!!! DEVELOPMENT MODE !!!
MasterChef 2020
Re: MasterChef 2020
Λογικά θα φύγει ο Διονύσης αφού στο τρέιλερ υπάρχει πλάνο με τη σεφ του πιάτου να κρατάει κενή βαθμολογία (δλδ το πιάτο είχε τόσες ατελειες ή δεν βγήκε καν ώστε να μην μπορεί να βαθμολογηθεί).
Ικανός να κάνει τόσο μεγάλο ατόπημα είναι κατά βάση ο γεράκος.
Namrail έγραψε: 28 Φεβ 2020, 21:54 Λογικά θα φύγει ο Διονύσης αφού στο τρέιλερ υπάρχει πλάνο με τη σεφ του πιάτου να κρατάει κενή βαθμολογία (δλδ το πιάτο είχε τόσες ατελειες ή δεν βγήκε καν ώστε να μην μπορεί να βαθμολογηθεί).
Τρομπόνι μέσα σε μισό λεπτό. Έκανε χρήση της κάρτας για να τον σώσει η τρελή.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
σώθηκε ο λατίνος gfilf!
Α καλα,. Δοκιμασία πριν τη δοκιμασία.
Σας ενοχλεί καθόλου αυτή η σπατάλη φαγητού; Αυγά, φιλετάρισμα κοτόπουλων ή ψαριών, τι σκατά γίνονται αυτά μετά, πετιούνται όλα;
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
Όχι δεν πετιουνται, το είχαν πει και πέρσι. Τα μαζεύουν όλα και τα δίνουν σε διάφορους οργανισμούς.Λεγεών έγραψε: 28 Φεβ 2020, 22:30 Σας ενοχλεί καθόλου αυτή η σπατάλη φαγητού; Αυγά, φιλετάρισμα κοτόπουλων ή ψαριών, τι σκατά γίνονται αυτά μετά, πετιούνται όλα;
Γιατι να πεταξουν φιλεταρισμενα κοτοπουλα απο την στιγμη που τουλαχιστον εχουν απο ενα μαγαζι οι τρεις σεφ;;;;;;;Λεγεών έγραψε: 28 Φεβ 2020, 22:30 Σας ενοχλεί καθόλου αυτή η σπατάλη φαγητού; Αυγά, φιλετάρισμα κοτόπουλων ή ψαριών, τι σκατά γίνονται αυτά μετά, πετιούνται όλα;
Ποτε συνεβη αυτο; Εγω γενικα ειμαι μια μερα πισω,λογω του οτι το βλεπω απο γιουτουμπ.
Εκοψα την συνδρομη με τα ελληνικα καναλια.
Εντάξει το καταλαβαίνω αυτό αλλά αυτοί χέζονται. Άλλο να έχεις λίγο αγωνία κι άλλο αυτό το πράγμα.Namrail έγραψε: 28 Φεβ 2020, 21:27Γιατί είναι ξαφνικός θάνατος και μισή κακή εκτίμηση μπορεί να σε βγάλει οφ.Γάταρος έγραψε: 28 Φεβ 2020, 08:40 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι καλοί μάγειρες χέζονται τόσο πολύ τον τάκο. Ρε φίλε αν είσαι τόσο καλός μαγείρεψε κι επέστρεψε στο σπίτι.
Γιατί να το ριψοκινδυνεψουν αν μπορούν να το αποφύγουν;
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Respect απ' όλους για την Κατερίνα.
Η κινηση της Κατερινας ηταν καθαρα εφαρμοσμενο μαρκετινγκ.Κοινως ψευτικη και υποκριτικη.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Μπαίνει νωρίτερα στο σαιτ του σταρ. Το πρωί που σηκώνομαι έχει μπει σίγουρα, αλλά δεν ξέρω από τι ώρα.
Το χθεσινό το είδα στις 7 σήμερα το πρωί.
Κι εγώ το παρακολουθώ από το yt κι αφού δεν δημοσιεύεται εκεί μέχρι να βγει καινούριο επεισόδιο νόμιζα ότι δεν δημοσιεύεται ούτε στο site τους.Custom_F έγραψε: 29 Φεβ 2020, 15:10Μπαίνει νωρίτερα στο σαιτ του σταρ. Το πρωί που σηκώνομαι έχει μπει σίγουρα, αλλά δεν ξέρω από τι ώρα.
Το χθεσινό το είδα στις 7 σήμερα το πρωί.![]()
Τώρα άραγμα και επεισοδιάκι.
Το σπαστικό είναι ότι στην σμαρτ, στη δική μου έστω, δεν εμφανίζονται τα βίντεο του σαιτ κ πρέπει να το βλέπω είτε από το λαπτοπ είτε απτό κινητό. Γιαυτό κ συνήθως περίμενα νανεβει στο γιουτιουμπ.Γάταρος έγραψε: 29 Φεβ 2020, 16:25Κι εγώ το παρακολουθώ από το yt κι αφού δεν δημοσιεύεται εκεί μέχρι να βγει καινούριο επεισόδιο νόμιζα ότι δεν δημοσιεύεται ούτε στο site τους.Custom_F έγραψε: 29 Φεβ 2020, 15:10Μπαίνει νωρίτερα στο σαιτ του σταρ. Το πρωί που σηκώνομαι έχει μπει σίγουρα, αλλά δεν ξέρω από τι ώρα.Pedro έγραψε: 28 Φεβ 2020, 22:40
Ποτε συνεβη αυτο; Εγω γενικα ειμαι μια μερα πισω,λογω του οτι το βλεπω απο γιουτουμπ.
Εκοψα την συνδρομη με τα ελληνικα καναλια.
Το χθεσινό το είδα στις 7 σήμερα το πρωί.![]()
![]()
Τώρα άραγμα και επεισοδιάκι.![]()
![]()
Αλλά αν έχεις τον Ναρ εδώ μέσα να σου λέει το μισό επεισόδιο λαιβ, "Συμβαίνει Τώρα" κ ετσι, πως να περιμένεις μετά!
Εσεις σε σμαρτ το βλέπετε; μήπως πρέπει ρε γμτ να φτιάξω καμία ρύθμιση...
Εγώ έχω ενώσει την τηλεόραση με τον υπολογιστή μ' ένα καλώδιο hdmi.Custom_F έγραψε: 29 Φεβ 2020, 17:28 Το σπαστικό είναι ότι στην σμαρτ, στη δική μου έστω, δεν εμφανίζονται τα βίντεο του σαιτ κ πρέπει να το βλέπω είτε από το λαπτοπ είτε απτό κινητό. Γιαυτό κ συνήθως περίμενα νανεβει στο γιουτιουμπ.
Αλλά αν έχεις τον Ναρ εδώ μέσα να σου λέει το μισό επεισόδιο λαιβ, "Συμβαίνει Τώρα" κ ετσι, πως να περιμένεις μετά!
Εσεις σε σμαρτ το βλέπετε; μήπως πρέπει ρε γμτ να φτιάξω καμία ρύθμιση...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 465 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Namrail
-
- 1 Απαντήσεις