!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΚΥΣΕΑ: 5 μέτρα για την ενίσχυση των συνόρων
Re: ΚΥΣΕΑ: 5 μέτρα για την ενίσχυση των συνόρων
Ντου στους Τούρκους, λέει ο άλλος. Χάιδεψε τα εθνικια όσο δεν πάει ο Κούλης.
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Ποσο εμμονικοι με την αριστερα εισαστε ε?Nandros έγραψε: 01 Μαρ 2020, 21:42Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω μαζί σου.plutonas έγραψε: 01 Μαρ 2020, 21:40Εγώ μιλώ για την σημερινή στάση της. Ούτε για την χτεσινή, ούτε για την αυριανή.
Τρομάζω στην ιδέα να ήταν ο Τσίπρας σήμερα πρωθυπουργός με καμιά Τασία να μιλά για εξαφανισμένους, και λιαζόμενους επενδυτές.
.
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένουςΣτρακαστρουκας έγραψε: 01 Μαρ 2020, 21:34Νατος ο προδοτης ανθελληνας που καλει σε εμφυλιο
Είχε πει ο Κολοκοτρώνης ο ανθέλληνας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μηχανικός την 01 Μαρ 2020, 21:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Έλα ρε μην τον ξεσυνρριζεσαιNamrail έγραψε: 01 Μαρ 2020, 21:48 Ντου στους Τούρκους, λέει ο άλλος. Χάιδεψε τα εθνικια όσο δεν πάει ο Κούλης.
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Την φάγαμε στην μάπα δις! Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού!Στρακαστρουκας έγραψε: 01 Μαρ 2020, 21:50Ποσο εμμονικοι με την αριστερα εισαστε ε?Nandros έγραψε: 01 Μαρ 2020, 21:42Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω μαζί σου.plutonas έγραψε: 01 Μαρ 2020, 21:40Εγώ μιλώ για την σημερινή στάση της. Ούτε για την χτεσινή, ούτε για την αυριανή.
Τρομάζω στην ιδέα να ήταν ο Τσίπρας σήμερα πρωθυπουργός με καμιά Τασία να μιλά για εξαφανισμένους, και λιαζόμενους επενδυτές.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Συζητήσετε επί του θέματος και αφήστε τις κομματικές αντιπαραθέσεις. Οι άσχετες δημοσιεύσεις από εδώ και πέρα θα διαγράφονται πάραυτα!
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Όσο αντιπαθής και να είναι ο νανδρος,πρεπει να παραδεχτούμε ότι έχει πολεμήσει τους Τούρκους σε πραγματικές συνθήκες πολέμου.Έχει τον σεβασμο τουλάχιστον τον δικό μου.stergiosbik έγραψε: 01 Μαρ 2020, 21:18Η τριτη ηλικια ας κατσει καλυτερα στ αυγα της.Nandros έγραψε: 01 Μαρ 2020, 21:11Στείλε το παιδί σου να κάνει ντου!stergiosbik έγραψε: 01 Μαρ 2020, 21:07
Μπουρδες.
Η χωρα δεχεται επιθεση κι αυτοι πανε με ασπιρινη να θεραπευσουν τον καρκινο.
Ο Μητσοτακης θα 'πρεπε απο την πρωτη στιγμη να επικοινωνησει με ΝΑΤΟ και ΕΕ λεγοντας τους οτι αν μεσα σε 48 ωρες δεν λαβουν δραστικα μετρα,θα τα κανει πουτανα ολα.
Ντου στην ψυχρα στους Τουρκους και ας βγαλουν μετα το φιδι απο την τρυπα οι "συμμαχοι".
Να δεις μετα για ποτε θα εσφιγγαν τα κωλαρακια με το ενδεχομενο μιας παγκοσμιας συρραξης.
.
Εγω ειμαι ακομη σε στρατευσιμη ηλικια και αν χρειαστει θα παιξω την δικη μου ζωη.
Οποτε κατσε στην παντα και ασε αυτους που μπορουν να φερουν οπλο να μιλανε.
Απο εκει και πέρα τα λόγια πάνε και έρχονται.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
αρα αποφασισαν πως απλα δεν μπορουν να αντιμετωπισουν τις εισροες παρα μονο στον εβρο ισως(κατι που γνωριζαμε και εμεις και οι διακινητες αν κρινω απο οσα ειπε ενας στην τηλεοραση την τουρκικη)
-
stergiosbik
Αντιθετως εμενα ΔΕΝ μου ειναι καθολου αντιπαθης.Λευκός Λύκος έγραψε: 01 Μαρ 2020, 22:12Όσο αντιπαθής και να είναι ο νανδρος,πρεπει να παραδεχτούμε ότι έχει πολεμήσει τους Τούρκους σε πραγματικές συνθήκες πολέμου.Έχει τον σεβασμο τουλάχιστον τον δικό μου.stergiosbik έγραψε: 01 Μαρ 2020, 21:18Η τριτη ηλικια ας κατσει καλυτερα στ αυγα της.
Εγω ειμαι ακομη σε στρατευσιμη ηλικια και αν χρειαστει θα παιξω την δικη μου ζωη.
Οποτε κατσε στην παντα και ασε αυτους που μπορουν να φερουν οπλο να μιλανε.
