!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΠΑΟΚ
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
Re: ΠΑΟΚ
πέναλτι ο Τσαούσης στον πρώην συμπαίκτη του Λημνιό. 
- Μαυροβασίλης
με τέτοιο ριμμινγκ γιατί να ξοδεύεται; σουκα μπλιετ!vantono έγραψε: 27 Ιαν 2020, 19:16Όντως. Τελικά αποδεικνύεται πιο αφελής κι απο γιδοβοσκούς των βουνοκορφών του Νταγκεστάν ο Βάνια, και τον ειχα υπερεκτιμήσει ιδιαιτέρως.Nero έγραψε: 27 Ιαν 2020, 19:13thx ήταν κατατοπιστικότατο. Προχειροδουλειά όμως. Μπακάλικο τρέχει ο Τατάρος. Δεν φρόντισε καν να βάλει έναν μπροστάτζο που να μην λέγεται 'Σαβίδης¨" για να μην καρφωθούν, και βασίστηκε σε μια κυπριακή οφ σορ, ούτε μια 2η στα Νησιά Φίτζι ξερω γω για ξεκάρφωμα![]()
![]()
![]()
![]()
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
-
Nero
εμένα να βάζανε ρε φίλε, που έχει 5ε στην τράπεζα και δεν ξέρω καλά καλά την προπαίδεια, θα την έστηνα καλύτερα την κομπίναvantono έγραψε: 27 Ιαν 2020, 19:16Όντως. Τελικά αποδεικνύεται πιο αφελής κι απο γιδοβοσκούς των βουνοκορφών του Νταγκεστάν ο Βάνια, και τον ειχα υπερεκτιμήσει ιδιαιτέρως.Nero έγραψε: 27 Ιαν 2020, 19:13thx ήταν κατατοπιστικότατο. Προχειροδουλειά όμως. Μπακάλικο τρέχει ο Τατάρος. Δεν φρόντισε καν να βάλει έναν μπροστάτζο που να μην λέγεται 'Σαβίδης¨" για να μην καρφωθούν, και βασίστηκε σε μια κυπριακή οφ σορ, ούτε μια 2η στα Νησιά Φίτζι ξερω γω για ξεκάρφωμα![]()
![]()
![]()
![]()
- Μαυροβασίλης
στην ουρά με τσεκελώτο, καράογλου, κτλ για μερακλήδικα τσιμπούκια στον καυκάσιο
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
το tweet του αυγενακη ειναι μνημειο γελοιοτητας
ειμαι περιεργος να δω τι θα γινει απο εδω και περα
ειμαι περιεργος να δω τι θα γινει απο εδω και περα
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
-
Nero
λογικό είναι. Βλέπεις έχει πέσει ήδη το σύρμαΜαυροβασίλης έγραψε: 27 Ιαν 2020, 19:19με τέτοιο ριμμινγκ γιατί να ξοδεύεται; σουκα μπλιετ!vantono έγραψε: 27 Ιαν 2020, 19:16Όντως. Τελικά αποδεικνύεται πιο αφελής κι απο γιδοβοσκούς των βουνοκορφών του Νταγκεστάν ο Βάνια, και τον ειχα υπερεκτιμήσει ιδιαιτέρως.Nero έγραψε: 27 Ιαν 2020, 19:13
thx ήταν κατατοπιστικότατο. Προχειροδουλειά όμως. Μπακάλικο τρέχει ο Τατάρος. Δεν φρόντισε καν να βάλει έναν μπροστάτζο που να μην λέγεται 'Σαβίδης¨" για να μην καρφωθούν, και βασίστηκε σε μια κυπριακή οφ σορ, ούτε μια 2η στα Νησιά Φίτζι ξερω γω για ξεκάρφωμα![]()
![]()
![]()
![]()
https://www.sdna.gr/podosfairo/685536_a ... ok-xanthis
Απόφαση Αυγενάκη ο υποβιβασμός ΠΑΟΚ - Ξάνθης!
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
αμάν αριβίλα μάλλον δε σε βλέπω να ψηφίζεις νουδού. 
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 42 Απαντήσεις
- 1573 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από perseus
-
- 0 Απαντήσεις