Άρα είσαι εναντίον της μετανάστευσηςFluffy έγραψε: 11 Μαρ 2020, 15:10φυσικά, οι σημερινές μετακινήσεις πληθυσμών όμως γίνονται σε αυτα τα πλαίσια, τα καπιταλιστικάΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 11 Μαρ 2020, 14:37πριν τον καπιταλισμό δεν μετανάστευαν οι πληθυσμοί;Fluffy έγραψε: 11 Μαρ 2020, 14:19
Δε θα λύσουμε εμείς τα αδιέξοδα του καπιταλισμού που ο ίδιος δημιουργεί.![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΚΚΕ για την κατασταση στον Εβρο
- Λίνο Βεντούρα
Re: Ανακοίνωση ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ για το προσφυγικό
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Δεν λέει για πισώπλατη μαχαιριά στη χώρα και τον λαό της, αντιθέτως,Nandros έγραψε: 11 Μαρ 2020, 15:15 .
Και γιατί μας ενδιαφέρει τί λέει το κώμα που απεκατέστησε τον Στάλιν - ίσως μοναδικό στον κόσμο - και επίσημα δηλώνει ότι σε καιρό πολέμου είναι έτοιμο για πισώπλατη μαχαιριά στην χώρα και τον λαό της;
.
λέει να επιτεθεί στους δυνάστες του λαού, την αστική τάξη για να πάρει ο λαός
την διαχείρηση της εξουσίας, για να γίνει νοικοκύρης στον τόπο του.
είναι συνέπεια του καπιταλιστικού τρόπου παραγωγήςΛίνο Βεντούρα έγραψε: 11 Μαρ 2020, 15:22Άρα είσαι εναντίον της μετανάστευσηςFluffy έγραψε: 11 Μαρ 2020, 15:10φυσικά, οι σημερινές μετακινήσεις πληθυσμών όμως γίνονται σε αυτα τα πλαίσια, τα καπιταλιστικά
προφανώς είμαι εναντίον των αιτιών της μετανάστευσης
Oι ανακοινώσεις του κκε παραπέμπουν πάντα σε φόρμες αιτήσεων, όπου απλώς συμπληρώνεις το α ή β στοιχείο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν έχεις ξεκάθαρη θέση. Κανείς δεν κατάλαβε αν είσαι υπέρ ή κατά του κλεισίματος των συνόρων.Fluffy έγραψε: 11 Μαρ 2020, 15:19θέση έχω, θέση για να σώσω τον καπιταλισμό δεν έχω. Έδωσα και το παραδειγμα με την ρευστοτητα της τράπεζας παρακάτω.Γάταρος έγραψε: 11 Μαρ 2020, 15:15Απάντησες ότι δεν έχεις θέση κι εγώ σου ανταπάντησα ότι τα κόμματα από τη στιγμή που ζητάνε την ψήφο του κόσμου πρέπει να έχουν ξεκάθαρες θέσεις. Γιατί ο ψηφοφόρος να επιλέξει ένα κόμμα χωρίς να ξέρει τις θέσεις του για τα σύγχρονα μεγάλα προβλήματα;
Κάθε χρόνο προστίθενται στον πλανήτη περίπου 84.000.000 άνθρωποι, κυρίως φτωχοί Αφρικανοί και Ασιάτες, οι οποίοι προτίθενται να μεταναστεύσουν προς την Ευρώπη κατά εκατοντάδες εκατομμύρια.
Με δεδομένο ότι οι λαοί της Ευρώπης θέλουν να προστατευτούν και είναι υπέρ των κλειστών συνόρων, πώς θ' αντιμετώπιζε το κκε το ζήτημα σε περίπτωση που ο λαός το επέλεγε για να κυβερνήσει τη χώρα;
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
με σοσιαλισμό;Γάταρος έγραψε: 11 Μαρ 2020, 15:26Δεν έχεις ξεκάθαρη θέση. Κανείς δεν κατάλαβε αν είσαι υπέρ ή κατά του κλεισίματος των συνόρων.Fluffy έγραψε: 11 Μαρ 2020, 15:19θέση έχω, θέση για να σώσω τον καπιταλισμό δεν έχω. Έδωσα και το παραδειγμα με την ρευστοτητα της τράπεζας παρακάτω.Γάταρος έγραψε: 11 Μαρ 2020, 15:15
Απάντησες ότι δεν έχεις θέση κι εγώ σου ανταπάντησα ότι τα κόμματα από τη στιγμή που ζητάνε την ψήφο του κόσμου πρέπει να έχουν ξεκάθαρες θέσεις. Γιατί ο ψηφοφόρος να επιλέξει ένα κόμμα χωρίς να ξέρει τις θέσεις του για τα σύγχρονα μεγάλα προβλήματα;
Κάθε χρόνο προστίθενται στον πλανήτη περίπου 84.000.000 άνθρωποι, κυρίως φτωχοί Αφρικανοί και Ασιάτες, οι οποίοι προτίθενται να μεταναστεύσουν προς την Ευρώπη κατά εκατοντάδες εκατομμύρια.
