!!! DEVELOPMENT MODE !!!

12.000 για κοπή πίτας

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
nowhere

Re: 12.000 για κοπή πίτας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

under έγραψε: 21 Ιαν 2020, 11:35 Χαίρω πολύ.Στον γυναικωτο το Νερο πες το που πουλάει τρελλιτσα. Τώρα πιπιλαει το παπαρι του Μάκη όμως.
όποιος διαβάζει βλέπει ποιος έχει βεντουζάρει στο παπάρι του μάκη και πιπιλάει.κάνε ένα διάλειμμα να φας και λίγη πίτα :lol:
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

under έγραψε: 21 Ιαν 2020, 11:12 Πως τους πετσόκοψες έτσι ρε Μάκη ;

https://mobile.twitter.com/ethnosgr/sta ... 1806698496
Αν αυτό είναι αληθές, μαγκιά του.

Ευχής έργον να ακολουθήσουν κι άλλοι το παράδειγμά του και από δω και πέρα τέτοιες εκδηλώσεις να πληρώνονται από τους εκάστοτε υπουργούς.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
aljawn
Phorum.gr user: aljawn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aljawn »

under έγραψε: 21 Ιαν 2020, 11:39 Πιπίλα τώρα.Δεν σε χάλασε.
Έλα κώλε υπηρεσίας, ο Τσεκουράτος έφαγε τέτοιο τρομπόνι που (είπε ότι) θα τα πληρώσει από την τσέπη του κι εσύ πανηγυρίζεις;
My Life had stood, a Loaded Gun
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

Gherschaagk έγραψε: 21 Ιαν 2020, 11:45

Ευχής έργον να ακολουθήσουν κι άλλοι το παράδειγμά του και από δω και πέρα τέτοιες εκδηλώσεις να πληρώνονται από τους εκάστοτε υπουργούς.
Οσοι υπουργοι έκαναν ανάλογες εκδηλώσεις τόσα χρόνια θα τα βάλουν από την τσέπη τους; Διότι τέτοιες εκδηλώσεις γίνονταν ΠΑΝΤΑ.Πχ όταν κόβει την πίτα η ΕΛ.ΑΣ και είναι χιλιάδες αστυνομικοί μεσα ποιος νομίζεις ότι πληρωνει;
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Ιαν 2020, 11:22 Εγώ πάντως σας είπα ότι η κυβέρνηση φαίνεται να έχει αντανακλαστικά. Γι αυτό συνεχίζουμε να ξεψαχνιζουμε και να κράζουμε τα κακώς κείμενα χωρίς γενικεύσεις.

Agile διακυβέρνηση ρε.
μόνο σ'εμένα μου φαίνεται λίγο προσβλητικό να λέει ότι θα το πληρώσει απο την τσέπη του κατόπιν εορτής αφού έγινε θέμα; Αν αυτός ήταν ο σχεδιασμός απο την αρχή δε θα με ενδιέφερε αλλά σ'αυτή τη φάση είναι κάπως. Αν μη τι άλλο είναι στα πλαίσια αυτού του φεουδαλικού μοντέλου που υποστηρίζει ο maspoli.

η ανάκληση προφανώς είναι η σωστή επιλογή αλλά ακόμα κι αυτή εκτός των άλλων είναι και ελλιπής απο τη στιγμή που δε συνοδεύεται τουλάχιστον με εδε για τον ΓΓ που πήγε και έβαλε την υπογραφή του σ'αυτή τη μαλακία. Ουσιαστικά δεν παίρνει κανένα μέτρο για να διασφαλιστεί ότι δεν πρόκειται να ξαναγίνει κάτι ανάλογο
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

under έγραψε: 21 Ιαν 2020, 11:48
Gherschaagk έγραψε: 21 Ιαν 2020, 11:45

Οσοι υπουργοι έκαναν ανάλογες εκδηλώσεις τόσα χρόνια θα τα βάλουν από την τσέπη τους; Διότι τέτοιες εκδηλώσεις γίνονταν ΠΑΝΤΑ.Πχ όταν κόβει την πίτα η ΕΛ.ΑΣ και είναι χιλιάδες αστυνομικοί μεσα ποιος νομίζεις ότι πληρωνει;
Να τσοντάρουν και οι υφυπουργοί αν είναι πολλά τα φράγκα.
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

ε ας μην μαζευονται όλοι μαζί για να κόψουν μια γαμωπίτα αν είναι να να πάει 1000% πάνω.απλό είναι
Άβαταρ μέλους
ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ »

Όσο γνωρίζω, ανάλογοι κωδικοί και κονδύλια προβλέπονται και στους προϋπολογισμούς άλλων υπουργείων κλπ για τέτοιες ή παρόμοιες εκδηλώσεις. Το θέμα για μένα είναι ότι θα μπορούσε να εξευρεθεί μια μεγάλη αίθουσα ή μικρότερες και να γίνει το πράγμα εκ των ενόντων και εντός των εγκαταστάσεων του Υπουργείου.

Κακώς το "πήρε" πάνω του ο Υπουργός να πληρώσει, εάν αληθεύει, από την τσέπη του: να πληρώσει το κόστος της ιδιωτικής αίθουσας, ναι
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

Nero έγραψε: 21 Ιαν 2020, 11:50 Αν μη τι άλλο είναι στα πλαίσια αυτού του φεουδαλικού μοντέλου που υποστηρίζει ο maspoli.

