That's legit
Πλάκα κάνω βρε, αμέσως.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Φεβ 2020, 18:23100 χρόνια πίσω από τις αρκούδες είστε αμφότεροι.Kauldron έγραψε: 21 Φεβ 2020, 18:10Τους αδωνιστικούς μου χαιρετισμούς στον Αμυρά.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 21 Φεβ 2020, 18:09 σας το ειχα πει οτι θα αρχισουν να αναπαραγουν συριζεικη επιχειρηματολογια τα αδωνιστηρια?![]()
![]()
Τώρα ανακαλύψατε τον αριστερίστικο δογματισμό των εθνικών;![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Φεβ 2020, 18:23100 χρόνια πίσω από τις αρκούδες είστε αμφότεροι.Kauldron έγραψε: 21 Φεβ 2020, 18:10Τους αδωνιστικούς μου χαιρετισμούς στον Αμυρά.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 21 Φεβ 2020, 18:09 σας το ειχα πει οτι θα αρχισουν να αναπαραγουν συριζεικη επιχειρηματολογια τα αδωνιστηρια?![]()
![]()
Τώρα ανακαλύψατε τον αριστερίστικο δογματισμό των εθνικών;![]()
τα χρήματα πάνε στην ανάπτυξηΓΑΛΗ έγραψε: 21 Φεβ 2020, 17:02Ε, αν ήταν να τα δώσουν στο χέρι, δεν θα τα έδιναν. Πάνε σε τρίτου τύπου υποδομές.Namrail έγραψε: 21 Φεβ 2020, 16:53 Περισσότερο για μοίρασμα χρημάτων σε ημέτερους μέσω υπερκοστολογησης υπηρεσιων, μοιάζει το όλο εγχείρημα και λιγότερο με βοήθεια στους ανήλικους.
Στο βήμα που παρουσιάζει το ρεπορτάζ δεν γίνεται καθόλου λόγος για λεφτά στο χέρι.![]()
Εγώ όμως δεν κάνω πλάκα.
Liberal χριστιανοπουλα?Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 21 Φεβ 2020, 18:31
στον φιλελε δογματισμο των χριστιανοπουλων που καταστρεφουν τις παραδοσιακες αξιες αναφερεσαι?![]()
Υπάρχει κι ο Σώρρας.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Φεβ 2020, 18:42Εγώ όμως δεν κάνω πλάκα.
Το ότι θα είχε πλάκα να δω τον Έθνι και τους μουγκουτόηδες κιμόπληκτους να λένε ύμνους στην Αφροδίτη, είναι γεγονός.![]()
Το ωραίο είναι οτι όσο πιο πολλοί μεσάζοντες, τόσο πιο πολύ μάσα, αφού ο καθένας πρέπει να πάρει το κάτιτίς του.Ε, αν ήταν να τα δώσουν στο χέρι, δεν θα τα έδιναν. Πάνε σε τρίτου τύπου υποδομές.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ο Σώρρας είχε κοινό στους κλασσικούς ταρίφες και τους συνταξιούχους δεκοτζήδες κλητήρες, που ψώνιζαν από τα φασονάδικα Λιακόπουλου, Βελόπουλου και λοιπών.