Μια υποκουλτούρα μέσα στην υποκουλτούρα του hardcore/punk στην οποία οι τύποι δεν πίνουν, δεν καπνίζουν, δεν κάνουν ναρκωτικά και τέτοια
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Straight_edge
Μια υποκουλτούρα μέσα στην υποκουλτούρα του hardcore/punk στην οποία οι τύποι δεν πίνουν, δεν καπνίζουν, δεν κάνουν ναρκωτικά και τέτοια
Αν υπάρχει άνθρωπος που του αρέσει να ξεκινάει και να σταταμάει ανα 2 δεύτερα, πρέπει να είναι μεγάλος μαζόχας.Paralimnitis έγραψε: 03 Φεβ 2020, 21:42 Eγω οδηγω ,δεν θα μπορουσα να κανω και διαφορετικα στην Κυπρο δεν υπαρχουν συγκοινωνιες,χωρις αμαξι απλα δεν βγαινεις απο το σπιτι ουτε για τσιγαρα.Ειμαι ομως αθλιος στο παρκαρισμα μιλαμε μηδεν αισθηση του χωρου,το 99% των γυναικων παρκαρει καλυτερα απο μενα.Γενικα ειδικα μεσα στην πολη δεν μου αρεσει ιδιαιτερα να οδηγω.
έτσι γράφονται οι καλύτεροι χρόνοινύχτα έγραψε: 03 Φεβ 2020, 21:49 οδηγώ σαν να
έχω ένα φλυτζανάκι με ελληνικό καφέ μπροστά στο ταμπλό
Πως τους πετσοκοψες έτσι ρε καριόληvantono έγραψε: 03 Φεβ 2020, 21:22
Άλλο εσύ που οδηγείς και το γουστάρεις για την πάρτη σου, και μπράβο σου. Στο παρόν νήμα όμως δεν στηλιτεύεται (οχι απο μενα τουλάχιστον) η ύπαρξη/δικαίωμα των γυναικών στο τιμόνι (όσο και αν κάποιοι παπάρες επιτήδειοι μου το γυρίσανε στα μισογυνίστικα το νημα), αλλά η ακρως σεξιστική νοοτροπία των γυναικών του τύπου "ο σωστός ο αντρας ρε να ουμ αμα δεν ξέρει να βαστάει τιμόνι και να οδηγει καλυτερα απο μενα δεν ειναι άντρας ρε να ουμ" ή του τύπου "ειναι τάδε χρονών μαντράχαλος και δεν εχει ακομα δίπλωμα ρε άντρας πράμα". Τουλάχιστον το βασικό θεμα του νηματος απο πλευράς μου που το άνοιξα, αυτό ήταν. Το χτύπημα των στερεοτύπων, ο σεξισμός του ασθενούς φύλου απέναντι στο ισχυρό. Τις υπόλοιπες μισογυνίστικες πιπες που γράφονται(και δεν εννοω από τον εθνι, αυτος ειναι απλως μια καλτ περσονα), τις καταδικάζω.
Ναι αλλά δεν το ζήτησαFeindflug έγραψε: 03 Φεβ 2020, 21:37Εσύ δεν είσαι ρε τύπισσα, που έγραφες εδώ πώς θα γίνει να έρθει να σε πάρει ένας τύπος για να αράξετε σπίτι του;Naida έγραψε: 03 Φεβ 2020, 21:33 Εγώ δίπλωμα έχω, αμάξι δεν έχω. Δεν υπόχρεωνω κανέναν να έρθει να με πάρει ή να με φέρει. Ούτε καν το ζητάω δηλαδή. Από μόνος του προσφέρεται ο άλλος.
Ταξί υπάρχουν, μμμ υπάρχουν τώρα αν κολλήσω καμία γρίπη και τους τη μεταδώσω δεν φταιω. Φταιω;
Δεν έχω πρόβλημα αν δεν έχει αυτοκίνητο ο άλλος. Σιγά, γιατί έχω εγώ για να έχω και τέτοιες απαιτήσεις; που και να είχα δεν με νοιάζει αν θα πήγαινα να τον πάρω εγώ. Σιγά που θα 'ρχοταν.

