!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς φαντάζεσαι τους χρήστες;
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Πώς φαντάζεσαι τους χρήστες;
ωχ η θρησκευτικου 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Αναφέρθηκε ως ντέθ θρετ και υποκίνηση σε βία.Μηχανικός έγραψε: 04 Φεβ 2020, 17:41 Οι αρχαίοι Έλληνες φτιάχνανε λύρες, όργανα μουσικής, από καβούκι χελώνας.
Αληθεια τώρα, έτσι φαίνεται, χαλασμένο, μες τη λάσπη, άρρωστο κάτι τέτοιο τελος παντων
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Κάτι που να μοιάζει περισσότερο με χελώνα παρά με συφιλιδικο πέος δεν παίζει; Μ αγάπη ρωτάω. Αγκαλίτσα
-
Nero
βάλε μία του θείου Ντιέγκο
αν δεν την έβαψες με νερομπογιά θα σε παιδέψει
Το τακτοποίησα. Τώρα πλέον, κανείς δε θα με ξαναπεράσει για πέος.βάλε μία του θείου Ντιέγκο
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Α εντάξει, καλύτερα τώρα, είναι ένα συφιλιδικο πέος σε σκουρότερο φόντο
Ίφιδα έγραψε: 04 Φεβ 2020, 19:43Α εντάξει, καλύτερα τώρα, είναι ένα συφιλιδικο πέος σε σκουρότερο φόντο![]()
![]()
Με τίποτα δεν είσαι ευχαριστημένη. Καλά, δε βλέπεις το καβούκι μου? Δε βλέπεις που με κρατάνε στα χέρια? Είναι έμμεση αναφορά στο πάλαι ποτέ Λάος, και την ατάκα της Έφης Σαρρή "σταυρώστε με σταυρώστε με, στα χέρια σας σηκώστε με".
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Gherschaagk έγραψε: 04 Φεβ 2020, 17:09Μήπως πρέπει να βάλεις γυαλιά;hellegennes έγραψε: 04 Φεβ 2020, 01:55 Μου κάνει εντύπωση που το διέκρινες. Αρχικά εγώ το είδα για χαλασμένο πέος.
ΠΕΣΤΑ!
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Βασικά, άμα σ αρέσει εσένα, εμένα μου περισσεύει. Ο,τι σε κάνει χαρούμενο. Πάντως απ' το κινητό, έτσι φαίνεται, να ξεςKauldron έγραψε: 04 Φεβ 2020, 19:44![]()
Με τίποτα δεν είσαι ευχαριστημένη. Καλά, δε βλέπεις το καβούκι μου? Δε βλέπεις που με κρατάνε στα χέρια? Είναι έμμεση αναφορά στο πάλαι ποτέ Λάος, και την ατάκα της Έφης Σαρρή "σταυρώστε με σταυρώστε με, στα χέρια σας σηκώστε με".
Εγώ βλέπω έναν δυσαρεστημένο χελώνο με ύφος που μεταφράζεται σε "που με πάει πάλι αυτός ο --άκας".Kauldron έγραψε: 04 Φεβ 2020, 19:44![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν είναι της Ελληνικής υπαίθρου η χελώνα του Kauldron.
Ντροπή για εθνικιστή, εκπροσωπείται από αλλοδαπή χελώνα.
- hellegennes
Kauldron, σε κατηγορούν ότι είσαι αλλοδαπός.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
E, πές τόση ώρα οτι το βλέπεις από κινητό παιδάκι μου, και παιδεύομαι να βελτιώσω την εικόνα. Από κινητό τί να δείς? Ε, μα.Ίφιδα έγραψε: 04 Φεβ 2020, 19:47Βασικά, άμα σ αρέσει εσένα, εμένα μου περισσεύει. Ο,τι σε κάνει χαρούμενο. Πάντως απ' το κινητό, έτσι φαίνεται, να ξεςKauldron έγραψε: 04 Φεβ 2020, 19:44Ίφιδα έγραψε: 04 Φεβ 2020, 19:43
Α εντάξει, καλύτερα τώρα, είναι ένα συφιλιδικο πέος σε σκουρότερο φόντο![]()
![]()
![]()
Κάνεις λάθος, είναι εκνευρισμένη χελώνα, που μόλις είχε κάψει ένα σπίτι (τουλάχιστον γι' αυτό την κατηγόρησαν). Σοβαρά αυτό.Εγώ βλέπω έναν δυσαρεστημένο χελώνο με ύφος που μεταφράζεται σε "που με πάει πάλι αυτός ο --άκας".
Μηχανικός έγραψε: 04 Φεβ 2020, 19:51 Δεν είναι της Ελληνικής υπαίθρου η χελώνα του Kauldron.
Η χελώνα αυτή είναι καθαρόαιμη ευρωπαϊκή. Καμία σχέση με παράτυπες χελώνες από Αφρική και Ασία, που περνάνε τα σύνορα με το έτσι θέλω, χωρίς να ρωτήσουν κανέναν.Kauldron, σε κατηγορούν ότι είσαι αλλοδαπός.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 122 Απαντήσεις
- 5763 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από lonelyrider
-