Δεν είπα κάτι για βιασμό εγώNaida έγραψε: 20 Ιαν 2020, 18:16
Απάντησα σε αυτό. Είπα ότι δεν υπάρχει καμία ευθύνη σε κανένα επίπεδο το θύμα που θα πέσει θύμα βιασμού για τον βιασμό του.
Άλλο σε ρώτησα και δεν απάντησες
Δεν είπα κάτι για βιασμό εγώNaida έγραψε: 20 Ιαν 2020, 18:16
Απάντησα σε αυτό. Είπα ότι δεν υπάρχει καμία ευθύνη σε κανένα επίπεδο το θύμα που θα πέσει θύμα βιασμού για τον βιασμό του.
Σε ποιο κομμάτι να έχει ευθύνη τότε;
Εσύ λέω αν πιστεύεις ότι έχεις ευθύνη απέναντι στον εαυτό σου
Φυσικά και είναι ευθύνη μου να με φροντίζω και να είμαι καλά. Και επίσης ξέρω που το πας.stargazer έγραψε: 20 Ιαν 2020, 18:45Εσύ λέω αν πιστεύεις ότι έχεις ευθύνη απέναντι στον εαυτό σου
Αν το να είσαι όσο το δυνατόν καλά, είναι δική σου ευθύνη για να στο πω αλλιώς. Να σε φροντίζεις.
Δεν σε πάω κάπου που δεν υπάρχειNaida έγραψε: 20 Ιαν 2020, 18:48Φυσικά και είναι ευθύνη μου να με φροντίζω και να είμαι καλά. Και επίσης ξέρω που το πας.
Βρε συ σχολιάζουμε γενικά τις αποφάσεις που παίρνει ο καθένας μας και τι κινδύνους εμπερίεχουν; Γιατί συνδέουμε αυτή ακριβώς την συζήτηση με τον βιασμό; Έχει καμία σχέση; Όχιstargazer έγραψε: 20 Ιαν 2020, 19:20Δεν σε πάω κάπου που δεν υπάρχειNaida έγραψε: 20 Ιαν 2020, 18:48Φυσικά και είναι ευθύνη μου να με φροντίζω και να είμαι καλά. Και επίσης ξέρω που το πας.stargazer έγραψε: 20 Ιαν 2020, 18:45
Εσύ λέω αν πιστεύεις ότι έχεις ευθύνη απέναντι στον εαυτό σου
Αν το να είσαι όσο το δυνατόν καλά, είναι δική σου ευθύνη για να στο πω αλλιώς. Να σε φροντίζεις.
Αυτή είναι η ευθύνη που παραβιάζεται σε εκείνη την περίπτωση και όχι η ευθύνη του βιαστή η οποία μένει αναλλοίωτη ότι και να έχει γίνει
Και πριν απαντήσεις κάτι, κάτσε 2 λεπτά και σκέψου αν εκείνη η κοπέλα απ την Ρόδο ξαναγυρνούσε και την ρωτάγαμε "θα ξαναπήγαινες σε έρημο σπίτι με δυο αγνώστους;" τι θα έλεγε;
Δεν έχει σχέση εδώ η ευθύνη, θα έλεγε ναι η όχι νομίζεις;
Μα αυτό σχολιάζουμε, τις αποφάσεις που παίρνει ο καθένας και τι κινδύνους εμπεριέχουνNaida έγραψε: 20 Ιαν 2020, 19:29Βρε συ σχολιάζουμε γενικά τις αποφάσεις που παίρνει ο καθένας μας και τι κινδύνους εμπερίεχουν; Γιατί συνδέουμε αυτή ακριβώς την συζήτηση με τον βιασμό; Έχει καμία σχέση; Όχιstargazer έγραψε: 20 Ιαν 2020, 19:20Δεν σε πάω κάπου που δεν υπάρχειNaida έγραψε: 20 Ιαν 2020, 18:48
Φυσικά και είναι ευθύνη μου να με φροντίζω και να είμαι καλά. Και επίσης ξέρω που το πας.
