Πόσοι τώρα θα περιμένουν να κληρονομήσουνΜηχανικός έγραψε: 16 Μαρ 2020, 15:32Εσύ το βιολί σου.Awesomatic έγραψε: 16 Μαρ 2020, 15:27 Τι έγινε; Αρχίζει να μην μας φαίνεται και τόσο κακή η Βρετανική προσέγγιση;![]()
Δεν πρέπει να έχεις κανένα γέρο συγγενή.
Ή έχεις και περιμένεις να το φας στην περιουσία.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι θα γίνει με τα Σούπερ Μάρκετ;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Re: Τι θα γίνει με τα Σούπερ Μάρκετ;
Και θα ανακαλύψουν ότι ο παππούς τα έφαγε όλα σε ένα φορτηγό μακαρόνια, ρύζια και κωλόχαρτο
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Μη χαίρεσαι. Έχουμε περάσει από ανεργία.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Θα δούμε μωρέ. Κάπως θα ανακάμψουν.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Παρεξηγηση.
Να σου θυμησω την προταση μου προσπαθησα - εδω ειμαι για σενα να σου προσφερω εργασια - να μην στενοχωριεσαι.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Πιστεύω να την έχεις και ασφαλισμένη.Αγις έγραψε: 16 Μαρ 2020, 15:56
Να σου θυμησω την προταση μου προσπαθησα - εδω ειμαι για σενα να σου προσφερω εργασια - να μην στενοχωριεσαι.
Στον ΟΓΑ ή στο ΙΚΑ θα την έχεις;
Ωωωω σ' ευχαριστώ πολύ, την έχω σημειώσει.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Οπωσδήποτε.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
.Awesomatic έγραψε: 16 Μαρ 2020, 15:36Πόσοι τώρα θα περιμένουν να κληρονομήσουνΜηχανικός έγραψε: 16 Μαρ 2020, 15:32Εσύ το βιολί σου.Awesomatic έγραψε: 16 Μαρ 2020, 15:27 Τι έγινε; Αρχίζει να μην μας φαίνεται και τόσο κακή η Βρετανική προσέγγιση;![]()
Δεν πρέπει να έχεις κανένα γέρο συγγενή.
Ή έχεις και περιμένεις να το φας στην περιουσία.![]()
Spoiler
Και θα ανακαλύψουν ότι ο παππούς τα έφαγε όλα σε ένα φορτηγό μακαρόνια, ρύζια και κωλόχαρτο![]()
Οσο αφορά τό σπόιλερ.....
Ετυχε νά ακούσω με τ αυτιά μου συγγενή γυναίκα στό νεκρικό κρεββάτι.....
Αν γίνω καλά.....θα φάω όλα μου τά λεφτά στό φαγητό.....
Ζώα έως Θανάτου.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Αν σου προσφέρει και καραμέλες, να μην πας.
Εγώ θα πάω αύριο πρωί-πρωί για στοκ.Naida έγραψε: 16 Μαρ 2020, 08:44Σίγουρα υπάρχει περίπτωση. Αλλά το καλό είναι ότι εκτός τα σούπερ έχει ένα σωρό καταστήματα που μπορείς να βρεις έστω ένα πακέτο μακαρόνια, ένα γάλα.Juno έγραψε: 16 Μαρ 2020, 02:03Μιλάς σοβαρά; Πήγαινε να ψωνίσεις.Naida έγραψε: 16 Μαρ 2020, 01:57
Δεν πρόλαβα να πάω να πάρω ούτε τα βασικά που παίρνω ούτως ή άλλως της εβδομάδας. Εντάξει αφού φεύγουν οι δικοί μου δεν με νοιάζει. Εχω πάντως στη κατάψυξη γιδα(ξερνάω) και λίγο αγριογούρουνο
Πάντως ακόμα δεν έχω αγχωθεί.
Δεν νομίζω να υπάρξει έλλειψη, αλλά ο κόσμος μπορεί να ξεφύγει.
Έχω μάσκα FFP2 και έβαλα ξυπνητήρι για να πάω νωρίς.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Ό,τι μπορώ, κάνω.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Μάσκα μας έδωσε ο προϊστάμενος στη δουλειά σήμερα κάτι υφασμάτινες. Δεν την φόρεσα ακόμα.Juno έγραψε: 17 Μαρ 2020, 22:32Εγώ θα πάω αύριο πρωί-πρωί για στοκ.Naida έγραψε: 16 Μαρ 2020, 08:44Σίγουρα υπάρχει περίπτωση. Αλλά το καλό είναι ότι εκτός τα σούπερ έχει ένα σωρό καταστήματα που μπορείς να βρεις έστω ένα πακέτο μακαρόνια, ένα γάλα.Juno έγραψε: 16 Μαρ 2020, 02:03
Μιλάς σοβαρά; Πήγαινε να ψωνίσεις.
Δεν νομίζω να υπάρξει έλλειψη, αλλά ο κόσμος μπορεί να ξεφύγει.
Όταν λες στοκ; σου τελείωσε το απόθεμα και πας για ανανέωση;
Εγώ πάω παίρνω 2-3 πραγματάκια από το τοπικό μάρκετ και αυτό είναι. Σήμερα πχ πήρα ένα γάλα και 2 φακελάκια για τα γατάκια μου. Θα δείξει.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Έχω μάσκες FFP1 και FFP2 που αγόρασα από το φαρμακείο, ένα μεγάλο μπουκάλι αντισηπτικό που είχα αγοράσει όταν μπήκε ο πατέρας μου στο νοσοκομείο για όσο θα ήταν μέσα και μου το άφησε, ένα μπετονάκι καθαρό οινόπνευμα που δεν λέω πως το βρήκα και έχω ήδη στοκάρει, αλλά θέλω να πάρω όσα χρειάζομαι για να μην κυκλοφορώ τις επόμενες δύο εβδομάδες παρά μόνον για τα νωπά.Naida έγραψε: 17 Μαρ 2020, 22:45Μάσκα μας έδωσε ο προϊστάμενος στη δουλειά σήμερα κάτι υφασμάτινες. Δεν την φόρεσα ακόμα.Juno έγραψε: 17 Μαρ 2020, 22:32Εγώ θα πάω αύριο πρωί-πρωί για στοκ.Naida έγραψε: 16 Μαρ 2020, 08:44
Σίγουρα υπάρχει περίπτωση. Αλλά το καλό είναι ότι εκτός τα σούπερ έχει ένα σωρό καταστήματα που μπορείς να βρεις έστω ένα πακέτο μακαρόνια, ένα γάλα.
Όταν λες στοκ; σου τελείωσε το απόθεμα και πας για ανανέωση;
Εγώ πάω παίρνω 2-3 πραγματάκια από το τοπικό μάρκετ και αυτό είναι. Σήμερα πχ πήρα ένα γάλα και 2 φακελάκια για τα γατάκια μου. Θα δείξει.
Πιστεύω πως η κατάσταση δεν είναι τόσο άσχημη όπως την Ιταλία, αλλά και τα κρούσματα δεν είναι τόσο λίγα. Πιο πολύ από τον κορονοϊό, φοβάμαι τον πανικό.
- Obi Wan Iakobi
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις