!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΠΑΟΚ
- Οργισμένος
Re: ΠΑΟΚ
Τα υγρα ονειρα των ποκεμων (που ομιλουν για νομους, οι αρχιγκαγκστερς) και των ερπετων δεν θα ευδοκιμησουν.
1 πρωταθλημα το κλεψατε στα χαρτια, δεν θα υπαρξει 2η κλοπη.
Για την ωρα μπορειτε ελευθερα να πηξετε καμαρωνοντας τον δικεφαλο στην πρωτη θεση της βαθμολογιας.
Ελατε ελατε, συνεχιστε το κλαμμα.
Για την ωρα μπορειτε ελευθερα να πηξετε καμαρωνοντας τον δικεφαλο στην πρωτη θεση της βαθμολογιας.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Ποια υγρά όνειρα , πήγε ο άλλος και αγόρασε ομάδα στην ίδια κατηγορία και φταει η κακιά Αθήνα γι αυτοΟργισμένος έγραψε: 27 Ιαν 2020, 22:09 Τα υγρα ονειρα των ποκεμων (που ομιλουν για νομους, οι αρχιγκαγκστερς) και των ερπετων δεν θα ευδοκιμησουν.
- Eθνικοκοινωνιστης
τους ψηφισατεΟργισμένος έγραψε: 27 Ιαν 2020, 22:09 Τα υγρα ονειρα των ποκεμων (που ομιλουν για νομους, οι αρχιγκαγκστερς) και των ερπετων δεν θα ευδοκιμησουν.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Ετσι,πετσοκοψε τονEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 27 Ιαν 2020, 22:13τους ψηφισατεΟργισμένος έγραψε: 27 Ιαν 2020, 22:09 Τα υγρα ονειρα των ποκεμων (που ομιλουν για νομους, οι αρχιγκαγκστερς) και των ερπετων δεν θα ευδοκιμησουν.
Ελατε ελατε, συνεχιστε το κλαμμα.![]()
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
fixedMagnus3 έγραψε: 27 Ιαν 2020, 22:12 Ποια υγρά όνειρα , πήγε ο άλλος και αγόρασε τουαλέτες ομάδας στην ίδια κατηγορία και φταει η κακιά Αθήνα γι αυτο![]()
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Eθνικοκοινωνιστης
παοσκ ορθοδοξο θα λετε και θα κλαιτε 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
Nero
[user]Otto Weininger[/user]
τώρα έγινε παπανδρεϊκος
https://www.youtube.com/watch?v=VUNiM1Gu8yU
- Eθνικοκοινωνιστης
Νομίζω ήταν προειδοποιητική. Θα περάσουν δύσκολες στιγμές οι κυβερνητικοί στην Θεσσαλονίκη.
Και, όπως έχω πει και προηγουμένως, τι θα διαλέξει η κυβέρνηση; Την επιβίωση της ή την εκδούλευση στον χοντρό; Διότι δεν υπάρχει αμφιβολία ότι δεν στέκεται η κυβέρνηση αν παρθεί τέτοια απόφαση.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Δημόσια έκκληση τώρα στο Μετρόπολις για αυτοσυγκράτηση στους οπαδούς που θα βγουν στον αέρα όταν ανοίξουν οι γραμμές.
Και αφού επισήμαναν οτι "δεν είναι ώρα για καζουρα από οπαδούς του Άρη ή άλλων ομαδων. Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Να είστε προσεκτικοί", συνέχισαν την προσπάθεια τους ώστε να εμπεδωθεί ένα ήρεμο και μειλίχιο κλίμα ενόψει των γραμμών που θα ανοίξουν.
"Εδώ έχουμε να κάνουμε με κάποιους που παίζουν με ανθρώπινες ψυχές"
"15 χιλιάδες κόσμος στο κέντρο της Θεσσαλονίκης βράζει. Βράζει με την αδικία..."
"Οι ομάδες των Αθηνών είναι στο κέντρο της εξουσίας και αντιμετωπίζουν τον ΠΑΟΚ με άλλα μέτρα και σταθμά".
"Το ποδόσφαιρο πρέπει να γκρεμιστεί".
"Θέλουν να κόψουν το κεφάλι του ΠΑΟΚ. Θέλετε ΝΕΚΡΟΥΣ στη Θεσσαλονίκη".
"Δημιουργειτε ατομική βόμβα έτοιμη να σκάσει ανά πάσα στιγμή. Είστε ανθρωπακια..."
"Μας έχετε διαλύσει την καθημερινότητα".
Και αφού επισήμαναν οτι "δεν είναι ώρα για καζουρα από οπαδούς του Άρη ή άλλων ομαδων. Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Να είστε προσεκτικοί", συνέχισαν την προσπάθεια τους ώστε να εμπεδωθεί ένα ήρεμο και μειλίχιο κλίμα ενόψει των γραμμών που θα ανοίξουν.
"Εδώ έχουμε να κάνουμε με κάποιους που παίζουν με ανθρώπινες ψυχές"
"15 χιλιάδες κόσμος στο κέντρο της Θεσσαλονίκης βράζει. Βράζει με την αδικία..."
"Οι ομάδες των Αθηνών είναι στο κέντρο της εξουσίας και αντιμετωπίζουν τον ΠΑΟΚ με άλλα μέτρα και σταθμά".
"Το ποδόσφαιρο πρέπει να γκρεμιστεί".
"Θέλουν να κόψουν το κεφάλι του ΠΑΟΚ. Θέλετε ΝΕΚΡΟΥΣ στη Θεσσαλονίκη".
"Δημιουργειτε ατομική βόμβα έτοιμη να σκάσει ανά πάσα στιγμή. Είστε ανθρωπακια..."
"Μας έχετε διαλύσει την καθημερινότητα".
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 42 Απαντήσεις
- 1572 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από perseus
-
- 0 Απαντήσεις