Καθόλου φίλε ( το αμάξι το βάζω στην αυλή) , εγώ ρίχνω τακτικά άμμο για τα λάδια που ξερνάνε ασυνείδητοι για να μη φύγει και "στουκάρει" κανένας από σας με μηχανή ( είχα επί αρκετά χρόνια μηχανάκι).nyxtovios έγραψε: 24 Φεβ 2020, 18:07Καλά ναι δεν είναι ντουκατι πχenterprise-psi έγραψε: 24 Φεβ 2020, 18:03 Δεν παθαίνει τίποτα φίλος , μην αγχώνεσαι , όλες οι βρωμιες στον δρόμο είναι , και ας μην φαίνονται
Όμως δεν αλλάζει ότι δεν πολλοί θεωρούν και την άσφαλτο δίπλα στο σπίτι τους δικιά τους.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νερά στο δρόμο
Re: Νερά στο δρόμο
Γω δεν καταδέχομαι φρέντους ή καπουτσίνους ή φρεντοτσίνους κι άλλα πούστικα . Μόνο νες ή φραπέNandros έγραψε: 24 Φεβ 2020, 18:14(*)Γεννήθηκα μετά την Κατοχή.stergiosbik έγραψε: 24 Φεβ 2020, 17:57Όταν εμείς πίναμε ρε φρέντο εσπρέσσο και φρέντο καπουτσίνο εσύ ρουφουσες ελληνικό φτιαγμένο από (*)ρεβύθι.
Επί μια 5ετία έπινα καφέ στην πηγή του, την Βραζιλία.
Μάθανε τα βλαχαδερά και τον φρέντο!![]()
Ο Γιαννόπουλος έχει εμπειρία από τέτοια.nyxtovios έγραψε: 24 Φεβ 2020, 16:33 Καλησπέρα σας.
Μπορεί να φαντάζει λίγο αστείο αλλά έχω μαλώσει με όλες τις γριές και τους γέρους και όχι μόνο που πέταν νερά στο δρόμο με το λάστιχο όταν πλένουν την αυλή τους η το πεζοδρομιο. Γενικά δεν είμαι άνθρωπος ευέξαπτος αλλά όταν έχω φρσκοπλυμενη τη μηχανή και αναγκάζομαι να περνάω πάνω από τα νερά του κάθε ηλίθιου που πέταξε στο δρόμο εκνευρίζομαι αρκετά. Υπάρχει τρόπος να το καταγγείλω; Επίσης είναι και επικίνδυνο.
Στο παλιό φόρουμ είχε ανοίξει σχετικό μήνυμα. Κάποιοι έπλεναν τα μπαλκόνια τους, έτρεχαν τα νερά στους δρόμους και όταν πέρναγε με το αυτοκίνητο του, το λέρωνε.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Ε μα πια
-
stergiosbik
Γιατί;Στύγιος έγραψε: 24 Φεβ 2020, 18:30Γω δεν καταδέχομαι φρέντους ή καπουτσίνους ή φρεντοτσίνους κι άλλα πούστικα . Μόνο νες ή φραπέNandros έγραψε: 24 Φεβ 2020, 18:14(*)Γεννήθηκα μετά την Κατοχή.stergiosbik έγραψε: 24 Φεβ 2020, 17:57
Όταν εμείς πίναμε ρε φρέντο εσπρέσσο και φρέντο καπουτσίνο εσύ ρουφουσες ελληνικό φτιαγμένο από (*)ρεβύθι.
Επί μια 5ετία έπινα καφέ στην πηγή του, την Βραζιλία.
Μάθανε τα βλαχαδερά και τον φρέντο!![]()
![]()
Και ένας καλά φτιαγμένος φρέντο εσπρέσσο σκέτος γαμει.
Ο φρέντο καπουτσίνο όντως πουστιζει λίγο αλλά τι να κάνουμε.
Εδώ την κοινωνία δεν την πειράζει το τι βάζει ο άλλος στον κωλο του.Στον καφέ θα κολλήσει;
Να θυμίσω ότι ο εκβενετισμός κι ο εκπουστισμός οδήγησε στην πρώτη άλωση της Πόλης.stergiosbik έγραψε: 24 Φεβ 2020, 19:03Γιατί;
Και ένας καλά φτιαγμένος φρέντο εσπρέσσο σκέτος γαμει.
