Φίλε μου εγώ εύχομαι ολόψυχα να πέσουμε γιατί είναι ο μόνος τρόπος να κάνουμε reset και να ξεφύγουμε από αυτήν την αρρώστια που κουβαλάει ο Σύλλογός εδώ και 10 χρόνιαArisvilla έγραψε: 03 Φεβ 2020, 12:05Συγκινητική και η στιγμή με τον Κόρμπο που πήγε στο μνημείο στη θύρα 3. Είχαμε και πανό για τη Ρενάτα. Εύχομαι ολόψυχα να μην πέσετε και να βρείτε το δρόμο σας. Θα το ευχόμουν και για το μπάσκετ αλλά δυστυχώς είμαστε ανταγωνιστές εκεί.Beria έγραψε: 02 Φεβ 2020, 17:16 Nα πω συγχαρητήρια στον κόσμο του Άρη, οι οποίοι παρά τα χάλια μας και την ήττα, δεν φώναξαν ούτε μια φορά το θλιβερό: 'εκεί, εκεί στη Β' εθνική
Δεν είμαι σίγουρος ότι οι δικοί μας οπαδοί θα το τηρούσαν, σε αντίστοιχη περίπτωση
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Re: ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Reset στη β δεν κάνεις πάντως. Λιγότερα έσοδα θα έχεις. Πάντως πως έγινε μέσα σε τρία χρόνια και από εκεί που ήσασταν αρχές του 2017 δεύτεροι και είχατε κερδίσει μέσα στο Καραισκάκη φέτος να είστε σε αυτό το χάλι και αγωνιστικά και οικονομικά είναι άθλος.Beria έγραψε: 03 Φεβ 2020, 12:26Φίλε μου εγώ εύχομαι ολόψυχα να πέσουμε γιατί είναι ο μόνος τρόπος να κάνουμε reset και να ξεφύγουμε από αυτήν την αρρώστια που κουβαλάει ο Σύλλογός εδώ και 10 χρόνιαArisvilla έγραψε: 03 Φεβ 2020, 12:05Συγκινητική και η στιγμή με τον Κόρμπο που πήγε στο μνημείο στη θύρα 3. Είχαμε και πανό για τη Ρενάτα. Εύχομαι ολόψυχα να μην πέσετε και να βρείτε το δρόμο σας. Θα το ευχόμουν και για το μπάσκετ αλλά δυστυχώς είμαστε ανταγωνιστές εκεί.Beria έγραψε: 02 Φεβ 2020, 17:16 Nα πω συγχαρητήρια στον κόσμο του Άρη, οι οποίοι παρά τα χάλια μας και την ήττα, δεν φώναξαν ούτε μια φορά το θλιβερό: 'εκεί, εκεί στη Β' εθνική
Δεν είμαι σίγουρος ότι οι δικοί μας οπαδοί θα το τηρούσαν, σε αντίστοιχη περίπτωση
quote=Magnus3 post_id=1075092 time=1580724203 user_id=1266]
Kauldron έγραψε: 03 Φεβ 2020, 11:54 btw, ξέρει κανείς να μου πεί για ποιό λόγο τον αποκαλούμε "ΟΑΡΗΣ" (δηλαδή κολλάμε το άρθρο)?
[img]https://i.postimg.cc/7Lg6c8mV/CB37 ... .jpg[/img]
[/quote]
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
https://www.to10.gr/aristero-ekstrem/83 ... tikopoulo/
Αρχίζει να ξετυλίγεται λίγο το κουβάρι για το δήθεν τυχαίο περιστατικό. Ελπίζω μόνο οι διωκτικές αρχές να μην επηρεαστούν από έξωθεν πιέσεις και να έρθει δικαιοσύνη για τον θάνατο του Τόσκο.
Αρχίζει να ξετυλίγεται λίγο το κουβάρι για το δήθεν τυχαίο περιστατικό. Ελπίζω μόνο οι διωκτικές αρχές να μην επηρεαστούν από έξωθεν πιέσεις και να έρθει δικαιοσύνη για τον θάνατο του Τόσκο.
Δεν δίνουμε κλικ σε κολομβιανα σαιτArisvilla έγραψε: 04 Φεβ 2020, 19:15 https://www.to10.gr/aristero-ekstrem/83 ... tikopoulo/
Ξέρω μόνο σε τσετσένικα.jason0 έγραψε: 04 Φεβ 2020, 19:43Δεν δίνουμε κλικ σε κολομβιανα σαιτArisvilla έγραψε: 04 Φεβ 2020, 19:15 https://www.to10.gr/aristero-ekstrem/83 ... tikopoulo/
Δύσκολο παιχνίδι σήμερα. Θέλει προσοχή και υπομονή. Ελπίζω να μην δούμε ομορφιές
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
hades έγραψε: 06 Φεβ 2020, 10:48 Δύσκολο παιχνίδι σήμερα. Θέλει προσοχή και υπομονή. Ελπίζω να μην δούμε ομορφιές
Θα σας σφάξει ο Βαγγέλας
Πέσιμο ή χεσιμο; 
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Ελα ρε εβαλες δυο γκολ και ξετσουτσουρωσες?
Αν σημερα βαλουμε ενα γκολ, στη ρεβανς περναμε.
Εξ αλλου μονο το κυπελλο εμεινε.
Χαχαχαχα οπαδός της χαλκηδόνας και φιλοπαοκτσής. Διπλή πίκρα θα έχεις σήμερα.Πάολο έγραψε: 06 Φεβ 2020, 10:57 Αν σημερα βαλουμε ενα γκολ, στη ρεβανς περναμε.
- Obi Wan Iakobi
Πηρε Χ το ατρομητακι.
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση