!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΠΑΟΚ

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Re: ΠΑΟΚ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Maspoli έγραψε: 27 Ιαν 2020, 21:36
Otto Weininger έγραψε: 27 Ιαν 2020, 21:34
Maspoli έγραψε: 27 Ιαν 2020, 21:22 Ο Ιβαν Σαββίδης να απαιτήσει από την κυβέρνηση την εφαρμογή των νόμων βάσει των πραγματικών δεδομένων της υπόθεσης και να δηλώσει ξεκάθαρα ότι δεν επιδιώκει κανένα συμβιβασμό. Οι υπεύθυνοι ας πάρουν τις αποφάσεις που θέλουν, ώστε το πράγμα να πάει όπως πρέπει. Δε βλέπω το λόγο γιατί θα πρέπει να καεί η οποιαδήποτε πόλη ή περιφέρεια της χώρας. Υπάρχουν εκλεγμένοι εκπρόσωποι οι οποίοι δεν είναι Πρόεδροι της Δημοκρατίας ώστε να είναι ανεύθυνοι. Στηρίζουν αυτούς που διορίζουν, εκείνους που "αποφασίζουν" κι αυτή είναι μια ευθύνη που την έχουν ακόμα και τ' ανιψιά τους, πόσο μάλλον τα παιδιά τους.
Για κανε το τάληρα αυτό
Δεν νομίζω ότι χρειάζεται.
Προφανώς εννοώ ότι δε θα μπορούν να κοιτάξουν στα μάτια τα παιδιά τους...
Δεν είναι μεγάλος ο φόβος να μη μπορείς να κοιτάξεις στα μάτια τα παιδιά σου;
Επειδή ελληνικά ξέρω, δε φάνηκε να εννοείς αυτό. Ειδικά με αυτο το σημείο:

κι αυτή είναι μια ευθύνη που την έχουν ακόμα και τ' ανιψιά τους, πόσο μάλλον τα παιδιά τους.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

Otto Weininger έγραψε: 27 Ιαν 2020, 21:46
Maspoli έγραψε: 27 Ιαν 2020, 21:36
Otto Weininger έγραψε: 27 Ιαν 2020, 21:34

Για κανε το τάληρα αυτό
Δεν νομίζω ότι χρειάζεται.
Προφανώς εννοώ ότι δε θα μπορούν να κοιτάξουν στα μάτια τα παιδιά τους...
Δεν είναι μεγάλος ο φόβος να μη μπορείς να κοιτάξεις στα μάτια τα παιδιά σου;
Επειδή ελληνικά ξέρω, δε φάνηκε να εννοείς αυτό. Ειδικά με αυτο το σημείο:

κι αυτή είναι μια ευθύνη που την έχουν ακόμα και τ' ανιψιά τους, πόσο μάλλον τα παιδιά τους.
Τότε μπορεί να μην τα ξέρω εγώ καλά τα ελληνικά.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Παίζει.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

Πάντα σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «Έθνος»: «Δεν πέρασαν λίγες μέρες που ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, με ιδιαίτερη σπουδή όρισε δυο νέα μέλη στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού τη στιγμή που η ΕΕΑ θα εξέταζε την περιβόητη υπόθεση περί σχέσεων ΠΑΟΚ-Ξάνθης, έπειτα από καταγγελία της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Επέλεξε τους κυρίους Τζουλάκη (πρόεδρος) και Φαραντούρη (καθηγητής Πανεπιστημίου Πειραιά στον τομέα Δίκαιο και Πολιτικές της Ε.Ε.), δύο μέλη που τοποθετήθηκαν στην επιτροπή στις δύο ημέρες πριν την εκδίκαση της υπόθεσης, παίρνοντας τις θέσεις των Δημήτρη Τρανταφυλλάκη και Δημήτρη Αυγητίδη, (αμφότεροι καθηγητές στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης)!

