Namrail έγραψε: 28 Ιαν 2020, 23:15
Όταν σε τέτοιες κοινωνίες εμφανίζεται ένα μαύρο πρόβατο σαν τον Ρώσο, που δεν ενδιαφέρεται για το τακτ, χαλάει την πιάτσα. Αυτό είπα εγώ. Δεν είπα ότι είναι οκ ο χοντρός επειδή ξέρει να κρύβει τις λαμογιες του.
Δεν είμαι σίγουρος ότι το πρόβλημα του Ρώσου είναι το τακτ. Είναι ότι επειδή ανήκομεν εις την δύσιν, οφείλει να γνωρίζει ότι θα έχει "αθέμιτο" ανταγωνισμό στην αντιμετώπιση των δικών του παρανομιών.
Κοινώς, είναι στη μπούκα εξ ορισμού (και εκ προορισμού).
Ο Ρώσος δεν απομονωθηκε επειδή τάχα προωθεί ατζέντα Βλαδίμηρου στην Ελλάδα. Μια χαρά παρεμεινε συνοδοιπόρος του Τσίπρα όταν ο τελευταίος έκανε τσιμπούκια στους Αμερικανούς και είχε εγκαταλείψει κάθε ιδεα περί ρωσικής εμπλοκής.
Έγινε μαύρο πρόβατο ακριβώς επειδή θεωρει ότι μπορεί να κάνει ότι γουστάρει χωρίς καμία λογοδοσία, όπως θα έκανε αν βρίσκονταν στην Αφρική και είχε να συνδιαλεχθει με το φύλαρχο.
Όταν σε τέτοιες κοινωνίες εμφανίζεται ένα μαύρο πρόβατο σαν τον Ρώσο, που δεν ενδιαφέρεται για το τακτ, χαλάει την πιάτσα. Αυτό είπα εγώ. Δεν είπα ότι είναι οκ ο χοντρός επειδή ξέρει να κρύβει τις λαμογιες του.
Δεν είμαι σίγουρος ότι το πρόβλημα του Ρώσου είναι το τακτ. Είναι ότι επειδή ανήκομεν εις την δύσιν, οφείλει να γνωρίζει ότι θα έχει "αθέμιτο" ανταγωνισμό στην αντιμετώπιση των δικών του παρανομιών.
Ο Ρώσος δεν απομονωθηκε επειδή τάχα προωθεί ατζέντα Βλαδίμηρου στην Ελλάδα. Μια χαρά παρεμεινε συνοδοιπόρος του Τσίπρα όταν ο τελευταίος έκανε τσιμπούκια στους Αμερικανούς και είχε εγκαταλείψει κάθε ιδεα περί ρωσικής εμπλοκής.
Έγινε μαύρο πρόβατο ακριβώς επειδή θεωρει ότι μπορεί να κάνει ότι γουστάρει χωρίς καμία λογοδοσία, όπως θα έκανε αν βρίσκονταν στην Αφρική και είχε να συνδιαλεχθει με το φύλαρχο.
Ενώ π.χ. ο Μαρινάκης τα κάνει όλα αφανέρωτα, δεν έχει ακουστεί τίποτα.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
μετά τα τελευταία, έχω πολύ σοβαρές αμφιβολίες ότι ο Τάταρος έχει κάποιου είδους ανοιχτή γραμμή με τη Μόσχα. Οκ, οι ρώσοι είναι γενικά χονδροειδείς μπουνταλάδες και το τακτ δε χαρακτηρίζει ακριβώς τις δουλειές τους...ούτε τις νόμιμες ούτε τις λιγότερο νόμιμες, αλλά αυτός είναι ειδική περίπτωση μπακάλη. Ακόμα και για ρώσο παραείναι χοντροκομμένος γιδοβοσκός...
Το ότι ο Ιβάν Σαββίδης αγόρασε και τον ΣΥΡΙΖΑ και την ΝΔ εμπίπτει στον νόμο περί πολυιδιοκτησιας, υποβιβάζονται και οι δύο παίρνει το πρωτάθλημα το ΠΑΣΟΚ
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
mao mao έγραψε: 28 Ιαν 2020, 23:31
Δηλαδή ο Κόκκαλης και Μαρινάκης Namrail δεν έκαναν οτι γουστάρουν την προηγούμενη 20έτια λες και είναι Αφρική; Μη μου πεις οτι είχαν τακτ.
Ο Κόκκαλης είχε τεράστιο τακτ αν συγκρίνουμε με τη σημερινή κατάσταση. Ο Μαρινάκης ήταν όντως αγαρμπος γι αυτό και επί κυριαρχίας του όλη η Ελλάδα σιχτιριζε τον Ολυμπιακό και τον αντιμετώπιζε ως καρκίνωμα άνευ προηγουμένου.
Μέχρι που ήρθε ο Ρώσος, που πήγε την εννοια της αγσρμποσυνης σε άλλα επίπεδα.
Προσπαθώ να καταλάβω αν η κυβέρνηση πράττει ορθώς ή όχι με την τροπολογία.
Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι τα Παοκια αν έπεφτε ο ΠΑΟΚ θα καίγανε τη Σαλόνικα ορθώς τελικά νομίζω πράττει.
Ισχύει εδώ το μη χείρον βέλτιστον.
Αφου ο Μαρινακης ειναι λαμογιο,
με καποιο μαγικο τροπο ο Σαββιδης δεν ειναι λαμογιο,
και η αποδεδειγμενη παρανομια που εχει διαπραξει,
πρεπει να νομιμοποιηθει γιατι αλλιως θα προκαλεσει διχασμο ο Κολκας και οι ασπρομαυροι Τσουκαλαδες.
Αστεια, δειλη και υποδουλη κυβερνηση,
λυπηρα ανθρωποειδη οι οπαδοι του ΠΑΟΚ που μιλανε για "διχασμους" και "κρατος των Αθηνων."