Σίγουρα θα υπάρχουν και τέτοιοι.
Αλλά ως ανθέλληνα θα χαρακτήριζα κι εκείνον που θέλει να γυρίσει την Ελλάδα στο 1950, επιδιώκοντας εντάσεις και κλιμακώσεις που οδηγούν σταδιακά σε σύγκρουση.
Σίγουρα θα υπάρχουν και τέτοιοι.
Σκληρό εθνίκι πίθηκα, ο Σουλτάνος δε συγχωρεί, ούτε σταγόνα μην αφήσεις.Northern Spirit έγραψε: 06 Μαρ 2020, 11:13Ουτε τον ληγοντα...sys3x έγραψε: 06 Μαρ 2020, 11:12
Πίθηκα, σκληρό εθνίκι.
Μεγάλε μπαντριώτη της Τούρκιε, γλείψε το ππρ του φασίστα Ερντογάναρου, του Σουλτάνου σου.
Όχι όχι έτσι, νγκυκλικά νγκυκλικά.
Και κατάπιε τα όλα, καθαρά πράματα ε.
![]()
Εννοείται ότι είναι ΟΚ, αφού θέλουν να διαλυθεί η ΕΕ.Ασέβαστος έγραψε: 06 Μαρ 2020, 11:24 το να περνανε απο δω και να κανουν τις επιθεσεις τους αλλου στην ευρωπη ειναι οκ;![]()
Τι προτείνεις σταβ μου καλέ μου φίλε;stavmanr έγραψε: 06 Μαρ 2020, 11:30Σίγουρα θα υπάρχουν και τέτοιοι.
Αλλά ως ανθέλληνα θα χαρακτήριζα κι εκείνον που θέλει να γυρίσει την Ελλάδα στο 1950, επιδιώκοντας εντάσεις και κλιμακώσεις που οδηγούν σταδιακά σε σύγκρουση.
Εξαρταται φιλε μου, εαν εισαι σοβαρο κρατος και κανεις αυτο που πρεπει οπως τωρα που φυλας τα συνορα σου, δεν υπαρχει κανενας φοβος. Εαν τους εμπαζαν ολους μεσα οπως ο Συριζα και τριγυρνουσαν ελευθεροι αναμεσα μας ειναι λογικο να φοβασαι διοτι οι εγκληματιες αυτοι δεν εχουν τιποτα να χασουν, ενω εγω εχω να χασω πολλα σε μια επιθεση που θα δεχτω. Δεν περιμενω να καταλαβεις, εισαι γνωστος εδω μεσα, οπως ολοι μας.
Να μην επιδιώκουν κλιμακώσεις.
Εγώ απάντησα στον Τεν Τεν. Σ' εσένα απάντησε ο foscilis. Εγώ απλά υπέδειξα στον Τεν Τεν το ποστ του foscilis που σου απαντούσε.stavmanr έγραψε: 06 Μαρ 2020, 11:28Προσπάθησε να παραμείνεις στη συζήτηση.
Σου έβαλα παράθεση από το άρθρο που εσύ μου κατάθεσες που λέει ότι η κυβερνητική εκπροσώπηση της Τουρκίας αρνείται ότι εκβίασε την ΕΕ κι ότι τα λόγια του Ερντογάν παρερμηνεύτηκαν.
Αποφάσισε αν θέλεις να δέχομαι τα άρθρα που βάζεις ή όχι.
Όσο εσύ πιστεύεις πως βοηθάς στην επέκτασή της...Northern Spirit έγραψε: 06 Μαρ 2020, 11:22
Δηλαδη εσεις τωρα πιστευετε οτι πολεματε την εξαπλωση την Οθωμανικης αυτοκρατοριας;![]()
![]()
Υπαρχει ακομα αμφιβολια , για τους εκβιασμους Ερντογαν ;;Απειλές Ερντογάν για νέα μεταναστευτική κρίση αν δεν σταματήσουν οι βομβαρδισμοί στο Ιντλίμπ
efsyn.gr
12-19
Νέες απειλές για άνοιγμα των συνόρων και όξυνση της μεταναστευτικής κρίσης εκστόμισε χθες ο Ερντογάν, λέγοντας ότι είναι «αναπόφευκτο» να υπάρξουν συνθήκες παρόμοιες με εκείνες του 2015.
Ο Τούρκος πρόεδρος είπε ότι 80.000 άνθρωποι εκτοπίστηκαν από την επαρχία Ιντλίμπ λόγω των βομβαρδισμών του συριακού καθεστώτος και της Ρωσίας.
Η Τουρκία, πρόσθεσε, δεν μπορεί να διαχειριστεί άλλο ένα μεταναστευτικό κύμα από τη Συρία, σημειώνοντας ότι «κάνει ό,τι μπορεί» σε συνεργασία με τη Ρωσία ώστε να σταματήσουν οι επιχειρήσεις αυτές.
«Δεν θα φέρουμε μόνοι μας το βάρος 80.000 μεταναστών από το Ιντλίμπ της Συρίας που πορεύονται προς την Τουρκία», είπε, σύμφωνα με το πρακτορείο Anadolu.
Είναι αναπόφευκτο για την Ευρώπη να βιώσει συνθήκες παρόμοιες με εκείνες της μεταναστευτικής κρίσης του 2015 αν δεν βοηθήσει να σταματήσει η βία στην περιοχή, συνέχισε και ανακοίνωσε την αποστολή τουρκικής αντιπροσωπείας στη Μόσχα.
Όπως έγινε γνωστό, στη ρωσική πρωτεύουσα μεταβαίνει τουρκική αντιπροσωπεία, υπό τον υφυπουργό Εξωτερικών Σεντάτ Ονάλ, για να συζητήσει την κρίση στη Συρία και τη Λιβύη.
