Obi Wan Iakobi έγραψε: 22 Φεβ 2020, 22:49Οχι.Αν θα ετρωγα θα ετρωγα στον Περισσο.Αυτα που προσφερουν στους προλεταριους δεν τα εμπιστευομαι.pylothess έγραψε: 22 Φεβ 2020, 22:47
Έχεις πάει μήπως καμιά φορά σε φεστιβάλ της ΚΝΕ για μπύρα και σουβλάκι;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έχει παραγίνει η κατάσταση με αυτό το ΠΑΜΕ.
Re: Έχει παραγίνει η κατάσταση με αυτό το ΠΑΜΕ.
Άραγε αν δουλεύατε σε πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας ,η γενικότερα με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου σε δήμους ,φορείς κ.τ.λ. και ερχόταν συνδικαλιστές να σας φυτιλιάσουν ,να απεργήσετε ,να κάνετε πορείες κ.τ.λ. για να μονιμοποιηθείτε ,τι θα κάνατε ; ΔΕΝ μιλάω για διαμαρτυρίες που γίνονται επειδή δεν πληρώνονται οι εργαζόμενοι ,η για βελτίωση των συνθηκών εργασίας.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
pylothess έγραψε: 22 Φεβ 2020, 23:10Εντάξει δεν λέω ,να απεργήσουν ,να διαμαρτυρηθούν αλλά δεν μπορείς να αφήνεις εκτεθειμένο τόσο κόσμο. Ένας φίλος μου κομμουνιστής κατηγορούσε έναν οδηγό ταξί που έσπασε την απεργία και πήγα μια γριά νεφροπαθή που κάνει αιμοκάθαρση στο νοσοκομείο . Ήθελα να ήξερα ,αν ήτανε καμιά θειά του ,ή η μάνα του ,τα ίδια θα έλεγε; Βέβαια ως γνωστόν ,δυο πράγματα είναι άπειρα ,το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Αν και το πρώτο δεν μπορούμε να είμαστε απολύτως βέβαιοι.Gewponos90 έγραψε: 22 Φεβ 2020, 22:57Στους γιατρούς τις είχαν κόψει από ότι θυμάμαι. Έβγαινε ένας υπουργός υγείας και απορούσε γτ απεργουν οι γιατροί αφού ήταν πληρωμένοι μέχρι και φλεβαρη. Το προβλημα ήταν ότι είχαμε Μαιο τότε..pylothess έγραψε: 22 Φεβ 2020, 22:43
Φαντάζεσαι τι θα γινόταν αν έκοβαν στους στρατιωτικούς μισθούς και κατέβαιναν σε απεργία; Στους αστυνομικούς στους γιατρούς κ.τ.λ.;
Στα νοσοκομεία υπάρχει πάντα προσωπικό ασφαλείας.
Αλλα και να μην υπηρχε , γτ θα έπρεπε να είναι αυτός που άφησε τον κόσμο εκτεθειμένο και όχι αυτός που δεν τον πλήρωσε. Και δεν μιλάμε για μια βδομάδα. Μιλάμε από Φλεβάρη μέχρι Μάιο στο παράδειγμα που σου ανέφερα. Και μου μιλάς σοβαρά για ευθύνη του γιατρού; Θα το δεχομουν μόνο αν ο υπουργός έλεγε μάγκες χρεωκοπησαμε( όπως είπε ο συγκεκριμένος ο υπουργός έχει πει πολλές φορές) οπότε δεν πληρώνεστε ούτε εσείς, ούτε οι υπάλληλοι του υπουργείου ούτε εγώ θα πάρω τον μισθό του βουλευτή που μου αναλογεί. Όταν πληρωθείτε εσείς θα πληρωθούμε και οι υπόλοιποι. Αλλά δεν έγινε ποτέ και άπλα μιλάμε για κοροϊδία.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Gewponos90 έγραψε: 23 Φεβ 2020, 02:39
Αλλα και να μην υπηρχε , γτ θα έπρεπε να είναι αυτός που άφησε τον κόσμο εκτεθειμένο και όχι αυτός που δεν τον πλήρωσε.
Αν δεν υπήρχε προσωπικό ασφαλείας τότε θα έχαναν το δίκιο τους. Όταν οι συνδικαλιστές έκλειναν τα λιμάνια και τα νησιά ήταν αποκλεισμένα, υπήρχε περίπτωση οι νησιώτες να δώσουν δίκιο στους απεργούς;
Τι γίνεται όταν οι αγρότες κόβουν την Ελλάδα στα δύο με τα τρακτέρ τους; Όταν απεργούν οι εργαζόμενοι στον Ο.Α.Σ.Θ. , κάνουνε χρυσές δουλειές οι ταξιτζήδες.
