!!! DEVELOPMENT MODE !!!
«Να μη γ@@@σουνα σα τη σκύλα να μην ήσουνα γκαστρωμένη μωρή! Κουνέλες! Εμείς σε γ@@@@με;»
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: «Να μη γ@@@σουνα σα τη σκύλα να μην ήσουνα γκαστρωμένη μωρή! Κουνέλες! Εμείς σε γ@@@@με;»
στα @@ μας ας ψοφήσουν όσες κατσαρίδες θέλουν. Δεν τους κάλεσε κανείς δεν μας νοιάζει η τύχη τους.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Re: «Να μη γ@@@σουνα σα τη σκύλα να μην ήσουνα γκαστρωμένη μωρή! Κουνέλες! Εμείς σε γ@@@@με;»
Μπράβο επιτέλους στον στρατό και στην κυβέρνηση που παίρνει το θέμα σοβαρά. Να ρίξουμε κάνα δυο μογγολικά αεροσκάφη να καταλάβουν οι Μογγόλοι πόσα απίδια χωράει ο σάκος. Πάντως είχαν ένα δίκιο οι συριζαίοι που λέγανε ότι εκκενώθηκαν οι Καστανιές. Μαζεύτηκαν όλοι στα σύνορα να συνδράμουν στην προσπάθεια του στρατού μας.
-
Ανδρέας
Ρε συ...αν είσαι μυτιληνιός, πετάξου μέχρι το σπίτι μου στα Βατερά, ξέρεις πάνω από τον Άγιο Φωκά....έχω να πάω 12 χρόνια και έμαθα πως το έχουν καταλάβει κάποιοι από ΜΚΟ και λαθρομετανάστες.
Αν τους πετάξεις έξω σου στέλνω υπογεγραμμένη υπεύθυνη δήλωση πως στο χαρίζω!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ανδρέας την 02 Μαρ 2020, 14:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 02 Μαρ 2020, 14:00 Μπράβο επιτέλους στον στρατό και στην κυβέρνηση που παίρνει το θέμα σοβαρά. Να ρίξουμε κάνα δυο μογγολικά αεροσκάφη να καταλάβουν οι Μογγόλοι πόσα απίδια χωράει ο σάκος. Πάντως είχαν ένα δίκιο οι συριζαίοι που λέγανε ότι εκκενώθηκαν οι Καστανιές. Μαζεύτηκαν όλοι στα σύνορα να συνδράμουν στην προσπάθεια του στρατού μας.
Επιστημονικο τρολαρισμα....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
-
Εμπεδοκλής
Πρώτη φορά βλέπω το site που παραθέτεις. Πρώτη φορά βλέπω και τον ρεπόρτερ που το αναφέρει. Γιατί να μην παίρνουμε πηγές και από το fakenews.tr;Βλήμα έγραψε: 02 Μαρ 2020, 13:57Τι φάση Εμπεδοκλής;μίστερ μαξ έγραψε: 02 Μαρ 2020, 13:52 Child dies as migrants rush to cross Greek-Turkish border
Costas Kantouris, Associated Press, Published: March 2, 2020, 6:38 am
https://www.news4jax.com/news/2020/03/0 ... y-deploys/
Πάλι μαλακίες έλεγες;
Πάάάλι;
Εμπεδοκλής έγραψε: 02 Μαρ 2020, 13:42Fake. Έχει βγει ανακοίνωση από το υπουργείο με την ίδια εικόνα κάτι χρόνια πριν και κάποια χιλιόμετρα μακριά.
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
- Τρελός_του_Χωριού
- Phorum.gr user: Τρελός_του_Χωριού
Όχι στα "μας". Δεν εκφράζεις του πάντες.Ανδρέας έγραψε: 02 Μαρ 2020, 13:56Στα αρχίδια μας και 2 αυγά....ΤΟΥΡΚΙΑΣ!μίστερ μαξ έγραψε: 02 Μαρ 2020, 13:52 Child dies as migrants rush to cross Greek-Turkish border
Η Μυρτώ πεθαίνει κάθε μέρα!
Έλεος!
ΥΓ. Πάντως απελάσεις Σύρων προσφύγων σε εμπόλεμες ζώνες στη Συρία έχει κάνει ήδη η Άγκυρα,
όπως υποστηρίζεται σε ρεπορτάζ διεθνών πρακτορείων· δεν είδα να καλύπτονται διεξοδικά τέτοιες
ειδήσεις από το ελληνικά ΜΜΕ.