Ο φρέντο καπουτσίνο όντως πουστιζει λίγο αλλά τι να κάνουμε.
Εδώ την κοινωνία δεν την πειράζει το τι βάζει ο άλλος στον κωλο του.Στον καφέ θα κολλήσει;
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
πω ρε φίλε, πόσο πανάθλιος καφές! Βάλε ενα σπόιλερ τουλαχιστον, μη μας ξενερωνεις ετσι στεγνάNandros έγραψε: 24 Φεβ 2020, 17:55Όλη η βλαχιά ξεκίνησε το μπιμπερόν σε κόφι σοπ!stergiosbik έγραψε: 24 Φεβ 2020, 17:53Αύριο να φέρεις 100 φορές γραμμένο "Συγγνώμη που πήγα να το παίξω έξυπνος στον δάσκαλο μου".Nandros έγραψε: 24 Φεβ 2020, 17:50
Έγκλημα καθοσιώσεως η άγνοια τέτοιας σημαντικής πληροφορίας.
Ανεπίτρεπτο έγκλημα!![]()
Ντρέπομαι και θα αποσυρθώ από τα εγκόσμια!
Όλη η βλαχιά ξεκίνησε το μπιμπερόν σε κόφι σοπ!
.
![]()
- Λίνο Βεντούρα
Τι δουλειά έχει η μηχανή στο πεζοδρόμιο; Ήρθαν τα άγρια να διώξουνε τα ήμεραnyxtovios έγραψε: 24 Φεβ 2020, 16:33 Καλησπέρα σας.
Μπορεί να φαντάζει λίγο αστείο αλλά έχω μαλώσει με όλες τις γριές και τους γέρους και όχι μόνο που πέταν νερά στο δρόμο με το λάστιχο όταν πλένουν την αυλή τους η το πεζοδρομιο. Γενικά δεν είμαι άνθρωπος ευέξαπτος αλλά όταν έχω φρσκοπλυμενη τη μηχανή και αναγκάζομαι να περνάω πάνω από τα νερά του κάθε ηλίθιου που πέταξε στο δρόμο εκνευρίζομαι αρκετά. Υπάρχει τρόπος να το καταγγείλω; Επίσης είναι και επικίνδυνο.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
λοιπον, εχω σχετικο γριφο.
σε ποιο μερος του κοσμου, συγκεκριμμενη ημερομηνια, αν τυχει να βρεχει, βγαινουν συνεργεια του δημου και καταβρεχουν το δρομο;
σε ποιο μερος του κοσμου, συγκεκριμμενη ημερομηνια, αν τυχει να βρεχει, βγαινουν συνεργεια του δημου και καταβρεχουν το δρομο;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Στύγιος έγραψε: 24 Φεβ 2020, 18:30
Γω δεν καταδέχομαι φρέντους ή καπουτσίνους ή φρεντοτσίνους κι άλλα πούστικα . Μόνο νες ή φραπέ![]()
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
- EKPLIKTIKOS
Ειμαι ο άνθρωπος με τη μικρότερη οικολογική συνείδηση που ξερω, αλλα μεχρι κ σε μενα κακοφαίνεται η πατεντα "διωχνω τα φυλλαρακια απο την αυλη μου ρίχνοντας μισή ωρα με το πιεστικό" 
Καλά που υπάρχουν και κάτι ηλικιωμένες κυρίες με τα λάστιχα τους και πλένεται κανένα πεζοδρόμιο.
Κάπως καλύτερα , αλλά έχει χαλάσει αρκετά το Μικέλvantono έγραψε: 25 Φεβ 2020, 11:02
πω ρε φίλε, πόσο πανάθλιος καφές! Βάλε ενα σπόιλερ τουλαχιστον, μη μας ξενερωνεις ετσι στεγνάΔεν ξέρω στη Λάρσα του Στύγιου, που ειναι η αφετηρία του mikel, τι παιζει με αυτο τον καφέ, αλλά απ'οσα καταστήματα μικέλ εντος λεκανοπεδίου ειχα δοκιμάσει καφέ, ηταν σαν να επινα λιωμένο βούτυρο βουτηγμένο σε εβαπορίλα.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Στην Μιναρούπολη;Ασέβαστος έγραψε: 25 Φεβ 2020, 12:08 λοιπον, εχω σχετικο γριφο.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 156 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από τα ριχνω μέσα
-
- 156 Απαντήσεις