Το πιο ενοχλητικό πάντως είναι όταν 300 άτομα κλείνουν τον δρόμο.
-
Gewponos90
Το παράδειγμα με το.προσωπικο.ασφαλειας το ανέφερα για να σου δείξω ότι δεν μένεις πραγματικά εκτεθειμενος σε αυτή την περίπτωση. Αν είναι ζήτημα ζωής ή θανάτου δεν θα πεθάνεις γτ δεν υπάρχει γιατρός. Και δεν είναι όλες οι απεργίες ίδιες προφανώς. Άλλο να απεργεις γιατί είσαι μήνες απλήρωτος και άλλο να απεργεις όπως μια απεργεια στο μετρό πριν μερικούς μήνες που απεργουσαν γιατι δεν ήθελαν να φύγουν από τα γραφεία στο μετρό για να πάνε στις θέσεις για τις οποίες είχαν προσληφθεί. Και δυστυχώς η απεργία είναι ο μόνος τρόπος να ακούστεις. Συμφωνώ μαζί σου ότι αν μπορουσε να αποφευχθεί η ταλαιπωρία θα ήταν το ιδανικό.pylothess έγραψε: 23 Φεβ 2020, 13:42Gewponos90 έγραψε: 23 Φεβ 2020, 02:39
Αλλα και να μην υπηρχε , γτ θα έπρεπε να είναι αυτός που άφησε τον κόσμο εκτεθειμένο και όχι αυτός που δεν τον πλήρωσε.
Αν δεν υπήρχε προσωπικό ασφαλείας τότε θα έχαναν το δίκιο τους. Όταν οι συνδικαλιστές έκλειναν τα λιμάνια και τα νησιά ήταν αποκλεισμένα, υπήρχε περίπτωση οι νησιώτες να δώσουν δίκιο στους απεργούς;
Τι γίνεται όταν οι αγρότες κόβουν την Ελλάδα στα δύο με τα τρακτέρ τους; Όταν απεργούν οι εργαζόμενοι στον Ο.Α.Σ.Θ. , κάνουνε χρυσές δουλειές οι ταξιτζήδες.
Το πιο ενοχλητικό πάντως είναι όταν 300 άτομα κλείνουν τον δρόμο.
Αλλά δεν γίνεται γιατί ότι δεν μας ακουμπά δεν μας νοιαζει. Τι μας νοιάζει αν ο άλλος έχει μισό χρόνο να πληρωθεί. Εμείς να μην χάσουμε την βολή μας
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Η κατάσταση στην Ελλάδα είναι τέτοια που θα έπρεπε να ωθεί το κόσμο σε περισσότερες απεργίες και
διαδηλώσεις. Διαφωνώ σε πολλά σημεία με το ΚΚΕ και τα άλλα αριστερά κόμματα, όμως η αλήθεια
είναι ότι υπάρχει ανάγκη για συνδικαλιστική δράση και μάλιστα έντονη συνδικαλιστική δράση.
διαδηλώσεις. Διαφωνώ σε πολλά σημεία με το ΚΚΕ και τα άλλα αριστερά κόμματα, όμως η αλήθεια
είναι ότι υπάρχει ανάγκη για συνδικαλιστική δράση και μάλιστα έντονη συνδικαλιστική δράση.
Τι έχεις να πεις γι αυτούς που απεργούν επειδή λήγει η σύμβασή ορισμένου χρόνου εργασίας που είχαν υπογράψει και δεν τους την ανανεώνουν; Την θεωρείς δίκαιη απεργία;Gewponos90 έγραψε: 23 Φεβ 2020, 14:48 Και δεν είναι όλες οι απεργίες ίδιες προφανώς. Άλλο να απεργεις γιατί είσαι μήνες απλήρωτος και άλλο να απεργεις όπως μια απεργεια στο μετρό πριν μερικούς μήνες που απεργουσαν γιατι δεν ήθελαν να φύγουν από τα γραφεία στο μετρό για να πάνε στις θέσεις για τις οποίες είχαν προσληφθεί.
