Ασέβαστος έγραψε: 12 Μαρ 2020, 12:05
Aμα γαμηθει τελειως το συμπαν, το μονο που θα μου λειψει ειναι καυσιμα. οτιδηποτε αλλο μπορω να το βρω, να το παραγω η να το φτιαξω.
ειδατε που σας ελεγα για ηλεκτρικα αυτοκινητα; ρευμα ολο και καπως θα φκιαναμε...
η μπετζίνα λήγει κιόλας. Και μόνος σου να μείνεις στον κόσμο με όλες τις δεξαμενές γεμάτες, μετά απο ένα διάστημα θα πρέπει να βρεις άλογο γιατί θα είναι άχρηστη
Aμα γαμηθει τελειως το συμπαν, το μονο που θα μου λειψει ειναι καυσιμα. οτιδηποτε αλλο μπορω να το βρω, να το παραγω η να το φτιαξω.
ειδατε που σας ελεγα για ηλεκτρικα αυτοκινητα; ρευμα ολο και καπως θα φκιαναμε...
Ζητείται νέος ωραίος με κτήμα και φωτοβολταϊκά
Το κτήμα το εχουμε, τα φωτοβολταϊκά όχι αλλά θα παίξουν κεράκια. Στείλε φωτό
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56
Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δεν περίμενα ποτέ ότι θα δικαιωθεί ο Καλογεράκης.
Ο τύπος αυτός έχει φτιάξει ένα σπίτι και είναι τελείως ανεξάρτητος από ενέργεια νερό και τρόφιμα.
Μπορεί να ζήσει πάνω από δύο χρόνια χωρίς να χρειάζεται τίποτα από τον έξω κόσμο, με το αυτοκίνητό του, με τη θέρμανση του, με όλα του.
vantono έγραψε: 12 Μαρ 2020, 10:25
Όταν τελειώσουν, θα βγω παγανιά να ληστέψω απο εσάς. Σας έχω φακελώσει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Ζητείται νέος ωραίος με κτήμα και φωτοβολταϊκά
Το κτήμα το εχουμε, τα φωτοβολταϊκά όχι αλλά θα παίξουν κεράκια. Στείλε φωτό
Αμ τα φωτοβολταϊκά είναι που μου λείπουν και μένα.
Επόμενος;
ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 12 Μαρ 2020, 07:34
Μια χαρά σε βρίσκω, αν και -εάν μόνο ένα έπρεπε να έχεις στοκ- ο "Ανθρωπος χωρίς ιδιότητες" του Μούζιλ είναι για όλη τη ζωή -είτε εντός είτε εκτός καραντίνας...
Απ' ότι βλέπω στοιχίζει ένα πενηντάρι. Ας ελπίσουμε να το έχει η δανειστική βιβλιοθήκη της Μυτιλήνης, διαφορετικά θα πρέπει να περιμένει .
Δύο πακέτα μακαρόνια, 3 τριπακια pink floyd, λίγο mdma, καλά είμαστε.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.