!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Φανταρος

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Re: Φανταρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Ζαποτέκος έγραψε: 25 Ιαν 2020, 12:52
Feindflug έγραψε: 25 Ιαν 2020, 12:36
Ζαποτέκος έγραψε: 25 Ιαν 2020, 12:02
Έχεις πάει στρατό ; Παίρνεις ειδικότητα , αλλά στα χαρτιά. Παρόλο που υποτίθεται ότι "κάνεις ειδικότητα" για έναν μήνα. Ποιος σου είπε πως θέλω να πάω σε ιδιωτικό στρατό ; :smt017 Τον στρατό της χώρας μου υπηρέτησα γιατί αυτή η χώρα κάποια στιγμή θα με καλέσει από πολίτης να γίνω οπλίτης. Στα υπόλοιπα δεν διαφωνώ.
Εκείνη την περίοδο έκρινε ο υπεύθυνος για την ασφάλεια του στρατοπέδου, ότι θα ήσουν πιο χρήσιμος κάνοντας αυτές τις υπηρεσίες. Αποσπάσεις προσωπικού υπάρχουν και στην πολιτική ζωή.

Και γω στη δουλειά που είμαι τώρα, στην αρχή ήμουν δηλωμένος ως υπάλληλος γραφείου, αλλά κάνω εντελώς άλλη δουλειά. Πουτάνα κοινωνία; Πολύ πιθανόν. Βρες τον τρόπο να αλλάξεις όλα όσα δεν σου αρέσουν. Μην αρκείσαι στη γκρίνια.
Βρε φίλε δεν έκρινε μόνο για μένα. Για όλα τα κωλοφάνταρα έκρινε. Και δεν έκρινε ο στρατοπεδάρχης. Αυτόν τον είδα μια φορά μόνο στον εκκλησιασμό ( μας γάμησε ο ήλιος :011: ) και στη νυκτερινή εκπαίδευση που ήθελε να μας κάνει ιστορικές ερωτήσεις. :smt005: Και αναρωτιόμουν "Με τις μαλακίες που μας ρωτάει να ξεμπροστιάσω την άγνοιά του ; Ας το να πάει να γαμηθεί καλύτερα ... " :lol:

Δεν φοβάμαι την χειρωνακτική εργασία. Δόξα στον Ύψιστο καλά είμαι στην σωματική μου υγεία. Ούτε παραπονιέμαι για κάτι. Αλίμονο αν πίστευα πως θα λύνονταν τέτοια ζητήματα με συζήτηση στην ενότητα "Κοινωνικά Θέματα" του phorum. :102: Απλούστατα είμαι Κοινωνικό Ον και μου αρέσει η χαλαρή κουβεντούλα . Έστω και η διαδικτυακή .
Πού είναι το πρόβλημα τότε ρε δικέ μου; Δηλαδή αν στον πόλεμο, δεν έχουν ανάγκη την ειδικότητά σου γιατί είναι καλυμμένη από άλλα άτομα, θα διαμαρτύρεσαι επειδή κάνεις σκοπιά;

Μην θεωρείτε άχρηστη υπηρεσία τα μαγειρεία, τα θαλαμοφυλίκια και όλα όσα κάναμε ως φαντάροι. Ο στρατός είναι σαν έναν οποιανδήποτε οργανισμό που πρέπει όλα τα κύτταρά του να λειτουργούν σωστά. Είτε είναι τα νύχια των ποδιών, είτε είναι το μάτι που σημαδεύει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Feindflug την 25 Ιαν 2020, 14:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Ερμής έγραψε: 25 Ιαν 2020, 11:10 Ορέστη χάνεις τη λάμψη σου.
Υπάρχει κέντρο νεοσυλλέκτων στην Κω;
Θες να σου στειλω το σημειομα καταταξης να μου πεις;

Υ.γ. φλουφλουγκ και αλλοι να χαρειτε, αφηστε τη χαζοσυζητηση για τη χρησιμοτητα της θητειας που σε κανει αντρα για αλλο θρεντ
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

Ζαποτέκος έγραψε: 25 Ιαν 2020, 12:56
Μηχανικός έγραψε: 25 Ιαν 2020, 12:37 Πόσο βλάκας είναι κάποιος αν νομίζει ότι στο στρατό έπρεπε να εξηγούν σε κάθε στρατιώτη γιατί δίνεται μια διαταγή και γιατί κάνει αυτά που κάνει; :D
Και πολλοί ναζί δεν αναρωτήθηκαν για τις διαταγές τον προϊσταμένων τους και βρήκαν τον μπελά τους. :smt005: Ο ηγήτωρ πρέπει και να εμπνέει . Αλλιώς στον πόλεμο μπορεί να δεχτεί από πίσω και τίποτα φίλια πυρά "κατά λάθος". :003:
Ναι για αυτό όσοι δουλεύουν σε εταιρίες απαιτούν πλήρη ενημέρωση αλλιώς παραιτούνται.
Και όταν διαπιστώσουν ότι η εταιρία παρανομούσε, «εκτελούν» τους προϊσταμένους τους.
Βλέπε πόσοι παραιτήθηκαν και πόσοι προϊστάμενοι βρήκαν τον μπελά τους από τους εργαζόμενους σε εταιρίες όπως Siemens, Novartis, ... :smt005:
Ορέστης 35

Μπίστης έγραψε: 25 Ιαν 2020, 13:02
Ορέστης 35 έγραψε: 25 Ιαν 2020, 10:29
Ζαποτέκος έγραψε: 25 Ιαν 2020, 10:20
Και πού είναι το κακό ; :smt017
Θα το χρησιμοποιησουν οι συγγενεις μου εναντιον μου, για να με κλεισουν στο ψυχιατρειο, και για να μη μπιρω να διεκδικησω την περιουσια πιυ μου εκλεψαν πλαστογραφοντας τη διαθηκη. Θελουν ενα χαρτι για να με κρατανε και να μπιρουν να το χρησιμοποιησουν ανα πασα στιγμη. Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα.
Ρε συ μην τρολλάρεις με βάση τα τελευταία επεισόδια από τις Άγριες Μέλισσες
Εχω την πλαστη διαθηκη που αφηνει το σπιτι στον αδελφο μου καθως και μεταγενεστερο γραμμα χειρογραφο του παππου μου οπου γραφει οτι αφηνει το σπιτι και τον κηπο απο κοινου και στους δυο μας. Αυτο αποδεικνυει την πλαστογραφια αλλα και το οτι δεν ειμαι τρελος οπως προσπαθουν να με βγαλουν. Απλα αυτοι ειναι πολλοι και εγω μονος μου γι αθτο δεν πειθω. Η δικαιοσυνη ομως θα κοιταξει τα χαρτια.
Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Philip Mortimer »

Ορέστης 35 έγραψε: 25 Ιαν 2020, 14:11

Θα το χρησιμοποιησουν οι συγγενεις μου εναντιον μου, για να με κλεισουν στο ψυχιατρειο, και για να μη μπιρω να διεκδικησω την περιουσια πιυ μου εκλεψαν πλαστογραφοντας τη διαθηκη. Θελουν ενα χαρτι για να με κρατανε και να μπιρουν να το χρησιμοποιησουν ανα πασα στιγμη. Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα.
Εχω την πλαστη διαθηκη που αφηνει το σπιτι στον αδελφο μου καθως και μεταγενεστερο γραμμα χειρογραφο του παππου μου οπου γραφει οτι αφηνει το σπιτι και τον κηπο απο κοινου και στους δυο μας. Αυτο αποδεικνυει την πλαστογραφια αλλα και το οτι δεν ειμαι τρελος οπως προσπαθουν να με βγαλουν. Απλα αυτοι ειναι πολλοι και εγω μονος μου γι αθτο δεν πειθω. Η δικαιοσυνη ομως θα κοιταξει τα χαρτια.
Σε αυτό το σπίτι τώρα ποιος μένει;
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Ερμής έγραψε: 25 Ιαν 2020, 11:10 Ορέστη χάνεις τη λάμψη σου.
Υπάρχει κέντρο νεοσυλλέκτων στην Κω;
Δεν υπάρχουν πια κέντρα νεοσυλλέκτων. Οι φαντάροι πάνε κατευθείαν στις μονάδες τους, όπου - υποτίθεται - θα εκπαιδευτούν.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Ορέστης 35