Μεγάλο μπέρδεμα το συνδικαλισιτκό.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 23 Φεβ 2020, 15:05 Η κατάσταση στην Ελλάδα είναι τέτοια που θα έπρεπε να ωθεί το κόσμο σε περισσότερες απεργίες και
-
Gewponos90
Σε δήμους όπως το Παλαιό Φάληρο που η φάση ηταν μέχρι πέρσυ (μπορεί να είναι ακόμα έτσι απλά δεν το ξέρω) ότι υπογράφεις συγκεκριμένη σύμβαση και ξέρεις ότι θα λήξει τότε και θα έρθει και άλλος να δουλέψει στην θέση σου είμαι με τον δήμο. Και εκεί αν είδες όταν η Αθήνα έχει θεμα με τα σκουπίδια αυτοί οι δήμοι δεν έχουν κανενα γιατί είναι όλα μιλημενα ξηγημενα οπότε δεν γίνονται και απεργεις. Σε δήμους που οι συμβασεις είναι αόριστου χρόνου και τους χρησιμοποιούν ως ομήρους για να κερδίσουν τις εκλογές η θέλουν να τους διώξουν για να φέρουν τους δικούς τους είμαι με τους εργαζόμενους.pylothess έγραψε: 24 Φεβ 2020, 00:36Τι έχεις να πεις γι αυτούς που απεργούν επειδή λήγει η σύμβασή ορισμένου χρόνου εργασίας που είχαν υπογράψει και δεν τους την ανανεώνουν; Την θεωρείς δίκαιη απεργία;Gewponos90 έγραψε: 23 Φεβ 2020, 14:48 Και δεν είναι όλες οι απεργίες ίδιες προφανώς. Άλλο να απεργεις γιατί είσαι μήνες απλήρωτος και άλλο να απεργεις όπως μια απεργεια στο μετρό πριν μερικούς μήνες που απεργουσαν γιατι δεν ήθελαν να φύγουν από τα γραφεία στο μετρό για να πάνε στις θέσεις για τις οποίες είχαν προσληφθεί.
Δούλεψα και εγώ στον δήμο με πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας για πέντε μήνες , η σύμβαση ήταν ορισμένου χρόνου εργασίας. Ο δήμαρχος μας το ξεκαθάρισε από την πρώτη μέρα ότι αν και θα ήθελε να μας παρατείνει τις συμβάσεις , δεν μπορούσε να το κάνει. Παρ'όλα αυτά ,κάποιοι συνάδελφοί μου ήλπιζαν ότι θα παραταθεί η σύμβαση.Είχαν έρθει και κάτι συνδικαλιστές να μας ψήσουν να κατέβουμε σε απεργία αλλά όχι για την μονιμοποίησή μας. Εργοδότης μας ήταν το ινστιτούτο εργασίας της ΓΣΕΕ. Αυτό που είχαμε κάνει εμείς ήταν να πάμε να διαμαρτυρηθούμε στα γραφεία της ΙΝΕ ΓΣΕΕ για την καθυστέρηση των μισθών μας. Βέβαια σε τέτοιες καταστάσεις που μυρίζουν μπαρούτι δεν θέλει και πολύ να βρεθεί κάποιος καλοθελητής να ρίξει το φιτίλι. Αυτό ήταν περίπου πριν 5 χρόνια.Gewponos90 έγραψε: 24 Φεβ 2020, 13:45Σε δήμους όπως το Παλαιό Φάληρο που η φάση ηταν μέχρι πέρσυ (μπορεί να είναι ακόμα έτσι απλά δεν το ξέρω) ότι υπογράφεις συγκεκριμένη σύμβαση και ξέρεις ότι θα λήξει τότε και θα έρθει και άλλος να δουλέψει στην θέση σου είμαι με τον δήμο. Και εκεί αν είδες όταν η Αθήνα έχει θεμα με τα σκουπίδια αυτοί οι δήμοι δεν έχουν κανενα γιατί είναι όλα μιλημενα ξηγημενα οπότε δεν γίνονται και απεργεις. Σε δήμους που οι συμβασεις είναι αόριστου χρόνου και τους χρησιμοποιούν ως ομήρους για να κερδίσουν τις εκλογές η θέλουν να τους διώξουν για να φέρουν τους δικούς τους είμαι με τους εργαζόμενους.pylothess έγραψε: 24 Φεβ 2020, 00:36Τι έχεις να πεις γι αυτούς που απεργούν επειδή λήγει η σύμβασή ορισμένου χρόνου εργασίας που είχαν υπογράψει και δεν τους την ανανεώνουν; Την θεωρείς δίκαιη απεργία;Gewponos90 έγραψε: 23 Φεβ 2020, 14:48 Και δεν είναι όλες οι απεργίες ίδιες προφανώς. Άλλο να απεργεις γιατί είσαι μήνες απλήρωτος και άλλο να απεργεις όπως μια απεργεια στο μετρό πριν μερικούς μήνες που απεργουσαν γιατι δεν ήθελαν να φύγουν από τα γραφεία στο μετρό για να πάνε στις θέσεις για τις οποίες είχαν προσληφθεί.
Πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι οι 5,500 πτυχιούχοι που είχαν προσληφθεί σε φορείς του δημοσίου με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου και είχαν κάνει απεργία για να ανανεωθούν οι συμβάσεις τους. Τέτοια παραδείγματα υπάρχουν πολλά.