Ο Σουμάχερ έπινε ελληνικό, τύπε;Μαυροβασίλης έγραψε: 03 Φεβ 2020, 21:52έτσι γράφονται οι καλύτεροι χρόνοινύχτα έγραψε: 03 Φεβ 2020, 21:49 οδηγώ σαν να
Και όταν είχα αυτοκίνητο και έλεγα στον άλλο να πάω να τον πάρω εγώ για να συνηθίζω κιόλας μου έλεγε όχι και άστο, άλλη φορά κτλ. Και δύο φορές που επεμενα και πήγα, όταν μπήκε μέσα ήταν τόσο αγχωμένος και στην τσίτα που ξενέρωσα και του είπα να το πάρει μόνος του. Εμένα πάντως αυτό δεν μου έκανε καλό.vantono έγραψε: 03 Φεβ 2020, 21:39Ναι πράγματι, ειναι κι αυτο, αν έρθει και σε πάρει γυναίκα στο αμαξι της αντί εσύ με το δικο σου, σου μαραίνονται και σου πέφτουν τα λιλιπούτεια αρχιδάκια ένα-ένα και σου φυτρώνει μια κλειτορίδα στη θέση τους, επιβεβαιωμένο. Ισχύει, ειναι ένα θεματάκι αυτο οντως.Naida έγραψε: 03 Φεβ 2020, 21:33 Εγώ δίπλωμα έχω, αμάξι δεν έχω. Δεν υπόχρεωνω κανέναν να έρθει να με πάρει ή να με φέρει. Ούτε καν το ζητάω δηλαδή. Από μόνος του προσφέρεται ο άλλος.
Ταξί υπάρχουν, μμμ υπάρχουν τώρα αν κολλήσω καμία γρίπη και τους τη μεταδώσω δεν φταιω. Φταιω;
Δεν έχω πρόβλημα αν δεν έχει αυτοκίνητο ο άλλος. Σιγά, γιατί έχω εγώ για να έχω και τέτοιες απαιτήσεις; που και να είχα δεν με νοιάζει αν θα πήγαινα να τον πάρω εγώ.Σιγά που θα 'ρχοταν.
ναι μα κι η στροφή του Πανιζί αλησμόνητη φάσηΜαυροβασίλης έγραψε: 03 Φεβ 2020, 21:52έτσι γράφονται οι καλύτεροι χρόνοινύχτα έγραψε: 03 Φεβ 2020, 21:49 οδηγώ σαν να
το ίδιο είναινύχτα έγραψε: 03 Φεβ 2020, 22:03ναι μα κι η στροφή του Πανιζί αλησμόνητη φάσηΜαυροβασίλης έγραψε: 03 Φεβ 2020, 21:52έτσι γράφονται οι καλύτεροι χρόνοινύχτα έγραψε: 03 Φεβ 2020, 21:49 οδηγώ σαν να
πάντως δεν τον έχυνε
Ισχύει και για τον λεβιέ. Περισσότερο για τον λεβιέ.
ο Ζενίθεδρόςμας
Το είχα δει το συγκεκριμένο βίντεο πριν λίγο καιρό. Αν την ώρα που η τύπισσα μαλακιζοταν στη μέση του δρόμου ερχόταν αμάξι από το αντίθετο ρεύμα θα υπηρχαν νεκροί.bolek έγραψε: 03 Φεβ 2020, 21:04 οχι, δεν υπαρχει γυναικα που θα το κανει αυτο.
το πιθανοτερο ειναι οτι θα πατουσε την πεζη, αν και θεωρω οτι πολλες ειναι και οι πιθανοτητες να τους σκοτωνε ολους καρφωνοντας το λεωφορειο σε εναν τοιχο
Ε φαντάζομαι ότι κι εσύ αμα μου λες ότι τρέχεις και σ'αρεσει η ταχύτητα κτλ, έδινες δικαιώματαNaida έγραψε: 03 Φεβ 2020, 22:02Και όταν είχα αυτοκίνητο και έλεγα στον άλλο να πάω να τον πάρω εγώ για να συνηθίζω κιόλας μου έλεγε όχι και άστο, άλλη φορά κτλ. Και δύο φορές που επεμενα και πήγα, όταν μπήκε μέσα ήταν τόσο αγχωμένος και στην τσίτα που ξενέρωσα και του είπα να το πάρει μόνος του. Εμένα πάντως αυτό δεν μου έκανε καλό.vantono έγραψε: 03 Φεβ 2020, 21:39Ναι πράγματι, ειναι κι αυτο, αν έρθει και σε πάρει γυναίκα στο αμαξι της αντί εσύ με το δικο σου, σου μαραίνονται και σου πέφτουν τα λιλιπούτεια αρχιδάκια ένα-ένα και σου φυτρώνει μια κλειτορίδα στη θέση τους, επιβεβαιωμένο. Ισχύει, ειναι ένα θεματάκι αυτο οντως.Naida έγραψε: 03 Φεβ 2020, 21:33 Εγώ δίπλωμα έχω, αμάξι δεν έχω. Δεν υπόχρεωνω κανέναν να έρθει να με πάρει ή να με φέρει. Ούτε καν το ζητάω δηλαδή. Από μόνος του προσφέρεται ο άλλος.
Δεν έχω πρόβλημα αν δεν έχει αυτοκίνητο ο άλλος. Σιγά, γιατί έχω εγώ για να έχω και τέτοιες απαιτήσεις; που και να είχα δεν με νοιάζει αν θα πήγαινα να τον πάρω εγώ.Σιγά που θα 'ρχοταν.