εσύ φταις που τους κακομαθαίνειςGherschaagk έγραψε: 04 Φεβ 2020, 10:30Αυτά που τρώει ο μικρός δεν τα τρώει ο μεγάλος και το αντίθετο. Πίκρα.Ίφιδα έγραψε: 04 Φεβ 2020, 10:27 Μαγειρεύω αλλά βαριέμαι μέχρι θανάτου πια, καθε μέρα το ίδιο βιολι. Εννοείται ότι μαγειρεύει κι ο σύζυγος που και που, μια -δυο φορές το μηνα![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι εννοείς όταν λες πως δεν μαγειρεύεις;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Re: Τι εννοείς όταν λες πως δεν μαγειρεύεις;
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Ναι καλέ καθημερινά μαγειρεύω μόνο όταν πχ είναι η μαμά μου εδώ δεν μαγειρεύω.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Εννοείται.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 04 Φεβ 2020, 10:38εσύ φταις που τους κακομαθαίνειςGherschaagk έγραψε: 04 Φεβ 2020, 10:30Αυτά που τρώει ο μικρός δεν τα τρώει ο μεγάλος και το αντίθετο. Πίκρα.Ίφιδα έγραψε: 04 Φεβ 2020, 10:27 Μαγειρεύω αλλά βαριέμαι μέχρι θανάτου πια, καθε μέρα το ίδιο βιολι. Εννοείται ότι μαγειρεύει κι ο σύζυγος που και που, μια -δυο φορές το μηνα![]()
Για αυτό σήμερα θα κάνω κάτι που θα αρέσει σ' εμένα και μόνο.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Ξανασκέψου το...Gherschaagk έγραψε: 04 Φεβ 2020, 10:47Εννοείται.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 04 Φεβ 2020, 10:38εσύ φταις που τους κακομαθαίνειςGherschaagk έγραψε: 04 Φεβ 2020, 10:30
Αυτά που τρώει ο μικρός δεν τα τρώει ο μεγάλος και το αντίθετο. Πίκρα.![]()
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Πες ποιοι είναι στις φώτο κι άστα αυτά.Custom_F έγραψε: 04 Φεβ 2020, 10:48Ξανασκέψου το...Gherschaagk έγραψε: 04 Φεβ 2020, 10:47Εννοείται.
Κοίτα το να μαγειρεύεις δύο φαγητά την μέρα, είναι υπερβολή. Και οι δύο πρέπει να συμβιβαστούν.Gherschaagk έγραψε: 04 Φεβ 2020, 10:47Εννοείται.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 04 Φεβ 2020, 10:38εσύ φταις που τους κακομαθαίνειςGherschaagk έγραψε: 04 Φεβ 2020, 10:30
Αυτά που τρώει ο μικρός δεν τα τρώει ο μεγάλος και το αντίθετο. Πίκρα.![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Και τί κάνεις όταν ο μικρός δεν τρώει για 2 μέρες κι όσα κιλά του λείπουν τόσο γινατι έχει;Naida έγραψε: 04 Φεβ 2020, 10:51Κοίτα το να μαγειρεύεις δύο φαγητά την μέρα, είναι υπερβολή. Και οι δύο πρέπει να συμβιβαστούν.Gherschaagk έγραψε: 04 Φεβ 2020, 10:47Εννοείται.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Αυτό συμβαίνει 3 φορές τον μήνα περίπου. Αλλά δυστυχώς συμβαίνει.Naida έγραψε: 04 Φεβ 2020, 10:51Κοίτα το να μαγειρεύεις δύο φαγητά την μέρα, είναι υπερβολή. Και οι δύο πρέπει να συμβιβαστούν.Gherschaagk έγραψε: 04 Φεβ 2020, 10:47Εννοείται.