Αυτή είναι η ευθύνη που παραβιάζεται σε εκείνη την περίπτωση και όχι η ευθύνη του βιαστή η οποία μένει αναλλοίωτη ότι και να έχει γίνει
Και πριν απαντήσεις κάτι, κάτσε 2 λεπτά και σκέψου αν εκείνη η κοπέλα απ την Ρόδο ξαναγυρνούσε και την ρωτάγαμε "θα ξαναπήγαινες σε έρημο σπίτι με δυο αγνώστους;" τι θα έλεγε;
Ρώτησα και χθες τον ST. Θα ρωτήσω και εσένα. Έχουμε έχουμε ένα γεγονός που είναι ο βιασμός. Είπαμε εμείς το λέτε κι εσείς ότι την ευθύνη 100% για τον βιασμό την έχει ο βιαστής. Ωστόσο επιμένετε στο κομμάτι της ευθύνης του θύματος πχ για τα προκλητικά του ρούχα. Και ρωτάω κι εγώ, αφού το 100% της ευθύνης του βιασμού το αποδίδετε στον βιαστή, αυτό που αποδίδετε στο θύμα που πάει; Εννοώ για ποιο πράγμα έχει ευθύνη τελικά;
Αφού συσχετίζατε τον βιασμό με το ντύσιμο. Τι μου λες τώρα;stargazer έγραψε: 21 Ιαν 2020, 03:40Μα αυτό σχολιάζουμε, τις αποφάσεις που παίρνει ο καθένας και τι κινδύνους εμπεριέχουνNaida έγραψε: 20 Ιαν 2020, 19:29Βρε συ σχολιάζουμε γενικά τις αποφάσεις που παίρνει ο καθένας μας και τι κινδύνους εμπερίεχουν; Γιατί συνδέουμε αυτή ακριβώς την συζήτηση με τον βιασμό; Έχει καμία σχέση; Όχιstargazer έγραψε: 20 Ιαν 2020, 19:20
Δεν σε πάω κάπου που δεν υπάρχει
Ρώτησα και χθες τον ST. Θα ρωτήσω και εσένα. Έχουμε έχουμε ένα γεγονός που είναι ο βιασμός. Είπαμε εμείς το λέτε κι εσείς ότι την ευθύνη 100% για τον βιασμό την έχει ο βιαστής. Ωστόσο επιμένετε στο κομμάτι της ευθύνης του θύματος πχ για τα προκλητικά του ρούχα. Και ρωτάω κι εγώ, αφού το 100% της ευθύνης του βιασμού το αποδίδετε στον βιαστή, αυτό που αποδίδετε στο θύμα που πάει; Εννοώ για ποιο πράγμα έχει ευθύνη τελικά;
Αυτή είναι η ευθύνη, είπα απέναντι στον εαυτό, για τις -λάθος- αποφάσεις που εμπεριέχουν κινδύνους
Και είναι κάτι που δεν ισχύει μόνο για τον βιασμό, αλλά παντού
Αυτό σου λένε όλοι.
Υγ Φυσικά δεν αναφέρομαι στο προκλητικό ντύσιμο, αλλά σε σύνολο συμπεριφορών που μπορεί να προκαλέσουν ατύχημα. Ένα σέξι ντύσιμο παράλληλα με προκλητική συμπεριφορά πχ, δεν είναι βέβαιο ότι θα προσελκύσει και τα καλύτερα παιδιά...
Δεν μπορώ να καταλάβω τη δυσκολία του Χελ να κατανοήσει ότι η αμοιβαιότητα είναι το παν σε αυτή τη δραστηριότητα.νύχτα έγραψε: 20 Ιαν 2020, 12:18σοβαρότατοι λόγοι είναι και δύο, με τον κάταλληλο χειρισμό έχεις πάνταhellegennes έγραψε: 20 Ιαν 2020, 12:12...είτε γιατί βαρέθηκε είτε γιατί τελικά δεν της άρεσαν οι επιδόσεις μου.
το δικαίωμα να διακόψεις
θα αντικαταστήσω όμως το στεγνό και αναχρονιστικό "επιδόσεις" με το "ο τρόπος σου",
για να είναι πιο δίκαιο
ερχόμαστε σε επαφή για ΑΜΟΙΒΑΙΑ ευχαρίστηση, δεν κάνουμε χάρες είπαμε![]()
Δηλαδή, είναι ηθικό ο άλλος να πονά ή να δυσφορεί κι εσύ να αγκομαχάς επάνω του για να ξαλαφρώσεις τις ορμές σου;hellegennes έγραψε: 20 Ιαν 2020, 12:30 Αν δεν σ' αρέσει κάτι, δεν το ξανακάνεις. Δεν υπάρχει καμμιά δικαιολογία να το σταματήσεις με δική σου πρωτοβουλία όσο διαρκεί. Είναι πέρα για πέρα ανήθικο. Πρόκειται για μια αμοιβαία πράξη στην οποία υπάρχει συναισθηματική και σωματική επένδυση.
