!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Σε καλωσορίζω στην Μεγάλη των Αρρώστων Σχολή, τύπε.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
Ορέστης 35
Δε γαμιεται. Κωλοζωη.
Πάλι ξύπνησα με ρίγος στις 2.00. Παίρνω ένα παναντόλ και βάζω θερμόμετρο. 36,4. Ξαπλώνω και συνεχίζω να τρέμω. Παίρνω ακόμα ένα παναντόλ, βάζω θερμόμετρο και λέει 37,4. Ξαναξαπλώνω με 2 έξτρα κουβέρτες πάνω από το πάπλωμα και σε λίγο έφυγε το ρίγος. Έσκασα. Σηκώνομαι και ξαναβάζω θερμόμετρο. 38,1.
Τώρα δεν μπορώ να κοιμηθώ από την καφεΐνη που έχουν τα χάπια.
Dein Herz, meine Gier
Έκανα ένα χλιαρό ντουζ. Στο τέλος, το γύρισα στο κρύο για λίγα δεύτερα και έπειτα στο ζεστό, για να μπερδέψω τον ιό, όπως με κάνει κι αυτός.
Dein Herz, meine Gier
-
Ορέστης 35
Μη το παραχεζεις. Σκεπασου, κοιμησου, πινε ζεστο χαμομηλι με φρυγανια για ενυδατωση, φαε σουπα ,και παιρνε ενα ντεπον ανα 4-6 ωρες. Πιο πολυ ο υπνος θα σε βοηθησει.Feindflug έγραψε: 25 Ιαν 2020, 05:42 Έκανα ένα χλιαρό ντουζ. Στο τέλος, το γύρισα στο κρύο για λίγα δεύτερα και έπειτα στο ζεστό, για να μπερδέψω τον ιό, όπως με κάνει κι αυτός.
Να είσαι καλά, δικέ μου. Σαν την υγεία, δεν έχει.Ορέστης 35 έγραψε: 25 Ιαν 2020, 06:05Μη το παραχεζεις. Σκεπασου, κοιμησου, πινε ζεστο χαμομηλι με φρυγανια για ενυδατωση, φαε σουπα ,και παιρνε ενα ντεπον ανα 4-6 ωρες. Πιο πολυ ο υπνος θα σε βοηθησει.Feindflug έγραψε: 25 Ιαν 2020, 05:42 Έκανα ένα χλιαρό ντουζ. Στο τέλος, το γύρισα στο κρύο για λίγα δεύτερα και έπειτα στο ζεστό, για να μπερδέψω τον ιό, όπως με κάνει κι αυτός.
Παλεύει ο Feindflug τον Πυρετό, στα μαρμαρένια αλώνια...
Dein Herz, meine Gier
Όταν τρέμεις και κρυώνεις είναι όταν ανεβαίνει ο πυρετός. Συνήθως το παίρνουμε το αντυιπυρετικό όταν έχει ανέβει ο πυρετός. Και καμιά κοτόσουπα βοηθάει.Feindflug έγραψε: 25 Ιαν 2020, 04:14 Πάλι ξύπνησα με ρίγος στις 2.00. Παίρνω ένα παναντόλ και βάζω θερμόμετρο. 36,4. Ξαπλώνω και συνεχίζω να τρέμω. Παίρνω ακόμα ένα παναντόλ, βάζω θερμόμετρο και λέει 37,4. Ξαναξαπλώνω με 2 έξτρα κουβέρτες πάνω από το πάπλωμα και σε λίγο έφυγε το ρίγος. Έσκασα. Σηκώνομαι και ξαναβάζω θερμόμετρο. 38,1.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εντωμεταξύ, όταν έχω ρίγος και κρυώνω του κερατά, τ' @@ μου ζεματάνε. Αφού βάζω εκεί τα χέρια μου για να ζεσταθούν (και μόνο για να ζεσταθούν, πονηροί τύποι και τύπισσες).
Υπάρχει άραγε κάποια επιστημονική εξήγηση γι' αυτό;
Dein Herz, meine Gier
Εννοείται βρε.Feindflug έγραψε: 25 Ιαν 2020, 10:02 Εντωμεταξύ, όταν έχω ρίγος και κρυώνω του κερατά, τ' @@ μου ζεματάνε. Αφού βάζω εκεί τα χέρια μου για να ζεσταθούν (και μόνο για να ζεσταθούν, πονηροί τύποι και τύπισσες).
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
πιθανόν πρόκειται για θερμορχείαση τύπου β
Για πες ρε τύπισσα...Naida έγραψε: 25 Ιαν 2020, 10:03Εννοείται βρε.Feindflug έγραψε: 25 Ιαν 2020, 10:02 Εντωμεταξύ, όταν έχω ρίγος και κρυώνω του κερατά, τ' @@ μου ζεματάνε. Αφού βάζω εκεί τα χέρια μου για να ζεσταθούν (και μόνο για να ζεσταθούν, πονηροί τύποι και τύπισσες).
Dein Herz, meine Gier
Το αίμα πάει πρώτα στα @@ σας και μετά στον εγκέφαλο σαςFeindflug έγραψε: 25 Ιαν 2020, 10:07Για πες ρε τύπισσα...Naida έγραψε: 25 Ιαν 2020, 10:03Εννοείται βρε.Feindflug έγραψε: 25 Ιαν 2020, 10:02 Εντωμεταξύ, όταν έχω ρίγος και κρυώνω του κερατά, τ' @@ μου ζεματάνε. Αφού βάζω εκεί τα χέρια μου για να ζεσταθούν (και μόνο για να ζεσταθούν, πονηροί τύποι και τύπισσες).
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- tanipteros
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑ
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!
Δεν ήταν τόσο αστείο
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...