η ανάκληση προφανώς είναι η σωστή επιλογή αλλά ακόμα κι αυτή εκτός των άλλων είναι και ελλιπής απο τη στιγμή που δε συνοδεύεται τουλάχιστον με εδε για τον ΓΓ που πήγε και έβαλε την υπογραφή του σ'αυτή τη μαλακία. Ουσιαστικά δεν παίρνει κανένα μέτρο για να διασφαλιστεί ότι δεν πρόκειται να ξαναγίνει κάτι ανάλογο
Ρε Nero έθεσε κανείς ποτέ θέμα για τις πρωτοχρονιάτικες πίτες; Όχι. Για ποιο πράγμα μιλάμε λοιπόν; Ποιος ΓΓ να πάει ΕΔΕ; Σοβαρολογούμε; Το ΙΚΥ (λέω ένα τυχαίο παράδειγμα-ποια είναι η υπουργός εκεί μου θυμίζεις; ), ένας φορέας του Υπουργείου Παιδείας δεν κάνει φέτος κοπή πίτας με δέσμευση 700 ευρώ επί ενός λογαριασμού προβλεπόμενης πίστωσης 2500 για φιλοξενίες και Δεξιώσεις;

Τέτοιες εκδηλώσεις προβλέπονται κανονικότατα και κανείς δεν είχε θέσει ποτέ θέμα επί της ύπαρξης-χρησιμότητάς τους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maspoli την 21 Ιαν 2020, 12:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero »

Maspoli έγραψε: 21 Ιαν 2020, 12:13
Τέτοιες εκδηλώσεις προβλέπονται κανονικότατα και κανείς δεν είχε θέσει ποτέ θέμα επί της ύπαρξης-χρησιμότητάς τους.
Μέχρι τώρα. Και κακώς άργησε τόσο
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Nero έγραψε: 21 Ιαν 2020, 11:50 Αν μη τι άλλο είναι στα πλαίσια αυτού του φεουδαλικού μοντέλου που υποστηρίζει ο maspoli.

Ρε Nero έθεσε κανείς ποτέ θέμα για τις πρωτοχρονιάτικες πίτες; Όχι. Για ποιο πράγμα μιλάμε λοιπόν; Ποιος ΓΓ να πάει ΕΔΕ; Σοβαρολογούμε; Το ΙΚΥ (λέω ένα τυχαίο παράδειγμα-ποια είναι η υπουργός εκεί μου θυμίζεις; ), ένας φορέας του Υπουργείου Παιδείας δεν κάνει φέτος κοπή πίτας με δέσμευση 700 ευρώ επί ενός προβλεπόμενης πίστωσης λογαριασμού 2500 για φιλοξενίες και Δεξιώσεις;

Συνεχίζω να θέλω να δω ποσά. Από το 2009 και μετά. Για να δούμε τι έγινε και σε άλλες κυβερνήσεις αλλά και στα υπουργεία γενικά.
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Nero έγραψε: 21 Ιαν 2020, 12:14
Μέχρι τώρα. Και κακώς άργησε τόσο
Ο μόνος λόγος που έγινε θέμα είναι ένας. Βορίδης.
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Gherschaagk έγραψε: 21 Ιαν 2020, 12:15 Συνεχίζω να θέλω να δω ποσά. Από το 2009 και μετά. Για να δούμε τι έγινε και σε άλλες κυβερνήσεις αλλά και στα υπουργεία γενικά.
Υποθέτω ότι δεν το ζητάς από εμένα από αυτό.
Εγώ αυτό που λέω είναι ότι πάντα γινόταν κανονικά τέτοιες εκδηλώσεις. Αν κάποιος θεωρεί ότι η δικιά του κυβέρνηση ξόδευε λιγότερα, ας φέρει τα στοιχεία.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Maspoli έγραψε: 21 Ιαν 2020, 12:17 Υποθέτω ότι δεν το ζητάς από εμένα από αυτό.
........
Ε καλά, το ζητάω, δεν το απαιτώ. Όχι από σένα απαραίτητα.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Gherschaagk έγραψε: 21 Ιαν 2020, 11:42 Προσωπικά δεν με νοιάζει ποιος είναι υπουργός. Αυτό που με νοιάζει είναι πόσα θα τσεπώσει σαν υπουργός σε βάρος μου και σε βάρος του παιδιού μου. Θα ήθελα όμως να δω και τα προηγούμενα χρόνια τι πίτες έκοψε το συγκεκριμένο υπουργείο με ζαιους και ανελ υπουργούς. Επίσης θέλω να δω και στη Βουλή τι έγινε. Και γενικά, αν σε κάθε υπουργείο ξόδεψαν τέτοια ποσά για την βασιλόπιτα μήπως λεφτά υπάρχουν τελικά και δεν μας το λένε;
https://www.facebook.com/watch/?v=626315508196619

στο 1:40

προϋπολογισμός 200 χιλ. Πιθανόν βέβαια να εννοεί κάτι άλλο και να μην το καταλαβαίνω σωστά.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”