Σύμφωνα με το dikisports κατά του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης ψήφισαν οι Τζουλάκης, Φαραντούρης, Αρκούδης και υπέρ οι Δερδεμέζης, Μαρούπα (ζήτησε αναστολή της ποινής). Δηλαδή τα δύο νέα μέλη που όρισε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Τζουλάκης και Φαραντούρης, ψήφισαν υπέρ του υποβιβασμού ΠΑΟΚ και Ξάνθης!
https://www.zougla.gr/sports/podosfero/ ... is-ksan8is
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vagabondo την 27 Ιαν 2020, 21:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Namrail έγραψε: 27 Ιαν 2020, 21:45 "Ανοίγουν οι ασκοί του Αιόλου. Και το εννοώ κυριολεκτικά όχι μεταφορικά ". Τάδε εφη άγνωστος σε μένα παοκαρχης στο ρφ του metropolis.

Από αυτούς ενημερώνονται τα Ορκ.
:smt005:
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

Αραξτε μάγκες, δεν πρόκειται να σας ρίξουμε, δεν κάνουμε τέτοιες μαλακίες.

Απλά σας στείλαμε ένα μήνυμα ότι δεν παίζετε μόνοι σας. Υπάρχουν και άλλοι μεγαλοπαικτες στο παιχνίδι, οπότε κάντε τα κουμάντα σας. Ο πόλεμος άρχισε.

Ή με άλλα λόγια;
Η κυβέρνηση σέβεται το αυτοδιοίκητο του ελληνικού ποδοσφαίρου και την κρίση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού. Σε κάθε περίπτωση πάντως δεν είναι δυνατόν να επιβάλλεται η πλέον επαχθής ποινή του υποβιβασμού σε ιστορικές ομάδες χωρίς να υπάρχει απόλυτη τεκμηρίωση
Άβαταρ μέλους
ΓΕΣΑΡ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΕΣΑΡ »

Το ότι έχουν βγει και οι γαύροι και το παίζουν παρθενιτσες που δεν ξέρουν από παραρτήματα με ξεπερνά, οι άνθρωποι δεν έχουν ίχνος τσιπας
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

https://www.youtube.com/watch?v=cop0Xz7o0GI

σας τα ελεγε Εθνι,Ζουραρις και Υπερ :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Albrecht
Phorum.gr user: Albrecht

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Albrecht »

Να εφαρμοστούν οι νόμοι κι ας πέσει ο μΠαοκ. Σκληρό αλλά δίκαιο.
Δε με ενδιαφέρει το πρωτάθλημα, εξάλλου μένουν αρκετες αγωνιστικες ακόμα, αρκεί να ξημερώσει μια καλύτερη μέρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

GoBack έγραψε: 27 Ιαν 2020, 21:48
Namrail έγραψε: 27 Ιαν 2020, 21:45 "Ανοίγουν οι ασκοί του Αιόλου. Και το εννοώ κυριολεκτικά όχι μεταφορικά ". Τάδε εφη άγνωστος σε μένα παοκαρχης στο ρφ του metropolis.

δεν εχει αδικο

τελειωνει και τυπικα η κουλα :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 27 Ιαν 2020, 21:59
GoBack έγραψε: 27 Ιαν 2020, 21:48

δεν εχει αδικο

τελειωνει και τυπικα η κουλα :102:
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Εγώ παοκτζης δεν είμαι, αλλά όποιος δεν σεβαστεί την ιστορία του και τον τεράστιο λαό του, θα το πληρώσει πολύ ακριβά. Όλοι στους δρόμους αν κάνουν τέτοιο έγκλημα , ο Καραμανλής ακόμα θυμάται την δεθ χεσμενος.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 27 Ιαν 2020, 22:03 Εγώ παοκτζης δεν είμαι, αλλά όποιος δεν σεβαστεί την ιστορία του και τον τεράστιο λαό του, θα το πληρώσει πολύ ακριβά. Όλοι στους δρόμους αν κάνουν τέτοιο έγκλημα , ο Καραμανλής ακόμα θυμάται την δεθ χεσμενος.
δεν υπαρχει τιποτε :giggle:

Αλαιν ντε Μπενουα
Magnus3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Magnus3 »

Ποπό καμος , τα κύτει αίμα. Ο λαός του ΠΑΟΚ δεν αστειεύεται κύριοι , αν παρει φόρα...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”