Βλήμα έγραψε: 04 Φεβ 2020, 11:09 ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ λατρεύω να μαγειρεύω και το κάνω καλά. Ψήνεσαι ν' ανοίξουμε σπιτικό; Εσύ την οδήγηση εγώ το μαγείρεμα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι εννοείς όταν λες πως δεν μαγειρεύεις;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Re: Τι εννοείς όταν λες πως δεν μαγειρεύεις;
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Είμαι ένοχη, το ομολογώ, το παιδί είναι πετσί και κόκκαλο και άσπρο σα το πανί, οι εξετάσεις του απ' την άλλη είναι φυσιολογικες. Επίσης έχει υπερόπλο την ασταμάτητη γκρίνια, μιλάμε για ώρες ατελείωτης γκρίνιας, δε κουράζεται ποτέ.
Και να φανταστείς ακολούθησα κι αυτή την μέθοδο blw όπου δε δίνεις στο παιδί κρεμες και δε το πιέζεις για να μη δημιουργηθούν τάχα τα αντίθετα αποτελέσματα και του μαθαίνεις να τρώει μόνο του και τέτοια.
Ναι οκ, ο μικρός ξέρει να χρησιμοποιεί κουτάλι και πιρούνι από πολύ μικρός αλλά στο θέμα του πόσα φαγητά τρώει και σε τί ποσότητες δεν πέτυχε καθόλου. Χώρια που μάζευα φαγητό απ' το πάτωμα και τους τοίχους 5 φορές τη μερα
Σχετικά καλά, δε μπορώ να πω, τρώει φρούτα, προσφέρω κι εγώ συνέχεια βέβαια αλλά κι εκεί παίζουν παραξενιές π.χ τη μια μέρα θα φάει 10 μανταρίνια και για ένα μήνα μετά δε θέλει να τα δει ή τρώει μόνο τη φλούδα απ' το μήλο και το αχλάδι ή δεν πίνει τον φυσικό χυμό με κομματάκια μέσα και τέτοια
Πίτσα τρώει; σουβλάκι;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Εμένα εκεί μου έβγαλε το λάδι.Ίφιδα έγραψε: 04 Φεβ 2020, 11:22 Σχετικά καλά, δε μπορώ να πω, τρώει φρούτα, προσφέρω κι εγώ συνέχεια βέβαια αλλά κι εκεί παίζουν παραξενιές π.χ τη μια μέρα θα φάει 10 μανταρίνια και για ένα μήνα μετά δε θέλει να τα δει ή τρώει μόνο τη φλούδα απ' το μήλο και το αχλάδι ή δεν πίνει τον φυσικό χυμό με κομματάκια μέσα και τέτοια
Μανταρίνι έφαγε 2 φορές στη ζωή του. Τη δεύτερη το έκανε εμετό και δεν το ακούμπησε ξανά. Πίνει τον χυμό μόνο.
Εμάς αυτό που μας βοήθησε ήταν το κολυμβητήριο. Του άνοιξε η όρεξη και πλέον είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Δεν τρώει παντζάρι βέβαια που 18 μηνών το τσάκιζε, δεν τρώει φασόλια και ρεβύθια αλλά σε γενικές γραμμές είμαστε οκ.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
οκ, ας μπουρδελεψουμε το νημα να πουμε για τα παιδια μας.Ίφιδα έγραψε: 04 Φεβ 2020, 11:22Είμαι ένοχη, το ομολογώ, το παιδί είναι πετσί και κόκκαλο και άσπρο σα το πανί, οι εξετάσεις του απ' την άλλη είναι φυσιολογικες. Επίσης έχει υπερόπλο την ασταμάτητη γκρίνια, μιλάμε για ώρες ατελείωτης γκρίνιας, δε κουράζεται ποτέ.
Και να φανταστείς ακολούθησα κι αυτή την μέθοδο blw όπου δε δίνεις στο παιδί κρεμες και δε το πιέζεις για να μη δημιουργηθούν τάχα τα αντίθετα αποτελέσματα και του μαθαίνεις να τρώει μόνο του και τέτοια.