Philip Mortimer έγραψε: 25 Ιαν 2020, 14:15
Σε αυτό το σπίτι τώρα ποιος μένει;
Κανεις. Ειχαν βαλει εναν Αλβανο να μενει τζαμπα πολλα χρονια - ουσιαστικα για να μη μπορω να παω εγω. Αυτος το μισοδιαλυσε. Τον κηπο τον εχουν πουλησει απο χρονια, χωρις χαρτια.
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

Ορέστης 35 έγραψε: 25 Ιαν 2020, 14:11 Εχω την πλαστη διαθηκη που αφηνει το σπιτι στον αδελφο μου καθως και μεταγενεστερο γραμμα χειρογραφο του παππου μου οπου γραφει οτι αφηνει το σπιτι και τον κηπο απο κοινου και στους δυο μας. Αυτο αποδεικνυει την πλαστογραφια αλλα και το οτι δεν ειμαι τρελος οπως προσπαθουν να με βγαλουν. Απλα αυτοι ειναι πολλοι και εγω μονος μου γι αθτο δεν πειθω. Η δικαιοσυνη ομως θα κοιταξει τα χαρτια.
καλόπιασε την ματούλα μανταρινάκη να καταθέσει υπέρ σου
Άβαταρ μέλους
Pedro
Phorum.gr user: Pedro

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pedro »

Τι σουρεαλ συζητηση...θεε και κομφουκιε!
Golden Age έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 16:42
NKVD_SMERSH έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 16:41

Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Τότε πρέπει να συγκρουστείς βρίσκοντας ένα γερό στομάχι και λεφτά γιά δικηγόρο.

Πως τους ξεγέλασες και δεν πήγες φαντάρος μέχρι τα 35 ;
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Πλαστές διαθήκες, πουλημένοι κήποι, Αλβανοί δωρεάν ένοικοι σε μισοδιαλυμένα σπίτια, ίντριγκες, συνωμοσίες, ένας τύπος που δεν είναι τρελός αλλά σε κάποια φάση ρωτούσε πώς θα γίνει μυστικός πράκτορας, άλλος που ήτανε τεθωρακισμένος στρατονόμος, τί πχόρουμ είναι τούτο ρε, κανονικά θα 'πρεπε να υπάρχει και συνδρομή. :fp:
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Kauldron έγραψε: 25 Ιαν 2020, 15:08 Πλαστές διαθήκες, πουλημένοι κήποι, Αλβανοί δωρεάν ένοικοι σε μισοδιαλυμένα σπίτια, ίντριγκες, συνωμοσίες, ένας τύπος που δεν είναι τρελός αλλά σε κάποια φάση ρωτούσε πώς θα γίνει μυστικός πράκτορας, άλλος που ήτανε τεθωρακισμένος στρατονόμος, τί πχόρουμ είναι τούτο ρε, κανονικά θα 'πρεπε να υπάρχει και συνδρομή. :fp:
Έλα ρε συ, έχει πλειοδοτήσει άλλος χρήστης.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Μπίστης έγραψε: 25 Ιαν 2020, 15:21
Kauldron έγραψε: 25 Ιαν 2020, 15:08 Πλαστές διαθήκες, πουλημένοι κήποι, Αλβανοί δωρεάν ένοικοι σε μισοδιαλυμένα σπίτια, ίντριγκες, συνωμοσίες, ένας τύπος που δεν είναι τρελός αλλά σε κάποια φάση ρωτούσε πώς θα γίνει μυστικός πράκτορας, άλλος που ήτανε τεθωρακισμένος στρατονόμος, τί πχόρουμ είναι τούτο ρε, κανονικά θα 'πρεπε να υπάρχει και συνδρομή. :fp:
Έλα ρε συ, έχει πλειοδοτήσει άλλος χρήστης.
Ποιός? Δεν τα προλαβαίνει όλα κανείς εδώ μέσα! :o
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

Μπίστης έγραψε: 25 Ιαν 2020, 14:54 λεφτά γιά δικηγόρο.
Γιατρό θέλει
Ορέστης 35

Μηχανικός έγραψε: 25 Ιαν 2020, 17:54
Μπίστης έγραψε: 25 Ιαν 2020, 14:54 λεφτά γιά δικηγόρο.
Γιατρό θέλει
Εχω εσενα τον παντογνωστη.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”