Ο Μηχανικός, φαντάζομαιGewponos90 έγραψε: 21 Φεβ 2020, 23:07 Τον κύριο που από ότι κατάλαβα ειναι δικό του το γλυκό και κοιτάει ορόφους τον ξέρει κανείς;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
MasterChef 2020
Re: MasterChef 2020
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Αν τους μιλήσεις χωρίς να τους προσφωνήσεις σεφ λογικά χάνεις πόντους
Εντωμεταξύ έκαναν αστεία θυμάμαι στο διαφημιστικό πόσο κοντός είναι ο κοντός και του ρίχνει ένα κεφάλι αυτού που έφεραν σήμερα
πως τα στηνουν ετσι ρε πστ μου, να μπει πρωτη στο σπιτι η φωτεινη
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Όπως και να εχει, κάποιος να τον ενημερώσει ότι εγώ βγάζω κάτι παρόμοιο κάθε πρωί πριν πάω για δουλειά. Χωρίς προσπάθεια και με μηδέν έξοδα. Ούτε βάζω τον κοσμακη να πληρωσει, ούτε τα δείχνω στην τηλεόραση.. Τελικά αυτοί οι επαγγελματίες μάγειρες είναι μεγάλη μαστιγαvatraxos έγραψε: 21 Φεβ 2020, 23:09Ο Μηχανικός, φαντάζομαιGewponos90 έγραψε: 21 Φεβ 2020, 23:07 Τον κύριο που από ότι κατάλαβα ειναι δικό του το γλυκό και κοιτάει ορόφους τον ξέρει κανείς;
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
ανεβάσαν πολύ τπν πήχη κα πέρασε η φωτεινή από κάτω χου χου
ΟΚ Μοσχαροκέφαλε, μην βαράς γιατί θα πω του Σατανά να σου φάει το κολατσιό αύριο.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
Σήμερα θα το δω...
Από τη μια δε θέλω να μάθω, από την άλλη θέλω...
Έχω ξεχάσει κ πως γίνεται...
Τρεις διαγωνιζονται κ δύο περνάνε; ή δύο κ ένας;
Ποιοι τρεις διαγωνιαστηκαν κ ποιος άλλος εκτός της φωτεινής πέρασε;
Δε γμται... Ας μάθω... Να ψάξω δε θα ψάξω, αν μου πείτε εδώ, καλώς.
Στο γιουτιουμπ μπαίνει στις 6, στο σταρ ίσως έχει ανέβει...
Από τη μια δε θέλω να μάθω, από την άλλη θέλω...
Έχω ξεχάσει κ πως γίνεται...
Τρεις διαγωνιζονται κ δύο περνάνε; ή δύο κ ένας;
Ποιοι τρεις διαγωνιαστηκαν κ ποιος άλλος εκτός της φωτεινής πέρασε;
Δε γμται... Ας μάθω... Να ψάξω δε θα ψάξω, αν μου πείτε εδώ, καλώς.
Στο γιουτιουμπ μπαίνει στις 6, στο σταρ ίσως έχει ανέβει...
Εμένα μου αρέσει.
Γουστάρω. Respect σε όποιον το σκέφτηκε.Namrail έγραψε: 21 Φεβ 2020, 21:33 Πω το έχουν κάνει εντελώς ριάλιτι. Σε αντίθεση με πέρυσι φέτος δίνουν το λογο στον εξώστη για να σχολιάσει τα όσα έγιναν μετά την ψηφοφορία.
Θα γελάσουμε πολύ φέτος. Θα πέσουν μπουνιδια.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Συνήθως ήταν μόνοι γιατί η άλλη ομάδα εβγαινε με τον Αποστολάκη. Τωρα είχαμε τρεις ομαδες όμως.Γάταρος έγραψε: 22 Φεβ 2020, 09:03Εμένα μου αρέσει.
Γουστάρω. Respect σε όποιον το σκέφτηκε.Namrail έγραψε: 21 Φεβ 2020, 21:33 Πω το έχουν κάνει εντελώς ριάλιτι. Σε αντίθεση με πέρυσι φέτος δίνουν το λογο στον εξώστη για να σχολιάσει τα όσα έγιναν μετά την ψηφοφορία.
