδρα...έλατα να βλέπεις να βαριέσαι το πράσινο χρώμα όλο το χρόνο.
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

taliban έγραψε: 17 Μαρ 2020, 19:43
nemo έγραψε: 17 Μαρ 2020, 19:39
Δεν ξέρω ποιο είναι το τελευταιο χωριό πριν τα Γιάννενα.
Πιο πίσω απο το δικό μου είναι η Πύρρα, Γαρδίκι,Αγ. Νικόλαος έχει και άλλα.
Μετά από κει φτάνεις Αθαμάνιο είτε κάνεις δεξιά για Κρανιά (καλαμπάκας).
ναι! εγώ έκανα λάθος κοντά είμαστε με το πατρικό μου την πηγή
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας

taliban έγραψε: 17 Μαρ 2020, 19:47
Κόκκορας έγραψε: 17 Μαρ 2020, 19:44 taliban εχεις αυλαρα,δεντρα,κοτετσι κανα κατσικακι κ.λπ; :)
:lol:
Δεν έχω πρόβατα-κατσίκια ούτε κότες (τις ξαπόστειλα πέρσι γιατί δεν προλάβαινα πρωι μεσημερι βραδυ να ειμαι εκει και αλλες της πηραν οι αλεπουδες και αλλες τα γερακια).
Μελίσσια έχω.
Εδώ κυρίως έχουν αγελάδες (αν βολεύεσαι).
Κατά τα άλλα αρκούδες λύκοι.
Από δένδρα...έλατα να βλέπεις να βαριέσαι το πράσινο χρώμα όλο το χρόνο.
τι ομορφα!
Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander »

Μαγειρεύω και τρώω σαν βόδι, σερφάρω στο ίντερνετ, διαβάζω αστυνομική λογοτεχνία, καμιά ωραία ταινιούλα. :8)
Ελπίζω απλά να μην έχω κολλήσει, γιατί κάτι με τριγυρίζει, βήχας κλπ.
Άβαταρ μέλους
break
Phorum.gr user: break

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από break »

Beria έγραψε: 17 Μαρ 2020, 18:49 Πραγματικά πόσο καπνίζεις;
Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander »

Αηδία είναι το τσιγάρο, σταματήστε το. Τι τέσσερα πακέτα :o και μλκιες. Ούτε τέσσερα σκέτο.
Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

Περαστικά μπρο. Μακάρι να μην είναι τίποτα και να περάσει γρήγορα.
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας

Περαστικά να είναι
Άβαταρ μέλους
break
Phorum.gr user: break

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από break »

Λεγεών έγραψε: 17 Μαρ 2020, 19:24 Μίλησα στη γιατρό, μου είπε να καθίσω 7 ημέρες όπως ήταν το directive, αλλά χτες βγήκε ο ξανθομπάμπουρας και είπε 14 ημέρες αν μένετε με άλλα άτομα, οπότε με βλέπω να κάθομαι άλλες 14 μέρες διότι και η γυναίκα βήχει από προχτές.
Σε εξέτασε ; Ακροαστικά και έτσι ; Αν είναι βακτηριδιακή πνευμονία θέλει αντιβίωση. Δεν γίνεται να το αφήσεις. Σε κοιτάει κανένας γιατρός ή είσαι στο κάτσε και βλέπουμε από τηλέφωνο ;
Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic »

Δεν έχω καταλάβει καμία απολύτως διαφορά :p2:

Είμαι survival ninja, ζητήστε τιπς για το πως να περάσει η ώρα σας :003:
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”