!!! DEVELOPMENT MODE !!!
MasterChef 2020
Re: MasterChef 2020
Η χθεσινή δοκιμασία αποχώρησης ήταν μία ακόμα σοβαρή ένδειξη ότι το παιχνίδι είναι στημενο από την παραγωγή.
Ο Σταύρος έκανε πατάτα με τον ταραμά και ω του θαύματος, στα σχόλια των σεφ για το πιάτο του, απουσίαζε οποιαδήποτε αναφορά για τον ταραμά σε αντίθεση με τα πιάτα των κοριτσιών.
(τι κάθομαι και σχολιάζω το κοθμόθνι!)
Ο Σταύρος έκανε πατάτα με τον ταραμά και ω του θαύματος, στα σχόλια των σεφ για το πιάτο του, απουσίαζε οποιαδήποτε αναφορά για τον ταραμά σε αντίθεση με τα πιάτα των κοριτσιών.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
- Veni Vidi Vici
Οι παίκτες που είναι, τώρα που μιλάμε, μέσα είναι 8.
Κάνε τα μαθηματικά με το πόσοι φεύγουν την εβδομάδα και θα το βρεις.
Αlea jacta est
Γιατι να κάνω μαθηματικά κ να το βρω αφού μου το λες;Covid-19 έγραψε: 14 Μαρ 2020, 15:54Οι παίκτες που είναι, τώρα που μιλάμε, μέσα είναι 8.
Ποιοι είναι;
Κ γιατί δε μπήκαν παλιοί στους 10;
Μολογα παλιοϊε μη σου ρίξω ντετολ!
Κάτσε... Δύο τη βδομάδα φεύγουν...
- Veni Vidi Vici
Μπήκαν και ξαναέφυγαν.Custom_F έγραψε: 14 Μαρ 2020, 15:56Γιατι να κάνω μαθηματικά κ να το βρω αφού μου το λες;
Ποιοι είναι;
Μόνο 2 κορίτσια ήταν στη δεκάδα.
Πάντως ο Γιώργος και ο Ηρακλής (τα καλύτερα παιδιά για μένα) είναι στους 8.
Αlea jacta est
Ποια κορίτσια ήταν στη 10αδα;Covid-19 έγραψε: 14 Μαρ 2020, 16:04Μπήκαν και ξαναέφυγαν.Custom_F έγραψε: 14 Μαρ 2020, 15:56Γιατι να κάνω μαθηματικά κ να το βρω αφού μου το λες;Covid-19 έγραψε: 14 Μαρ 2020, 15:54
Οι παίκτες που είναι, τώρα που μιλάμε, μέσα είναι 8.
Ποιοι είναι;
Μόνο 2 κορίτσια ήταν στη δεκάδα.
Πάντως ο Γιώργος και ο Ηρακλής (τα καλύτερα παιδιά για μένα) είναι στους 8.
Ποιοι ξαναμπηκαν;
Κ συ τισαι; κάμεραμαν;
Εν τω μεταξύ την διχτυοφόρα, το ακριβό το μανιτάρι που είναι σαν δίχτυ και είχε χρησιμοποιηθεί στην τελευταία ομαδική, την έψαξα στο ίντερνετ και δεν βρήκα τίποτα.
Αν βρει κάποιος καμιά πληροφορία μπορεί να βάλει ένα λινκ;
Αυτή είναι η σελίδα του κυρίου με τα μανιτάρια κ μπορείς φαντάζομαι να πάρεις πληροφορίες.Βλήμα έγραψε: 16 Μαρ 2020, 02:50 Εν τω μεταξύ την διχτυοφόρα, το ακριβό το μανιτάρι που είναι σαν δίχτυ και είχε χρησιμοποιηθεί στην τελευταία ομαδική, την έψαξα στο ίντερνετ και δεν βρήκα τίποτα.
http://www.manitariadirfis.gr/ta-kalite ... -manitaria#
Κάποιες ακόμη πληροφορίες...
https://www.protothema.gr/world/article ... -osmi-tou/
https://mag.sigmalive.com/article/3597/ ... -orgasmoys
Εσύ είσαι οπορτουνα, δεν πιάνεσαι. Το κομουνι που σχολιάζει είμαι εγώ.vatraxos έγραψε: 14 Μαρ 2020, 15:50 Η χθεσινή δοκιμασία αποχώρησης ήταν μία ακόμα σοβαρή ένδειξη ότι το παιχνίδι είναι στημενο από την παραγωγή.
Μας έδειξε ότι στο τέλος το έφτιαξε με ασπράδι. Κ σχολίασαν ότι κάτι έλειπε αλλά από υφή οκ.vatraxos έγραψε: 14 Μαρ 2020, 15:50 Η χθεσινή δοκιμασία αποχώρησης ήταν μία ακόμα σοβαρή ένδειξη ότι το παιχνίδι είναι στημενο από την παραγωγή.
Αν ήταν στημένο απλώς δε θα έδειχναν ότι του εκοψε.
Βέβαια το ασπράδι ήταν εκτός συνταγής κ μιλάμε για αντιγραφή. Αυτό ναι, αυτό το έκαναν γαργάρα.
"Η ζωική πρωτεινη...μυρίζει πτώμα". Ε άντε μαμησου ρε Ντέμυ επιτέλους.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ευελπιστώ ο βιγκανισμός να διώκεται ποινικά, κάποτε στο προσεχές μέλλον.
Σα δε ντρέπεστε κι οι δυο σας, κομμουνιστές άνθρωποι.Namrail έγραψε: 16 Μαρ 2020, 21:05Εσύ είσαι οπορτουνα, δεν πιάνεσαι. Το κομουνι που σχολιάζει είμαι εγώ.vatraxos έγραψε: 14 Μαρ 2020, 15:50 Η χθεσινή δοκιμασία αποχώρησης ήταν μία ακόμα σοβαρή ένδειξη ότι το παιχνίδι είναι στημενο από την παραγωγή.
Πόσο τυχαίο που κέρδισε ο Δημήτρης!
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 465 Προβολές