Ας πρόσεχαν.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 17 Μαρ 2020, 13:22Αρκούσε να έκαναν ο,τι και στην Κρήτη ή στις υπαγόμενες στο Πατριαρχείο. Κλειστές εκκλησίες για το κοινό και Θεία Λειτουργία με Ιερέα και Ψάλτη.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Μαρ 2020, 13:12Mε τα μυαλά που κουβαλάνε κάποιοι ιεράρχες, πολύ καλά κάνει και τους ταπεινώνει.Σύμφωνα με το romfea.gr, η απόφαση του Πρωθυπουργού έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στους κόλπους της Εκκλησίας, οι οποίοι έκαναν λόγω για "προσβολή και ταπείνωση του σώματος της Ιεραρχίας".
"Αρνούμαστε τον ίδιο τον Χριστό με αυτή την απόφαση! Δυστυχώς η χώρα θα μείνει αλειτούργητη για τρεις εβδομάδες" ανέφερε Ιεράρχης σχολιάζοντας την απόφαση του Πρωθυπουργού.
Τους δόθηκε η ευκαιρία να περισώσουν κύρος και προσχήματα αλλά αυτοί εκεί.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αρχιδάτη πρωτοβουλία Κυριάκου
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Αρχιδάτη πρωτοβουλία Κυριάκου
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
κλείνει την θεία λειτουργίαEKPLIKTIKOS έγραψε: 15 Μαρ 2020, 16:43 Συγγνώμη αλλα αρχιδατη θα ήταν να τις έκλεινε. Οταν εισαι πρωθυπουργός δε ζητάς, επιβάλλεις
το να πας να ανάψεις κερί δε νομίζω ότι είναι θέμα οταν αφήνει τα σουπερ τα λεωφορεία και τα ταξί
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Αποτυχημένη προσπάθεια για damage control.under έγραψε: 17 Μαρ 2020, 13:10 Παρεμπιπτοντως,η αποφαση του Κυριακου αφορα τη λειτουργια και ολων των αλλων δογματων στη χωρα.
Η Εκκλησια μας ειχε ηδη δωσει λυση κατα τη γνωμη μου αλλα οι αλλοι δεν ειχαν ανακοινωσει κατι.
Συνεπως με την ανακοινωση του ο Κυριακος δεν αλλαζει κατι το ουσιαστικο για την Εκκλησια μας αλλα βαζει στο τσουβαλι και ολους τους αλλους που εκαναν την παπια.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
μάλισταunder έγραψε: 17 Μαρ 2020, 13:10 Παρεμπιπτοντως,η αποφαση του Κυριακου αφορα τη λειτουργια και ολων των αλλων δογματων στη χωρα.
Η Εκκλησια μας ειχε ηδη δωσει λυση κατα τη γνωμη μου αλλα οι αλλοι δεν ειχαν ανακοινωσει κατι.
Συνεπως με την ανακοινωση του ο Κυριακος δεν αλλαζει κατι το ουσιαστικο για την Εκκλησια μας αλλα βαζει στο τσουβαλι και ολους τους αλλους που εκαναν την παπια.
για τους άλλους το 'κανε, πόσο Μακιαβέλης!!!
το νου σου, οδεύεις ολοταχώς προς πλήρη Αριστοποίηση (εκ του Αρίστος, όχι εκ των αρίστων)
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Οχι δεν το εκανε για τους αλλους.Το εκανε ΚΑΙ για τους αλλους.Tarkovsky έγραψε: 17 Μαρ 2020, 17:03μάλισταunder έγραψε: 17 Μαρ 2020, 13:10 Παρεμπιπτοντως,η αποφαση του Κυριακου αφορα τη λειτουργια και ολων των αλλων δογματων στη χωρα.
για τους άλλους το 'κανε, πόσο Μακιαβέλης!!!![]()
το νου σου, οδεύεις ολοταχώς προς πλήρη Αριστοποίηση (εκ του Αρίστος, όχι εκ των αρίστων)
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
δεν νομίζω ότι τόσες μέρες είχε αυτούς στο μυαλό του
εάν όμως τους είχε, τότε αφενός ως χώρα πάσχουμε από πρωθυπουργό, αφετέρου παραδέξου ότι αιφνιδίασε ακόμη κι σένα
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Ειναι απλα τα πραγματα.
Οπως εγραψα και πριν,η Εκκλησια εδινε ικανοποιητικη λυση κατα τη γνωμη μου γιατι περιοριζε κατα πολυ τη λειτουργια της.
Ακουσα τον Πειραιως να λεει χθες οτι ειχε ζητηθει μονο απο την Εκκλησια να διακοψει τη λειτουργια της και οχι απο τα αλλα δογματα.Βεβαια χωρις ιδιαιτερο προβλημα ειπε οτι θα πειθαρχησουν στην κυβερνητικη εντολη.
Πιστευω λοιπον οτι αφου τελειωσε ουσιαστικα η υποθεση με την Εκκλησια ηταν πανευκολο να βγει και ενα tweet για ολους τους αλλους στη λογικη "αφου το κανουμε για την Εκκλησια θα το κανουμε και για εσας και δεν ακουμε και κουβεντα"
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Ποιοι είναι τελικά αυτοί οι άλλοι;under έγραψε: 17 Μαρ 2020, 17:48Ειναι απλα τα πραγματα.
Οπως εγραψα και πριν,η Εκκλησια εδινε ικανοποιητικη λυση κατα τη γνωμη μου γιατι περιοριζε κατα πολυ τη λειτουργια της.
Ακουσα τον Πειραιως να λεει χθες οτι ειχε ζητηθει μονο απο την Εκκλησια να διακοψει τη λειτουργια της και οχι απο τα αλλα δογματα.Βεβαια χωρις ιδιαιτερο προβλημα ειπε οτι θα πειθαρχησουν στην κυβερνητικη εντολη.
Πιστευω λοιπον οτι αφου τελειωσε ουσιαστικα η υποθεση με την Εκκλησια ηταν πανευκολο να βγει και ενα tweet για ολους τους αλλους στη λογικη "αφου το κανουμε για την Εκκλησια θα το κανουμε και για εσας και δεν ακουμε και κουβεντα"
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
άρα με τη στάση της τις τελευταίες εβδομάδες -και με αποκορύφωμα τη χθεσινή- η εκκλησία μας έχασε μεγάλη ευκαιρία όχι μόνο για το προφανές (=υγεία του δικού της ποιμνίου), αλλά επιπρόσθετα και δίνοντας πρώτη το παράδειγμα, να προηγηθεί ΟΛΩΝ στη μέριμνα για το κοινωνικό σύνολοunder έγραψε: 17 Μαρ 2020, 17:48 Ειναι απλα τα πραγματα.
αυτό ακριβώς λες
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
σιγα μην το εκανε για το 1% των υπολοιπων δογματων. του πηγανε κοντρα οι τραγοι, και τους κοπανησε στο σταυρο. η, οπως λεει ενας γνωστος μου, εκατσαν στο παγωτο.under έγραψε: 17 Μαρ 2020, 13:10 Παρεμπιπτοντως,η αποφαση του Κυριακου αφορα τη λειτουργια και ολων των αλλων δογματων στη χωρα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Αφήνει το ελάχιστο και καταργει το πανΣέλευκας έγραψε: 17 Μαρ 2020, 16:59κλείνει την θεία λειτουργίαEKPLIKTIKOS έγραψε: 15 Μαρ 2020, 16:43 Συγγνώμη αλλα αρχιδατη θα ήταν να τις έκλεινε. Οταν εισαι πρωθυπουργός δε ζητάς, επιβάλλεις
το να πας να ανάψεις κερί δε νομίζω ότι είναι θέμα οταν αφήνει τα σουπερ τα λεωφορεία και τα ταξί
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Αυτο λες εσυ.Εγω ειπα οτι η εκκλησια εκανε μεγαλο βημα και εδινε καποια λυση.Tarkovsky έγραψε: 17 Μαρ 2020, 18:04άρα με τη στάση της τις τελευταίες εβδομάδες -και με αποκορύφωμα τη χθεσινή- η εκκλησία μας έχασε μεγάλη ευκαιρία όχι μόνο για το προφανές (=υγεία του δικού της ποιμνίου), αλλά επιπρόσθετα και δίνοντας πρώτη το παράδειγμα, να προηγηθεί ΟΛΩΝ στη μέριμνα για το κοινωνικό σύνολοunder έγραψε: 17 Μαρ 2020, 17:48 Ειναι απλα τα πραγματα.
αυτό ακριβώς λες
Θυμιζω οτι δεν εχει μεινει ακοινωνητη η χωρα εδω και χιλιαδες χρονια.
Εσενα μπορει να μην σου λεει κατι αυτο αλλα σε αλλους λεει.
ΟΚ, δεκτόν - ακριβώς για το μπολνταρισμένοunder έγραψε: 17 Μαρ 2020, 18:09Αυτο λες εσυ.Εγω ειπα οτι η εκκλησια εκανε μεγαλο βημα και εδινε καποια λυση.Tarkovsky έγραψε: 17 Μαρ 2020, 18:04άρα με τη στάση της τις τελευταίες εβδομάδες -και με αποκορύφωμα τη χθεσινή- η εκκλησία μας έχασε μεγάλη ευκαιρία όχι μόνο για το προφανές (=υγεία του δικού της ποιμνίου), αλλά επιπρόσθετα και δίνοντας πρώτη το παράδειγμα, να προηγηθεί ΟΛΩΝ στη μέριμνα για το κοινωνικό σύνολοunder έγραψε: 17 Μαρ 2020, 17:48 Ειναι απλα τα πραγματα.
αυτό ακριβώς λες
Θυμιζω οτι δεν εχει μεινει ακοινωνητη η χωρα εδω και χιλιαδες χρονια.
Εσενα μπορει να μην σου λεει κατι αυτο σε αλλους λεει.
Από την άλλη, σε τέτοιες περιστάσεις αναμένω από την εκκλησία αφενός να υπερβεί τα στεγανά του δόγματος, αφετέρου να ενδιαφερθεί για το σύνολο και όχι αποκλειστικά για το ποίμνιο. Εσένα -που δεν την αμφισβητείς- μπορεί να μην σου λέει κάτι αυτό, σε άλλους λέει.
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
δεν περίμενα τέτοια μουνοθύελλα tbh
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 401 Προβολές
-