Με δεδομένο ότι οι λαοί της Ευρώπης θέλουν να προστατευτούν και είναι υπέρ των κλειστών συνόρων, πώς θ' αντιμετώπιζε το κκε το ζήτημα σε περίπτωση που ο λαός το επέλεγε για να κυβερνήσει τη χώρα;
Λέει ξεκάθαρα για πισώπλατη μαχαιριά γιατί όταν απασχολείς τον λαό με ταξικές διαιρέσεις τη στιγμή που παλεύει για τη λευτεριά του στην ουσία εργάζεσαι υπέρ του εθνικού εχθρού.Fluffy έγραψε: 11 Μαρ 2020, 15:22Δεν λέει για πισώπλατη μαχαιριά στη χώρα και τον λαό της, αντιθέτως,Nandros έγραψε: 11 Μαρ 2020, 15:15 .
Και γιατί μας ενδιαφέρει τί λέει το κώμα που απεκατέστησε τον Στάλιν - ίσως μοναδικό στον κόσμο - και επίσημα δηλώνει ότι σε καιρό πολέμου είναι έτοιμο για πισώπλατη μαχαιριά στην χώρα και τον λαό της;
.
Οι κομμουνιστές έχουν ιστορικό δωσιλογισμού, κάτι που παραδέχτηκαν και οι ίδιοι στον ριζοσπάστη όταν έγραφαν ότι κατά τον αγώνα για την απελευθέρωση της Ιωνίας επιδίωξαν την ήττα του ελληνικού λαού γιατί αν είχαμε κερδίσει η Τουρκία θα ήταν πεθαμένη κι εμείς μεγάλη Ελλάδα.
- Λίνο Βεντούρα
Των αιτιών και του αποτελεσμάτος. Στηρίζεις Κλειστά σύνορα σε όλους, λοιπόν.Fluffy έγραψε: 11 Μαρ 2020, 15:24είναι συνέπεια του καπιταλιστικού τρόπου παραγωγήςΛίνο Βεντούρα έγραψε: 11 Μαρ 2020, 15:22Άρα είσαι εναντίον της μετανάστευσηςFluffy έγραψε: 11 Μαρ 2020, 15:10
φυσικά, οι σημερινές μετακινήσεις πληθυσμών όμως γίνονται σε αυτα τα πλαίσια, τα καπιταλιστικά
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Δεν ξέρω ρε φίλε τι θα κάνετε όταν κυβερνήσετε. Οι απατεώνες δεν έχουν ξεκάθαρες θέσεις. Σε ρωτάω πώς θ' αντιμετωπίσει το κκε το ζήτημα σε περίπτωση που ο λαός το εκλέξει κυβέρνηση.Fluffy έγραψε: 11 Μαρ 2020, 15:28με σοσιαλισμό;Γάταρος έγραψε: 11 Μαρ 2020, 15:26Δεν έχεις ξεκάθαρη θέση. Κανείς δεν κατάλαβε αν είσαι υπέρ ή κατά του κλεισίματος των συνόρων.Fluffy έγραψε: 11 Μαρ 2020, 15:19
θέση έχω, θέση για να σώσω τον καπιταλισμό δεν έχω. Έδωσα και το παραδειγμα με την ρευστοτητα της τράπεζας παρακάτω.
Γάταρος έγραψε: 11 Μαρ 2020, 15:30Λέει ξεκάθαρα για πισώπλατη μαχαιριά γιατί όταν απασχολείς τον λαό με ταξικές διαιρέσεις τη στιγμή που παλεύει για τη λευτεριά του στην ουσία εργάζεσαι υπέρ του εθνικού εχθρού.Fluffy έγραψε: 11 Μαρ 2020, 15:22Δεν λέει για πισώπλατη μαχαιριά στη χώρα και τον λαό της, αντιθέτως,Nandros έγραψε: 11 Μαρ 2020, 15:15 .
.
Οι κομμουνιστές έχουν ιστορικό δωσιλογισμού, κάτι που παραδέχτηκαν και οι ίδιοι στον ριζοσπάστη όταν έγραφαν ότι κατά τον αγώνα για την απελευθέρωση της Ιωνίας επιδίωξαν την ήττα του ελληνικού λαού γιατί αν είχαμε κερδίσει η Τουρκία θα ήταν πεθαμένη κι εμείς μεγάλη Ελλάδα.