«Το αποτέλεσμα (αυτών των συνομιλιών) θα καθορίσει τα επόμενα βήματά μας», πρόσθεσε χθες ο Ερντογάν και ανέφερε πως θα γίνουν δύο συναντήσεις.
Το Ιντλίμπ και ορισμένοι τομείς όμορων επαρχιών της Συρίας ελέγχονται σε μεγάλο βαθμό από τη τζιχαντιστική οργάνωση Χαγιάτ Ταχρίρ αλ Σαμ (το πρώην παρακλάδι της Αλ Κάιντα στη Συρία) και άλλες ισλαμιστικές και ανταρτικές μικρότερες ομάδες.
Ο αριθμός των ατόμων που εγκαταλείπουν την επαρχία Ιντλίμπ είναι ακόμα μεγαλύτερος απ' αυτόν που ανακοίνωσε χθες ο Ερντογάν, σύμφωνα με τουρκική ανθρωπιστική οργάνωση. «Την περασμένη εβδομάδα, ο αριθμός των ανθρώπων που εγκατέλειψαν τις νότιες περιοχές (του Ιντλίμπ) προς τον βορρά λόγω των κλιμακούμενων επιθέσεων έφθασε τις 120.000», δήλωσε ο Σελίμ Τοσούν, σύμβουλος μέσων ενημέρωσης του Ιδρύματος Ανθρωπιστικής Βοήθειας (IHH) στη Συρία.
Παράλληλα, το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ανακοίνωσε ότι 40.000 πολίτες έχουν εκτοπιστεί από την Πέμπτη, όταν ξεκίνησε η τελευταία στρατιωτική επιχείρηση.
Στο τραπέζι των συζητήσεων στη Μόσχα αναμένεται να τεθεί και η συμφωνία περί στρατιωτικής υποστήριξης της Τουρκίας στη Λιβύη.
στα μάτια ποιανού ενισχύουν το ιματζ του Ερντογαν; Ποιος τον βλέπει ως "προστάτη των προσφύγων και ανθρωπιστή";Northern Spirit έγραψε: 06 Μαρ 2020, 10:34 Οι μονοι υποστηρικτες το Ερτογαν ειναι οι ελ ακροδεξιοι που θελουνε κλειστα συνορα και κυνηγουνε τις ΜΚΟ. Ενισχυουνε το ιματζ του Ερντογαν ως προστατη των προσφυγων και ανθρωπιστη.
Γιατί μου αναφέρεις τον Σύριζα; Θεωρείς ότι άλλαξε κάτι δραματικό στις εισροές; Το 95% γίνονταν από τη θάλασσα ούτως ή άλλως.Nostalgia έγραψε: 06 Μαρ 2020, 11:34Εξαρταται φιλε μου, εαν εισαι σοβαρο κρατος και κανεις αυτο που πρεπει οπως τωρα που φυλας τα συνορα σου, δεν υπαρχει κανενας φοβος. Εαν τους εμπαζαν ολους μεσα οπως ο Συριζα και τριγυρνουσαν ελευθεροι αναμεσα μας ειναι λογικο να φοβασαι διοτι οι εγκληματιες αυτοι δεν εχουν τιποτα να χασουν, ενω εγω εχω να χασω πολλα σε μια επιθεση που θα δεχτω. Δεν περιμενω να καταλαβεις, εισαι γνωστος εδω μεσα, οπως ολοι μας.
εγω καθολου δεν πιστευω αυτο που λες..Απλα λυπαμαι να σας βλεπω να σας δουλευει ο σουλτανος κι εσεις να μην παιρνετε χαμπαρι.Ανδρέας έγραψε: 06 Μαρ 2020, 11:36Όσο εσύ πιστεύεις πως βοηθάς στην επέκτασή της...Northern Spirit έγραψε: 06 Μαρ 2020, 11:22
Δηλαδη εσεις τωρα πιστευετε οτι πολεματε την εξαπλωση την Οθωμανικης αυτοκρατοριας;![]()
![]()
![]()
Οι περισσοτεροι ξενοι και ο ΟΗΕ.Nero έγραψε: 06 Μαρ 2020, 11:37στα μάτια ποιανού ενισχύουν το ιματζ του Ερντογαν; Ποιος τον βλέπει ως "προστάτη των προσφύγων και ανθρωπιστή";Northern Spirit έγραψε: 06 Μαρ 2020, 10:34 Οι μονοι υποστηρικτες το Ερτογαν ειναι οι ελ ακροδεξιοι που θελουνε κλειστα συνορα και κυνηγουνε τις ΜΚΟ. Ενισχυουνε το ιματζ του Ερντογαν ως προστατη των προσφυγων και ανθρωπιστη.![]()
και τι είναι η Ελλάδα; Άγιος Παντελεήμονας, όποιος δεν γουστάρει τη κυβέρνησή του να έρχεται εδώ; κάθε χώρα έχει προβλήματαstavmanr έγραψε: 06 Μαρ 2020, 11:25ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 06 Μαρ 2020, 11:19στο Αφγανιστάν υπάρχει νόμιμη και διεθνώς αναγνωρισμένη κυβέρνησηNorthern Spirit έγραψε: 06 Μαρ 2020, 11:04
Αυτοι ειναι οι λιγοι που συνελαβε το Ελ κρατος...Επισης στο Αφγανισταν υπαρχει πολεμος και αλλα οι προσφυγες ειναι πολυ πιθανα γνησιοι..Παμε παρακατω..![]()
Καλό.
Και η Σομαλία έχει. Να πας για διακοπές.