Ναι οκ, ο μικρός ξέρει να χρησιμοποιεί κουτάλι και πιρούνι από πολύ μικρός αλλά στο θέμα του πόσα φαγητά τρώει και σε τί ποσότητες δεν πέτυχε καθόλου. Χώρια που μάζευα φαγητό απ' το πάτωμα και τους τοίχους 5 φορές τη μερα
Σχετικά καλά, δε μπορώ να πω, τρώει φρούτα, προσφέρω κι εγώ συνέχεια βέβαια αλλά κι εκεί παίζουν παραξενιές π.χ τη μια μέρα θα φάει 10 μανταρίνια και για ένα μήνα μετά δε θέλει να τα δει ή τρώει μόνο τη φλούδα απ' το μήλο και το αχλάδι ή δεν πίνει τον φυσικό χυμό με κομματάκια μέσα και τέτοια
ο δικος μου τρωει μονο σουπες. ψαρι, κοτοπουλο, μοσχαρι, φακες. ψωμι, και τηγανητες πατατες. αυτα. τελος. ουτε κιμα, ουτε μακαρονι, ουτε φρουτα (μονο γιαουρτι με λιωμενα φρουτα που φτιαχνουμε μονοι μας) ουτε λαχανικα ωμα, μονο οτι ειναι μεσα στις σουπες.ουτε τυρι, ουτε αλλα οσπρια, ουτε κατι ψητο, ουτε πατατες φουρνου, ουτε πουρε,ουτε τοστ, ουτε σουβλακια, ουτε, ουτε, ουτε τιποτα.
και δεν ειναι οτι δεν του αρεσουν τα υπολοιπα, ειναι οτι δεν τα εχει δοκιμασει ποτε. αρνειται να βαλει στο στομα του κατι που δεν εχει ξαναφαει.
αλλα βρισκει και τα κανει. οποτε τυχει να ειμαστε μονοι μας, δε ζηταει καν πατατες κλπ, ξερει οτι δεν θα του γινει το χατηρι. τη βγαζει με σκετο ψωμι.
ακομη και γλυκα, λιγα, και μιζερα. π.χ. οχι αν εχει μελι, και οχι αν δεν εχει σοκολατα. στα μελομακαρονα ασκησα βετο, φτιαχτηκαν κανονικα, και οχι με σοκολατα, και ας μην εφαγε ουτε ενα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Θα στρώσει μωρε σιγά σιγά. Σχολείο τρώει;Ίφιδα έγραψε: 04 Φεβ 2020, 11:22Είμαι ένοχη, το ομολογώ, το παιδί είναι πετσί και κόκκαλο και άσπρο σα το πανί, οι εξετάσεις του απ' την άλλη είναι φυσιολογικες. Επίσης έχει υπερόπλο την ασταμάτητη γκρίνια, μιλάμε για ώρες ατελείωτης γκρίνιας, δε κουράζεται ποτέ.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Γενικά το παιδί είναι meatan, δώστου κρέας και παρ'του τη ψυχή, αν μπορούσε να τρώει κάθε μέρα μοσχαρισιες μπριζόλες και σουβλάκια ή ψάρια θά τά τρωγε, υποθέτω μέχρι να τα σιχαθεί και να τα κόψει κι αυτά
Απ' την πίτσα βγάζει τα πάντα από πάνω, ακόμα και το κασέρι και τη σάλτσα και τρώει μόνο τη ζύμη
Άντε μπράβο ρε συ. Εγώ δεν είδα χαρά με το twd, το κολυμβητήριο είναι κάνα χιλιόμετρο από δω και δεν παίζει αυτοκίνητο, όταν ανοίξει όμως ο καιρός σκέφτομαι να τον πηγαίνω, έστω 2 φορές τη βδομάδα.Gherschaagk έγραψε: 04 Φεβ 2020, 11:29
Εμένα εκεί μου έβγαλε το λάδι.
Μανταρίνι έφαγε 2 φορές στη ζωή του. Τη δεύτερη το έκανε εμετό και δεν το ακούμπησε ξανά. Πίνει τον χυμό μόνο.
Εμάς αυτό που μας βοήθησε ήταν το κολυμβητήριο. Του άνοιξε η όρεξη και πλέον είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Δεν τρώει παντζάρι βέβαια που 18 μηνών το τσάκιζε, δεν τρώει φασόλια και ρεβύθια αλλά σε γενικές γραμμές είμαστε οκ.
Με το σχολείο έγιναν χειρότερα τα πράγματα. Τσίμπησε μερικές παραξενιές ακόμα και τις έφερε μαζί του.
Λες αν φύγετε κάπου τα δύο σας για καμιά βδομάδα να στρώσει; Θα αντέξεις ρε θηρίο με το παιδί πεινασμενο για μέρες;Ασέβαστος έγραψε: 04 Φεβ 2020, 11:39 οκ, ας μπουρδελεψουμε το νημα να πουμε για τα παιδια μας.
ο δικος μου τρωει μονο σουπες. ψαρι, κοτοπουλο, μοσχαρι, φακες. ψωμι, και τηγανητες πατατες. αυτα. τελος. ουτε κιμα, ουτε μακαρονι, ουτε φρουτα (μονο γιαουρτι με λιωμενα φρουτα που φτιαχνουμε μονοι μας) ουτε λαχανικα ωμα, μονο οτι ειναι μεσα στις σουπες.ουτε τυρι, ουτε αλλα οσπρια, ουτε κατι ψητο, ουτε πατατες φουρνου, ουτε πουρε,ουτε τοστ, ουτε σουβλακια, ουτε, ουτε, ουτε τιποτα.
και δεν ειναι οτι δεν του αρεσουν τα υπολοιπα, ειναι οτι δεν τα εχει δοκιμασει ποτε. αρνειται να βαλει στο στομα του κατι που δεν εχει ξαναφαει.
αλλα βρισκει και τα κανει. οποτε τυχει να ειμαστε μονοι μας, δε ζηταει καν πατατες κλπ, ξερει οτι δεν θα του γινει το χατηρι. τη βγαζει με σκετο ψωμι.
ακομη και γλυκα, λιγα, και μιζερα. π.χ. οχι αν εχει μελι, και οχι αν δεν εχει σοκολατα. στα μελομακαρονα ασκησα βετο, φτιαχτηκαν κανονικα, και οχι με σοκολατα, και ας μην εφαγε ουτε ενα.![]()
Μόνο μακαρόνια δοκιμά (με κιμά) και τσίμπησε και την τεμπελιά, ενώ ξέρει να τρώει μόνος του, τώρα θέλει να τον ταίζεις. Σου λέει τα άλλα γιατί τα ταιζουν κι εμένα οχι;
Αν τρώει μπιφτέκι χώσε μέσα τα πάντα(καρότο, ντομάτα, σελινο) να μη φαίνονται όμως. Ένα πράγμα που έχω καταλάβει είναι ότι τα παιδιά τρώνε πρώτα με τα μάτια. Αν δεν τους αρέσει, δεν. Και αν τρώει πχ βραστό κρέας, βραστό με τα πάντα από λαχανικά.Ίφιδα έγραψε: 04 Φεβ 2020, 11:44Γενικά το παιδί είναι meatan, δώστου κρέας και παρ'του τη ψυχή, αν μπορούσε να τρώει κάθε μέρα μοσχαρισιες μπριζόλες και σουβλάκια ή ψάρια θά τά τρωγε, υποθέτω μέχρι να τα σιχαθεί και να τα κόψει κι αυτά
Απ' την πίτσα βγάζει τα πάντα από πάνω, ακόμα και το κασέρι και τη σάλτσα και τρώει μόνο τη ζύμη
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εδώ θέλει η δικιά μου να την ταΐζω την κοτόσουπα που είναι 13,5, χαϊδεματα είναι αυτά
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Γυναικα που δεν θελει να μαγειρευει ή δεν ξερει να μαγειρευει ειναι ανεπροκοπη.
Στο τελος θα μεινει στο ραφι ή θα την παρει καποιος πιο απελπισμενος/ανεπροκοπος απο εκεινη.
Στο τελος θα μεινει στο ραφι ή θα την παρει καποιος πιο απελπισμενος/ανεπροκοπος απο εκεινη.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
under έγραψε: 04 Φεβ 2020, 11:52 Γυναικα που δεν θελει να μαγειρευει ή δεν ξερει να μαγειρευει ειναι ανεπροκοπη.
Δε το τρώει ρε το σκασμενο, το καταλαβαίνει αμεσως δε του αρέσει η γέψη και μετά μου κόβει και το μπιφτέκι για μερικούς μήνες. Πολτός σου λέω τώρα αυτά μέσα, όχι κομματάκια να πεις τα είδε και δεν. Καρότο ώμο θα φάει που και που, μαγειρεμένο με τίποτα.Naida έγραψε: 04 Φεβ 2020, 11:48
Αν τρώει μπιφτέκι χώσε μέσα τα πάντα(καρότο, ντομάτα, σελινο) να μη φαίνονται όμως.
Τι καλά που περνάςΊφιδα έγραψε: 04 Φεβ 2020, 11:54Δε το τρώει ρε το σκασμενο, το καταλαβαίνει αμεσως δε του αρέσει η γέψη και μετά μου κόβει και το μπιφτέκι για μερικούς μήνες. Πολτός σου λέω τώρα αυτά μέσα, όχι κομματάκια να πεις τα είδε και δεν. Καρότο ώμο θα φάει που και που, μαγειρεμένο με τίποτα.Naida έγραψε: 04 Φεβ 2020, 11:48
Αν τρώει μπιφτέκι χώσε μέσα τα πάντα(καρότο, ντομάτα, σελινο) να μη φαίνονται όμως.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Άστα κι αυτά είν' η κορυφή του παγοβουνου
Δηλαδή τα λέω σε φίλη που ήθελε κάποτε παιδιά αλλά δεν έχει και της έχω ελευθερώσει την ψυχή ένα πράγμα, πλέον δε χαλιεται
Πάντως ΘΑ ΤΟΥ ΜΑΘΩ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΎΕΙ, ώστε να μην επιλέγει γυναίκες λόγω πείνας ή γιατί την έχει αναγκη αλλά επειδή θα την γουστάρει, για να ξαναγυρίσουμε στο θέμα.