Απο εκει και πέρα τα λόγια πάνε και έρχονται.
Απλα διαφωνουμε εντονως σε ορισμενα θεματα.Αυτο απεχει ομως πολυ απο την αντιπαθεια.
Ποτε πολεμησε ο Nandros;Επειδη ετυχε να υπηρετει στα γεγονοτα του '74 δεν σημαινει οτι πολεμησε κιολας.
Με την ιδια λογικη αυτα ισχυουν και σε οσους υπηρετουσαν το '87 με την επιστρατευση αλλα και με τα Ιμια.
Και για να ξερουμε τι λεμε κι εγω εχω βγει σε χωρους διασπορας οταν τα πραγματα πηγαιναν για πολεμο.
Υπολογισε μαλιστα οτι μιλαμε για μοναδα που οι απωλειες της θα ηταν 100% στις πρωτες 24 ωρες του πολεμου.
Θα κρατουσαμε δηλαδη μεχρι να ερθει να μας αντικαταστησει αλλη ΕΜΑ.
Ολα αυτα απο το στομα του Δημου που ηταν τοτε Σωματαρχης και ειχε επισκεφτει την μοναδα.Στεγνα στην ψυχρα μας το ειχε πει.
Αντε βγες εσυ τωρα στο ποταμι ξεροντας αυτο.
Πρωτίστως ειναι ψυχολογική επιχείρηση και δευτερευόντως η μετακίνησή.Κόκκορας έγραψε: 01 Μαρ 2020, 22:15 αρα αποφασισαν πως απλα δεν μπορουν να αντιμετωπισουν τις εισροες παρα μονο στον εβρο ισως(κατι που γνωριζαμε και εμεις και οι διακινητες αν κρινω απο οσα ειπε ενας στην τηλεοραση την τουρκικη)
Γι'αυτό και στόχος είναι ο Έβρος και όχι τα νησιά που είναι πιο εύκολα.
Μέχρι τώρα Πάμε καλά
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
αποτρεπουν τις εισροες στον Εβρο,θα περασουν στα νησια,δεν ειναι κατι που θελει πολλη σκεψη.Μεσα απο τις γενικολογιες και μετρα ησσονος σημασιας παραδεχονται πως δεν υφισταται λυση.
αν συνεχισουν οι ροες και συνεχισουν οι αντιδρασεις,πανω κατω υποψιαζομαστε σε ποια μετρα θα καταληξουν
αν συνεχισουν οι ροες και συνεχισουν οι αντιδρασεις,πανω κατω υποψιαζομαστε σε ποια μετρα θα καταληξουν
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αν πει ότι είναι με την κυβέρνηση θα τον κράζουν οι δικοί του.Δημοκράτης έγραψε: 01 Μαρ 2020, 21:14 Να πω εδώ και έναν καλό λόγο για τον κατά τα άλλα αληταρας τον τσιπρα. Σε αυτή την κρίση μαζεύτηκε και ο ίδιος και τα ζώα που έχει στο κόμμα του σε κάποια υπογα και δεν βγάζουν αχνά. Οκ κανονικά θα έπρεπε να πουν ότι στηρίζουν αλλά μη περιμένουμε κάτι τόσο σωστό από αριστερούς σαλτιμπαγκους. Καλό είναι και αυτό που έκανε
Αν πει ότι είναι εναντίον θα τον κράζει όλη η Ελλάδα.
Αφήνει την αυγή και τους ραντομ να λένε αυτά που πιστεύει.
Βρίσκεται σε δύσκολη θέση.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Που είδες τις γενικολογίες και τα μέτρα ήσσονος σημασίας;Κόκκορας έγραψε: 01 Μαρ 2020, 22:25 αποτρεπουν τις εισροες στον Εβρο,θα περασουν στα νησια,δεν ειναι κατι που θελει πολλη σκεψη.Μεσα απο τις γενικολογιες και μετρα ησσονος σημασιας παραδεχονται πως δεν υφισταται λυση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Η ηγεσία καταλαβαίνει την κρισιμότητα και δεν μιλάει για να αφήσει την κυβέρνηση να στο χειριστεί. Αφήνει τα όργανα να πεταν μαλακιες για να κρατήσει τα λοβοτομημενα στο μαντρί.under έγραψε: 01 Μαρ 2020, 22:26Αν πει ότι είναι με την κυβέρνηση θα τον κράζουν οι δικοί του.Δημοκράτης έγραψε: 01 Μαρ 2020, 21:14 Να πω εδώ και έναν καλό λόγο για τον κατά τα άλλα αληταρας τον τσιπρα. Σε αυτή την κρίση μαζεύτηκε και ο ίδιος και τα ζώα που έχει στο κόμμα του σε κάποια υπογα και δεν βγάζουν αχνά. Οκ κανονικά θα έπρεπε να πουν ότι στηρίζουν αλλά μη περιμένουμε κάτι τόσο σωστό από αριστερούς σαλτιμπαγκους. Καλό είναι και αυτό που έκανε
Αν πει ότι είναι εναντίον θα τον κράζει όλη η Ελλάδα.
Αφήνει την αυγή και τους ραντομ να λένε αυτά που πιστεύει.
Βρίσκεται σε δύσκολη θέση.
Τι να εξηγήσει δεν θα καταλάβουν
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις