Στύγιος έγραψε: 16 Φεβ 2020, 23:03
Namrail έγραψε: 16 Φεβ 2020, 22:52
Στύγιος έγραψε: 16 Φεβ 2020, 22:50
Διδάξαμε μπάλα μοσχάρια στους αμύητους απ' το 1984 , 1985 ,1986 ,1987 ,1988 - στους
8 των Κυπελλούχων.
Για να μην πούμε για τις εγχώριες διακρίσεις. Τόσες φορές βγήκατε δευτεραθλητές Ελλάδας. Λίγο είναι;
Όταν μας επιτρεπόταν , επειδή δε σηκώνω πολλά, συνέχισε το για να μπεις και εσύ στο ιγκνόρ , οπαδέ του λαθρέμπορα, του παραβατικού , του κασκόλ ,του φυλακόβιου..
Οπαδός μαφιόζων δεν είμαι εγώ, εσείς είστε. Ο Μελισσανίδης και η συνομοταξία του γαμιουνται και για όσα εκφυλα κάνουν στις δουλειές τους αλλά και για τον τρόπο.με τον οποίο προσπαθούν να επηρεάσουν το ποδόσφαιρο.
Μπορείς να γράψεις και εσύ ότι γαμιεται ο Ρώσος για τα ίδια πράγματα;
Και στο θέμα μας τώρα, η ιστορία με τους "τίτλους δευτεραθλητή" δεν είναι δικη μου επινόηση.
Οι ίδιοι οι οπαδοί σας ένιωσαν την ανάγκη να βάλουν στις διακρίσεις της ομάδας σου, στη σελίδα της wiki, όλες τις φορές που βγήκατε δεύτεροι.
Κάτι που φυσικά δεν συμβαίνει και στις σελίδες των τριών πραγματικά μεγάλων της χώρας
Συμβαίνει σε εσάς γιατί...κόμπλεξ.
Αυτά και όποτε θες βάλε με και στο ιγκνορ. Μείνε να συζητάς με τον κόκκορα τον γκουερινο και το.μπαμπη το σουγιά.
Ούτε να αντέξετε δεν μπορείτε το διαφορετικό, γαύροι του βορρά. Φοβάστε την αντιπαράθεση.