- blackpaint
Αυτα ειναι βλακειες. Η μεταφορα ασθενους σε νοσοκομειο προβλεπεται νομιμα σε περιπτωση απεργιας, εχουν μαλιστα μια ειδικη ταμπελα που βαζουν στο παρμπριζ.pylothess έγραψε: 22 Φεβ 2020, 23:10 Ένας φίλος μου κομμουνιστής κατηγορούσε έναν οδηγό ταξί που έσπασε την απεργία και πήγα μια γριά νεφροπαθή που κάνει αιμοκάθαρση στο νοσοκομείο . Ήθελα να ήξερα ,αν ήτανε καμιά θειά του ,ή η μάνα του ,τα ίδια θα έλεγε; Βέβαια ως γνωστόν ,δυο πράγματα είναι άπειρα ,το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Αν και το πρώτο δεν μπορούμε να είμαστε απολύτως βέβαιοι.
Γιατί ποιος είπε ότι δεν είναι βλακείες;Θέλει και συζήτηση; Το άτομο που τα είπε αυτά είναι πωρωμένο.blackpaint έγραψε: 24 Φεβ 2020, 16:38Αυτα ειναι βλακειες. Η μεταφορα ασθενους σε νοσοκομειο προβλεπεται νομιμα σε περιπτωση απεργιας, εχουν μαλιστα μια ειδικη ταμπελα που βαζουν στο παρμπριζ.pylothess έγραψε: 22 Φεβ 2020, 23:10 Ένας φίλος μου κομμουνιστής κατηγορούσε έναν οδηγό ταξί που έσπασε την απεργία και πήγα μια γριά νεφροπαθή που κάνει αιμοκάθαρση στο νοσοκομείο . Ήθελα να ήξερα ,αν ήτανε καμιά θειά του ,ή η μάνα του ,τα ίδια θα έλεγε; Βέβαια ως γνωστόν ,δυο πράγματα είναι άπειρα ,το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Αν και το πρώτο δεν μπορούμε να είμαστε απολύτως βέβαιοι.
- blackpaint
και πιθανον ανυπαρκτο, ως φανταστικος φιλος.pylothess έγραψε: 24 Φεβ 2020, 17:17Γιατί ποιος είπε ότι δεν είναι βλακείες;Θέλει και συζήτηση; Το άτομο που τα είπε αυτά είναι πωρωμένο.blackpaint έγραψε: 24 Φεβ 2020, 16:38Αυτα ειναι βλακειες. Η μεταφορα ασθενους σε νοσοκομειο προβλεπεται νομιμα σε περιπτωση απεργιας, εχουν μαλιστα μια ειδικη ταμπελα που βαζουν στο παρμπριζ.pylothess έγραψε: 22 Φεβ 2020, 23:10 Ένας φίλος μου κομμουνιστής κατηγορούσε έναν οδηγό ταξί που έσπασε την απεργία και πήγα μια γριά νεφροπαθή που κάνει αιμοκάθαρση στο νοσοκομείο . Ήθελα να ήξερα ,αν ήτανε καμιά θειά του ,ή η μάνα του ,τα ίδια θα έλεγε; Βέβαια ως γνωστόν ,δυο πράγματα είναι άπειρα ,το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Αν και το πρώτο δεν μπορούμε να είμαστε απολύτως βέβαιοι.
Μακάρι να ήμουν εγώ ο τρελός που έχει φανταστικούς φίλους .Δυστυχώς το άτομο αυτό είναι πέρα για πέρα υπαρκτό. Τι δηλαδή, επειδή η αριστερά έχει αγιοποιηθεί κοινωνικά,επειδή όλοι είχαμε έναν παππού που πήγε στην Γυάρο και πολέμησε με τον ΕΛΑΣ η επειδή είχαμε φίλους στην ΚΝΕ,πρέπει να παραβλέψουμε μήπως ότι και εκεί αναπτύσσονται αρρωστημένες καταστάσεις; Δεν μπορείς δηλαδή να δεχθείς ότι οι μισοί εκεί πέρα νομίζουν ακόμη ότι τους παρακολουθεί ή ασφάλεια;blackpaint έγραψε: 24 Φεβ 2020, 18:08και πιθανον ανυπαρκτο, ως φανταστικος φιλος.pylothess έγραψε: 24 Φεβ 2020, 17:17Γιατί ποιος είπε ότι δεν είναι βλακείες;Θέλει και συζήτηση; Το άτομο που τα είπε αυτά είναι πωρωμένο.blackpaint έγραψε: 24 Φεβ 2020, 16:38
Αυτα ειναι βλακειες. Η μεταφορα ασθενους σε νοσοκομειο προβλεπεται νομιμα σε περιπτωση απεργιας, εχουν μαλιστα μια ειδικη ταμπελα που βαζουν στο παρμπριζ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 113 Απαντήσεις
- 2101 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
-
- 71 Απαντήσεις