!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Συνελλήφθη ο Στέφανος Χίος με τη διαδικασία του αυτοφώρου-Εγκρίθηκε η Άδεια Κουφοντίνα
Re: Συνελλήφθη ο Στέφανος Χίος με τη διαδικασία του αυτοφώρου-Εγκρίθηκε η Άδεια Κουφοντίνα
Περισσότερο γραφικός και από ρυάκι
Re: Συνελλήφθη ο Στέφανος Χίος με τη διαδικασία του αυτοφώρου-Εγκρίθηκε η Άδεια Κουφοντίνα
χιος πρωθυπουργος και....
athens pride.
Θεε μου κάνε με να το ζήσω αυτό.
πλιζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ
athens pride.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
-
ritzeri
Δεν κατάλαβες τι ήθελε να πει ο ποιητής, ελευθερία έκφρασης είναι να εκφράζονται οι Γερμανοί για τον Ερντογάν και οι Γάλλοι για το Ισλάμ.ksmyrn έγραψε: 15 Ιουν 2018, 09:38 όπα! γιατί συνελήφθη; Σε ένα ποστ του βόρειου νόμιζα ισχύει κάτι άλλο.
Northern Spirit έγραψε: 11 Ιουν 2018, 17:00 Το θετικο πλεον ειναι οτι μπορει ο καθενας να εκφραζεται ελευθερα χωρις να τον απειλει με παλουκωμα η πυρα ο καθε φανατικος αντιπαλος..
Όχι οι Έλληνες για τα ελληνικά θέματα, αυτό δεν είναι ελευθερία έκφρασης.
Επίσης ελευθερία έκφρασης είναι οι ξεβρακωτοι γκευ στον δρόμο, οι παλαβοί βιγκαν και γενικά ο,τι εκφράζει το άρρωστο
-
ritzeri
Νάρα, άσε τις ευχές, στο χέρι μας είναι.Naranjita έγραψε: 15 Ιουν 2018, 09:41 χιος πρωθυπουργος και....
athens pride.
Αυτό πρέπει να συνειδητοποιήσουμε.
Αφού οι πολιτικοί μας γράφουν στα παπάρια τους και κάνουν ο,τι γουστάρουν, πρέπει να αντιδράσουμε.
Και στη δημοκρατια, έχουμε αυτή τη δυνατότητα να εκλέξουμε αυτόν που επιθυμούμε, τον ΕΚΛΕΚΤΟ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ritzeri την 15 Ιουν 2018, 09:44, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
stergiosbik
Οτι δηλαδη εκανε και ο Αλεκσης αλλα και οι αλλοι πριν απο αυτον.zteo έγραψε: 15 Ιουν 2018, 09:40Ναι τον φανταζομαι στα 4 με την γλωσσα εξω να λεει ((δωσε και σε μενα καμια επιδοτηση Γιουνγκερ)).stergiosbik έγραψε: 15 Ιουν 2018, 09:30 Μεχρι και για Πρωθυπουργο στηριζουμε τον Τιτανα.
Φανταζεστε συνοδο κορυφης της ΕΕ με πρωθυπουργο τον Χιο;![]()
Υ.Γ.
Ακρως ενδιαφερον ειναι το ποιους θα επελεγε ο Χιος για το υπουργικο σχημα.
Ποιος ξερει τι θα εβλεπαν τα ματακια μας!![]()
Αρα κανενα προβλημα για εσας.
-
stergiosbik
Δεν θα το ζησεις γιατι με τον Χιο αρχηγο θα 'ναι ολοι για τον Πηνειο!Naranjita έγραψε: 15 Ιουν 2018, 09:41 χιος πρωθυπουργος και....
athens pride.
Το εχουμε πει 8 κομματα 2 πολιτικες ομως.stergiosbik έγραψε: 15 Ιουν 2018, 09:44Οτι δηλαδη εκανε και ο Αλεκσης αλλα και οι αλλοι πριν απο αυτον.zteo έγραψε: 15 Ιουν 2018, 09:40Ναι τον φανταζομαι στα 4 με την γλωσσα εξω να λεει ((δωσε και σε μενα καμια επιδοτηση Γιουνγκερ)).stergiosbik έγραψε: 15 Ιουν 2018, 09:30 Μεχρι και για Πρωθυπουργο στηριζουμε τον Τιτανα.
Φανταζεστε συνοδο κορυφης της ΕΕ με πρωθυπουργο τον Χιο;![]()
Υ.Γ.
Ακρως ενδιαφερον ειναι το ποιους θα επελεγε ο Χιος για το υπουργικο σχημα.
Ποιος ξερει τι θα εβλεπαν τα ματακια μας!![]()
Αρα κανενα προβλημα για εσας.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
αν κάνει πως βάζει, θα κολλάω αφίσες στην εθνική μιλάμε....ritzeri έγραψε: 15 Ιουν 2018, 09:43Νάρα, άσε τις ευχές, στο χέρι μας είναι.Naranjita έγραψε: 15 Ιουν 2018, 09:41 χιος πρωθυπουργος και....
athens pride.
Αυτό πρέπει να συνειδητοποιήσουμε.
Αφού οι πολιτικοί μας γράφουν στα παπάρια τους και κάνουν ο,τι γουστάρουν, πρέπει να αντιδράσουμε.
Και στη δημοκρατια, έχουμε αυτή τη δυνατότητα να εκλέξουμε αυτόν που επιθυμούμε, τον ΕΚΛΕΚΤΟ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
- YouOnlyLiveOnce
Kαλε ποια εφημεριδα και πιο σαιτ; εδω το βγαζουν δημαρχο και πρωθυπουργοNamrail έγραψε: 14 Ιουν 2018, 22:58Ρε ποια εφημερίδα; Εδώ το σάιτ του είναι από τα πλέον αναγνωρίσιμα της χώρας. Η μούργα σε αυτή εδώ τη μπανανία, είναι αδιανόητα μεγάλη ποσοτικά.Πάνας έγραψε: 14 Ιουν 2018, 22:55 Παίδες χωρίς πλάκα είναι η τρίτη απογεματινή εφημερίδα σε πωλήσεις!
ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ
ΤΑ ΝΕΑ: 24.840 φύλλα
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: 14.610
ΜΑΚΕΛΕΙΟ: 10.550
Και Πατριαρχη και Καγκελαριο και Αυτοκρατορα και Ολα τα υπουργεια θα αναλαβει μονος του.Χιος ο ηγετης για ολες τις δουλειες.YouOnlyLiveOnce έγραψε: 15 Ιουν 2018, 11:03Kαλε ποια εφημεριδα και πιο σαιτ; εδω το βγαζουν δημαρχο και πρωθυπουργοNamrail έγραψε: 14 Ιουν 2018, 22:58Ρε ποια εφημερίδα; Εδώ το σάιτ του είναι από τα πλέον αναγνωρίσιμα της χώρας. Η μούργα σε αυτή εδώ τη μπανανία, είναι αδιανόητα μεγάλη ποσοτικά.Πάνας έγραψε: 14 Ιουν 2018, 22:55 Παίδες χωρίς πλάκα είναι η τρίτη απογεματινή εφημερίδα σε πωλήσεις!
ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ
ΤΑ ΝΕΑ: 24.840 φύλλα
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: 14.610
ΜΑΚΕΛΕΙΟ: 10.550![]()
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Όταν παρουσίαζε αθλητικά
- YouOnlyLiveOnce
και πλανηταρχη γιατι οχι;zteo έγραψε: 15 Ιουν 2018, 11:05Και Πατριαρχη και Καγκελαριο και Αυτοκρατορα και Ολα τα υπουργεια θα αναλαβει μονος του.Χιος ο ηγετης για ολες τις δουλειες.YouOnlyLiveOnce έγραψε: 15 Ιουν 2018, 11:03Kαλε ποια εφημεριδα και πιο σαιτ; εδω το βγαζουν δημαρχο και πρωθυπουργοNamrail έγραψε: 14 Ιουν 2018, 22:58
Ρε ποια εφημερίδα; Εδώ το σάιτ του είναι από τα πλέον αναγνωρίσιμα της χώρας. Η μούργα σε αυτή εδώ τη μπανανία, είναι αδιανόητα μεγάλη ποσοτικά.![]()
![]()
- Υδράργυρος
Δεν έχει πλάκα ο Χίος. Γιατί νομιμοποιούνται οι ρητορικές μίσους. Δεν είναι ελευθερία του λόγου αυτό.
όχι ειναι ελευθερια να κυκλοφορεί ο φονιας με αδειουλες
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
- YouOnlyLiveOnce
Αυτο ακριβως !Υδράργυρος έγραψε: 15 Ιουν 2018, 11:25Δεν έχει πλάκα ο Χίος. Γιατί νομιμοποιούνται οι ρητορικές μίσους. Δεν είναι ελευθερία του λόγου αυτό.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 108 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 0 Απαντήσεις