Εκεί ρίχνεις τον πατέρα.Ίφιδα έγραψε: 04 Φεβ 2020, 10:53Και τί κάνεις όταν ο μικρός δεν τρώει για 2 μέρες κι όσα κιλά του λείπουν τόσο γινατι έχει;Naida έγραψε: 04 Φεβ 2020, 10:51Κοίτα το να μαγειρεύεις δύο φαγητά την μέρα, είναι υπερβολή. Και οι δύο πρέπει να συμβιβαστούν.Gherschaagk έγραψε: 04 Φεβ 2020, 10:47 Εννοείται.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
άστον νηστικό για να εκτιμήσει και το φαϊ που δεν θέλει να φάειΊφιδα έγραψε: 04 Φεβ 2020, 10:53Και τί κάνεις όταν ο μικρός δεν τρώει για 2 μέρες κι όσα κιλά του λείπουν τόσο γινατι έχει;Naida έγραψε: 04 Φεβ 2020, 10:51Κοίτα το να μαγειρεύεις δύο φαγητά την μέρα, είναι υπερβολή. Και οι δύο πρέπει να συμβιβαστούν.Gherschaagk έγραψε: 04 Φεβ 2020, 10:47
Εννοείται.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Εννοείται απλά δε γίνεται να τρώει κάθε μέρα μόνο πατάτες τηγανιτές και κρέας. Κι όταν πάμε σε όσπριο ή κατσαρόλα να είναι ικανός να λιποθυμίσει
Ε πόσες μέρες να τον αφήσω νηστικό ; Έχει ένα πείσμα δε σας λέω τίποτα. Άντε τον αφήνεις μια μέρα, την άλλη πάει να φάει αλλά το κάνει εμετό απ' το γινατι, ε δε γίνεται, θα κάνεις δεύτερο φαγητό.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 04 Φεβ 2020, 10:55
άστον νηστικό για να εκτιμήσει και το φαϊ που δεν θέλει να φάει
Εάν δεν σου πει ο παιδίατρος ότι είναι ελλιποβαρης και αν δεν έχει θέματα με σιδηρα, βιταμίνες μη μασάς. Φτιαξ' του το φαγητό που τ' αρέσει. Εμένα η ανηψια μου από όσπρια δεν έφαγε ποτέ τίποτα άλλο πέρα από φακές. Οκ συμβιβάστηκα.Ίφιδα έγραψε: 04 Φεβ 2020, 10:53Και τί κάνεις όταν ο μικρός δεν τρώει για 2 μέρες κι όσα κιλά του λείπουν τόσο γινατι έχει;Naida έγραψε: 04 Φεβ 2020, 10:51Κοίτα το να μαγειρεύεις δύο φαγητά την μέρα, είναι υπερβολή. Και οι δύο πρέπει να συμβιβαστούν.Gherschaagk έγραψε: 04 Φεβ 2020, 10:47
Εννοείται.
Όταν πήγε με τον πατέρα της σε Μεξικάνικο όμως δοκίμασε μαύρα φασόλια.
Το πιάνεις εκεί να του βγάλεις τ' αυτιά;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ λατρεύω να μαγειρεύω και το κάνω καλά. Ψήνεσαι ν' ανοίξουμε σπιτικό; Εσύ την οδήγηση εγώ το μαγείρεμα.
τον αφηνεις νηστικο οσες μερες χρειαστει.Ίφιδα έγραψε: 04 Φεβ 2020, 10:53
Και τί κάνεις όταν ο μικρός δεν τρώει για 2 μέρες κι όσα κιλά του λείπουν τόσο γινατι έχει;
το παραπανω το λεω, αλλα δεν εχει εφαρμοστει ποτε. η μανα του και οι γιαγιαδες, λυγιζουν και του φτιαχνουν οτι θελει.
ερχεται ομως το καλοκαιρι, που εχω προγραμματισει να τον στειλω 1-2 βδομαδες σε camp, οπου θα αναγκαστει να φαει οτι και οι αλλοι η να λιμοκτονησει. θυμησου να με ρωτησεις να σου πω τι τελικα εγινε.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Είναι
Και το αγαπημένο του φαγητό είναι σχετικό, τον ένα μηνα γουστάρει μακαρόνια τον άλλον οχι
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Με τα φρούτα πώς τα πάτε;Ίφιδα έγραψε: 04 Φεβ 2020, 11:00Εννοείται απλά δε γίνεται να τρώει κάθε μέρα μόνο πατάτες τηγανιτές και κρέας. Κι όταν πάμε σε όσπριο ή κατσαρόλα να είναι ικανός να λιποθυμίσει
Ε πόσες μέρες να τον αφήσω νηστικό ; Έχει ένα πείσμα δε σας λέω τίποτα. Άντε τον αφήνεις μια μέρα, την άλλη πάει να φάει αλλά το κάνει εμετό απ' το γινατι, ε δε γίνεται, θα κάνεις δεύτερο φαγητό.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 04 Φεβ 2020, 10:55
άστον νηστικό για να εκτιμήσει και το φαϊ που δεν θέλει να φάει
Και τα φρύδια θα του έβγαζα.Naida έγραψε: 04 Φεβ 2020, 11:06 .....
Όταν πήγε με τον πατέρα της σε Μεξικάνικο όμως δοκίμασε μαύρα φασόλια.
Το πιάνεις εκεί να του βγάλεις τ' αυτιά;