Ξέρω-ξέρω στα "τους" ορισμένων...
Non est ad astra mollis e terris via
Είναι απαίτηση των μικρασιατών Ελλήνων να επανορθώσουμε αποδεχόμενοι τους λάθρο ; συντάσονται με τον ψυχολογικό εκβιασμό της αριστεράς ;Beria έγραψε: 02 Μαρ 2020, 12:29Δεν συγκρίνω τίποτα.
Απλώς σημειώνω.
Όταν είσαι απάνθρωπος απέναντι σε συμπατριώτες σου, σκέψου πώς θα είσαι απέναντι σε ξένους
Επίσης δεν χρειάζεται να πιστεύω την μαλακια που ανέβασα. Την ξέρω από πρώτο χέρι. Με μικρασιάτες μεγάλωσα, σε προσφυγογειτονιά. Δεν περιμένω να τα διαβάσω
Γιατί οι Πόντιοι τουλάχιστον δεν το θέλουν, και ότι αν άκουσαν το άφησαν πίσω τους δεν το έβαλαν πάνω από την πατρίδα.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Dwarven Blacksmith
Με το επιστημονικό της δήλωσης είμαστε όλοι ΟΚ πάντως; Οι γυναίκες μένουν έγκυες επειδή γαμιούνται σαν τις σκύλες;
Όχι βέβαια,ο κρινοςDwarven Blacksmith έγραψε: 02 Μαρ 2020, 14:16 Με το επιστημονικό της δήλωσης είμαστε όλοι ΟΚ πάντως; Οι γυναίκες μένουν έγκυες επειδή γαμιούνται σαν τις σκύλες;
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
-
Ανδρέας
"Μας" είπα ρε αρχοντάκο...δεν είπα "σας"!Τρελός_του_Χωριού έγραψε: 02 Μαρ 2020, 14:09Όχι στα "μας". Δεν εκφράζεις του πάντες.Ανδρέας έγραψε: 02 Μαρ 2020, 13:56Στα αρχίδια μας και 2 αυγά....ΤΟΥΡΚΙΑΣ!μίστερ μαξ έγραψε: 02 Μαρ 2020, 13:52 Child dies as migrants rush to cross Greek-Turkish border
Καλά οκ...από δω και πέρα θα εκφράζομαι σε πρώτο ενικό.
"Σε έχω γραμμένο στα αρχίδια μου"
Πως σου φαίνεται;
- Otto Weininger
Και κάποιοι εδώ μέσα τις προωθούν.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Τρελός_του_Χωριού
- Phorum.gr user: Τρελός_του_Χωριού
Γιατί εγώ είμαι το μικρό παιδί που πέθανε;Ανδρέας έγραψε: 02 Μαρ 2020, 14:19"Μας" είπα ρε αρχοντάκο...δεν είπα "σας"!Τρελός_του_Χωριού έγραψε: 02 Μαρ 2020, 14:09Όχι στα "μας". Δεν εκφράζεις του πάντες.Ανδρέας έγραψε: 02 Μαρ 2020, 13:56
Στα αρχίδια μας και 2 αυγά....ΤΟΥΡΚΙΑΣ!
Καλά οκ...από δω και πέρα θα εκφράζομαι σε πρώτο ενικό.
"Σε έχω γραμμένο στα αρχίδια μου"
Πως σου φαίνεται;
Αν με έχεις γραμμένο, ας μ' έχεις.
Non est ad astra mollis e terris via
Προπαγάνδα με fake news made in Turkey
Ποιος θα το περίμενε από πρακτορακο της ΜΙΤ
Ποιος θα το περίμενε από πρακτορακο της ΜΙΤ
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Αν το πάρεις όντως "επιστημονικά" ακόμη και το "όχι δεν είναι μαμά" να φώναζαν το ίδιο θα καταλάβαιναν τόσο οι έγκυες όσο και οι φερέγγυοι.Dwarven Blacksmith έγραψε: 02 Μαρ 2020, 14:16 Με το επιστημονικό της δήλωσης είμαστε όλοι ΟΚ πάντως; Οι γυναίκες μένουν έγκυες επειδή γαμιούνται σαν τις σκύλες;
Βασικό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.