Eγω προσωπικά όχι. Από μόνο του είπα πριν δεν λέει τιποταNaida έγραψε: 21 Ιαν 2020, 08:05Αφού συσχετίζατε τον βιασμό με το ντύσιμο. Τι μου λες τώρα;stargazer έγραψε: 21 Ιαν 2020, 03:40Μα αυτό σχολιάζουμε, τις αποφάσεις που παίρνει ο καθένας και τι κινδύνους εμπεριέχουνNaida έγραψε: 20 Ιαν 2020, 19:29
Βρε συ σχολιάζουμε γενικά τις αποφάσεις που παίρνει ο καθένας μας και τι κινδύνους εμπερίεχουν; Γιατί συνδέουμε αυτή ακριβώς την συζήτηση με τον βιασμό; Έχει καμία σχέση; Όχι
Αυτή είναι η ευθύνη, είπα απέναντι στον εαυτό, για τις -λάθος- αποφάσεις που εμπεριέχουν κινδύνους
Αυτό σου λένε όλοι.
Υγ Φυσικά δεν αναφέρομαι στο προκλητικό ντύσιμο, αλλά σε σύνολο συμπεριφορών που μπορεί να προκαλέσουν ατύχημα. Ένα σέξι ντύσιμο παράλληλα με προκλητική συμπεριφορά πχ, δεν είναι βέβαιο ότι θα προσελκύσει και τα καλύτερα παιδιά...
Συμφωνώ και διαφωνώstargazer έγραψε: 21 Ιαν 2020, 11:14Eγω προσωπικά όχι. Από μόνο του είπα πριν δεν λέει τιποταNaida έγραψε: 21 Ιαν 2020, 08:05Αφού συσχετίζατε τον βιασμό με το ντύσιμο. Τι μου λες τώρα;stargazer έγραψε: 21 Ιαν 2020, 03:40
Μα αυτό σχολιάζουμε, τις αποφάσεις που παίρνει ο καθένας και τι κινδύνους εμπεριέχουν
Αυτό σου λένε όλοι.
Το κακό γίνεται συνήθως, όταν γίνονται πολλά "λάθη που εμπεριέχουν κινδύνους" μαζεμένα. Δηλαδή προκλητικό ντύσιμο- συμπεριφορά- κακές παρέες- άγνωστοι άντρες-μεθύσι, είναι ένα πακέτο που έχει πολλές πιθανότητες να μην βγει καλά.
Το να αναγνωρίζουμε τις κακοτοπιές και να μην κάνουμε μαλακίες, είναι προσωπική ευθύνη του καθενός. Και στατιστικά να το πάρεις, σε όσο περισσότερο κίνδυνο εκτίθεσαι τόσες περισσότερες πιθανότητες υπάρχουν να το πληρώσεις. Και ισχύει αυτό για όλους, άντρες γυναίκες και όχι μόνο για τα υποψηφία θύματα βιασμού.
Αυτό είναι όλο. Βetter safe than sorry![]()
Για κανένα.Naida έγραψε: 20 Ιαν 2020, 19:29 Βρε συ σχολιάζουμε γενικά τις αποφάσεις που παίρνει ο καθένας μας και τι κινδύνους εμπερίεχουν; Γιατί συνδέουμε αυτή ακριβώς την συζήτηση με τον βιασμό; Έχει καμία σχέση; Όχι
Σε σχέση με τον βιασμό ,ακριβώς για κανένα.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιαν 2020, 11:26Για κανένα.Naida έγραψε: 20 Ιαν 2020, 19:29 Βρε συ σχολιάζουμε γενικά τις αποφάσεις που παίρνει ο καθένας μας και τι κινδύνους εμπερίεχουν; Γιατί συνδέουμε αυτή ακριβώς την συζήτηση με τον βιασμό; Έχει καμία σχέση; Όχι
Κάποια πράγματα είναι τεκμήρια διαχρονικής αθωότητας.