Εντάξει ξέρεις πολύ καλά τι εννοώ αλλά τέλος πάντων άστο είναι και μακαρίτες κάποιοι.Nostalgia έγραψε: 30 Ιαν 2020, 23:31Τι θες να μαθεις για το 3-5; Δεν κατανοω την ερωτηση σου, να σου πω γενικα τι εγινε; ρωτας κατι συγκεκριμενο;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΠΑΟΚ
Re: ΠΑΟΚ
-
Gouerino 4
Εγω για το 73 με την παναχαικη δεν μπορω νσ μιλησω.
Φυσικα εχω ακουσει και εγω τα γνωστα.
Μπορω να μιλησω για το 78,οπου χασαμε το πρωταθλημα σε ενα πολυ περιεργο ματς στην τουμπα με τον βαζελο που ηρθε 0-0
Τοτε ειχε βγει μια φημη μαλιστα,οτι θα παρουμε εμεις το κυπελο στον τελικο με τον παο,το οποιο φυσικα το χασαμε.
Ομως μετσ απο εκεινο το ματς,δεν κλαιγαμε για το κατεστημενο της αθηνας.
Ξεραμε ποιος εφταιγε και αρχισε ο μεγαλος πολεμος στον παντελακη
Μπορω να μιλησω για το 78,οπου χασαμε το πρωταθλημα σε ενα πολυ περιεργο ματς στην τουμπα με τον βαζελο που ηρθε 0-0
Τοτε ειχε βγει μια φημη μαλιστα,οτι θα παρουμε εμεις το κυπελο στον τελικο με τον παο,το οποιο φυσικα το χασαμε.
Δεν σε πιανω ειλικρινα αλλα δεν θα χαλασουμε και τις καρδιες μας. Τελικα να υποθεσω οτι δεν δεχεσαι οτι μας το εκλεψαν ε;Arisvilla έγραψε: 30 Ιαν 2020, 23:34Εντάξει ξέρεις πολύ καλά τι εννοώ αλλά τέλος πάντων άστο είναι και μακαρίτες κάποιοι.Nostalgia έγραψε: 30 Ιαν 2020, 23:31Τι θες να μαθεις για το 3-5; Δεν κατανοω την ερωτηση σου, να σου πω γενικα τι εγινε; ρωτας κατι συγκεκριμενο;Arisvilla έγραψε: 30 Ιαν 2020, 23:21
Εντάξει με τον γαύρο σας έπαιξε. απλώς θυμάμαι ότι τότε χάσατε και από τον Φωστήρα. Για το 3-5 εξακολουθείς να μην μου απαντάς όμως.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
1977 ήταν Ιούνιο με 40 βαθμούς το 0-0. Από τότε άρχισε η κόντρα της Θ4 με τον Παντελάκη. Και μια που έπιασες τα παλιά θυμάσαι ένα ματς με εμάς στο Χαριλάου το 1978? Ημιτελικό Κυπέλλου. Χάσαμε στην παράταση 0-1 με γκολ του Ορφανού στη μοναδική επίθεση που κάνατε τότε.Gouerino 4 έγραψε: 30 Ιαν 2020, 23:39 Εγω για το 73 με την παναχαικη δεν μπορω νσ μιλησω.
Όχι βέβαια, Εσείς τους το δώσατε ή μάλλον δεν κάνατε αυτά που έπρεπε να κάνετε για να μην σας το πάρουν. Το ίδιο συνέβη και το 1977 που λεει ο γκουερίνο.Nostalgia έγραψε: 30 Ιαν 2020, 23:40Δεν σε πιανω ειλικρινα αλλα δεν θα χαλασουμε και τις καρδιες μας. Τελικα να υποθεσω οτι δεν δεχεσαι οτι μας το εκλεψαν ε;![]()
Καλα δεν περιμενα οτι θα το δεχτεις, για πλακα ρωτησα, να χουμε να λεμε δηλαδη.... Πες για το 3-5 τι εννοεις; Πιθανοτατα να μην το ξερω αλλα ετσι κουβεντα να γινεται.Arisvilla έγραψε: 30 Ιαν 2020, 23:44Όχι βέβαια, Εσείς τους το δώσατε ή μάλλον δεν κάνατε αυτά που έπρεπε να κάνετε για να μην σας το πάρουν. Το ίδιο συνέβη και το 1977 που λεει ο γκουερίνο.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
τότε ήτανGouerino 4 έγραψε: 30 Ιαν 2020, 22:58 Πρεπει να ηταν την χρονια μετα που πηραμε το πρωταθλημα.
Αυτο που προσπαθω να θυμηθω,ειναι αν παιξαμε με την αεκ στο οακα τοτε,η στη φιλαδελφεια.
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι θυμαμαι οακα ενω η αεκ ολη την δεκαετια του ογδοντα πρεπει να επαιζε στη φιλαδελφεια.
Τα αντιποινα που λες,ηταν για το ξυλο που εφαγαν οι αεκτσηδες τη χρονια του πρωταθληματος στη φιλαδελφεια σε ενα ματς ομως,που η οριτζιναλ εκανε αποχη για να φυγει ο ζητα
Οι ολυμπιακοι για την αλαμανα
1985-86 και 1986-87 στο ΟΑΚΑ έπαιζαν ΠΑΟ-ΑΕΚ-ΟΣΦΠ (και με κάθε 15 μέρες γηπεδούχους του δυο, καθιερώθηκαν οι σαββατιάτικοι αγώνες, οι οποίοι από προπολεμικά μέχρι και τότε ήταν σπάνιοι επειδή το Σάββατο ήταν εργάσιμη).
Η Φιλαδέλφεια είχε κλείσει για να επιδιορθωθούν οι ζημιές από το σεισμό του 1981. Δηλαδή επί χρόνια, μόνο από κωλοφαρδία δεν θάφτηκαν μερικές 100άδες, όπως άλλωστε και σε άλλα γήπεδα που όμως δεν έχουν κερκίδα σκεπαστή. Ο Βαρδινογιάννης έψαχνε ούτως ή άλλως μεγαλύτερο γήπεδο, εξυπηρέτησε και το ΠΑΣΟΚ με τα τεράστια έξοδα που είχε δημιουργήσει η Κουλούραινα, οπότε το 1984 την έκανε από Λεωφόρο με πρόφαση την... ακαταλληλότητα λόγω σεισμού. Ο Νταϊφάς ζήλεψε και αμέσως ακολούθησε - μέχρι το 1989. Απλώς, το ΟΑΚΑ έχει συνδεθεί μόνο με τον Παναθηναϊκό, ένεκα ευρωπαϊκών επιτυχιών εκεί και κατσικώματος μέχρι το 2000.
άντε μαλάκες, φανερώσαμε τα χρόνια μας (του Κάμερον τα θεωρούσα λιγότερα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Tarkovsky την 30 Ιαν 2020, 23:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
-
Gouerino 4
Φυσικα το θυμαμαι.Arisvilla έγραψε: 30 Ιαν 2020, 23:431977 ήταν Ιούνιο με 40 βαθμούς το 0-0. Από τότε άρχισε η κόντρα της Θ4 με τον Παντελάκη. Και μια που έπιασες τα παλιά θυμάσαι ένα ματς με εμάς στο Χαριλάου το 1978? Ημιτελικό Κυπέλλου. Χάσαμε στην παράταση 0-1 με γκολ του Ορφανού στη μοναδική επίθεση που κάνατε τότε.Gouerino 4 έγραψε: 30 Ιαν 2020, 23:39 Εγω για το 73 με την παναχαικη δεν μπορω νσ μιλησω.
Για δυο τρια χρονια τοτε,ο αρης ειχε πολυ καλη ομαδα.
Δυστυχως για εσας ομως,οπως και σε εμας,τρυπηθηκατε απο μεσα.
Και δεν μιλαω μονο για το μπαραζ.
Θυμασαι τον ημιτελικο που παιξατε με τον πανιωνιο;
Που φαγατε πεντε γκολ στην σμυρνη;
Τοτε ειχαν πιαστει στα πρασα αρκετοι και ο τσατσεφσκι αν θυμαμαι καλα τους σουταρε.
Εκεινη την χρονια ο πανιωνιος πηρε το κυπελο απο την αεκ ,επαιζε και ο ρεξονας ακομα
-
Gouerino 4
ΣτεφαςNostalgia έγραψε: 30 Ιαν 2020, 23:48Καλα δεν περιμενα οτι θα το δεχτεις, για πλακα ρωτησα, να χουμε να λεμε δηλαδη.... Πες για το 3-5 τι εννοεις; Πιθανοτατα να μην το ξερω αλλα ετσι κουβεντα να γινεται.Arisvilla έγραψε: 30 Ιαν 2020, 23:44Όχι βέβαια, Εσείς τους το δώσατε ή μάλλον δεν κάνατε αυτά που έπρεπε να κάνετε για να μην σας το πάρουν. Το ίδιο συνέβη και το 1977 που λεει ο γκουερίνο.Nostalgia έγραψε: 30 Ιαν 2020, 23:40
Δεν σε πιανω ειλικρινα αλλα δεν θα χαλασουμε και τις καρδιες μας. Τελικα να υποθεσω οτι δεν δεχεσαι οτι μας το εκλεψαν ε;![]()
- hellegennes
Και γιατί το ονομάζεις λογικό αυτό;Λευκός Λύκος έγραψε: 30 Ιαν 2020, 23:13Γιατί ζούμε στην Ελλάδα.Και το ξέρουμε και οι 2 ότι όλα τα σημαντικά γίνονται κάτω.Όχι στην επαρχεία και εδώ σε εμάς.Δεν το καταλαβαίνεις εσύ αυτό δηλαδη;hellegennes έγραψε: 30 Ιαν 2020, 23:10Οπότε γιατί με τόση φυσικότητα λες ότι το θεωρείς λογικό;Λευκός Λύκος έγραψε: 30 Ιαν 2020, 23:00
Δεν ξέρω τι γίνεται γενικά.Δεν θυμάμαι σε άλλες χώρες που γίνεται ο τελικός.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
Gouerino 4
Για τους αλλους δυο θυμομουν ρε συTarkovsky έγραψε: 30 Ιαν 2020, 23:49τότε ήτανGouerino 4 έγραψε: 30 Ιαν 2020, 22:58 Πρεπει να ηταν την χρονια μετα που πηραμε το πρωταθλημα.
Αυτο που προσπαθω να θυμηθω,ειναι αν παιξαμε με την αεκ στο οακα τοτε,η στη φιλαδελφεια.
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι θυμαμαι οακα ενω η αεκ ολη την δεκαετια του ογδοντα πρεπει να επαιζε στη φιλαδελφεια.
Τα αντιποινα που λες,ηταν για το ξυλο που εφαγαν οι αεκτσηδες τη χρονια του πρωταθληματος στη φιλαδελφεια σε ενα ματς ομως,που η οριτζιναλ εκανε αποχη για να φυγει ο ζητα
Οι ολυμπιακοι για την αλαμανα
1985-86 και 1986-87 στο ΟΑΚΑ έπαιζαν ΠΑΟ-ΑΕΚ-ΟΣΦΠ (και με κάθε 15 μέρες γηπεδούχους του δυο, καθιερώθηκαν οι σαββατιάτικοι αγώνες, οι οποίοι από προπολεμικά μέχρι και τότε ήταν σπάνιοι επειδή το Σάββατο ήταν εργάσιμη).
Η Φιλαδέλφεια είχε κλείσει για να επιδιορθωθούν οι ζημιές από το σεισμό του 1981. Δηλαδή επί χρόνια, μόνο από κωλοφαρδία δεν θάφτηκαν μερικές 100άδες, όπως άλλωστε και σε άλλα γήπεδα που όμως δεν έχουν κερκίδα σκεπαστή. Ο Βαρδινογιάννης έψαχνε ούτως ή άλλως μεγαλύτερο γήπεδο, εξυπηρέτησε και το ΠΑΣΟΚ με τα τεράστια έξοδα που είχε δημιουργήσει η Κουλούραινα, οπότε το 1984 την έκανε από Λεωφόρο με πρόφαση την... ακαταλληλότητα λόγω σεισμού. Ο Νταϊφάς ζήλεψε και αμέσως ακολούθησε - μέχρι το 1989. Απλώς, το ΟΑΚΑ έχει συνδεθεί μόνο με τον Παναθηναϊκό, ένεκα ευρωπαϊκών επιτυχιών εκεί και κατσικώματος μέχρι το 2000.
άντε μαλάκες, φανερώσαμε τα χρόνια μας (του Κάμερον τα θεωρούσα λιγότερα)
Για αεκ ειχα ξεχασει.
Αλλωστε και την χρονια που πηραμε το πρωταθλημα με γαβρο και βαζελο στο οακα παιξαμε
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Και στην προσωπική σου ζωή είσαι τόσο σπαστικος και σπασίκλας;hellegennes έγραψε: 30 Ιαν 2020, 23:56Και γιατί το ονομάζεις λογικό αυτό;Λευκός Λύκος έγραψε: 30 Ιαν 2020, 23:13Γιατί ζούμε στην Ελλάδα.Και το ξέρουμε και οι 2 ότι όλα τα σημαντικά γίνονται κάτω.Όχι στην επαρχεία και εδώ σε εμάς.Δεν το καταλαβαίνεις εσύ αυτό δηλαδη;
Και γιατι να μου πει για τον Στεφα και οχι για τον Ρηγα δηλαδη που μοιρασε 300.000 στην ομαδα του απο "χορηγια" Ολυμπιακου "οπαδου" ωστε να παιξουν σαν τρελοι ωστε να μην κερδισει ο ΠΑΟΚ; Βεβαια η κουφαλιτσα τα ξερει, αλλα σιγα μην παραδεχτει οτι μας το εκλεψαν. Υπ'οψιν οτι οι παικτες της Παναχαικης παραδεχθηκαν οτι ελαβαν αυτα τα χρηματα, αλλα η ΕΠΟ δηλωσε οτι ο νομος δεν προβλεπει κατι.Gouerino 4 έγραψε: 30 Ιαν 2020, 23:54ΣτεφαςNostalgia έγραψε: 30 Ιαν 2020, 23:48Καλα δεν περιμενα οτι θα το δεχτεις, για πλακα ρωτησα, να χουμε να λεμε δηλαδη.... Πες για το 3-5 τι εννοεις; Πιθανοτατα να μην το ξερω αλλα ετσι κουβεντα να γινεται.Arisvilla έγραψε: 30 Ιαν 2020, 23:44
Όχι βέβαια, Εσείς τους το δώσατε ή μάλλον δεν κάνατε αυτά που έπρεπε να κάνετε για να μην σας το πάρουν. Το ίδιο συνέβη και το 1977 που λεει ο γκουερίνο.
Κατα τα λοιπα δεν μας εκλεψαν τιποτα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 910 Απαντήσεις
- 33294 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης
-
- 42 Απαντήσεις