!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αφού δεν υπάρχει η Γενοκτονία της Λευκής Φυλής...
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Alexander the Great
Re: Αφού δεν υπάρχει η Γενοκτονία της Λευκής Φυλής...
Δεν εχω δει κανεναν εδω μεσα να λεει οτι ειναι ρατσιστης η ναζι.Αυτες ειναι δικες σας ταμπελες.Αντιθετα εγω ο ιδιος εχω πολλες φορες εξηγησει γιατι θεωρω τον εαυτο μου εθνικοσοσιαλιστη και οχι ναζι και φυλετιστη οχι ρατσιστη αλλα επιμενετε να λετε τα δικα σας.
- Otto Weininger
Kαταλαβαίνεις βέβαια ότι το να λες είναι εθνικοσοσιαλιστής και όχι ναζί είναι σαν να λες είμαι παναθηναικός και όχι βάζελος ;Alexander the Great έγραψε: 11 Ιουν 2018, 21:54 Δεν εχω δει κανεναν εδω μεσα να λεει οτι ειναι ρατσιστης η ναζι.Αυτες ειναι δικες σας ταμπελες.Αντιθετα εγω ο ιδιος εχω πολλες φορες εξηγησει γιατι θεωρω τον εαυτο μου εθνικοσοσιαλιστη και οχι ναζι και φυλετιστη οχι ρατσιστη αλλα επιμενετε να λετε τα δικα σας.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
Nero
αυτό πρόσεξες μονό? όχι το "φυλετιστής και όχι ρατσιστής"?Otto Weininger έγραψε: 11 Ιουν 2018, 22:00Kαταλαβαίνεις βέβαια ότι το να λες είναι εθνικοσοσιαλιστής και όχι ναζί είναι σαν να λες είμαι παναθηναικός και όχι βάζελος ;Alexander the Great έγραψε: 11 Ιουν 2018, 21:54 Δεν εχω δει κανεναν εδω μεσα να λεει οτι ειναι ρατσιστης η ναζι.Αυτες ειναι δικες σας ταμπελες.Αντιθετα εγω ο ιδιος εχω πολλες φορες εξηγησει γιατι θεωρω τον εαυτο μου εθνικοσοσιαλιστη και οχι ναζι και φυλετιστη οχι ρατσιστη αλλα επιμενετε να λετε τα δικα σας.
- Otto Weininger
τώρα το είδαNero έγραψε: 11 Ιουν 2018, 22:01αυτό πρόσεξες μονό? όχι το "φυλετιστής και όχι ρατσιστής"?Otto Weininger έγραψε: 11 Ιουν 2018, 22:00Kαταλαβαίνεις βέβαια ότι το να λες είναι εθνικοσοσιαλιστής και όχι ναζί είναι σαν να λες είμαι παναθηναικός και όχι βάζελος ;Alexander the Great έγραψε: 11 Ιουν 2018, 21:54 Δεν εχω δει κανεναν εδω μεσα να λεει οτι ειναι ρατσιστης η ναζι.Αυτες ειναι δικες σας ταμπελες.Αντιθετα εγω ο ιδιος εχω πολλες φορες εξηγησει γιατι θεωρω τον εαυτο μου εθνικοσοσιαλιστη και οχι ναζι και φυλετιστη οχι ρατσιστη αλλα επιμενετε να λετε τα δικα σας.![]()
Πάιζει να είναι πιτσιρίκος.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Όχι παιδιά ισχύει αυτό που λέει ο Διάδοχος, παίζει πολύ αμορφωσιά στην δύση εν γένει, δεν είναι (σε) όλα άσπροι μαύροι.Γιωργης έγραψε: 11 Ιουν 2018, 13:16 Παιδια ειναι απλα τα πραγματα. Ενας αραβας που μιλαει τελεια ελληνικα περναει για ελληνας ΑΝΕΤΑ. για γερμανος η δυτικος ευρωπαιος τελος παντων με τιποτα. Εσεις κλαφτε για το γουαητ τζενοσαητ
Πολλές καλησπέρες από την Πατρίδα συναγωνιστή, πρώτα απ όλα το μερακάματο να βγαίνει ε, να προσέχεις με τις λαδόκολλες κτλ, αλμπέητ μαήχτ φράου.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Είχα έναν συνάδελφο Καλαματιανό κατάξανθο.