θα στρέψουμε τα όπλα εναντίον της ντοπιας και ξένης αστικής τάξης, ποτέ δεν το αρνηθήκαμε αυτό. ΑΝ θες να απομονώσεις φράση με κοπτορατπική δεν έχω διάθεση να μπω σε αυτο το παιχνίδι.
βασικα στηρίζω ειρήνη πρώτα, δουλειά και ικανοποιημένες τις ανάγκες των ανθρώπων που μπορεί να προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 11 Μαρ 2020, 15:31Των αιτιών και του αποτελεσμάτος. Στηρίζεις Κλειστά σύνορα σε όλους, λοιπόν.Fluffy έγραψε: 11 Μαρ 2020, 15:24είναι συνέπεια του καπιταλιστικού τρόπου παραγωγής
Α καλά, εντάξει. Σε λέω ότι δεν μπαίνουμε στην λογική ποιο γονατο να πυροβολήσω και με λες πως επειδη δεν δέχομαι να πάρω σαν δεδομένο πως πρέπει να πυροβολήσω κάποιο πόδι δεν έχω θέση. Ε, δεν δεχομαι αυτο το δεδομένο στη συζήτηση που εισάγεις αυθάιρετα.Γάταρος έγραψε: 11 Μαρ 2020, 15:31Δεν ξέρω ρε φίλε τι θα κάνετε όταν κυβερνήσετε. Οι απατεώνες δεν έχουν ξεκάθαρες θέσεις. Σε ρωτάω πώς θ' αντιμετωπίσει το κκε το ζήτημα σε περίπτωση που ο λαός το εκλέξει κυβέρνηση.Fluffy έγραψε: 11 Μαρ 2020, 15:28με σοσιαλισμό;Γάταρος έγραψε: 11 Μαρ 2020, 15:26
Δεν έχεις ξεκάθαρη θέση. Κανείς δεν κατάλαβε αν είσαι υπέρ ή κατά του κλεισίματος των συνόρων.
Όταν για οικονομικούς λόγους στρέφεις τα όπλα ενάντια σε Έλληνες την ώρα που παλεύουν για τη λευτεριά τους ενάντια σε μια στρατιωτικά ισχυρότερη χώρα τότε είσαι εθνοπροδότης που εργάζεσαι προς όφελος του εισβολέα.Fluffy έγραψε: 11 Μαρ 2020, 15:34![]()
θα στρέψουμε τα όπλα εναντίον της ντοπιας και ξένης αστικής τάξης, ποτέ δεν το αρνηθήκαμε αυτό. ΑΝ θες να απομονώσεις φράση με κοπτορατπική δεν έχω διάθεση να μπω σε αυτο το παιχνίδι.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Fluffy έγραψε: 11 Μαρ 2020, 15:22Δεν λέει για πισώπλατη μαχαιριά στη χώρα και τον λαό της, αντιθέτως,Nandros έγραψε: 11 Μαρ 2020, 15:15 .
.
To KKE και το ανύπαρκτο ΚΚΤ θα ανατρέψουν τις αντίστοιχες αστικές τάξεις!Nandros έγραψε: 30 Αύγ 2019, 16:05Κατευθείαν από την ιστοσελίδα του ΚΚΕ και φαρδιά-πλατιά. Αντιγραφή από εδώ: http://www.kke.gr/taytothta/
Σε περίπτωση ιμπεριαλιστικής πολεμικής εμπλοκής της Ελλάδας, είτε σε αμυντικό είτε σε επιθετικό πόλεμο, το Κόμμα πρέπει να ηγηθεί της αυτοτελούς οργάνωσης της εργατικής - λαϊκής πάλης με όλες τις μορφές, ώστε να οδηγήσει σε ολοκληρωτική ήττα της αστικής τάξης, εγχώριας και ξένης ως εισβολέα, έμπρακτα να συνδεθεί με την κατάκτηση της εξουσίας.
Το ανέκδοτο της ημέρας!
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
-
independent_44
- Phorum.gr user: independent_44
Να σταματήσουν να κάνουν 25 παιδιά ανά οικογένεια στην Ασία και την Αφρική.
Η Κίνα τα κατάφερε.
Α ναι, έχει και πόλεμο στο 0,5% της έκτασης των παραπάνω ηπείρων.
Η Κίνα τα κατάφερε.
Α ναι, έχει και πόλεμο στο 0,5% της έκτασης των παραπάνω ηπείρων.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση