Ε ανοιχτά τα κράτησα τα χαρτιά μου, του είπα εξαρχής είμαι σε σχέση. Αν δεν του έλεγα τίποτα ή πήγαινα σκόπιμα να χαζοτριβομαι οκ να το καταλάβω ότι δεν φερθηκα καλά. Δεν θεωρώ ότι έχω κάνει κάποιο λάθος.Nero έγραψε: 29 Φεβ 2020, 23:54
όχι, απλές είναι οι ανθρώπινες σχέσεις, οι ερωτικές τουλάχιστον. Τον πιο απλό πράγμα στον κόσμο είναι. Σορυ που θα στο πω αλλά έχεις πείσει τον εαυτό σου ότι οι ανθρώπινες σχέσεις είναι όπως στις σελίδες του κοσμοπόλιταν για να μην παραδεχτείς τη σκληρή αλήθεια: ότι είσαι πλεονέκτρια![]()
στην προκειμένη,έγινε ακριβώς αυτό που λέει ο fein τυπος, Κράτησες τα χαρτιά σου ανοιχτά και ο,τι κάτσει, και αν κατάλαβες κάποιος λάθος, είναι δικό του πρόβλημα που είναι βλάκας....
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Σιγά ρε φειν μη μας βάλει και κολάρο με ρεύμα μη κάνουμε καμία κινηση που δεν του αρέσει. Σε ελεύθερη σχεση ειμασταν, δεν του έπεφτε λόγος ούτως ή άλλως.Feindflug έγραψε: 29 Φεβ 2020, 23:55Δεν θα το έλεγα, τύπε.Στύγιος έγραψε: 29 Φεβ 2020, 23:51ΤΣΟΥΛΑFeindflug έγραψε: 29 Φεβ 2020, 23:50
Τύπε, είναι σε σχέση και πάει για καφέ με τον πρώην που την ποθεί ακόμα.
Αν είσαι ο πρώην, λες ότι έχεις ελπίδες. Win-lose
Αν είσαι ο νυν, ίσως την χωρίσεις, αν το μάθεις. Lose-lose
Αν είσαι η τύπισσα, έχεις 2 τύπους να σε παρακαλάνε. Win-win
Μάλλον θα έλεγα ΜΑΛΑΚΑΣ, προς τους άλλους δύο. Ο μεν πρώτος που ασχολείται με πρώην, ο δε δεύτερος, που ανέχεται να πίνει η έτσι του, φιλικά καφεδάκια με πρώην.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεν χρειάζεται να βγεις με τον πρώην σου για να του πεις ότι δεν θέλεις να έχετε κάποια ερωτική σχέση πλέον.Naida έγραψε: 29 Φεβ 2020, 23:57Καλά μην τρελαθούμε τώρα δεν με παρακαλεί κάνεις. Να πηδηξει θέλει ο άνθρωπος να του φύγει η σκέψη. Δεν είμαστε παιδάκια να μη ξέρουμε τι μας γίνεται. Αλλά όπως και να έχει εγώ του τα είχα πει. Και του τα ξαναείπα.Feindflug έγραψε: 29 Φεβ 2020, 23:50Τύπε, είναι σε σχέση και πάει για καφέ με τον πρώην που την ποθεί ακόμα.
Αν είσαι ο πρώην, λες ότι έχεις ελπίδες. Win-lose
Αν είσαι ο νυν, ίσως την χωρίσεις, αν το μάθεις. Lose-lose
Αν είσαι η τύπισσα, έχεις 2 τύπους να σε παρακαλάνε. Win-win
Ο νυν δεν υπάρχει λόγος να μάθει κάτι.
Και αφού είσαι τόσο ξεκάθαρη, λες και στο νυν ότι σε ενοχλεί ο πρώην.
Αλλά αυτή η τακτική δεν ικανοποιεί το εγώ σου(δεν μιλάω αυστηρά προσωπικά, τύπισσα), δεν είναι και κατακριτέα όμως, επαναλαμβάνω. Οι άλλοι δύο, οι χαλβάδες φταίνε.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Μιλάω γενικά για νορμάλ, δυαδικές καταστάσεις, τύπισσα.Naida έγραψε: 01 Μαρ 2020, 00:04Σιγά ρε φειν μη μας βάλει και κολάρο με ρεύμα μη κάνουμε καμία κινηση που δεν του αρέσει. Σε ελεύθερη σχεση ειμασταν, δεν του έπεφτε λόγος ούτως ή άλλως.
Οι δικές σου οι σχέσεις είναι κβαντικές, και έτσι και αλλιώς, ταυτοχρόνως.
Dein Herz, meine Gier
Δεν έχω πρόβλημα να το πω στον νυν, αλλά δεν το θεωρώ και κάτι που είναι απαραίτητο να γνωρίζει. Είναι δικό μου θέμα, προσωπικό. Το χειρίζομαι μόνη μου.Feindflug έγραψε: 01 Μαρ 2020, 00:06
Δεν χρειάζεται να βγεις με τον πρώην σου για να του πεις ότι δεν θέλεις να έχετε κάποια ερωτική σχέση πλέον.
Και αφού είσαι τόσο ξεκάθαρη, λες και στο νυν ότι σε ενοχλεί ο πρώην.
Αλλά αυτή η τακτική δεν ικανοποιεί το εγώ σου(δεν μιλάω αυστηρά προσωπικά, τύπισσα), δεν είναι και κατακριτέα όμως, επαναλαμβάνω. Οι άλλοι δύο, οι χαλβάδες φταίνε.
Δεν πήγα για κάτι ερωτικό, το ήξερε και ο άλλος και παρόλα αυτά ήθελε να με δει. Και εγώ ήθελα να τον δω και να τα πούμε κι από κοντά. Αυτό, απλά πραγματα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- hellegennes
Εγώ πάντως αν μάθαινα ότι βγήκες με πρώην σου γιατί σε περίμενε 4 ώρες και πήγες να του πεις ότι δεν τον θέλεις, θα σε χώριζα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Δε θα το μάθαινεςhellegennes έγραψε: 01 Μαρ 2020, 01:22 Εγώ πάντως αν μάθαινα ότι βγήκες με πρώην σου γιατί σε περίμενε 4 ώρες και πήγες να του πεις ότι δεν τον θέλεις, θα σε χώριζα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
του ειχες πει τιποτα για τριμηνες αναμονες και τα σχετικα η μπα?
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
alekhine έγραψε: 01 Μαρ 2020, 11:32του ειχες πει τιποτα για τριμηνες αναμονες και τα σχετικα η μπα?![]()
Οχι ούτως ή άλλως υπήρχε απόσταση χιλιομετρική.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- alekhine
δλδ δεν βρισκοσασταν συχνα λογω αποστασης και οταν βρισκοσασταν δεν του καθοσουν κιολας παρολο που τα ειχατε?
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Στην αρχή είμασταν, ήρθε, δεν... απήλθε.alekhine έγραψε: 01 Μαρ 2020, 11:36δλδ δεν βρισκοσασταν συχνα λογω αποστασης και οταν βρισκοσασταν δεν του καθοσουν κιολας παρολο που τα ειχατε?![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Ανδρέας
Ξύπνησαν οι μεν από βραδινή ονείρωξη για τανκς & χούντες, ξύπνησαν οι δε οραματιζόμενοι ανοιχτά σύνορα & αλληλεγγύη για πρόσφυγες & μετανάστες, ξύπνησε κ ο Γιώργης ο Αυτιάς καβλωμένος για συντάξεις & επικουρικά,
ζπούτς@ του όλα!
ζπούτς@ του όλα!
- alekhine