Όταν είχε πάει Γερμανία όλοι τον ρώταγαν αν είναι κανονικός Έλληνας.
Όταν είχε πάει Γερμανία όλοι τον ρώταγαν αν είναι κανονικός Έλληνας.
- Alexander the Great
Otto Weininger έγραψε: 11 Ιουν 2018, 22:04τώρα το είδαNero έγραψε: 11 Ιουν 2018, 22:01αυτό πρόσεξες μονό? όχι το "φυλετιστής και όχι ρατσιστής"?Otto Weininger έγραψε: 11 Ιουν 2018, 22:00
Kαταλαβαίνεις βέβαια ότι το να λες είναι εθνικοσοσιαλιστής και όχι ναζί είναι σαν να λες είμαι παναθηναικός και όχι βάζελος ;![]()
![]()
Πάιζει να είναι πιτσιρίκος.
Το ναζι δεν χρησιμοποιηθηκε ποτε στον εθνικοσοσιαλισμο παρα μονο απο τους εχθρους του.Αν ειχε χρησιμοποιηθει θα το δεχομουν,εγω δεν κρυβομαι οπως βλεπεις ουτε το παιζω μετριοπαθης.
Για πες μου εσυ ρε ''μεγαλε'' τι ειναι φυλετιστης?
Το ΝΑΖΙ είναι τα αρχικά από τι, ξέρεις;Alexander the Great έγραψε: 11 Ιουν 2018, 22:10
Το ναζι δεν χρησιμοποιηθηκε ποτε στον εθνικοσοσιαλισμο παρα μονο απο τους εχθρους του.Αν ειχε χρησιμοποιηθει θα το δεχομουν,εγω δεν κρυβομαι οπως βλεπεις ουτε το παιζω μετριοπαθης.
Για πες μου εσυ ρε ''μεγαλε'' τι ειναι φυλετιστης?
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Alexander the Great
Τα αρχικα εκαναν ΝaSo

Γερμανια που?γιατι μεγαλο ποσοστο νοτιογερμανων ειναι μελαχρινοιΜηχανικός έγραψε: 11 Ιουν 2018, 22:07 Είχα έναν συνάδελφο Καλαματιανό κατάξανθο.
Όταν είχε πάει Γερμανία όλοι τον ρώταγαν αν είναι κανονικός Έλληνας.![]()
Ο Μεταξάς ήταν ΝΑΖΙ;
- Alexander the Great
Ναζι δεν μπορει να ηταν.Αν εννοεις εθνικοσοσιαλιστης,ουτε.
-
aspergillus
Τι εννοεί ο ποιητής με τον όρο ''γενοκτονία της λευκής φυλής''?
- Alexander the Great
Εσυ τι φανταζεσαι?
-
Γιωργης
Ναι και με γαμψη μυτη και κοντοι...Alexander the Great έγραψε: 11 Ιουν 2018, 22:14 Τα αρχικα εκαναν ΝaSo![]()
Γερμανια που?γιατι μεγαλο ποσοστο νοτιογερμανων ειναι μελαχρινοιΜηχανικός έγραψε: 11 Ιουν 2018, 22:07 Είχα έναν συνάδελφο Καλαματιανό κατάξανθο.
Όταν είχε πάει Γερμανία όλοι τον ρώταγαν αν είναι κανονικός Έλληνας.![]()
![]()
- Alexander the Great
Το γαμψη μυτη παραπεμπει αλλου
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 77 Απαντήσεις
- 2864 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Άθεος
-