!!! DEVELOPMENT MODE !!!

12.000 για κοπή πίτας

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
nowhere

Re: 12.000 για κοπή πίτας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

under έγραψε: 21 Ιαν 2020, 11:12 Πως τους πετσόκοψες έτσι ρε Μάκη ;
:smt005: :smt005: :smt005:
Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero »

nowhere έγραψε: 21 Ιαν 2020, 11:14
μερικές σελίδες πίσω ο συγκεκριμένος σφουγγοκωλάριος μας έλεγε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα και ότι πρόκειται για "φτηνό λαϊκισμό των συριζαίων" :lol:
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

Nero έγραψε: 21 Ιαν 2020, 11:16
μερικές σελίδες πίσω ο συγκεκριμένος σφουγγοκωλάριος μας έλεγε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα και ότι πρόκειται για "φτηνό λαϊκισμό των συριζαίων" :lol:
Δεν υπάρχει κανένα θέμα χοντρούλη. Απλά τώρα δεν θα μας πρήζεις άλλο τον πουτσο με μαλακιες.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Εγώ πάντως σας είπα ότι η κυβέρνηση φαίνεται να έχει αντανακλαστικά. Γι αυτό συνεχίζουμε να ξεψαχνιζουμε και να κράζουμε τα κακώς κείμενα χωρίς γενικεύσεις.

Agile διακυβέρνηση ρε.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Nero

under έγραψε: 21 Ιαν 2020, 11:19
Δεν υπάρχει κανένα θέμα χοντρούλη. Απλά τώρα δεν θα μας πρήζεις άλλο τον πουτσο με μαλακιες.
και είναι καλό τώρα αυτό; Νόμιζα ότι ευχαριστιέσαι όταν είσαι πρησμένος, ξέρεις, με την ψευδαίσθηση ότι μεγάλωσε λίγο το ανύπαρκτο πουλί σου, κομματόσκυλο της πλάκας :)
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Maspoli έγραψε: 21 Ιαν 2020, 09:51
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 21 Ιαν 2020, 09:50 Τι έχει να προσφέρει μια γιορτή στο υπουργείο που σπαταλά 12.000; Πλάκα κάνεις; Όταν γίνεται σε ιδιωτικές εταιρίες δεν πληρώνουν οι φορολογούμενοι φίλε μου.
Έχει να προσφέρει, ότι προσφέρει και στις ιδιωτικές εταιρείες εκτός κι αν θεωρείς ότι στις ιδιωτικές εταιρείες αρέσκονται να πετάνε τα χρήματα από το παράθυρο.
Στην ιδιωτική εταιρεία το ποσό το πληρώνει το εκάστοτε αφεντικό. Στο υπουργείο ποιος πληρώνει;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
under

Nero έγραψε: 21 Ιαν 2020, 11:23
under έγραψε: 21 Ιαν 2020, 11:19

και είναι καλό τώρα αυτό; Νόμιζα ότι ευχαριστιέσαι όταν είσαι πρησμένος, ξέρεις, με την ψευδαίσθηση ότι μεγάλωσε λίγο το ανύπαρκτο πουλί σου, κομματόσκυλο της πλάκας :)
Βεντούζα χοντρούλη, στον έδωσε στο στόμα.
Άβαταρ μέλους
under

Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Ιαν 2020, 11:22 Εγώ πάντως σας είπα ότι η κυβέρνηση φαίνεται να έχει αντανακλαστικά. Γι αυτό συνεχίζουμε να ξεψαχνιζουμε και να κράζουμε τα κακώς κείμενα χωρίς γενικεύσεις.

Agile διακυβέρνηση ρε.
Παρεμπιπτόντως αν διαβάσεις το άρθρο θα δεις ότι ο Βορίδης λέει ότι υπήρχε ο κωδικός για τέτοια έξοδα. Δεν τον δημιούργησε ο ίδιος. Άρα ανάλογες εκδηλώσεις γίνονταν και επί σύριζα.
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

Gherschaagk έγραψε: 21 Ιαν 2020, 11:23 Στην ιδιωτική εταιρεία το ποσό το πληρώνει το εκάστοτε αφεντικό. Στο υπουργείο ποιος πληρώνει;
Αυτό που έχει ουσία είναι ο σκοπός και όχι το ποιος πληρώνει. Αν ένα ποσό είναι λογικό και ξοδεύεται για λειτουργικό σκοπό, δεν υπάρχει θέμα (γνώμη μου).

Αν αμφισβητείται ο σκοπός, τότε θα έπρεπε να τεθεί θέμα κατάργησης αυτών των εκδηλώσεων που γίνονται διαχρονικά. Τέθηκε ποτέ τέτοιο θέμα; Όχι, δεν τέθηκε. Από το επίπεδο Υπουργείου ως επίπεδο διευθύνσεων υπουργείων ή οργανισμών που επιβλέπει το κάθε υπουργείο.

Θέμα ξαναλέω θα ήταν πχ το να ανακαινίσεις κάτι, όταν δεν συντρέχει ουσιαστικός λόγος ανακαίνισης.