Θα γελάσουμε πολύ φέτος. Θα πέσουν μπουνιδια.![]()
Εντιτ... Το βλέπω τώρα, ήταν όλες οι ομαδες, οπότε πράγματι το έχουν αλλάξει. Καλό!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Custom_F την 22 Φεβ 2020, 10:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καμία εκει μεσα δεν είναι γαμισαμπλ πλεονNamrail έγραψε: 21 Φεβ 2020, 22:44Κακώς.Papa John έγραψε: 21 Φεβ 2020, 22:38
Τίποτε από όλα αυτά δεν μου κάνει κλικ,ειδικά τα anime τα βρίσκω εντελώς ηλίθια.
Γαμησαμπλ με μαύρα μαλλιά είναι μόνο αυτή.Papa John έγραψε: 21 Φεβ 2020, 22:38
Γαμήσαμπλ βρίσκω μία με μαύρα μαλλιά,30+ ετών,δεν θυμάμαι πως την λένε.
Και είναι 21.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Μλκ, πας ολοταχώς για χωρισμό. Φέτος την ανακάλυψες; Βάλε δες την στον Μποτρίνι πρόπερσι, δεν ήξερε που πάνε τα τέσσερα, άσε που κλαίει με το παραμικρό και γυναίκα που η αντίδραση της σε όλα είναι να βάλει τα κλάματα είναι ντεκαβλέ (για εμένα τουλάχιστον).
FUCK DONALD TRUMP
Κάπου το είδα.Λεγεών έγραψε: 22 Φεβ 2020, 09:37 Μλκ, πας ολοταχώς για χωρισμό. Φέτος την ανακάλυψες; Βάλε δες την στον Μποτρίνι πρόπερσι, δεν ήξερε που πάνε τα τέσσερα, άσε που κλαίει με το παραμικρό και γυναίκα που η αντίδραση της σε όλα είναι να βάλει τα κλάματα είναι ντεκαβλέ (για εμένα τουλάχιστον).
Έχει πέσει ελαφρά διόρθωση στην πρόσοψη;
Όχι ότι είναι κακό.
Custom_F έγραψε: 22 Φεβ 2020, 09:43Κάπου το είδα.Λεγεών έγραψε: 22 Φεβ 2020, 09:37 Μλκ, πας ολοταχώς για χωρισμό. Φέτος την ανακάλυψες; Βάλε δες την στον Μποτρίνι πρόπερσι, δεν ήξερε που πάνε τα τέσσερα, άσε που κλαίει με το παραμικρό και γυναίκα που η αντίδραση της σε όλα είναι να βάλει τα κλάματα είναι ντεκαβλέ (για εμένα τουλάχιστον).
Έχει πέσει ελαφρά διόρθωση στην πρόσοψη;
Όχι ότι είναι κακό.
FUCK DONALD TRUMP
Βρε αν ημουν free θα είχαν πέσει όλα τα μεγάλα όπλα στο τραπέζι με τρελο κυνήγι.Λεγεών έγραψε: 22 Φεβ 2020, 09:37 Μλκ, πας ολοταχώς για χωρισμό. Φέτος την ανακάλυψες; Βάλε δες την στον Μποτρίνι πρόπερσι, δεν ήξερε που πάνε τα τέσσερα, άσε που κλαίει με το παραμικρό και γυναίκα που η αντίδραση της σε όλα είναι να βάλει τα κλάματα είναι ντεκαβλέ (για εμένα τουλάχιστον).
Για κάποιο λόγο ο Θεός με λυπήθηκε και μου έστειλε για σύζυγο το εντελώς αντίθετο από ότι είχα έως τώρα γι'αυτό και δε το σκέφτηκα καν ότι κάποια άλλη θα μπορούσε να είναι σε αυτή τη θέση.
Τώρα για τα κλάματα μπορεί να είναι και κόλπο. Πάντως αυτό το βλέμμα το έχω δει άλλη μια φορά σε παρόμοια τύπισσα.
Αμ δε την εμαθα μια τριετία πριν.
Όντως έχει πέσει διόρθωση και όχι ελαφριά. Ειδικά στα χείλια. Δε μας χαλάει καθόλου.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 465 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Namrail
-