Το όλο θέμα δημιουργήθηκε-μου αρέσει να είμαι δίκαιος-για μία και μόνη αιτία που έχει ονοματεπώνυμο. Μάκης Βορίδης. Αν ήταν άλλος, δε θα υπήρχε θέμα.
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

under έγραψε: 21 Ιαν 2020, 11:30
Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Ιαν 2020, 11:22 Εγώ πάντως σας είπα ότι η κυβέρνηση φαίνεται να έχει αντανακλαστικά. Γι αυτό συνεχίζουμε να ξεψαχνιζουμε και να κράζουμε τα κακώς κείμενα χωρίς γενικεύσεις.

Agile διακυβέρνηση ρε.
Παρεμπιπτόντως αν διαβάσεις το άρθρο θα δεις ότι ο Βορίδης λέει ότι υπήρχε ο κωδικός για τέτοια έξοδα. Δεν τον δημιούργησε ο ίδιος. Άρα ανάλογες εκδηλώσεις γίνονταν και επί σύριζα.
Δουλευόμαστε; Τέτοιες εκδηλώσεις, πάντα γίνονταν.
Άβαταρ μέλους
under

Maspoli έγραψε: 21 Ιαν 2020, 11:33

Agile διακυβέρνηση ρε.
Χαίρω πολύ.Στον γυναικωτο το Νερο πες το που πουλάει τρελλιτσα. Τώρα πιπιλαει το παπαρι του Μάκη όμως.
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

https://mobile.twitter.com/ethnosgr/sta ... 1806698496
Πάλι ρεζίλι γίνατε.
Μεγάλη...Νίκη.
Στην 1 πίτα που "κερνάει" ο ακροδεξιός Βορίδης η δεύτερη δώρο...Απ τους φορολογούμενους.

Όλοι πρέπει να συμβάλουν.
Ανοίξτε ένα ταμείο να αρχίσουν οι καταθέσεις.
Nero

under έγραψε: 21 Ιαν 2020, 11:35
Maspoli έγραψε: 21 Ιαν 2020, 11:33

Χαίρω πολύ.Στον γυναικωτο το Νερο πες το που πουλάει τρελλιτσα. Τώρα πιπιλαει το παπαρι του Μάκη όμως.
τελείωνε με τις γκέι φαντασιώσεις και τράβα έξω απο το γραφείο του υπουργού. Τηλεφώνησε η γραμματέας και είπα να πας να μαζέψεις την κουράδα που άφησε ο σκύλος σήμερα το πρωί
Άβαταρ μέλους
under

Πιπίλα τώρα.Δεν σε χάλασε.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Maspoli έγραψε: 21 Ιαν 2020, 11:32
Gherschaagk έγραψε: 21 Ιαν 2020, 11:23 Στην ιδιωτική εταιρεία το ποσό το πληρώνει το εκάστοτε αφεντικό. Στο υπουργείο ποιος πληρώνει;
Αυτό που έχει ουσία είναι ο σκοπός και όχι το ποιος πληρώνει. Αν ένα ποσό είναι λογικό και ξοδεύεται για λειτουργικό σκοπό, δεν υπάρχει θέμα (γνώμη μου).

Αν αμφισβητείται ο σκοπός, τότε θα έπρεπε να τεθεί θέμα κατάργησης αυτών των εκδηλώσεων που γίνονται διαχρονικά. Τέθηκε ποτέ τέτοιο θέμα; Όχι, δεν τέθηκε. Από το επίπεδο Υπουργείου ως επίπεδο διευθύνσεων υπουργείων ή οργανισμών που επιβλέπει το κάθε υπουργείο.

Θέμα ξαναλέω θα ήταν πχ το να ανακαινίσεις κάτι, όταν δεν συντρέχει ουσιαστικός λόγος ανακαίνισης.

Το όλο θέμα δημιουργήθηκε-μου αρέσει να είμαι δίκαιος-για μία και μόνη αιτία που έχει ονοματεπώνυμο. Μάκης Βορίδης. Αν ήταν άλλος, δε θα υπήρχε θέμα.
Πολύ ωραία όλα αυτά αλλά η ερώτηση που έκανα, αν θες απαντάς, είναι άλλη.

Ποιος πληρώνει για όλα αυτά; Εγώ; Γιατί;

750 άτομα, είναι από όλη τη χώρα ή μόνο στην Αθήνα; Ας το διευκρινίσει κάποιος.

Προσωπικά δεν με νοιάζει ποιος είναι υπουργός. Αυτό που με νοιάζει είναι πόσα θα τσεπώσει σαν υπουργός σε βάρος μου και σε βάρος του παιδιού μου. Θα ήθελα όμως να δω και τα προηγούμενα χρόνια τι πίτες έκοψε το συγκεκριμένο υπουργείο με ζαιους και ανελ υπουργούς. Επίσης θέλω να δω και στη Βουλή τι έγινε. Και γενικά, αν σε κάθε υπουργείο ξόδεψαν τέτοια ποσά για την βασιλόπιτα μήπως λεφτά υπάρχουν τελικά και δεν μας το λένε;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”